Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aspagi Ahoj. Moje ambulence je v tom rohu, co je naproti kulturáku
Holky, hezky si neděli užijte a ať si kluci rozumí ![]()
@tereza-vojtisek Terko,objednali jsme se na to cvičení, tak pokud nenastane nějaká změna, tak se tam uvidíme
Nepamatuješ si nějaké ty říkanky, abych si je našla na netu?
@tereza-vojtisek píše:
Tak dobře, před KFC. Budeme se těšit.
Jasny jinak tel na me je 776 478 365
@Danca17 píše:
@tereza-vojtisek Terko,objednali jsme se na to cvičení, tak pokud nenastane nějaká změna, tak se tam uvidímeNepamatuješ si nějaké ty říkanky, abych si je našla na netu?
Promiň, to nepamatuji, ale ona to vždycky předříkává, a spousta mamin je neumí. Některé jsem ani v životě neslyšela
Tak se neboj. Moc se těšíme!
@tereza-vojtisek No já jsem v tomhle ohledu hodně neznalá:) A prosím Tě, je tam možnost ohřát si vodu na mlíko? Já se zapomněla zeptat, když jsem nás objednávala…
Nejsem si jistá, ale varnou konvici tam někde mají určitě. Je to mateřské centrum, tak by tam měli mít i mikrovlnku na ohřívání jídla pro děcka. Ale nevím, já po tom moc nekoukám, Vojtík stále jezdí do Kozojed ![]()
@tereza-vojtisek No jo, ten se má
A Ty tamn jezdíš busem z Fugnerky, nebo jdeš pěšky? Já potřebuju, aby s emi malej vyspal před cvičením, tak vyrazím dřív a snad to hezky zalomí…
Popojedu z Fugnerky jednu stanici tím autobusem zdarma, co jezdí do Géčka, ten mě odveze k radnici, a pak už jdu pěšky, ono je to kousek. Nebo jdu celou cestu pěšky, pokud to vezmu jako procházku.
@tereza-vojtisek Jojo, já asi pojedu busem 29 od nás a ten staví kousek od radnice, u toho horního obchodního centra a půjdu pěšky ať se malej prospí ![]()
@aspagi píše:
Jasny jinak tel na me je 776 478 píše: Více
Ahoj prosimte nezlob se ja vcera pila s tchyni vino a je mi zle od zaludku trochu jsem to prepiskla takze to budu muset ve 4 dnes zrusit doufam ze si to prectes telefon na tebe nemam aby jsi zbytecne nesla pred to kfc
Ahoj,
nevadí, tak se brzy postav na nohy a snad se uvidíme jindy. Zdraví Terka
@tereza-vojtisek píše:
Ahoj,
nevadí, tak se brzy postav na nohy a snad se uvidíme jindy. Zdraví Terka
Urcite dam vedet az mi bude lepe
Holky z Liberce. Kam chodíte ke kadeřnici? Já tady neznám žádnou a chci jít na stříhání, tak budu ráda za tip na někoho šikovnýho ![]()
@tereza-vojtisek Terko, tak mi dneska psala Mírova babička, která měla ve středu hlídat psa, že zítra odjíždí, takže my nemůžeme na cvičení
Já se z toho pominu
Strašně jsem se těšila!!!
Nechceš jít zítra ven a pak k nám? My chodíme odpoledne po 13 hod…