Poradna duly
Jana Čurdová
Popelko - ta Inglesina klasik se už vážně nevidí, mýmu příteli se hrozně líbí - mně to přijde dost nepraktický. Ta naše by měla mít podvozek ergo bike, takže i do terénu.
Masenka - na křeče v lýtkách zkus pít Magnesii - opravdu to bude asi nedostatek hořčíku - já jí teď docela piju a i se mi upravil tlak - vždycky jsem měla strašně nízký a teď v poslední poradně 120/75 - i když to nemuselo jen tou Magnesií…
Pokud jde o plínky, tak já budu určitě používat papírové. Je sice pravda, že to není zrovna ekologické, ale prát a žehlit látkovky, to bysme si tu naší berušku moc neužili.
Ještě k těm práškům - teď jsem viděla v letáku z Globusu akci na tu Lovelu - mají tam jak tekutou - 3litry za 199,– + aviváž zdarma nebo normálně práškovou 9 kg za 399,–.
Jo a jak jste tu psaly, že v obchodech mají všechno v růžové - nedivte se, podívejte se do našeho seznámku - všechno modrý vykoupený ![]()
Stef mně se ta klasik taky líbí, ale nechtěla bych jí. Je napraktická už jen tvarem, natož podvozkem.
díky za rady …tak budu muset manžela pro magnézii vyslat. Tlak mám stále nízký 95/60 ať piju jak piju. Tak uvidíme i třeba na toto pomůže.
Marcela
Holky, já jsem asi slepá, jak mám vložit fotku do galerie? Já tam nikde nevidím nic jako přidat foto…
Stef nahoře zvolíš upload obrázku. Hlavně vyber do které galerie ho chceš dávat. Já už to takhle párkrát šoupla jinam.
Popelko díky, už jsem to našla, ale stejně mi to nejde - hází to hlášku, že obrázek nebyl uploadován - nemůžu mít něco blbě nastavené v PC?
Píše mi to - zkontrolujte zda server podporuje upload souborů - to teda fakt nevím, kam se mám podívat
Stef, já jsem ty obrázky dávala v JPEGu, ale musí se hrozně zmenšit a dát v nízká kvalitě, dá se připojit jen malý soubor
Stef tak to nevím já s tímhle problémy neměla, ale zkus se třeba podívat ve svém nastavení, jestli tam něco není potřeba zaškrtnout.
Ahoooj holky
,
tak jsem si dala pauzu od pocitace a vyrazily jsme s Johankou do terenu na cely den - mame tady jaro - silene teplo
, netusim na jak dlouho, nebot nam tu stridave snezi
..
Gratuluji ke chlapeckum!!! a ke zdravym miminkum!!! Ale presto - davejte na sebe stale pozor
..
Evusko - dekuji, ty jsi zlata - moje adresa je iva_kathi@hotmail.com ![]()
Nez jsem se prokousala vasimi zpravickami, tak ubehla pomalu hodina
..
Platene kosilky - taky zvlast nemusim jejich ‚design‘, ale uplne bych je nezavrhovala! Je vzdycky dobre mit nejakou po ruce - alergici si v bodyckach uzijou! A taky bude to leeeto - a platno je zkratka platno
.. ja jsem mela Johanku na podzim a ona nastesti nemela nejake alergicke reakce na bavlnu, takze jsem je pouzila opravdu jen parkrat.. No a ted je budu mit opet ‚pripravene‘
- jo, odparala jse od nich limecky a vypadaji docela
- moji mamcu male trefila slakm, ale nakonec usoudila, ze je to i vice praktictejsi
..
Jooo, ty maminky - moje mi nevnucovala zavinovacku, ale ‚upravila‘ jednu po mne (odparala volany) - rikala, ze se mi pry ‚mozna‘ bude hodit - (ja byla vic pro tu rychlozavinovacku - a taky hodila - protoze Johanka se mi z rychlozavinovacky lehce dostavala ven! Vzdycky machala rucickama, a to ji vedlo ke kriku - az budu mit vice casu, tak vam popisu ‚me story‘ se ' ZAVINOVANIM Johanky - ala housenka..
.. no a Koriho maminka je zase takova vic ‚canana‘, takze mi dopravila ‚neco sileneho‘ - pet rad volanu, ktere by vas snad i porezaly, jak byly nasrobene a byla bilo-zlata!!! Jsme docela od sebe vzdalenostne nepolapitelni, takze jsme v ni Johanku pouze vyfotili
.. pro klid v dusi a taky jsem ji nechtela kazit radost
..
