Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj já to zjistila taky před týdnem… Vysadila jsem prášky v srpnu a v září hned otěhotněla… Popravdě jsem to tak rychle nečekala a asi místo pocitu štěstí a radosti cítím spíše rozčarování a zmatek…jsem z mých pocitů smutná, měly jste to taky tak některá?
Takhle brzo se vám to podařilo?
tak to nám bohužel ne
.. prášky jsem vysadila v lednu a pořád se nedaří a nedaří jsem z toho už trošku na prášky ![]()
JINAK VŠEM MOC GRATULUJI!!
![]()
@Petruna21 píše:
Takhle brzo se vám to podařilo?tak to nám bohužel ne
.. prášky jsem vysadila v lednu a pořád se nedaří a nedaří jsem z toho už trošku na prášky
JINAK VŠEM MOC GRATULUJI!!
![]()
No já jsem právě taky očekává že to bude trvat půl roku/rok, brala jsem antikoncepci 10 let v kuse…
@Anonymní píše:
No já jsem právě taky očekává že to bude trvat půl roku/rok, brala jsem antikoncepci 10 let v kuse…
No já antikoncepci brala 5 let
.. a mimčo by jsme chtěli moc ale pořád se nedaří beru i vitamíny a vždy jen zklámání
teď jsem měla 3 dny spoždění tak jsem myslela že KONEČNĚ to vyšlo ale pak to MS přišla.
@Petruna21 píše:
No já antikoncepci brala 5 let.. a mimčo by jsme chtěli moc ale pořád se nedaří beru i vitamíny a vždy jen zklámání
teď jsem měla 3 dny spoždění tak jsem myslela že KONEČNĚ to vyšlo ale pak to MS přišla.
Až to bude mít prijit, tak to přijde. Užívejte si zatím aspoň toho, že jste dva a můžete si užívat casu sami pro sebe… Teď mi tento pocit chybí…
@Anonymní píše:
Až to bude mít prijit, tak to přijde. Užívejte si zatím aspoň toho, že jste dva a můžete si užívat casu sami pro sebe… Teď mi tento pocit chybí…
My jsme si toho už dost užili proto by nám to nevadilo to mimčo mít s přítelem jsme spolu 6 let bydlíme spolu tak že nás nic nebrzdí ![]()
@Petruna21 píše:
My jsme si toho už dost užili proto by nám to nevadilo to mimčo mít s přítelem jsme spolu 6 let bydlíme spolu tak že nás nic nebrzdí
Tak si třeba nadelite vánoční dáreček
já teda otěhotněla v týdnu hned po MS.
@Anonymní píše:
@andelka83 opravdu? Já myslela, že budu hned skákat radostí 100 metru vysoko a ono se to zatím nekonánejednou mám pořád myšlenky na to, jak bude vše jinak a čeho všeho se budu muset vseho vzdát…
Bud v klidu. Tyhle myšlenky mam porad, od prvniho ditete az po to druhe. A těším se az skončí plenky, budou z nich samostatné jednotky a my s manželem prospime celou noc v kuse. Je to normalni. Happy máma jak v reklamě je dost sci-fi (ano, jsou takové, ale nas racionálních a vysilujícich je taky dost
).
@Anonymní píše:
Tak si třeba nadelite vánoční dárečekjá teda otěhotněla v týdnu hned po MS.
No to by byl opravdu krásný Vánoční dárek
.. asi nejhorší je pro mě když vidím všude okolo sebe ty těhulky ![]()
@Marie432875 píše:
Bud v klidu. Tyhle myšlenky mam porad, od prvniho ditete az po to druhe. A těším se az skončí plenky, budou z nich samostatné jednotky a my s manželem prospime celou noc v kuse. Je to normalni. Happy máma jak v reklamě je dost sci-fi (ano, jsou takové, ale nas racionálních a vysilujícich je taky dost).
Fakt? Já jsem opravdu myslela, že jsem divná… a že to byla chyba, že jsem vysadila prášky ![]()
@Petruna21 píše:
No to by byl opravdu krásný Vánoční dárek.. asi nejhorší je pro mě když vidím všude okolo sebe ty těhulky
A kolik máte roku?
@Anonymní píše:
A kolik máte roku?
V lednu mi bude 22
jen že i kvůli mému zdravotnímu stavu mi doktoři doporučili čím dřív tím líp aby pak nebyl problém
jsem po dvou operacích zad jednu mi udělali špatně tak jsem šla na reoperaci ![]()
@Petruna21 píše:
V lednu mi bude 22jen že i kvůli mému zdravotnímu stavu mi doktoři doporučili čím dřív tím líp aby pak nebyl problém
jsem po dvou operacích zad jednu mi udělali špatně tak jsem šla na reoperaci
Jasně chápu, ale pořád můžeš být v klidu, jestli to přijde teď nebo později
nestresuj se tím..
@Anonymní píše:
Fakt? Já jsem opravdu myslela, že jsem divná… a že to byla chyba, že jsem vysadila prášky
Fakt nejsi divná. To bys spíš byla kdyby to bylo naopak. Je to normální.
A já se sice těším na miminko, ale víc na to, až bude větší, fajn bylo období 1-2 roky, a potom se taky těším, až bude hlídatelné, samostatné, že nás nebudou děti tolik potřebovat a budeme moct jet zase někam sami.. U nás je fajn, že starší děti jsou i se svými druhými rodiči, a to jedno nám snad někdo pohlídá.
@Anonymní píše:
Jasně chápu, ale pořád můžeš být v klidu, jestli to přijde teď nebo pozdějinestresuj se tím..
To určitě
snad to brzo přijde ![]()
@Anonymní píše:
Fakt? Já jsem opravdu myslela, že jsem divná… a že to byla chyba, že jsem vysadila prášky
Takových myšlenek bude pravdepodobne jeste hodne. Ale to vubec neznamená ze bys mela dite malo rada nebo ze to je chyba. Je to jen velká změna. Kdyz jsem si z porodnice přinesla první miminko, mesic jsem jen brecela a chtela vrátit cas, abychom měli s mužem nas starý život. Pak se to spravilo a začala jsem ho milovat. Druhe těhotenství jsem hodne špatne snasela, nedokázala jsem si představit že deti budou dvě. Kdyz jsem si přinesla druhe miminko, cítila jsem to uplne stejne a vnímala ho jako vetřelce. Ale ted uz vím ze to je normalni, a ze ta láska jednou naskočí. Do te doby se o nej proste musím starat jak nejlépe dovedu a pak si to vynahradime. Jediný co muzu dělat, je byt na sebe hodna a nevyčítat si to. Proste to jinak neumím. Taky si nic nevycitej a ver, ze tohle zaživa hodne žen.