ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
9.2.07 13:20

Marcelko kup si magnesii a hodně jí pij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.2.07 13:20

Popelko - ta Inglesina klasik se už vážně nevidí, mýmu příteli se hrozně líbí - mně to přijde dost nepraktický. Ta naše by měla mít podvozek ergo bike, takže i do terénu.

Masenka - na křeče v lýtkách zkus pít Magnesii - opravdu to bude asi nedostatek hořčíku - já jí teď docela piju a i se mi upravil tlak - vždycky jsem měla strašně nízký a teď v poslední poradně 120/75 - i když to nemuselo jen tou Magnesií…

Pokud jde o plínky, tak já budu určitě používat papírové. Je sice pravda, že to není zrovna ekologické, ale prát a žehlit látkovky, to bysme si tu naší berušku moc neužili.

Ještě k těm práškům - teď jsem viděla v letáku z Globusu akci na tu Lovelu - mají tam jak tekutou - 3litry za 199,– + aviváž zdarma nebo normálně práškovou 9 kg za 399,–.

Jo a jak jste tu psaly, že v obchodech mají všechno v růžové - nedivte se, podívejte se do našeho seznámku - všechno modrý vykoupený :D

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
9.2.07 13:25

Stef mně se ta klasik taky líbí, ale nechtěla bych jí. Je napraktická už jen tvarem, natož podvozkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
9.2.07 13:53

díky za rady …tak budu muset manžela pro magnézii vyslat. Tlak mám stále nízký 95/60 ať piju jak piju. Tak uvidíme i třeba na toto pomůže.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.2.07 14:05

Holky, já jsem asi slepá, jak mám vložit fotku do galerie? Já tam nikde nevidím nic jako přidat foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
9.2.07 14:07

Stef nahoře zvolíš upload obrázku. Hlavně vyber do které galerie ho chceš dávat. Já už to takhle párkrát šoupla jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.2.07 14:16

Popelko díky, už jsem to našla, ale stejně mi to nejde - hází to hlášku, že obrázek nebyl uploadován - nemůžu mít něco blbě nastavené v PC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.2.07 14:19

Píše mi to - zkontrolujte zda server podporuje upload souborů - to teda fakt nevím, kam se mám podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
9.2.07 14:26

Stef, já jsem ty obrázky dávala v JPEGu, ale musí se hrozně zmenšit a dát v nízká kvalitě, dá se připojit jen malý soubor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
9.2.07 14:32

Stef tak to nevím já s tímhle problémy neměla, ale zkus se třeba podívat ve svém nastavení, jestli tam něco není potřeba zaškrtnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.2.07 16:13

Ahoooj holky :D ,

tak jsem si dala pauzu od pocitace a vyrazily jsme s Johankou do terenu na cely den - mame tady jaro - silene teplo :D , netusim na jak dlouho, nebot nam tu stridave snezi 8O ..

Gratuluji ke chlapeckum!!! a ke zdravym miminkum!!! Ale presto - davejte na sebe stale pozor :D ..

Evusko - dekuji, ty jsi zlata - moje adresa je iva_kathi@hotmail.com :wink:

Nez jsem se prokousala vasimi zpravickami, tak ubehla pomalu hodina 8O ..
Platene kosilky - taky zvlast nemusim jejich ‚design‘, ale uplne bych je nezavrhovala! Je vzdycky dobre mit nejakou po ruce - alergici si v bodyckach uzijou! A taky bude to leeeto - a platno je zkratka platno :wink: .. ja jsem mela Johanku na podzim a ona nastesti nemela nejake alergicke reakce na bavlnu, takze jsem je pouzila opravdu jen parkrat.. No a ted je budu mit opet ‚pripravene‘ :D - jo, odparala jse od nich limecky a vypadaji docela :-) - moji mamcu male trefila slakm, ale nakonec usoudila, ze je to i vice praktictejsi :wink: ..
Jooo, ty maminky - moje mi nevnucovala zavinovacku, ale ‚upravila‘ jednu po mne (odparala volany) - rikala, ze se mi pry ‚mozna‘ bude hodit - (ja byla vic pro tu rychlozavinovacku - a taky hodila - protoze Johanka se mi z rychlozavinovacky lehce dostavala ven! Vzdycky machala rucickama, a to ji vedlo ke kriku - az budu mit vice casu, tak vam popisu ‚me story‘ se ' ZAVINOVANIM Johanky - ala housenka.. :lol: :lol: :lol: .. no a Koriho maminka je zase takova vic ‚canana‘, takze mi dopravila ‚neco sileneho‘ - pet rad volanu, ktere by vas snad i porezaly, jak byly nasrobene a byla bilo-zlata!!! Jsme docela od sebe vzdalenostne nepolapitelni, takze jsme v ni Johanku pouze vyfotili :oops: .. pro klid v dusi a taky jsem ji nechtela kazit radost :wink: ..
Ja mela v kocarku jen plinu na dne, Johanku soupnutou v (rychlo)zavinovacce a pozdeji prikrytou tou spanelkou (Loudalko, doporucuji!!! :wink: ).. ted asi budu pouzivat pliny a mam z anglie takovou bavlneno-prizovou-dirkovanou-mekouckou decku ..

