ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1604
12.2.07 10:20

jargova - já zas nepochopila ten bubínek. bude dementí všechny. ale nějak hned na začátku, jsem tě zdravila, jakože „učitelka zdraví učitelku“…a ty nic. tak už jsem nic neřikala. oni nás ty středeškolský učitelky moc nemusí. no. tak jsem radši mlčela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
12.2.07 10:22

Taky jsem bývala učitelka.Učila jsem na učňáku odborný předměty a praxi.Byla to docela sranda.Začala jsem učit hned po matuře a některý žačky vypadaly starší než já. :lol: Než jsem si stačila doplnit vzdělání tak rodinky zrušily a tím skončila i má učitelská éra,protože žádnej jinej učňák,kde bych mohla využít oděvní průmku tady nemáme.Ale musím říct,že mně to moc bavilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
12.2.07 10:23

Eury, ucim na 1. stupni. Letos jsem zrovna mela tretaky, ktere jsem si vedla od prvni tridy, takze docela pohoda. Ale tyhle deti maji prave nejvic bacilu, ale koukam, ze bacily mame i doma :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
12.2.07 10:27

bubínek dostala má malá neteř a krásně se sním vyblbla, mlátila do něj a nechtěla přestat. Pravda maminka už tak nadšená nebyla.
Hrozně se omlouvám, pokud jsem nereagovala na tvé zdravení. teď to napravuju - ušitelka zdraví ostatní učitelky. Učim na SŠ - chemii a informatiku.
A určitě to není o tom, že učitelky ze střední nemají rády učitelky ze základky. Já je obdivuju, musí mít nervy asi 5× silnější než my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
12.2.07 10:32

I ja zdravim ucitelku. Nevim, jak je to mezi ucitelkami 2.st. a stredoskolackami, ale narodkarky (ucitelky 1.stupne) vzdycky nemusely ucitelky 2.st. (alespon na fakulte) a naopak. :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
12.2.07 10:35

vida, to je učitelek :)
JARGOVA - to jsem ráda, že to tak bereš. už jsem to viděla na hádku :twisted: nevim, jak je to s nervama, ale každopádně jde o úplně jinou práci. každý má své. my víc vychováváme. tedy, snažíme se, někteří. bubínek už jsem pochopila. já ho dávala dohromady s tím našim boxérem. už jsem myslela, že mu mám vyluxovat uši. no,neni to tak špatný nápad. myslela jsem na něco hudebního. s kamarádkou jsme si spolu užily hodně, když jsme studovaly hudbku…takže to není tak od věci.
LOUDALKA - bacilů je ve škole hrozně moc. třeťáčci jsou fajn, alespoň si tě docela užili, takže nemusíš mít výčitky. já toho moc s mýma prvňáčkama už nestihnu, a docela mě to mrzí. ale na druhou stranu nic moc třída, takže bych měla ještě nervíky.
KAMI - škoda, že to nevyšlo na dýl. s dětma je to fajn práce. a na rodince to mohlo být pohodový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
12.2.07 10:38

loudalko - vztahy mezi jednolivými stupni beru taky hlavně ještě z peďáku. tam hlavně nesnášel II. stupeň národkáře.. nepovídalo se o nás uctivě. a když jsem někdy viděla který případy, který studovaly…naštěstí tedy učit nakonec nešly…tak jsem se ani nedivila. ale taky jsme si mysleli o jejich studiu a chování ladocos :) máma, která studovala před třiceti lety taky národku tvrdila to samý. taky se nesnášeli. a na školách je to různý. tam kde jsem teď já jsou vztahy v pohodě. i když na poradách a v hospodě se to taky dělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.2.07 10:39

EURY, náš chlupáč se vysavače bojí, takže luxovat mu tlamu, to si fakt nedokážu představit :lol: My máme zatím nejlepší zážitky se stříháním bobků co ze zachytily na chlupech :roll: manžel ji držel nad záchodem a já stříhala :lol: tak nadávat Martina jsme teda ještě neslyšela, že prý zadek půjde ostříhat první :lol: :lol: … na jaro totiž plánujeme pro Dolfíka „letní“ sestřih :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
12.2.07 10:43

Eury, takze taky ucis 1. stupen (teda primo prvnacky?).A kde ucis?A kde si studovala peďák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
12.2.07 10:47

Ahoj holky,
koukám, že učitelky to tady rozjely. Tak já to na sebe prásknu, jsem taky učitelka SŠ. Učila jsem 4 roky na osmiletám gymplu matiku a chemii. Ale spíš mě to táhlo na Jedličkův ústav k tělesně postiženým dětem. No a po 4 letech tam bylo konečně místo. Takže než jsem odešla na mateřskou, učila jsem necelé tři roky tam. Je tady víc typů škol, takže jsem učila na gymplu, obchodce, rodince i základce. Je to uplně jiná práce, než na běžné škole. Ale hrozně mě to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
12.2.07 10:50

Rodinky byly fakt pohoda,ale učila jsem ještě provoz služeb pro domácnost a to byla fakt síla.Z 22 jich došlo ke zkouškám jen 8.Byly to holky,který na základce už propadly a chováním byly snad horší než kluci.Tolik sprostej slov co jim padalo z pusy jsem snad v životě neslyšela.To byla třída opravdu na hodně pevný nervy.Kdybych měla vyprávět,co všechno z nich padalo a co všechno dělaly,tak by to bylo fakt na dlouho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
12.2.07 10:53

RENKO - no vida. ale trvalo to :) se svym zaměřenim máš tedy můj obdiv!!!! to chce trpělivost.
NOVIRE - on se s těma chlupáčema člověk vůbec nasměje. kdy půjdete na stříhání. náš bertík už je tak zarostlej, že bych šla hned. ale bojim se, že bude ještě zima. oskar se vysavače odedneška taky bojí :) já mu to neluxovala, aby byl čistej. ale oni jsou ti boxéři tak prdlí…blbě koukal, tak jsem to zkusila. začal děsně blbnout a ono se mu to lepilo na ty pysky. je tedy fakt, že už někam zmizel. takže z toho tak nadšenej jako já nebyl :)
LOUDALKA - no jo, mám poprvé prvňáčky. a hned jsem do toho vlítla, takže je nedoučim. chudáci. studovala jsem v praze. a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
12.2.07 10:57

KAMI - aha, dřív na rodinku nechodily ještě takový ty „případy“, ale tys je už chytla. hm, takže to taková pohoda nebyla. to chápu. na učňácích, hlavně ve větších městech to musí být vůbec síla. ono stačí zaučit si na základce některý sedmáky, osmáky. taky hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
12.2.07 10:59

Eury,ja studovala v Českých Budějovicích, ale koukám, že ta nesnášenlivost mezi národkářkami a druhostupnáky je pořád a všude.Ale jen opravdu na peďáku. U nás ve škole je uplne super parta :-).A to nejen ve skole, chodime pravidelne po rodičákách do hospudky, ale je pravda, ze tam chodí jen porad ti sami (to zdrave jadro, ale 1. a 2. st. dohromady) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
12.2.07 11:00

Holky, já vás zase obdivuju s těma prťatama. Vůbec si to nedovedu představit.
A mimochodem Eury máš moc krásnej metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí