Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Těhulik dekuji
ale jeste se bojim nejak vic radovat. porad je strasne brzy
snad to ale bude dobry ![]()
Děkuji za přijetí a tiše doufám, že se mohu zařadit mezi vás ![]()
Poslední MS jsem měla 13.9., test mám krásně pozitivní, je mi každý den zle, dost mě bolí prsa a mám často tlak v podbříšku, dnes v noci teda extrémní, že jsem myslela že pojedu na pohotovost. Dnes bych měla být v 6 tt a k doktorce jdu 31.10.
Doufám že se už nic nepokazí, je to naše první vytoužené miminko, ač před dvěma lety jsem měla velice ošklivý potrat
Ahojky. Sakra, zařekla jsem se, že nebudu testovat dřív než nedojde očekáváná ms. Ale když to nejdeeee
mrška má dorazit za dva dny, dnes bych mela byt 13 dpo.. jeden testík včera, jeden dnes. Ale pokud nejsem blázen tak tam něco vidím ![]()
@mar.cat taky tam neco vidim
ale cetla jsem tu hodne spatny recenze na mamatest, pry dela falesny duchy
tak radsi rano zkus jiny testik, at mas jistotu ![]()
@Cheriffka kvalita fotky nic moc, ale něco se tam rýsuje
jj, taky jsem zde něco málo přečetla o mamatestech. Ale já mám zatím jen ten, tak uvidím zítra ránko, jestli nebude zas o něco silnější
nechci se radovat do předu, ale bylo by to krásné. Jinak gratuluji k // a tak jak píšeš, ať všechny jsme v pořádku a jen prospíváme ![]()
@mar.cat jj je tam..ja u kazdeho tehu mela mamatest… ale falesne duchy dava mamatest comfort.
@Cheriffka děkujii ![]()
@prostejaaa tak budu doufat, že bude sílit
@prostejaaa ahoj, dnes jsem byla jenom na krvi, vysledky budou az zitra, protoze jsem si nechala nabrat i biochemku
byla jsem akorat u taty v ordinaci, ma tam ultrazvuk, ale nic nevidel. Ale nevidel ani nic spatneho, jen rikal, ze je asi jeste moc brzy a chtelo by to vaginalni utz, ktery mi delat nebude
k mudr jdu v pondeli, neni to ale moje bezna gyn, jdu na vystereni, jestli mam reprodukcni ustroji ok. Jsem tam objednana strasne dlouho, tak se mi to rusit nechce a uvidi se tam
kdyz se mi do te doby tehu udrzi, pujdu pak klasicky za svou gyn ![]()
@Cheriffka jsme na tom totiž stejne akorat ja mela ms dostat dnes a nic.. a tohle je delane az z odpoledni moci ted asi 10 min..zpet.. tak doufam ze bude vse ok…Mam povolani ktere nemuzu vykonavat..je to nocni..pekarna expedice takze nevim kdy tam zajit..jsem na neschopence mela jsem bronchitidu..tak to asi pak jen prepise na tehotenstvi.
@prostejaaa moc gratuluji k carecce!
jinak po dnesni zkusenosti, ze bylo tezky neco videt, ze nejdriv tak od 6tt bych asi zustala jeste doma kvuli bronchitide, pak gyn a pak teprve jako tehu. Ja myslim ze kdyz mas akorat termin ms, tak i gyn by ti rekla, ze mas prijit pozdeji, az bude neco videt… tata dneska docela dobre lokalizoval misto, kde me to dloube a kde se asi neco deje, ale rikal, ze s jistotou mi to nerekne, ze zatim by jen vestil z koule (ale bral to klasickym sono pres bricho, ne vag. sondou)
ale aspon vim, ze mam mocak ok ![]()
@Cheriffka asi tam skocim ve ctvrtek..jen at mi vemou krev a objednam se. to by slo ne?
![]()