Čerstvé maminky Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1959
6.2.14 08:04

@aspagi Ahoj. Moje ambulence je v tom rohu, co je naproti kulturáku :) Holky, hezky si neděli užijte a ať si kluci rozumí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 08:31

Tak dobře, před KFC. Budeme se těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
6.2.14 09:29

@tereza-vojtisek Terko,objednali jsme se na to cvičení, tak pokud nenastane nějaká změna, tak se tam uvidíme :) Nepamatuješ si nějaké ty říkanky, abych si je našla na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
6.2.14 10:58
@tereza-vojtisek píše:
Tak dobře, před KFC. Budeme se těšit.

Jasny jinak tel na me je 776 478 365

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 11:45
@Danca17 píše:
@tereza-vojtisek Terko,objednali jsme se na to cvičení, tak pokud nenastane nějaká změna, tak se tam uvidíme :) Nepamatuješ si nějaké ty říkanky, abych si je našla na netu?

Promiň, to nepamatuji, ale ona to vždycky předříkává, a spousta mamin je neumí. Některé jsem ani v životě neslyšela :) Tak se neboj. Moc se těšíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
6.2.14 12:29

@tereza-vojtisek No já jsem v tomhle ohledu hodně neznalá:) A prosím Tě, je tam možnost ohřát si vodu na mlíko? Já se zapomněla zeptat, když jsem nás objednávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 18:01

Nejsem si jistá, ale varnou konvici tam někde mají určitě. Je to mateřské centrum, tak by tam měli mít i mikrovlnku na ohřívání jídla pro děcka. Ale nevím, já po tom moc nekoukám, Vojtík stále jezdí do Kozojed :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
6.2.14 19:10

@tereza-vojtisek No jo, ten se má :lol: A Ty tamn jezdíš busem z Fugnerky, nebo jdeš pěšky? Já potřebuju, aby s emi malej vyspal před cvičením, tak vyrazím dřív a snad to hezky zalomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.14 10:05

Popojedu z Fugnerky jednu stanici tím autobusem zdarma, co jezdí do Géčka, ten mě odveze k radnici, a pak už jdu pěšky, ono je to kousek. Nebo jdu celou cestu pěšky, pokud to vezmu jako procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
7.2.14 10:25

@tereza-vojtisek Jojo, já asi pojedu busem 29 od nás a ten staví kousek od radnice, u toho horního obchodního centra a půjdu pěšky ať se malej prospí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
9.2.14 11:15
@aspagi píše:
Jasny jinak tel na me je 776 478 píše: Více

Ahoj prosimte nezlob se ja vcera pila s tchyni vino a je mi zle od zaludku trochu jsem to prepiskla takze to budu muset ve 4 dnes zrusit doufam ze si to prectes telefon na tebe nemam aby jsi zbytecne nesla pred to kfc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.14 11:44

Ahoj,
nevadí, tak se brzy postav na nohy a snad se uvidíme jindy. Zdraví Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
9.2.14 12:48
@tereza-vojtisek píše:
Ahoj,
nevadí, tak se brzy postav na nohy a snad se uvidíme jindy. Zdraví Terka

Urcite dam vedet az mi bude lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
10.2.14 10:47

Holky z Liberce. Kam chodíte ke kadeřnici? Já tady neznám žádnou a chci jít na stříhání, tak budu ráda za tip na někoho šikovnýho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1959
10.2.14 10:50

@tereza-vojtisek Terko, tak mi dneska psala Mírova babička, která měla ve středu hlídat psa, že zítra odjíždí, takže my nemůžeme na cvičení :( Já se z toho pominu :evil: Strašně jsem se těšila!!!

Nechceš jít zítra ven a pak k nám? My chodíme odpoledne po 13 hod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová