Čerstvé těhulky sem :-)

32892
21.10.17 08:39

@Těhulik ahoj,já jsem to zjistila před týdnem. Taky docela šok. S přítelem spolu ještě nebydlíme, ale řešíme to. Rozhodli jsme se v půlce září že bychom miminko spolu chtěli, ale nepočítali jsme s tím, že za 14 dní už to bude. Ve čtvrtek jdu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.10.17 08:44

Ahoj já to zjistila taky před týdnem… Vysadila jsem prášky v srpnu a v září hned otěhotněla… Popravdě jsem to tak rychle nečekala a asi místo pocitu štěstí a radosti cítím spíše rozčarování a zmatek…jsem z mých pocitů smutná, měly jste to taky tak některá?

• Citovat
  • Upravit
32892
21.10.17 08:51
@Anonymní píše:
Ahoj já to zjistila taky před týdnem… Vysadila jsem prášky v srpnu a v září hned otěhotněla… Popravdě jsem to tak rychle nečekala a asi místo pocitu štěstí a radosti cítím spíše rozčarování a zmatek…jsem z mých pocitů smutná, měly jste to taky tak některá?

Já jo. U prvního hlavně. Teď jsem těhotná potřetí a můžu říct že nikdy nebyly pocity vyloženě jen pozitivní. Ale taky vím, že to přejde, a že je to normální. A taky že to částečně tak bude vždycky. Nic si z toho nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 08:58

@andelka83 opravdu? Já myslela, že budu hned skákat radostí 100 metru vysoko a ono se to zatím nekoná :-( nejednou mám pořád myšlenky na to, jak bude vše jinak a čeho všeho se budu muset vseho vzdát…

• Citovat
  • Upravit
32892
21.10.17 09:00

@Těhulik tak to jsem na nás zvědavá. Já jsem byla už teď ve čtvrtek, ale nic moc tam nebylo, takže jdu znovu, buď to zmizí nebo zdvojnásobí. Od začátku občas špiním, tak proto jsem tam šla tak brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32892
21.10.17 09:02
@Anonymní píše:
@andelka83 opravdu? Já myslela, že budu hned skákat radostí 100 metru vysoko a ono se to zatím nekoná :-( nejednou mám pořád myšlenky na to, jak bude vše jinak a čeho všeho se budu muset vseho vzdát…

Opravdu. Poprvé jsem večer brečela, že to nezvládnu, že to přišlo moc brzo, že ani nevím jestli to chci..Ale srovnalo se to. Ty smíšené pocity jsou úplně normální.

Holky, já jsem asi starší než vy, je to moje třetí miminko, klidně se na cokoliv ptejte.
Já i teď mám smíšené pocity, a respekt a obavy, i když už vím do čeho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 09:07
@andelka83 píše:
Opravdu. Poprvé jsem večer brečela, že to nezvládnu, že to přišlo moc brzo, že ani nevím jestli to chci..Ale srovnalo se to. Ty smíšené pocity jsou úplně normální.Holky, já jsem asi starší než vy, je to moje třetí miminko, klidně se na cokoliv ptejte.
Já i teď mám smíšené pocity, a respekt a obavy, i když už vím do čeho jdu.

No já zase úplně mladá nejsem :-) měla bych rodit, když mi bude 29. Šla jsem na gyndu hned, protože jsem z toho zjištění byla v soku a paní doktorka mi řekla, že jsem v 5tt.. ještě teda nebylo vidět srdicko, jen nějaká tečka :)

• Citovat
  • Upravit
32892
21.10.17 09:12
@Anonymní píše:
No já zase úplně mladá nejsem :-) měla bych rodit, když mi bude 29. Šla jsem na gyndu hned, protože jsem z toho zjištění byla v soku a paní doktorka mi řekla, že jsem v 5tt.. ještě teda nebylo vidět srdicko, jen nějaká tečka :)

Já si snad miminko nadělim k 35 narozeninám.
U mě stejně, ve čtvrtek byl flíček. Ale už u prvního jsem byla u dr v 5+0 a bylo to to samé. Pak jsem byla za 14 dní a bylo i srdíčko. Podruhé jsem byla u Dr až začátkem 9 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 09:23
@andelka83 píše:
Já si snad miminko nadělim k 35 narozeninám.
U mě stejně, ve čtvrtek byl flíček. Ale už u prvního jsem byla u dr v 5+0 a bylo to to samé. Pak jsem byla za 14 dní a bylo i srdíčko. Podruhé jsem byla u Dr až začátkem 9 tt.

Nevím jestli by měl někdy člověk pocit, že je na to mít miminko připraveny… S přítelem chceme stavět dum, ale zatím je to jen v plánu, takže teď by se mimčo narodilo do takových provizorních podmínek.. není to to, co má každá žena vysněné..

• Citovat
  • Upravit
32892
21.10.17 09:25

Určitě jo.
Já mám první dvě děti s exmanželem, tam teda rodičovství dalo vztahu zabrat, ale spíš se plně projevily věci, které předtím nebyla tak zřetelné. Normální člověk a zdravý vztah by to zvládli. Tohle miminko čekám s přítelem. Dohromady budeme mít čtyři děti. No kdyby mi to někdo kdysi řekl, tak bych mu nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32892
21.10.17 09:27
@Anonymní píše:
Nevím jestli by měl někdy člověk pocit, že je na to mít miminko připraveny… S přítelem chceme stavět dum, ale zatím je to jen v plánu, takže teď by se mimčo narodilo do takových provizorních podmínek.. není to to, co má každá žena vysněné..

To nevadí. Ne vždycky je všechno ideální. A víš co..Pak třeba je, ale zas mimco nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 09:39
@andelka83 píše:
To nevadí. Ne vždycky je všechno ideální. A víš co..Pak třeba je, ale zas mimco nejde.

To je pravda… Přítel má své dvě děti ve vlastní péči, které žijí s náma, takze pro něj to bude třetí a pro mě první mimčo..

• Citovat
  • Upravit
32892
21.10.17 09:53
@Anonymní píše:
To je pravda… Přítel má své dvě děti ve vlastní péči, které žijí s náma, takze pro něj to bude třetí a pro mě první mimčo..

Takže taky kombinovaná rodina, to je fajn :D a jak jsou děti staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 09:56
@andelka83 píše:
Takže taky kombinovaná rodina, to je fajn :D a jak jsou děti staré?

Malá má 9 a kluk má 16 roku, vycházíme hezky i kdyz někdy rozdílné názory na výchovu jsou :-)

• Citovat
  • Upravit
32892
21.10.17 11:09
@Anonymní píše:
Malá má 9 a kluk má 16 roku, vycházíme hezky i kdyz někdy rozdílné názory na výchovu jsou :-)

Takže benjamínek :)
Naši budou mít příští rok 6,8 a 13. Tak jsem zvědavá jak to budeme zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí