Čerstvé dvě čárky po zamlklém těhotenství

Anonymní
18.3.24 15:55

Čerstvé dvě čárky po zamlklém těhotenství

Ahoj, chtěla bych se poradit. V září jsem prodělala revizi po zamlklém těhotenství. Nyní mám čerstvě opět dvě čárky na těhotenském testu (5t). Mohu něčím nové těhotenství podpořit? Zajít k dr? Normálně se chystám na první kontrolu nejdříve za 3 týdny, aby bylo něco vidět. Vím, že musím počkat a neovlivním, zda se malému povede, udrží a bude zdravé, ale ptám se spíš na zkušenosti jiných, zda vám dr předepsal nebo poradil něco pro větší šanci na dobrý průběh. Je mi 40 a je mi jasné, že každý nezdárný pokus může být už poslední.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
18.3.24 17:16

Já jsem otěhotněla asi 3 měsíce po ZT a revizi a akorát jsem brala kys. listovou a k dr. jsem byla objednaná až na 8 tt. Dr. akorát doporučil zavádět už od objevení // utrogestan, co mi zbyl po předchozím těhotenství, ten jsem brala až do 12 tt (a myslím si, že jsem ho brala zbytečně, ono kdyby to mělo zase zamlknout, tak to stejně ničím člověk neovlivní…). Držím palce a gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
18.3.24 17:23

Držím palce moc, ať těhotenství dopadne dobře! Otěhotněla jsem cca.6- 8 týdnů po zamlklém těhotenství, revize byla někdy koncem června a poslední menses začátkem srpna. Už je to pár let. Taky jsem dostala utrogestan od začátku. Myslím, že teď je to buď/anebo, prostě žij zdravě, nenamáhej se moc, pokud se má zárodek udržet, udrží se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.3.24 17:48

Já jsem otěhotněla dva měsíce po spontánním potratu a zdárně jsem donosila krásnou holčičku. Bylo mi tehdy 42 let. Tak jen povzbuzení, že jste na tom pořád dobře. Jak říkal můj doktor, důležité je, se nám daří těhotnět a že stačí počkat na to jedno kvalitní vajíčko :-). Brala jsem na jeho doporučení tehdy nosifol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí