Čerstvé těhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
21.10.17 11:19
@Anonymní píše:
Ahoj já to zjistila taky před týdnem… Vysadila jsem prášky v srpnu a v září hned otěhotněla… Popravdě jsem to tak rychle nečekala a asi místo pocitu štěstí a radosti cítím spíše rozčarování a zmatek…jsem z mých pocitů smutná, měly jste to taky tak některá?

Takhle brzo se vám to podařilo? 8o tak to nám bohužel ne :(.. prášky jsem vysadila v lednu a pořád se nedaří a nedaří jsem z toho už trošku na prášky :(

JINAK VŠEM MOC GRATULUJI!! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 11:24
@Petruna21 píše:
Takhle brzo se vám to podařilo? 8o tak to nám bohužel ne :(.. prášky jsem vysadila v lednu a pořád se nedaří a nedaří jsem z toho už trošku na prášky :(JINAK VŠEM MOC GRATULUJI!! :srdce: :kytka:

No já jsem právě taky očekává že to bude trvat půl roku/rok, brala jsem antikoncepci 10 let v kuse…

• Citovat
  • Upravit
9947
21.10.17 11:27
@Anonymní píše:
No já jsem právě taky očekává že to bude trvat půl roku/rok, brala jsem antikoncepci 10 let v kuse…

No já antikoncepci brala 5 let :roll:.. a mimčo by jsme chtěli moc ale pořád se nedaří beru i vitamíny a vždy jen zklámání :,( teď jsem měla 3 dny spoždění tak jsem myslela že KONEČNĚ to vyšlo ale pak to MS přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 11:30
@Petruna21 píše:
No já antikoncepci brala 5 let :roll:.. a mimčo by jsme chtěli moc ale pořád se nedaří beru i vitamíny a vždy jen zklámání :,( teď jsem měla 3 dny spoždění tak jsem myslela že KONEČNĚ to vyšlo ale pak to MS přišla.

Až to bude mít prijit, tak to přijde. Užívejte si zatím aspoň toho, že jste dva a můžete si užívat casu sami pro sebe… Teď mi tento pocit chybí…

• Citovat
  • Upravit
9947
21.10.17 11:46
@Anonymní píše:
Až to bude mít prijit, tak to přijde. Užívejte si zatím aspoň toho, že jste dva a můžete si užívat casu sami pro sebe… Teď mi tento pocit chybí…

My jsme si toho už dost užili proto by nám to nevadilo to mimčo mít s přítelem jsme spolu 6 let bydlíme spolu tak že nás nic nebrzdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 11:55
@Petruna21 píše:
My jsme si toho už dost užili proto by nám to nevadilo to mimčo mít s přítelem jsme spolu 6 let bydlíme spolu tak že nás nic nebrzdí :)

Tak si třeba nadelite vánoční dáreček :-) já teda otěhotněla v týdnu hned po MS.

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
21.10.17 11:55
@Anonymní píše:
@andelka83 opravdu? Já myslela, že budu hned skákat radostí 100 metru vysoko a ono se to zatím nekoná :-( nejednou mám pořád myšlenky na to, jak bude vše jinak a čeho všeho se budu muset vseho vzdát…

Bud v klidu. Tyhle myšlenky mam porad, od prvniho ditete az po to druhe. A těším se az skončí plenky, budou z nich samostatné jednotky a my s manželem prospime celou noc v kuse. Je to normalni. Happy máma jak v reklamě je dost sci-fi (ano, jsou takové, ale nas racionálních a vysilujícich je taky dost :mrgreen: ).

• Citovat
  • Upravit
9947
21.10.17 12:09
@Anonymní píše:
Tak si třeba nadelite vánoční dáreček :-) já teda otěhotněla v týdnu hned po MS.

No to by byl opravdu krásný Vánoční dárek :dance:.. asi nejhorší je pro mě když vidím všude okolo sebe ty těhulky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 12:22
@Marie432875 píše:
Bud v klidu. Tyhle myšlenky mam porad, od prvniho ditete az po to druhe. A těším se az skončí plenky, budou z nich samostatné jednotky a my s manželem prospime celou noc v kuse. Je to normalni. Happy máma jak v reklamě je dost sci-fi (ano, jsou takové, ale nas racionálních a vysilujícich je taky dost :mrgreen: ).

Fakt? Já jsem opravdu myslela, že jsem divná… a že to byla chyba, že jsem vysadila prášky :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.17 12:29
@Petruna21 píše:
No to by byl opravdu krásný Vánoční dárek :dance:.. asi nejhorší je pro mě když vidím všude okolo sebe ty těhulky :(

A kolik máte roku?

• Citovat
  • Upravit
9947
21.10.17 12:46
@Anonymní píše:
A kolik máte roku?

V lednu mi bude 22 :) jen že i kvůli mému zdravotnímu stavu mi doktoři doporučili čím dřív tím líp aby pak nebyl problém :roll: jsem po dvou operacích zad jednu mi udělali špatně tak jsem šla na reoperaci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 12:51
@Petruna21 píše:
V lednu mi bude 22 :) jen že i kvůli mému zdravotnímu stavu mi doktoři doporučili čím dřív tím líp aby pak nebyl problém :roll: jsem po dvou operacích zad jednu mi udělali špatně tak jsem šla na reoperaci :zed:

Jasně chápu, ale pořád můžeš být v klidu, jestli to přijde teď nebo později :-) nestresuj se tím..

• Citovat
  • Upravit
32914
21.10.17 13:05
@Anonymní píše:
Fakt? Já jsem opravdu myslela, že jsem divná… a že to byla chyba, že jsem vysadila prášky :(

Fakt nejsi divná. To bys spíš byla kdyby to bylo naopak. Je to normální.
A já se sice těším na miminko, ale víc na to, až bude větší, fajn bylo období 1-2 roky, a potom se taky těším, až bude hlídatelné, samostatné, že nás nebudou děti tolik potřebovat a budeme moct jet zase někam sami.. U nás je fajn, že starší děti jsou i se svými druhými rodiči, a to jedno nám snad někdo pohlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.10.17 13:26
@Anonymní píše:
Jasně chápu, ale pořád můžeš být v klidu, jestli to přijde teď nebo později :-) nestresuj se tím..

To určitě :) snad to brzo přijde :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
21.10.17 14:31
@Anonymní píše:
Fakt? Já jsem opravdu myslela, že jsem divná… a že to byla chyba, že jsem vysadila prášky :(

Takových myšlenek bude pravdepodobne jeste hodne. Ale to vubec neznamená ze bys mela dite malo rada nebo ze to je chyba. Je to jen velká změna. Kdyz jsem si z porodnice přinesla první miminko, mesic jsem jen brecela a chtela vrátit cas, abychom měli s mužem nas starý život. Pak se to spravilo a začala jsem ho milovat. Druhe těhotenství jsem hodne špatne snasela, nedokázala jsem si představit že deti budou dvě. Kdyz jsem si přinesla druhe miminko, cítila jsem to uplne stejne a vnímala ho jako vetřelce. Ale ted uz vím ze to je normalni, a ze ta láska jednou naskočí. Do te doby se o nej proste musím starat jak nejlépe dovedu a pak si to vynahradime. Jediný co muzu dělat, je byt na sebe hodna a nevyčítat si to. Proste to jinak neumím. Taky si nic nevycitej a ver, ze tohle zaživa hodne žen.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky