Čerstvé maminky Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.2.14 17:54

Ahoj,
tak my půjdeme příště 12. 2. ve 14 hodin. Kdybys chtěla taky, tak tam asi zavolej, aby bylo volné místo, když nemáš permanentku, aby ses mohla objednávat online.
 http://www.studioberuska.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
2.2.14 18:57

@tereza-vojtisek My máme 11.2. očkování :( Ale já ho chci posunout o 2 týdny, aby měl očkování a rovnou 6měsiční prohlídku, takže to zjistím, jestli je to možné odložit a podle toho se kdyžtak objednáme na stejný termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
3.2.14 06:50
@Danca17 píše:
@aspagi Ahoj. Já jsem byla zatím jen s Terkou na vycházce a s Vojtíkem. Teď se chystáme s Barčou na nákup oblečků pro prcky, ale bez kluků, protože s nima teď jezdit někam do krámku by byl masakr :) Ale za sebe říkám, že ráda poznám další maminky. Jen Ty máš už pořádnýho chlapa, tak jste asi mobilnější a akčnější :lol: A jste z Liberce?

Jo jsme z liberce bydlime v centru kousek od fora jinak ja jsem andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 10:11
@aspagi píše:
Jo jsme z liberce bydlime v centru kousek od fora jinak ja jsem andrea

Ahoj,
já bydlím v ulici Na Perštýně, taky kousek od Forum. Kde přesně bydlíš a kam chodíš na procházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.2.14 10:48
@tereza-vojtisek píše:
Ahoj,
já bydlím v ulici Na Perštýně, taky kousek od Forum. Kde přesně bydlíš a kam chodíš na procházky?

Ahoj bydlim na rybnicku takze chodim na cyklo parkrat jsem sla aj na petrin nekdy k zoo atal moc toho tady neni nekdy zase naopak do mesta kdyz musim nakoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
4.2.14 11:33

@aspagi @tereza-vojtisek To je paráda, že bydlíte takhle blízko, to by se vám scházelo pěkně… Já jsem z Aloisiny výšiny. 10 min busem z centra. Terka tady za náma už byla. My tady máme klidný okruhy, ale dole jsem ještě moc nebyla s prckem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
4.2.14 11:51
@Danca17 píše:
@aspagi @tereza-vojtisek To je paráda, že bydlíte takhle blízko, to by se vám scházelo pěkně… Já jsem z Aloisiny výšiny. 10 min busem z centra. Terka tady za náma už byla. My tady máme klidný okruhy, ale dole jsem ještě moc nebyla s prckem…

No tak se muzeme sejit na prochazku ne? Mam cas kdykoliv krom patku a pristi pondeli az do 19.2to mi zaciba letni semestr a pojedu do skoly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 10:20
@aspagi píše:
No tak se muzeme sejit na prochazku ne? Mam cas kdykoliv krom patku a pristi pondeli az do 19.2to mi zaciba letni semestr a pojedu do skoly

Ahoj,
co takhle se sejít v sobotu, že bys mi ukázala, kam chodíš na procházky a pak bychom si třeba mohly zajít někam na kafe nebo k tobě, jak budeš chtít.
Budeme se těšit. Terka a Vojtidlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.2.14 11:06
@tereza-vojtisek píše:
Ahoj,
co takhle se sejít v sobotu, že bys mi ukázala, kam chodíš na procházky a pak bychom si třeba mohly zajít někam na kafe nebo k tobě, jak budeš chtít.
Budeme se těšit. Terka a Vojtidlo

Ahoj klido muzeme i ke me vsak sem psala pritel pracuje v nemecku tak jsem temer furt tady sama v sobotu v kolik se ti to hodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 19:50

Ahoj, tak to se moc těším. Co třeba v sobotu v půl jedné? Sejdeme se třeba před Mojí ambulancí?
 Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.2.14 21:13
@tereza-vojtisek píše:
Ahoj, tak to se moc těším. Co třeba v sobotu v půl jedné? Sejdeme se třeba před Mojí ambulancí?
Terka

Prosimte vecer mi volala tchyne ze hodla prijet v sobotu a prespi tu ona neni totiz z lbc ale treba by jsme mohly jit v nedeli ale asi ne v pul 1me malej spi tak do 3 a ven se vyhrabu tak na 4hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 22:15

Tak jo, v neděli ve čtyři, případně dle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
5.2.14 22:54
@tereza-vojtisek píše:
Tak jo, v neděli ve čtyři, případně dle situace.

Ok ve 4 a kde se sejdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 23:55

Před Mojí ambulancí, co je na rohu ve Foru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.2.14 07:20

Vim kde je forum ale nevim na jakym z rohu je ambulance a co takhle pred kfc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová