ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
12.2.07 08:57

Ahojky,přeji krásné dobré ráno.
Eury,taky jsem měla vždycky dvě přání.Abych nemusela nosit brýle, (nosím je od roka a půl a děti bejvaly hodně zlý) a vždycky jsem toužila po chlapečkovi a holčičce.Ani jedno mi nevyšlo.Brýlí se už nikdy nezbavím a tu holčičku taky už mít nebudu.Manžel třetí už nechce,taky už nejsem nejmladší,musím koukat na to abych děti vychovala no a finanční stránka taky není zanedbatelná.No a co kdyby to byl další kluk,to už by mě vážně trefilo. :lol:
Stef,gratuluju ke koupi kočárku.Já furt vybírám a přemýšlím který a nemůžu se pořád rozhodnout.Potřebuju lehký,stabilní a hlavně velký,aby se mi tam ten náš chlapák vešel. :roll:
Loudalko.doufám,že budeš brzy v poho.Ondra za pomocí bylinkových čajů zvládl to nachlazaní dobře,jen do školky,kam měl tento týden chodit ho radši nedám.Je to škoda,zrovna zítra mají karneval,ale řádí u nás chřipková epidemie,a tak nechci riskovat,že by se mu to vrátilo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
12.2.07 08:59

ahoj zase po delší době, všechno pilně čtu, ale nestíhám reagovat. Tomík už je zdravý, i když včera jsme měli taky povyražení, přes noc se mu zanítil pindík, tak jsme byli radši v Krči na pohotovosti, vymyli mu to tam nějakou dezinfekcí, tak si asi dokážete představit ten řev, když jsme ho drželi. Dneska už je to ok, ale máme tam jít ještě na kontrolu. Tak do školky až zítra. Dneska jsem tam volala a učitelka mi řekla, že většina dětí je stějně nemocných - řádí tam spálová angína, tak se tam radši moc nehrneme. Na manžela leze nějaká chřipka, holt s chlapama jsou pořád nějaké starosti. Tak snad opravdu čekám holčičku, ve středu jdu na UTZ, tak snad mi to dr. tentokrát potvrdí na víc než 70 %. Uvidíme.
Eury - já taky fotku bříška do galerie zatím nedám, jednak nemám foťák a jednak se fakt za takový objem trochu stydím :-(
Pokud si pamatuju, tak v 10-ti měsících Tomík začal lézt a všechno strkal do pusy, tak bych koupila třeba nějakou omyvatelnou měkkou knížku nebo jestli chceš investovat víc, tak Fisher Price mají moc hezké hračky, my měli vkládačku šneka a telefon, a to se Tomíkovi moc líbilo. Prostě něco barevného, nejlépe se zvuky :-)
Tak já zase jdu. zatím ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.2.07 09:02

Dobré ráno,
EURY, nikde se netouláme, teprve vztáváme :) Co pro Honzíka neporadím, ale zkus se zeptat kamarádky, já bych to asi udělala, zvlášť pokud chceš přivést něco užitečného - ona bude nejlíp vědět, co jí chybí…
A s tím smířením se s holkou naprosto přesně vím, jak to myslíš. I když já jsem teda holku chtěla… ale pořád mi přišlo, že to bude kluk, ale říkala jsem si, safra, co kdyby to byla holka a nadějě umírá poslední, že… navíc, celé okolí mě tipovalo na holku, jenom já jse mluvila o klukovi. No a pak nám dva doktoři nezávisle na sobě potvrdili Tobíka :roll: …taky jsem to obrečela, ale už je to dobrý :lol: Ale doufám, že podruhé se to podaří :lol:
A v obchodech jsem se taky nejdřín necítila. Pomáhala mi na to rozepnout kabát a vyvalit břicho :lol:

ZUZKO, držím pěsti na kontrlolu :wink:

SEF, taky budeme mít nový až sporťák, hluboký budeme mít půjčený od švagrové. Pořád jsem totiž přemýšlela, jestli se mi půlročníí mimčo vleze do kombinace/hlubokého i s fusakem a tak, nechtělo se mi to riskovat. Takže jsem ráda, že jsme to vyřešili takhle. Ale už teď se teším, jak budu vybírat sporťák :)

DORIS, nedokážu si představit, co by mělo vadit na kořenové zelenině 8O …minulý týden jsme se tři dny živila dušenou mrkví (mňam mňam, měla jsme na ni děsnou chuť :) ), takže doufám, že to bude v poho.

HELENIS, počítám s tím focením dneska :wink:

Tak se zatím mějte, musím vyvenčit Dolfíka, už tady nějak nervózně pochoduje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
12.2.07 09:05

EURY,přemýšlím ještě nad tím dárkem.Hodně se kupujou plyšáci,ale těch budou mít určitě hromadu.Co koupit nějakou dřevěnou hračku.Myslím nějakou klasiku.Kostky,tahacího hrajícího myšáčka,vláček,nebo nějakou dřevěnou housenku.Je toho strašná spousta.Teda aspoň u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
12.2.07 09:09

no jo, ale vstávejte dřív, přece. vy jste ale lenošky :)
děkuju moc za rady! taky mě napadlo se kamarádky zeptat. ale zavrhla jsem to, bojim se, že by řekla, ať nic nekupuju. možná jak říkala janina - něco hrajícího a mačkacího. důležitá je informace, že se strká všechno do pusinky :) uvidíme, snad mě něco praští přes nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.2.07 09:10

Eury - taky bych byla pro nějakou dřevěnou hračku - třeba kostky, s těma si určitě vyhraje.

