Čerstvé maminky Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.2.14 11:20

Ahoj,
dobrý kadeřnictví je ve Forum, Klier, nemusí se objednávat.
S tím cvičením, to nemůžeš nechat psa nikdo doma samotného? Co tam dělá, vaří perník? :) Pokouší se oběsit na ocase? Asi štěká, viď?
Tak se nezapomeň zase odhlásit z cvičení.
Já bohužel tento týden moc trajdat nebudu, přijela moje máma, aby hlídala Vojtu a já se mohla intenzivně vrhnout na tu mozaiku v koupelně a konečně ji dodělat, protože Vojta bude brzy lézt a je nejvyšší čas, aby všechno přestalo být od betonu a všude se válely rozbité dlaždičky.
Pak tě pozvu podívat se na to dílo. Příští týden uděláme kolaudaci s občestvením!
Terka a Vojtík, který právě objevil, že si může strčit nohu do pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
10.2.14 11:34

@tereza-vojtisek To je škoda, zrovna je hezký počasí, tak by to bylo fajn :) Ale domluvíme se na jindy… On je pes právě dost závislák a jak je hluchej, tak to sám tady zboří a pak nás přijdou zrušit soudsedi :) Máme zrovna sousedy s malýma dětma, jinak bych to tak neřešila…

Tak ať se dílo daří :) Vojtík je šikula, taky čekám, kdy malej dá tu nohu až do pusy :) Jinak poslední dvě noci hrůza, budí se po 2 hodinách a já nevím, čím to může být. Je fakt, že mu každý den povyrostou ty dva zuby, tak možná…

Mějte se fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.14 11:57

Tak to tě lituju, že se nevyspíš. Taky by to mohl být růstový spurt, jestli pláče jako že má hlad. Taky jsem to už zažila, že mě snad ocucával celou noc. Ale spíš to budou ty zuby. Jsem zvědavá, co Vojta a zuby. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
10.2.14 14:21

@tereza-vojtisek Taky jsem si říkala, ale přes den nemá tolik hlad, takže myslím, že ho trápí něco jiného… Nebo všechno dohromady :)

Jinak v tom Foru jsem byla stříhat 3 dny před porodem a dobrý, ale šla jsem jen na konečky, tak na tom se snad tolik zkazit nedá… Já bych tam klidně šla, ale nevím, jestli narazím na tu stejnou kadeřnici. Ta druhá mi přišla dost nejistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
11.2.14 18:34

@tereza-vojtisek Terko, nerozmyslela sis to plavání? My chceme podat přihlášku nakonec do Liberce, do bazénu. Je to 10 lekcí za 2200,–. Co Vojtík, ještě nezlobí zuby?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
13.2.14 10:38

@tereza-vojtisek Terko, tady posílám naše zuby, cca 9 dní rostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.14 13:22

Ty jo, to koukám. Aspoň budu vědět, co mám čekat. Gratulace.
Ještě mi dej chvilku na rozmyšlenou s tím plaváním, to víš, nemám zrovna peníze na rozhazování, tak to musím důkladně zvážit.
Vojtík si kleká na kolínka, opírá se o lokty a houpe se dopředu dozadu, tak to už se určitě chystá do světa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
13.2.14 19:50

@tereza-vojtisek Ty jo, to je šikulka. To náš Míma zatím vůbec nedělá. Na bříšku se hodně zvedá na rukou, že se úplně prohne, ale do kleku ještě nejde :( Musím být trpělivá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
13.2.14 20:15

@tereza-vojtisek ahojky oomlouvam se ze jsem se neozvala ale z toho jak mi bylo blbe se vyklubalo 39 teploza a zimnice bolest v krku a hlavy nakonec ryma a ted uz dobry ale prisla jsem o hlas az budu v poho vyrazime na pokec s kocarama ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 11:35

Ahoj,
tak je to tady. Vojtík bude mít za týden půl roku a přišly první zoubky. Už třetí den pláče, je protivnej, dnes ráno už se začínají rýsovat takové vybouleninky na linii dásní, všechno proslintané, v noci se budí s hysterickým křikem. Takže ho mám pořád na rukou, chodíme a utěšuji. Ne že by to moc pomáhalo. Teď zrovna se uplakal do spaní a visí mi na rameni jako hadrová panenka, tak ho jdu uložit. Držte nám palce, ať se rychle vyklubou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
17.2.14 14:26

@tereza-vojtisek Jéé,tak aspon bude mít za sebou tu hrůzu. Já jsem fakt ráda, že malýmu vykoukly bez větších problémů… Taky měl takové ty vybouleninky a docela dlouho, ale u vás to může být jinak:) Kdyby jsi chtěla, půjčím Ti nosítko Manducu, aby sis nezničila záda, když ho teď pořád nosíš… Tak držíme palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
19.1.18 12:33

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová