Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Těhulik píše:
@prostejaaa @mar.cat holky… jasně.. srdíčko ještě vidět nebylo, ale mimísek už tam byl..a pan doktor mi fotku automaticky poslal na email a uvedl tam: foto mimi 5 týden.. stojí to zato, mít vše hned zdokumentováno![]()
..
nedejte na ostatní a běžte co nejdřív.
Dopadnout to může vždycky všelijak… s tím člověk nic nenadělá.
A příteli jsem to řekla už při nalezení ducha
Příspěvek upraven 25.10.17 v 11:58
@Těhulik jj, je dobře, že to bereš takhle. ono, vše co se má stát, stane se. já jsem objednaná zrovna na roční prohlídku 6.11. což bych měla být cca 5+3, tak jsem zvědavá
partnerovi jsem to taky řekla. Ale prej, že dokud neuvidí fotku s fazolem neuvěří ![]()
@prostejaaa ![]()
@Ellis01 gratuluji
a na neschopence jsi kvůli tomu špinění a potratu z minula?
@mar.cat Ono se mi těch věcí sešlo bohužel víc. Po prvním potratu jsem byla na komplexním vyšetření a zjistili, že mám tak dokonalou imunitu, že zničí vše, co do těla nepatří- včetně plodu. Takže mi nasadili kortikosteroidy, aby imunitu potlačili. Jenže se tím potlačí kompletní imunita v celém těle a jelikož učím ve školce a začala jsem špinit, dr rozhodl, že jsem v rizikovém prostředí (tam je nemocí hromada) a ukecal mě aspoň na první trimestr a nasadil další léky ![]()
@Těhulik
Tak tak ![]()
Když ono je těžké myslet stále pozitivně, když už máš negativní zkušenosti a navíc vůbec netušíš, co se uvnitř děje ![]()
Ale snažím se být v klidu a nevyvádět (i v zájmu zachování šťastného manželství
).. Stejně jako všechny ostatní ![]()
@Ellis01 takže teda pěkně odpočívat, myslet pozitivně a užívat si začátek těhu
my si tě pohlídáme ![]()
@mar.cat píše:
@Ellis01 takže teda pěkně odpočívat, myslet pozitivně a užívat si začátek těhumy si tě pohlídáme
Jee, děkuji
![]()
Tak děcka, mám pracovní úraz, nemocenská na 14 dní. Výborný začátek. Ale aspoň si odpočinu. Zítra jdu na gyndu, jsem objednaná, tak jsem zvědavá. Jsem přelom 6 a 7 tt.
@andelka83 píše:
Tak děcka, mám pracovní úraz, nemocenská na 14 dní. Výborný začátek. Ale aspoň si odpočinu. Zítra jdu na gyndu, jsem objednaná, tak jsem zvědavá. Jsem přelom 6 a 7 tt.
Snad nic vážného? Tak nožky nahoru a odpočívat
tak to jsme o pár dní ![]()
@Brouček132 píše:
Holkyy..Tak už to mám potvrzeno i digitálně jupiii![]()
Gratuluji
![]()
@Ellis01 narazeny palec. Takže ruka v dlaze. Teď bude mít miminko klid. Mám dost náročnou práci, fyzicky. Ale tak jsem to nechtěla no.
@Těhulik Ahooooj, já taky, já taky
Pardón, zatím anonymně, protože tu mám kamarádky a dokud to není potvrzené na UZ, nechci to zveřejňovat ![]()
Anonym 2
@Anonymní píše:
@Těhulik Ahooooj, já taky, já takyPardón, zatím anonymně, protože tu mám kamarádky a dokud to není potvrzené na UZ, nechci to zveřejňovat
Anonym píše: Více
Jestli chceš tak mi napiš SZ a ja tě přidám k nám na FB do tajné skupinky
Tam tě nikdo nenajde ![]()