Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tak my půjdeme příště 12. 2. ve 14 hodin. Kdybys chtěla taky, tak tam asi zavolej, aby bylo volné místo, když nemáš permanentku, aby ses mohla objednávat online.
http://www.studioberuska.cz/index.php?…
@tereza-vojtisek My máme 11.2. očkování
Ale já ho chci posunout o 2 týdny, aby měl očkování a rovnou 6měsiční prohlídku, takže to zjistím, jestli je to možné odložit a podle toho se kdyžtak objednáme na stejný termín ![]()
@Danca17 píše:
@aspagi Ahoj. Já jsem byla zatím jen s Terkou na vycházce a s Vojtíkem. Teď se chystáme s Barčou na nákup oblečků pro prcky, ale bez kluků, protože s nima teď jezdit někam do krámku by byl masakrAle za sebe říkám, že ráda poznám další maminky. Jen Ty máš už pořádnýho chlapa, tak jste asi mobilnější a akčnější
A jste z Liberce?
Jo jsme z liberce bydlime v centru kousek od fora jinak ja jsem andrea
@aspagi píše:
Jo jsme z liberce bydlime v centru kousek od fora jinak ja jsem andrea
Ahoj,
já bydlím v ulici Na Perštýně, taky kousek od Forum. Kde přesně bydlíš a kam chodíš na procházky?
@tereza-vojtisek píše:
Ahoj,
já bydlím v ulici Na Perštýně, taky kousek od Forum. Kde přesně bydlíš a kam chodíš na procházky?
Ahoj bydlim na rybnicku takze chodim na cyklo parkrat jsem sla aj na petrin nekdy k zoo atal moc toho tady neni nekdy zase naopak do mesta kdyz musim nakoupit
@aspagi @tereza-vojtisek To je paráda, že bydlíte takhle blízko, to by se vám scházelo pěkně… Já jsem z Aloisiny výšiny. 10 min busem z centra. Terka tady za náma už byla. My tady máme klidný okruhy, ale dole jsem ještě moc nebyla s prckem…
@Danca17 píše:
@aspagi @tereza-vojtisek To je paráda, že bydlíte takhle blízko, to by se vám scházelo pěkně… Já jsem z Aloisiny výšiny. 10 min busem z centra. Terka tady za náma už byla. My tady máme klidný okruhy, ale dole jsem ještě moc nebyla s prckem…
No tak se muzeme sejit na prochazku ne? Mam cas kdykoliv krom patku a pristi pondeli az do 19.2to mi zaciba letni semestr a pojedu do skoly
@aspagi píše:
No tak se muzeme sejit na prochazku ne? Mam cas kdykoliv krom patku a pristi pondeli az do 19.2to mi zaciba letni semestr a pojedu do skoly
Ahoj,
co takhle se sejít v sobotu, že bys mi ukázala, kam chodíš na procházky a pak bychom si třeba mohly zajít někam na kafe nebo k tobě, jak budeš chtít.
Budeme se těšit. Terka a Vojtidlo
@tereza-vojtisek píše:
Ahoj,
co takhle se sejít v sobotu, že bys mi ukázala, kam chodíš na procházky a pak bychom si třeba mohly zajít někam na kafe nebo k tobě, jak budeš chtít.
Budeme se těšit. Terka a Vojtidlo
Ahoj klido muzeme i ke me vsak sem psala pritel pracuje v nemecku tak jsem temer furt tady sama v sobotu v kolik se ti to hodi?
Ahoj, tak to se moc těším. Co třeba v sobotu v půl jedné? Sejdeme se třeba před Mojí ambulancí?
Terka
@tereza-vojtisek píše:
Ahoj, tak to se moc těším. Co třeba v sobotu v půl jedné? Sejdeme se třeba před Mojí ambulancí?
Terka
Prosimte vecer mi volala tchyne ze hodla prijet v sobotu a prespi tu ona neni totiz z lbc ale treba by jsme mohly jit v nedeli ale asi ne v pul 1me malej spi tak do 3 a ven se vyhrabu tak na 4hodinu
@tereza-vojtisek píše:
Tak jo, v neděli ve čtyři, případně dle situace.
Ok ve 4 a kde se sejdem
Vim kde je forum ale nevim na jakym z rohu je ambulance a co takhle pred kfc?