Čerpání kauce na Vánoce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čerpání kauce na Vánoce
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Ne, nic bych jim nedela a hledala bych solidnější podnájemníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to jsou nějací příbuzní, kamarádi nebo tak? - že jim tohle všechno trpíš. Nebavilo by mě se pořad připomínat a tahat z nich peníze na x-krát. Takže bych nepřistoupila ani na tuto žádost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama píšeš, že dluží. Proč bys jim měla dát kauci zpět? Neexistuje. Být solidní a slušně b, poprosila, že jim to pomůže, možná bych uvažovala. Ale takhle teda fakt ne, ani bych nad tím nepřemýšlela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
já bych neuvažovala vůbec.. je to dost na pováženou když chtěji kauci na vánoce… tzn. že jsou bez koruny… kauce má být u majitele bytu…co jak pak nebudou platit, atd atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
Však ano, proto píšu, každý se může dostat do horší situace. Pokud by to bylo jednou a výjimečně, jsme zkrátka lidi a vše je o komunikaci. Ale pokud jim trpí dluhy a další by chtěla přidat, to už je její blbost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 požádají o to nejde. Nechtějí celou, ale část.. ale i tu část (3t) byl loni problrm vrátit
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
No tak řekni, že bohužel ne. Že loni se to neosvědčilo, měli problém s vrácením,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebuď hloupá. Mají smlouvu na dobu určitou, doufám. Hledala bych nové nájemníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je úplně jedno, jestli jde třeba o stovku, nebo tisícovku. Ale jde o princip. Nejsou spolehlivi a nedodržují dohodu. Takže bych vůbec nad tím nepřemýšlela a nic bych nedala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I část je v jejich případě dost. To z nich budeš příští rok mámit a další Vánoce se to bude opakovat. A kdo ví s čím by přišli během roku (narozeniny, dovolená, nečekané vydaje…). Jiní by je poslali hned do haje. To mají smlouvu na dobu neurčitou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych jim dala vánoční dárek - výpověď z nájmu
- Citovat
- Upravit
@Dahlia0409 @izabe smlouvu mají vždy na rok
Jako nájem platí v pohodě, s tím problem není, se zbytkem ano.. mají poměrně velký byt, na to, že jsou tam 3, a paní nepracuje ( zdravotní důvody) ale stát, takže zase já ( my) jim to platíme.. jako by nestačilo, že plážím daně ze zisku
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám dotaz na pronajímatele bytu. V bytě mám pár let nájemníky. Nájemné spíš symbolické. Jednu kauci ( pouze nájem, bez záloh).
Včera jsem byla požádána, zda by si mohli část kauce vyčerpat na vánoce. Že to douhradí během roku. Musím/ nemusím?
Uvedu proč se ptám. Na bydlení berou příspěvky. Nedoplatky i v nízkých částkách z nich taham jak z chlupaté deky, na několikrát.. letos mi neuhradili ještě nedoplatek na zálohách.
Už jednou jsem jim takto před Vánoci podlehla, a peníze mamila 10m a dostala je jen díky přeplatku, co jim přišel na můj účet.. napřed že v březnu, pak po daních, daně nepřišli.. pořád se musím doptavat a uhánět já.. což je mi i trapné. Ale zase na tom nejsem nějak slavně..
Takže za vás..??