Čerstvé maminky Liberec

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ademe
9.1.14 10:54

Holky a nějáká mamča z JBC by se nenašla? :jazyk: je mi 21et a mám 7měsíční zlobidlo :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1959
9.1.14 12:01

@Ademe Já jsem z Liberce z Kunratický - okrajová část, nejblíž k Jablonci :) Ale chystám se do Jablonce jezdit s malým na plavání.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe
9.1.14 13:29

@Danca17 Na plavání my bohužel chodit nemůžem :,( a popravdě to tady moc neznám bydlíme tu chvilku. A do Jablonce někdy nejezdíte? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1959
9.1.14 16:54

@Ademe Nejezdím :( Jen na gynekologii :) A teď snad začneme to plavání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
9.1.14 17:19

@Danca17 Přibrala jsem 10kg a z toho mám pocit, že těch 5kg za poslední týden.. :mrgreen: Ale měli jsme strašnýho bouliče, vždy jsem přesně poznala jak si v tom břiše hoví-kde má prdítko nebo hlavu a strašně mě překvapilo, že mi u sekce dr.pak po obřím šplouchnutí říká, jak moc sem měla plodovky a že to na UZ nebylo vidět..O to víc mě mrzelo, že se prcek nezvládl otočit hlavou dolů, když měl takový,,bazén'',ale holt je to tvrdohlavec a dává nám to dost výrazně najevo i teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
15.1.14 20:34

@barca0140 To jsi přibrala malinko :) To jsi byla hned po porodu na své váze, ne :) Máš krásnou fotku, má krásný kukadla :potlesk: Hlavně že jste porod zvládli a teď se můžete navzájem užívat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
16.1.14 12:45

Čaute holky :kytka: můžu se přidat k vám? mimčo by se mi mělo narodit v unoru a jsem z Frýdlantu :andel: jinak sem z vás tady asi nejmladší ale snad neva :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3868
16.1.14 13:10

@Danca17 Děkujeme,má velikánský kukadla, snad alespoň něco po mě..I když barva asi bude hnědá po tatínkovi.. :mrgreen: Jinak, i když sem přišla z porodnice s původní váhou, tak i přesto mi přijde že zadek a stehna mám dvakrát takové 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
16.1.14 15:35

@barca0140 Však každá vycházka trochu pomůže zpevnit postavu :) Já chodím i plavat, abych se protáhla a trochu posílila. Přeci jen je to těhotenství nápor na tělo a nějak se to holt projeví. Ale jsme mladé, takže to půjde :)Náš malej má zatím zelenošedivé oči, takže barva tayk spíš po tátovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
16.1.14 15:35

@ellievanessqa Ahoj. Věk neřešíme :lol: A jak se cítíš? Už se Ti to blíží a budeš si užívat mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
16.1.14 16:06

@Danca17 A chystáš se s malým pak do LIb. bazénu na kurzy..? Malý zatim vodu miluje, tak snad mu to zůstane a budeme moct na půl roce začít taky chodit..Já vodu taky miluju, tak snad to dopadne.. :) Snažim se chodit na vycházky pravidelně, ale od prosince už sem stihla mít angínu, zánět ledvin a zánět spojivek, takže zase tolik možností ještě nebylo..Ale jizva po sekci mi přijde ok, i když uvnitř se to určitě bude ještě nějaký měsíc hojit tak zlehka začnu cvičit a posilovat :) Někdy můžeme vyrazit společně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
16.1.14 17:45

@barca0140 No tak to jsi toho stihla už hodně, to je smůla, že sis to takhle vybrala. A malej angínuý nechytil? Na plavání s malým chodit chci. On sice celých 6 týdnů koupání nesnášel, ale teď je taky nadšenej :) V Jablonci to mají od 5 měsíců, ale mají dost plno, tak nevím, jestli se mi podaří dostat se na ně. Jinak taky počkáme do půl roka a budeme chodit v Liberci…

Po té sekci je to opravdu na delší hojení, je to záhul pro tělo. Ale už to zurčitě zlehka půjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
16.1.14 18:28

@Danca17 Já se sice cítím už úplně fit, ale třeba po sexu, nebo větší námaze cítím, že ten podbřišek ještě pobolívá..Malej zatím naštěstí dobrý, tak snad se mu to i nadále vyhne..Pokud platí pověra o zapíjení, tak bude zdravý pořád, jelikož přítel zapíjel s kamarádama do němoty celý týden.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
16.1.14 19:52

@barca0140 Tak se musíš ještě šetřit, ale určitě to bude lepší a lepší. Všude se píše, že není nad přirozený porod, že to se maminka zahojí nejrychleji… Ale hlavní je, že se malej dostal ven :lol:

U nás ani nějaký extra zapíjení nebylo. Manžel začal chodit den po porodu do práce, začal nový školní rok, tak ani nebylo kdy. Z práce za náma do porodnice, pak večer padnul a ráno zase do práce. Takže to ani nestihnul :,(

A jinak je malej v pohodě - prdíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
16.1.14 20:09

@Danca17 Prdíky pořád nic moc, ale už vím, že mu ten Baby Calm hodně pomáhá..Předevčírem došel a celý den řev, to mě málem kleplo, jak se celý den kroutil a vztekal se..Taky nám dneska došli probiotika Bio Gaia, tak snad pomůžou..Už aby ho to konečně přešlo..Jinak bych byla šťastná, kdyby se děloha a jizva krásně zahojila, abych už mohla podruhé rodit přirozeně, i když vím, že je ta šance po sekci hodně malá na ten přirozený porod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová