Čerstvé těhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.10.17 10:29

@Těhulik moc ti gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.10.17 10:34

@Těhulik to je super…zitra jdu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.10.17 10:43
@Těhulik píše:
@prostejaaa @mar.cat holky… jasně.. srdíčko ještě vidět nebylo, ale mimísek už tam byl..a pan doktor mi fotku automaticky poslal na email a uvedl tam: foto mimi 5 týden.. stojí to zato, mít vše hned zdokumentováno :* :srdce:..

nedejte na ostatní a běžte co nejdřív.

Dopadnout to může vždycky všelijak… s tím člověk nic nenadělá.

A příteli jsem to řekla už při nalezení ducha :lol:
:) Já byla na prvním UTZ minulé úterý, byl tam jen gestační váček…v pátek jsem začala slabě špinit a proto jela raději k Dr (po minulém potratu se opravdu bojím, aby vše bylo v pořádku) a už tam bylo mimi i srdíčko :srdce: :* ten den jsem byla 5+6tt…
Jinak fotky už mám dvě ;) sice je tam jen tečka, ale…je to moje první tečka :D

Příspěvek upraven 25.10.17 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
25.10.17 11:14

@Těhulik jj, je dobře, že to bereš takhle. ono, vše co se má stát, stane se. já jsem objednaná zrovna na roční prohlídku 6.11. což bych měla být cca 5+3, tak jsem zvědavá :srdce: partnerovi jsem to taky řekla. Ale prej, že dokud neuvidí fotku s fazolem neuvěří :mrgreen:
@prostejaaa :palec:
@Ellis01 gratuluji :hug: a na neschopence jsi kvůli tomu špinění a potratu z minula?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.10.17 11:55

@mar.cat Ono se mi těch věcí sešlo bohužel víc. Po prvním potratu jsem byla na komplexním vyšetření a zjistili, že mám tak dokonalou imunitu, že zničí vše, co do těla nepatří- včetně plodu. Takže mi nasadili kortikosteroidy, aby imunitu potlačili. Jenže se tím potlačí kompletní imunita v celém těle a jelikož učím ve školce a začala jsem špinit, dr rozhodl, že jsem v rizikovém prostředí (tam je nemocí hromada) a ukecal mě aspoň na první trimestr a nasadil další léky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.10.17 12:04

@Těhulik
Tak tak :srdce:

Když ono je těžké myslet stále pozitivně, když už máš negativní zkušenosti a navíc vůbec netušíš, co se uvnitř děje :nevim:
:) Ale snažím se být v klidu a nevyvádět (i v zájmu zachování šťastného manželství :lol: ).. Stejně jako všechny ostatní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
25.10.17 12:06

@Ellis01 takže teda pěkně odpočívat, myslet pozitivně a užívat si začátek těhu :srdce: my si tě pohlídáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.10.17 12:25
@mar.cat píše:
@Ellis01 takže teda pěkně odpočívat, myslet pozitivně a užívat si začátek těhu :srdce: my si tě pohlídáme :lol:

Jee, děkuji :kytka: :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33048
25.10.17 17:50

Tak děcka, mám pracovní úraz, nemocenská na 14 dní. Výborný začátek. Ale aspoň si odpočinu. Zítra jdu na gyndu, jsem objednaná, tak jsem zvědavá. Jsem přelom 6 a 7 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 17:55

Holkyy..Tak už to mám potvrzeno i digitálně jupiii :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.10.17 18:19
@andelka83 píše:
Tak děcka, mám pracovní úraz, nemocenská na 14 dní. Výborný začátek. Ale aspoň si odpočinu. Zítra jdu na gyndu, jsem objednaná, tak jsem zvědavá. Jsem přelom 6 a 7 tt.

Snad nic vážného? Tak nožky nahoru a odpočívat :) tak to jsme o pár dní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.10.17 18:19
@Brouček132 píše:
Holkyy..Tak už to mám potvrzeno i digitálně jupiii :srdce: :hug:

Gratuluji :potlesk: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33048
25.10.17 19:24

@Ellis01 narazeny palec. Takže ruka v dlaze. Teď bude mít miminko klid. Mám dost náročnou práci, fyzicky. Ale tak jsem to nechtěla no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.17 19:32

@Těhulik Ahooooj, já taky, já taky :-) Pardón, zatím anonymně, protože tu mám kamarádky a dokud to není potvrzené na UZ, nechci to zveřejňovat :-)
Anonym 2

• Citovat
  • Upravit
805
25.10.17 19:42
@Anonymní píše:
@Těhulik Ahooooj, já taky, já taky :-) Pardón, zatím anonymně, protože tu mám kamarádky a dokud to není potvrzené na UZ, nechci to zveřejňovat :-)
Anonym píše: Více

Jestli chceš tak mi napiš SZ a ja tě přidám k nám na FB do tajné skupinky :) Tam tě nikdo nenajde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí