Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky…měly jste nebo máte některá z vás vodnatý výtok?
v noci jsem šla na WC a měla,, mokré kalhotky" tak jsem se převlékla, vzala slipovku, ale ten pocit vlhka mám pořád…
Začínám mít pocit, že těhotenství nemůžu přežít se zachováním zdravého rozumu
a to jsem teprve 7tt…
@Ellis01 ahoj, jestli te to uklidni, ja mam vlhko od ovulace
preslo to jenom asi na 2 dny po ovu.
jsem 5tt
Ahoj holky také se přidávám. Mě ukázal test těhotenství po dvou letech snažení, nevěřím tomu a dlouho věřit nebudu po všech těch zklamání. Už jsme měli naplánované IVF. Jsem šťastná, myslím pozitivně a věřím, že vše bude v pořádku ![]()
@Cheriffka
Děkuju
asi jsi mě trochu uklidnila…mluvila jsi s Dr. o tom, co to může být?
Tak holky, jsem po kontrole, zatim nic videt krome gestacniho vacku nebylo. Ale vyviji se to pry spravne a krev je taky v poradku.
uz se nemuzu dockat dalsi kontroly…
@Ellis01 tak jak píše @Cheriffka ten pocit vlhka nastal něco málo po ovu
dá se říct že to byl i takový prvotní impuls, co jsem si řekla, že je něco jinak..
@Barborella gratulujii ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala
dneska jsem 6+5, v pondělí jdu na druhou kontrolu
jsem děsně nervózní, mám za sebou jedno ZT… Na první kontrole jsem byla v 4+5 a byla vidět dutinka
v sobotu večer jsem začala krvácet, tak jsme jeli na pohotovost, naštěstí bylo vše ok, těhotenství odpovídalo 6+0
dostala jsem utrogestan s tím, že mi hrozí potrat… Což prý pokaždé, když člověk krvácí… Tak snad teď v pondělí bude vše ok, mám docela strach ![]()
@Anet139 držím palce.
Já jsem v pátek našla // a v neděli ráno jsem krvácela. Ale druhý den už jen špinění a // pořád, ve čtvrtek jsem šla k Dr, dutinka byla. Teď ve čtvrtek kontrola, dutinka větší, špiním občas. Na další jdu za 14 dní, tak snad to bude taky OK. Nedal mi teda nic.
Ahoj, tak dnes jsem se zaregistrovala a přidávám se k vám
Jsem 6+4, včera jsem byla na kontrole a bylo už vidět i srdíčko
I přes každodenní špinění a užívání utrogestanu je vše v pořádku
Další kontrolu má za 14 dní tak uvidíme, snad to bude v pořádku.
@mar.cat jojo, presne
me to vlhko taky zarazilo a zbystrila jsem, ze je neco jinak ![]()
A vsem holcinam, co dale pisou, moc gratuluji ![]()
@Cheriffka jsem ráda, že nejsem jediná tak nějak divně vlhká
![]()