Taky počítám s tím focením dneska, tak snad vás nepolekám :D

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
12.2.07 09:20

a nebo dřevěnou…
a uspořádá se soutěž o největší břuch? to bych mohla vyhrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
12.2.07 09:20

Dobré ránko, vítám nově příchozí Doris.
Silem, gratuluju k ukončení nemocničního pobytu, odpočívej a vše bude v pohodě.
Euryanto, nic plyšového bych nekupovala, některé maminky to nemají ráda, jsou to lapače prachu. Ale koupila bych nějakou hrající, blikací hračku nebo nějakou hračku, která rozvíjí motoriku dítěte. Jinak gratuluju k holčičce, u nás taky všichni typujou holčičku a já mám takový pocit jestli to přece jen nebude chlapeček. Tak uvidíme.
Novire, měla jsem úplně stejnou strategii v obchodech s mimi věcmi jako ty. Dát co nejvíce najevo, že jsem těhotná a že nejsem jen nějaká teta, která se jdu juknout na oblečky pro drobečky kamarádek.
Janino, vy si doma teda užíváte. Když už se Tomík trochu uzdraví, už má zase něco jiného. Držím palce ať se doma moc nenudí a ve školce ať spálová angína rychle zmizí.
Kami, ber to tak, že už aspoň víš co čeho jdeš. Už jednoho klučíka máš, tak aspoň u toho druhého můžeš těžit z praxe. Věřím, že to člověka trošku zamrzí, ale hlavně, že jste zdraví.
Zuzko, držím palce na zítřejší kontrolu. Já jdu až ve středu, tak uvidíme co nového.
zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
12.2.07 09:55

Dobré ránko!
Eury já už jsem zpět i z nákupu! Moje polovička přišla z noční nemocná, tak jsem byla nakoupit vitamínky a tak. Ovšem teď musím letět mu rychle uvařit než se probere, aby měl vývar a česnekovou pomazánku. Chci to chytit hned v základu abych to nedostala, ale i tak :( Hrůza teď ty nemoci.
Hihi s břichama počítám!!! A bez výmluv ;) mobil to umí každý druhý hihi A o největší břicho bych vyhrála.. jen počkejte ;)
Já když si nevím rady, tak zajdu do obchodu s hračkama tady na chodově a tam je výběr! Nejlepší je jít, vidět a pak se rozhodnout. Ale jsem taky pro nějakou kousací, slintací, omakávací hračku :) To se užije.
Tak já letím!
PS: v těhu se může potit? Já myslela, že to zvyšuje tělesnou teplotu a nesmí se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.2.07 09:57

Ahojky zdravim maminky!!
Jakpak jste si uzily vikend s briskama?
My mame za sebou ten ples a pekne jsme si to uzili.Byli jsme tam do pul druhe a dokonce jsme vyhrali i docela pekne ceny v tombole.Tak nam to vsechno krasne utika.Za chvili budeme mit za sebou unor a cerven co by dup.. :P :P
Jinak ja stale nemam vubec zadne tehotenske priznaky ani mi nebylo jeste ani jednou spatne a uz asi ani nebude.
Mimi porad kope a je pekne cile.
Silemko je fajn,ze uz jsi doma.Opatruj sea uzivej klidu.
Tady v Praze je dneska tak krasne.
Holky z Prahy copak ten srazek?Nejak nam to strasne rychle bezi.Mohly bychom neco vymyslet.. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
12.2.07 10:00

Helo, tak teprve ted jsem zjistila, ze jsi taky ucitelka. To me tesi. My mame prazdniny az pristi tyden, ale ja uz jsem doma 3 týdny. Samozrejme, ze jsem doma kvuli blizici se chripkove epidemii (no vidis,ze jsem ji neutekla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
12.2.07 10:09

martinečko - moc se nevytahuj s těhotenstvim bez příznaků :) já taky žádný od začátku neměla. a byly to docela nervíky. byla jsem vždycky tak poslední měsíc před ultrazvukem přesvědčená, že prostě těhotná nejsem. ale teď se teda musim přiznat, že nějak začínám funět. včera jsme byli na prochajdě a taky si připadám, jak když mám v břiše cihly. co vy? a ten spánek…hrůza.
loudalko -
no jó, jsem. zkoušela jsem to už na jargovou (zuzku ?), ale ta nereagovala. ta je taky učitelka, ale snad na střední. to je dobře, že jsi tomu utekla nemocenskou. to já jsem takovej blb, že bych do školy chodila až do „konce“. ale většinou to mám vážně tak, že to na mě vleze až na prázdniny. kde učíš, resp. co?

holky, víte co je největší bžunda? luxovat boxérovi pysky. ehm. no, asi mě nepochopíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
12.2.07 10:11

Eury - a co takhle bubínek, ať si to doma pěkně užijou.

Kolegyně v práci dneska perlila, co slovo to perla. Nejdříve, že jsem prý rozložitá jak Sovětský Svaz, tak to mě málem omylo - myslela jsem si že to není tak hrozné, když ještě nejsem na své výchozí váze za začátku těhu, do všeho svého oblečení se v klidu vlezu, jen mi prostě poskočil pupek a tak jde pěkně vidět i v těch těhu kalhotech.
A pak měla další perlu - že jsem nějaká bledá a nejsem tak hezká jak předtím - tak to bude určitě holka. Tak jsem ji vysvětlila, že bledá jsem pořád a konečně se mi zlepšily vlasy, nechty a pleť. No já fakt z ní nemůžu. Ale nemyslela to špatně. Je jí už 60 a je skvělá, ale občas prostě perlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
12.2.07 10:13

Eury cos na mě zkoušela, asi jsem to nepochopila - prostě těhu demence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
12.2.07 10:19

na co bubínek?

to jsou zase ty povídačky.....jargova nevěř, bude to kluk :) co učíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí