Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ademe Já jsem z Liberce z Kunratický - okrajová část, nejblíž k Jablonci
Ale chystám se do Jablonce jezdit s malým na plavání.. ![]()
@Danca17 Na plavání my bohužel chodit nemůžem
a popravdě to tady moc neznám bydlíme tu chvilku. A do Jablonce někdy nejezdíte? ![]()
@Ademe Nejezdím
Jen na gynekologii
A teď snad začneme to plavání…
@Danca17 Přibrala jsem 10kg a z toho mám pocit, že těch 5kg za poslední týden..
Ale měli jsme strašnýho bouliče, vždy jsem přesně poznala jak si v tom břiše hoví-kde má prdítko nebo hlavu a strašně mě překvapilo, že mi u sekce dr.pak po obřím šplouchnutí říká, jak moc sem měla plodovky a že to na UZ nebylo vidět..O to víc mě mrzelo, že se prcek nezvládl otočit hlavou dolů, když měl takový,,bazén'',ale holt je to tvrdohlavec a dává nám to dost výrazně najevo i teď ![]()
@barca0140 To jsi přibrala malinko
To jsi byla hned po porodu na své váze, ne
Máš krásnou fotku, má krásný kukadla
Hlavně že jste porod zvládli a teď se můžete navzájem užívat ![]()
Čaute holky
můžu se přidat k vám? mimčo by se mi mělo narodit v unoru a jsem z Frýdlantu
jinak sem z vás tady asi nejmladší ale snad neva ![]()
@Danca17 Děkujeme,má velikánský kukadla, snad alespoň něco po mě..I když barva asi bude hnědá po tatínkovi..
Jinak, i když sem přišla z porodnice s původní váhou, tak i přesto mi přijde že zadek a stehna mám dvakrát takové
![]()
@barca0140 Však každá vycházka trochu pomůže zpevnit postavu
Já chodím i plavat, abych se protáhla a trochu posílila. Přeci jen je to těhotenství nápor na tělo a nějak se to holt projeví. Ale jsme mladé, takže to půjde
Náš malej má zatím zelenošedivé oči, takže barva tayk spíš po tátovi…
@ellievanessqa Ahoj. Věk neřešíme
A jak se cítíš? Už se Ti to blíží a budeš si užívat mimčo ![]()
@Danca17 A chystáš se s malým pak do LIb. bazénu na kurzy..? Malý zatim vodu miluje, tak snad mu to zůstane a budeme moct na půl roce začít taky chodit..Já vodu taky miluju, tak snad to dopadne..
Snažim se chodit na vycházky pravidelně, ale od prosince už sem stihla mít angínu, zánět ledvin a zánět spojivek, takže zase tolik možností ještě nebylo..Ale jizva po sekci mi přijde ok, i když uvnitř se to určitě bude ještě nějaký měsíc hojit tak zlehka začnu cvičit a posilovat
Někdy můžeme vyrazit společně..
@barca0140 No tak to jsi toho stihla už hodně, to je smůla, že sis to takhle vybrala. A malej angínuý nechytil? Na plavání s malým chodit chci. On sice celých 6 týdnů koupání nesnášel, ale teď je taky nadšenej
V Jablonci to mají od 5 měsíců, ale mají dost plno, tak nevím, jestli se mi podaří dostat se na ně. Jinak taky počkáme do půl roka a budeme chodit v Liberci…
Po té sekci je to opravdu na delší hojení, je to záhul pro tělo. Ale už to zurčitě zlehka půjde ![]()
@Danca17 Já se sice cítím už úplně fit, ale třeba po sexu, nebo větší námaze cítím, že ten podbřišek ještě pobolívá..Malej zatím naštěstí dobrý, tak snad se mu to i nadále vyhne..Pokud platí pověra o zapíjení, tak bude zdravý pořád, jelikož přítel zapíjel s kamarádama do němoty celý týden.. ![]()
@barca0140 Tak se musíš ještě šetřit, ale určitě to bude lepší a lepší. Všude se píše, že není nad přirozený porod, že to se maminka zahojí nejrychleji… Ale hlavní je, že se malej dostal ven ![]()
U nás ani nějaký extra zapíjení nebylo. Manžel začal chodit den po porodu do práce, začal nový školní rok, tak ani nebylo kdy. Z práce za náma do porodnice, pak večer padnul a ráno zase do práce. Takže to ani nestihnul ![]()
A jinak je malej v pohodě - prdíky?
@Danca17 Prdíky pořád nic moc, ale už vím, že mu ten Baby Calm hodně pomáhá..Předevčírem došel a celý den řev, to mě málem kleplo, jak se celý den kroutil a vztekal se..Taky nám dneska došli probiotika Bio Gaia, tak snad pomůžou..Už aby ho to konečně přešlo..Jinak bych byla šťastná, kdyby se děloha a jizva krásně zahojila, abych už mohla podruhé rodit přirozeně, i když vím, že je ta šance po sekci hodně malá na ten přirozený porod..
Holky a nějáká mamča z JBC by se nenašla?
je mi 21et a mám 7měsíční zlobidlo