Ja mela v kocarku jen plinu na dne, Johanku soupnutou v (rychlo)zavinovacce a pozdeji prikrytou tou spanelkou (Loudalko, doporucuji!!!
).. ted asi budu pouzivat pliny a mam z anglie takovou bavlneno-prizovou-dirkovanou-mekouckou decku ..
Johanka po me skace, tak musim koncit..
Mejte se moc krasne, krasny vikend a opatrujte se!!! Renco - vydrz a je fajn, ze jsi u vasich - odpocines si
..
papa ifca
holky jak vás tak čtu opravdu se nenudíte.Já taky nestíhám. Ještě v loni jsem si vymyslela rekonstrukci půdy na koupelnu a kuchyň, tak abychom se mohli trhnout od tchýně - bydlíme s nima už skoro 5let, máme dva pokoje a společnou kuchyň s koupelnou. tak jsem to v jedné vypjaté chvilce chtěla změnit. Povedlo se nalomit i manžu, ale to jsem ještě nebyla těhu a teď už je to vážně nutné tak bouráme a boucháme a čistíme a stěhujem. Ted jsem mlátila do straré omítky, aby odpadla a vyhrála jsem. Jsem hotová a tak jsi jdu lehnout.
Neznate na netu nějaký prográmek na stažení, ve kterém bych si mohla navrhnout koupelnu a kuchyň?
mějte se papa a pěkný slunečný víkend. Zuzka
Zuzi,
tak to mate tedy ‚dilo‘ pred sebou
, ale kdyz to speje k samostatnosti a ve svem, tak si dovedu predstavit opravdove NADSENI
.. ale moc to neprehanej, holka! ![]()
Muj bracha se snazi ‚ozivit‘ nasi spolecnou chalupu, a taky ‚klohni‘ nejaky ten design na pocitaci - nevim, jestli se k nemu dnes dovolam, ale kdyz tak bych ti poslala ten programek
..
Ahoj holky,
nějak jsem se k vám celý den nedostala ![]()
ZUZKO, když jsme plánovali kuchyň, stáhli jsme si program ze stránek Ikea, je docela dobře udělaný. A s tím návrhem jsme pak obešli více firem a porovnávali ceny. Myslím, že už tam mají i program na koupelny.
IFCO, to teplo vám docela závidím, já už se nemůžu dočkat jara. Nějak tu zimu letos špatně snáším, ikdyž je vlastně docela teplo.
STEF, to s tím vykpupením modrých věcí mě nenapadlo, ale asi na to mněco bude
Taky všude narážím jen na úžasné růžové věcičky ![]()
No nic, jdu umýt nadobí, manžel už dorazil a teď venčí Dolfíka, tak abych se mu pak mohla věnovat ![]()
Ahojte zatím a užijte si víkend.
ahoj holčinky,
tak se hlásím z kontroly. vyjela jsem časně ráno do ústí a mám toho plný kecky. tedy řeknu vám, že tam už mě nedostanou ani heverem. cestování z loun, tedy „sockou“, je šílený. příště jedině praha!
vše bylo krásně vidět. jestli si pamatujete, tak můj dr. neviděl na svym utz žalude, jo, tak ten byl pomalu větší než hlavička
akorát mě zmátli, protože můj dr mi napsal na žádanku „s nejistotou čtyř komor srdečních a žaludeční bubliny“. a sestra v ústí řekla, že mě měl objednat na srdeční utz. to mě neobjednal a tady na tom utz o srdci nic neřikali. tak to nechápu. jakto že se tam nemohli podívat na normálnim utz? ale už to nebudu řešit. stejnak utz neni stoprocentní…tak snad je vše v poho.
jinak miminko se nestydělo. leželo rozpláclý a pan dr. všechno viděl. trošku jsem ho musela přemlouvat, aby řekl, ale řekl. a jelikož jsem byla přesvědčená já i mé okolí, že budeme mít malýho jindríška, tak jsem ještě teď dost vedle a musim přiznat i zklamaná. i když jsem samozřejmě šťastná, že je vše v pořádku. takže přidávám holčičku do seznámku. dr. říkal, že je to na 98%. takže asi jo??? budeme mít marušku. ale furt tomu nemůžu věřit. každopádně všechny babský pověry nevyšly, včetně činskýho kalendáře. takže maruška.
přeju moc hezký víkend a úspěšné nakupování. my nemáme ještě vůbec nic.