Johanka po me skace, tak musim koncit..

Mejte se moc krasne, krasny vikend a opatrujte se!!! Renco - vydrz a je fajn, ze jsi u vasich - odpocines si :wink: ..

papa ifca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
9.2.07 16:59

holky jak vás tak čtu opravdu se nenudíte.Já taky nestíhám. Ještě v loni jsem si vymyslela rekonstrukci půdy na koupelnu a kuchyň, tak abychom se mohli trhnout od tchýně - bydlíme s nima už skoro 5let, máme dva pokoje a společnou kuchyň s koupelnou. tak jsem to v jedné vypjaté chvilce chtěla změnit. Povedlo se nalomit i manžu, ale to jsem ještě nebyla těhu a teď už je to vážně nutné tak bouráme a boucháme a čistíme a stěhujem. Ted jsem mlátila do straré omítky, aby odpadla a vyhrála jsem. Jsem hotová a tak jsi jdu lehnout.
Neznate na netu nějaký prográmek na stažení, ve kterém bych si mohla navrhnout koupelnu a kuchyň?
mějte se papa a pěkný slunečný víkend. Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.2.07 17:19

Zuzi,
tak to mate tedy ‚dilo‘ pred sebou :wink: , ale kdyz to speje k samostatnosti a ve svem, tak si dovedu predstavit opravdove NADSENI :D .. ale moc to neprehanej, holka! :wink:
Muj bracha se snazi ‚ozivit‘ nasi spolecnou chalupu, a taky ‚klohni‘ nejaky ten design na pocitaci - nevim, jestli se k nemu dnes dovolam, ale kdyz tak bych ti poslala ten programek :wink: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
9.2.07 17:55

Ahoj holky,
nějak jsem se k vám celý den nedostala :)

ZUZKO, když jsme plánovali kuchyň, stáhli jsme si program ze stránek Ikea, je docela dobře udělaný. A s tím návrhem jsme pak obešli více firem a porovnávali ceny. Myslím, že už tam mají i program na koupelny.

IFCO, to teplo vám docela závidím, já už se nemůžu dočkat jara. Nějak tu zimu letos špatně snáším, ikdyž je vlastně docela teplo.

STEF, to s tím vykpupením modrých věcí mě nenapadlo, ale asi na to mněco bude :lol: Taky všude narážím jen na úžasné růžové věcičky :)

No nic, jdu umýt nadobí, manžel už dorazil a teď venčí Dolfíka, tak abych se mu pak mohla věnovat :wink:
Ahojte zatím a užijte si víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
9.2.07 18:12

ahoj holčinky,
tak se hlásím z kontroly. vyjela jsem časně ráno do ústí a mám toho plný kecky. tedy řeknu vám, že tam už mě nedostanou ani heverem. cestování z loun, tedy „sockou“, je šílený. příště jedině praha!
vše bylo krásně vidět. jestli si pamatujete, tak můj dr. neviděl na svym utz žalude, jo, tak ten byl pomalu větší než hlavička :) akorát mě zmátli, protože můj dr mi napsal na žádanku „s nejistotou čtyř komor srdečních a žaludeční bubliny“. a sestra v ústí řekla, že mě měl objednat na srdeční utz. to mě neobjednal a tady na tom utz o srdci nic neřikali. tak to nechápu. jakto že se tam nemohli podívat na normálnim utz? ale už to nebudu řešit. stejnak utz neni stoprocentní…tak snad je vše v poho.
jinak miminko se nestydělo. leželo rozpláclý a pan dr. všechno viděl. trošku jsem ho musela přemlouvat, aby řekl, ale řekl. a jelikož jsem byla přesvědčená já i mé okolí, že budeme mít malýho jindríška, tak jsem ještě teď dost vedle a musim přiznat i zklamaná. i když jsem samozřejmě šťastná, že je vše v pořádku. takže přidávám holčičku do seznámku. dr. říkal, že je to na 98%. takže asi jo??? budeme mít marušku. ale furt tomu nemůžu věřit. každopádně všechny babský pověry nevyšly, včetně činskýho kalendáře. takže maruška.
přeju moc hezký víkend a úspěšné nakupování. my nemáme ještě vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí