ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
8.2.07 10:15

Ifco fakt? tomu bych teda nikdy nevěřila…jsem si myslela, že je to opačně…podle logiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
8.2.07 10:20

Krásné ráno holčiny,
všem dnes kontrolovaným přeju, aby bylo všechno v pořádku.

Loudalko - díky za tip na komody, ale to jsou ty samé co jsem na ně taky dávala odkaz - je to nějaká firmy Scarlett - jsou to Poláci - a mají je tady skoro všude… ale všude jen na fotce, v reálu jsem ji ještě nikde neviděla, tak snad to nebude žádná hrůza…

Renko - pořád držím palečky na výsledky - myslím na Tebe - uvidíš, že to dobře dopadne

Ivule - jsi strašně ohleduplná ke svému zaměstnavateli, ale neřekla bych, že to ocení - já jsem si taky napřed myslela, že mě v práci zastřelí, když odejdu takhle brzy (šla jsem v 8.týdnu), dělala jsem fakturaci a správu číselníků v pekárně - ale mám úplně suprovou šéfovou, která o mně dost ví (třeba že už jsme o jedno mimčo přišli) a když jsem jí zavolala, že jsem těhotná, tak měla strašnou radost a sama mi navrhla ať zůstanu okamžitě doma, že to prostě nějak zvládnou. A zvládli - sice jsem ze začátku pořád visela na telefonu, ale do práce jsem nemusela. A jsem ráda, že jsem to udělala - jsem v klidu a užívám si těhu…
 http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
8.2.07 10:22

Ahoj těhulinky.
Teda Reni to je sen! Ale nedivím se, ona psychyka pracuje a je to na palici čekat 14 dní! Ještě že je týden za tebou a ten týden už se nějak doklepe. Ona tě Ája zaměstná :-) Hlavně se pořád opatruj a nepřemáhej.
Mě se dneska zdálo, že se malá narodila s velkou hlavou. Už mi z té KO fakt taky hrabe! Jinak dr. tam pořád na chlapečka nic nevidí, tak je to asi potvrzené :)
Přebalovák jsme koupili z inzerátu, ale už nikde není fotka. Za 3000 a má šuplíky i fochy i dvířka. Je zatím u našich na Moravě, tak se moc těším až si ho ošahám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.2.07 10:34

Jejda Ifčo, tak ony jsou to asi bytovky cihlové, ne paneláky, omlouvám se, ale my z vesnice vše co je nad 2 podlaží nazýváme paneláky, zvlášť, když je jeden na druhým. :-(. Ale dívala jsem se ti na www.seznam.cz, kde je odrážka mapy, když zadáš tu adresu a město, tak se ti to objeví, to zelené by opravdu měl být park. Jak jsem psala, zkusím tam zaběhnout a poreferuji. Je to kousek od Metra Strašnická, kousek je i TESCo, tramvaj. A ten byt je opravdu hezký, světlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.2.07 10:38

Stef tak tos měla dobrý. my už jsme o jedno mimčo taky přišli, ale bohužel má 2 šéfy, oba chlapy, tak jsem ani moc pochopení nečekala. Teda ten jeden byl docela v pohodě, protože oni mají na stará kolena 1/2 ročního broučka, ale ten druhý z toho radost neměl. Od začátku jsem si říkala, že se nebudu tvářit nějak provinile, že jsem těhu a držím se toho doteď. Jinak bych asi neodešla nikdy. I tak to tady musím do toho dubna doklepat.
Momentálně tu prská bacily a ještě tolik lidí, co sem teď chodí, tak už mě taky pálí oči a v krku. No snad to nic nebude. Večer si dám vitamínek,hupnu do pelíšku a budu se léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.2.07 10:39

Ahoj,
Renko, to jsi měla opravdu divoký sen. Snad se ti další noc bude zdát něco veselejšího.

Ivule, úplně tě chápu s tou prací. Já zatím chodím také pořád a asi to doklepu až do dubna. Před tím si vyberu ještě dovolenou. Musím se v pondělí v práci domluvit, na kolik dní dovolené mám nárok. Jestli opravdu na celou dovolenou, jak jste psaly podle odpracovaných 100 dní nebo jen poměrnou část. Pokud bych měla nárok jen na poměrnou část, tak bych končila někdy 1. dubna no a pokud bych měla nárok na celou dovolenou, což je 25 dní, tak bych odcházela už někdy začátkem března. Ještě bych se musím zeptat, zda se dá popřípadě proplatit.
Moje šěfová si naštěstí moc dobře uvědomuje, že můžu skončit kdykoli, ještě když jsem loni na jaře potratila, tak se snaží mě moc nezatěžovat. Jen jedna kolegyně s tím má asi trochu problém, že musí dělat víc než já. To je takový ten typ, který vypadá mile, ochotná pomoci, dokud pak nepřijde „na štípání dřeva“

V pátek až půjdu z kontoly od doktorky (v pondělí nástup do práce), tak se také stavím v sekáči něco nakoupit na mrně.

Já se už nemůžu dočkat až se narodí, abych se ho mohla dotknout a vzít ho do náručí.

Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.2.07 11:11

Ahoj holky,
teda, dočíst vás je někdy fuška :)

IVULE, hoky mají pravdu, jsi hrozně ohleduplná ke svojemu zaměstnavateli a oni to stejně neocení ani si toho neváží… stejně budeš nejhorší, ať už odejdeš kdykoli, tak proč ne co nejdřív :)
KAMI, ať se Ondra brzo uzdraví, je to šikula že bez protestů pije i bylinky.
RENKO, ten sen musel být fakt drsnej, ale už máš půlku čekání za sebou, tak už to určitě uteče jak voda :)
IFCO, vůbec nechápu, kde pořád bereš tu pozitivní energii :lol: Já se pořád stěhovat a ještě se starat s bříškem o jednoho prcka, tak asi pořád teda takhle v pohodě naladěná nejsem :roll:
DOMINIKO, jsem zvědavá, jak dopadneš s tou dovolenou, určitě pak napiš, kdybysme měly nárok na celé ty 4 týdny, tak je to SUPR.
Taky už se nemůžu dočkat, až budu mít prcka doma. Ale zas si říkám, že si musím užít klidu dokud to jde, pak už to nejspíš bude jinačí fofr :lol:

Jo, ještě k tomu přebalováku… podle stránek Ikei se ta přebalovací deska dá upevnit i na tyhle šuplíky
http://www.ikea.com/…oductDisplay?… … tak asi půjdu do téhle varianty. Líbí se mi, že je to masivní dřevo a že pak ty šuplíky zůstanou.

Náš Tobík asi nerad, když spím na levém boku :lol: už třetí den za sebou to testuju a když ležím na levé starně, tak mě děsně okopává, dokud se neotočím :D
Lumpík jeden, na levé straně se mi vždycky spalo líp, tak si snad zvyknu. Ale zase je dobrý, že až ho bude chtít cítit manžel, tak si stačí lehnout nalevo a úspěch je zaručen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.2.07 11:29

Novire to máš dobrý, že jsi zvyklá nalevo. Všude píšou, že těhule mají ležet na levém boku, jenže já jsem zvyklá na pravo, tak s tím válčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
8.2.07 11:56

Popelko, to jsem na tom s tím ležením stejně, taky lehávám na pravém boku, ale nejraději jsem usínala na břiše, což teď už nejde. Ale je fakt, že mě mimís taky chvíli okopuje a pak se musím převalit na levý bok a je klid.
Dneska jsem s tou novou kolegyní probrala takový stručný itinerář prací v naší firmě a udělala ji poznámky pro práci v tom našem skvělém programu, tak už začíná být samostatnější než byla. Jinak to vyúčtování budu dělat tak do konce března, máme toho hodně. Ale už jsem ji psychicky připravovala na to, že můžu odejít kdykoliv, tak ať dává pozor a učí se.
RenkoH vydrž, už se Vám to krátí.
Kami, ať se Ondra brzo uzdraví, je šikula, že mu až tak nevadí bylinky.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
8.2.07 12:32

Stef, škoda že nejsi z jižních Čech. Ta prodejna je v Č. Budějovicích a komody jim dělá soukromý truhlář. Můžeš si vybrat šuplík nebo skříňku, dřevo, úchytky no prostě nakombinovat jak je libo.Cena do 5000,– a dá se odmontovat přebalovací deska a zůstane ti pak jen komoda. Minulý pátek jsme byli na velkým ultrazvuku v ČB, tak jsem tam na ně koukala, ale mě ji bude vyrábět i se skříní sám manžel (podotýkám není truhlář), tak snad to dopadne O.K. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
8.2.07 12:46

Loudalko - to máš manžela šikulu - my jsme se taky ptali známého truhláře, tak čekáme až to spočítá, na kolik by nás to přišlo a když tak si to necháme vyrobit od něj - potom by nám mohl dodělat celý pokojík a bylo by to.

Holky, s tím spaním - já teda taky vždycky usínala nejradši na břiše, teď se snažím střídat levý a pravý bok - někdy nalehnu trochu na břicho a malá pak začne taky pěkně kopat - je to docela silně cítit, jak kope do tý matrace, asi jí pěkně utlačuju - tak se vždycky vrátím zpátky na bok.
Taky mě posledních pár týdnů docela bolí kyčle - že by příprava na porod? Přijde mi to nějak brzy…
 http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.2.07 12:52

Se spaním mám taky problémy, kyčle mě také bolí, nebyla jsem zvyklá spát na boku, jen na břichu, tak když už to nemůžu vydržet, tak lehnu na záda, ale to mi zase trvdne břicho. Malé vadí i sezení u počítače, když nesedím rovně, tak mě hned kopne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
8.2.07 13:06

Ahoj holky,tak se hlásím z UTZ.Mimís je v pořádku a hlásíme se k přesile.Sen o Madlence se rozplynul kdesi v nenávratnu a tak si musím připravit pevné nervy,protože mít ještě jednoho takovýho raubíře jako je Ondra bude pěkná fuška.Teď mě ještě čeká boj o jméno,chtěla bych Štěpána,ale to mi asi neprojde.Pak se mi ještě líbí Vojtěch.ale příjmení nám začíná na s a ch a s jdoucí po sobě se trošku perou.Tak mi toho klučíka Popelko prosím dopiš do seznámku.Je to 100%.Chlubil se nám s tím svým nádobíčkem přímo až nestoudně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
8.2.07 13:11

Kami: vítej mezi námi čekatelkami chlapečků. Kluci to mají v životě jednodušší. Ber to tak! :-). Hlavně že je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
8.2.07 13:30

Loudalko díky.Máš pravdu kluci to maj jednodušší.Ono je to v podstatě jedno holka,nebo kluk,hlavně když je miminko zdravé. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí