Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lejaa píše:
yespak se ukázalo, že se Chatwena nudila
Fakt to ani nevím??? To je ale.. ![]()
@Lejaa jooo? To jsem nevěděla, tak teď přemýšlím jestli nezčnu studovat na kriminálníka
pardon kriminalistu, to musí být super práce ![]()
Příspěvek upraven 31.01.14 v 11:17
@boball
No tak to ho pak omlouvá…
Ještěže neukázal pinďu celýho v plné své kráse. To by tu tvoji kamarádku pak musel trefit šlak. ![]()
@Apolena22 píše:
Jinak děkuju za radu, těm, které se snažily mi ji dát. Fascinuje mě, jak se tady puberťačky pohoršují nad pubertálností.
@kopejka @MarkétkaBeruška
Jojo.. diskuzi smazali a pak jak maj admini tu diskuzi o smazaných diskuzích a z jakého důvodu, tak to tam bylo napsaný.. Ona byla Anonymní a pak si na to ještě sama reagovala
![]()
@SussieS píše:
No tak já jsem sice z puberty chvíli, ale určitě se chovám mnohem dospěleji než ty, na diskotékách se nekurvím atd, takže bych se tady být tebou moc nerozháněla podobnými výroky
Á, takže Svatá Dala..
@Apolena22 píše: Á, takže Svatá Dala..
Když pojedeš ukázat babičce vysvědčení, uděláš líp ![]()
Sem si tak ještě někdy přijdu pro radu, neumíte nic než urážet a zesměšňovat. je mi Vás líto ![]()
@Lejaa píše:
@kopejka @MarkétkaBeruška
Jojo.. diskuzi smazali a pak jak maj admini tu diskuzi o smazaných diskuzích a z jakého důvodu, tak to tam bylo napsaný.. Ona byla Anonymní a pak si na to ještě sama reagovala![]()
![]()
Ty woe tak to nechápu
mě by to nenapadlo ![]()
@Apolena22 píše:
Sem si tak ještě někdy přijdu pro radu, neumíte nic než urážet a zesměšňovat. je mi Vás líto
Mě je líto tebe pokud píšeš pravdu
![]()
@MarkétkaBeruška píše:
@Lejaa tak to už je moc, jdu vařit oběd…nejdu baví mě to tady![]()
![]()
@Apolena22 píše:
Sem si tak ještě někdy přijdu pro radu, neumíte nic než urážet a zesměšňovat. je mi Vás líto
to nemusis, my takhle manzelum za zady nevyvadime ![]()
@kopejka píše:
Ty woe tak to nechápu![]()
mě by to nenapadlo
byla to provokačka..:-)
SussieS Nic trapnějšího nevymyslíš? To bys mě teda zklamala ![]()
Příspěvek upraven 31.01.14 v 11:26
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat