ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
10.2.07 12:40

Mňam, LOUDALKO, plněné bramborové knedlíky můžu :) Že by tip na příští víkend :lol: nějak se teď můžu utlouct po zelí…

STEF, nechala jsemse inspirovat tady na emiminu :)
https://www.emimino.cz/modules.php?… … dělám hned ten první recept, kuřecí prsa s hermelínem. Manžel má hermelín strašně rád, tak jsem zvědavá, co bude říkat, je to první pokus…

A zítra budou zapékané těstoviny :wink:
Supr, že je tady někdo i přes víkend, holky často píšou z práce, tak jsem zvědavá, kolik nás tady bude, až budeme doma všechny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.2.07 12:43

Plněné knedlíky bych si taky dala, klidně i sladké - takové borůvkové…

Novire - to kuřecí s hermelínem vypadá taky dobře - ono jak je tam maso a smetana, tak to nejde zkazit, to je vždycky bašta.

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.2.07 13:02

Novire - teda to může být opravdu bašta. Zkusím to hned při první příležitosti.

Mám už hotovo. Prádlo pověšené (svítí tu krásně sluníčko). Oběd uvařený, tak se asi půjdu kouknout na manžu do sportovní haly, jak ten volejbal mrská. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
10.2.07 14:17

Ahoj holky,
já taky doufám, že ten hematom nic neznamená. Dr jen říkal, že za týden to opět zkontroluje. Příští pátek to vůbec bude zajímavý. Ráno mám jet do nemocnice pro výsledky na tu genetiku, s nima na kontrolní UTZ a pak zase zpět na genetiku. Potom se všema výsledkama pojedu k mému dr, kde mám zároveň i poradnu. Bude to akce na celý den.

Jinak jsem u těch našich. Vypadá to, že Ája bude nemocná. V noci chuděrka nespala, měla uplně plný nos. Já jsem si k našim samozřejmě nevzala odsávačku, takže za chvíli pro ni jedu s taťkou k nám domů, je to přes celou Prahu.

Tak se zatím mějte, opatrujte pupíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
10.2.07 14:25

ahoj holčiny,
to je dobře, že píšete :)a taky hezky o dlabanci. jen k těm borůvkovym kendlům - dnes jsme byli s manžou na obědě a místo abych dala flák masa, tak jsem skončila u těch knedlů:)
píšete o těch kuřecích závitcích s hermelínem. tak já vám můžu vřele doporučit dát do těch plátků masa šunku, na to nakrájet nivu, zavinou a zapéct sesladkou smetanou. nic se na tom nedá zkazit, je to za chvíli a opravdu výborný. a mě jste zas nažhavily těma bramoborovýma s uzenym. asi to v týdnu udělám. jenže já bramborový knedle vůbec neumim :( doma jsme je dělali jen z prášku. jak je děláte, prosim?
 heluš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.2.07 15:42

Ahoj Helus, nemysli si, že jsem se s těmi knedlíky matlala. Já je taky dělám z prášku a jaký jsou :-). Tak hurá do toho a at si pochutnáš ty i tvuj mimisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.2.07 16:20

Holky, neslyšela jste některá něco o plenkových kalhotkách Bambinomio. Přijdou mi, že jsou hrozně drahé, ale jestli jsou fakt tak dobré, jak píšou ženský na internetu. Jdu do nich (rozhodla jsem se plinky kombinovat). A kdo s nimi mate zkusenost, kolik jich tak mate (plenkových kalhotek Bambinomio)?A dáváte do nich klasické plínky nebo ty vícevrstvé Bambinomio.Je to docela dost otázek, ale jestli některá máte zkušenost, napište mi ji,prosim. Jsem bezradna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.2.07 17:51

Ahoj holky,
Loudalko, podívej se na stránky www.latkovky.cz a www.plinky.cz nebo www.latkovepleny.cz
Je to spíš všeobecné povídání, ale je to moc hezky udělané. Je tam třeba i info k praní atd.
Kalhotky stojí 250,– a plínky přibližně 300. Podle toho jaký budeš mít typ, tak spotřebuješ určitý počet plínek na celé plínkové období. U toho jednoho typu (plínky všechny v jedné komfort 2 v 1) mi říkali 18-24 ks a u toho druhého typu (plínky všechny v jedné kapsová plínka) 8 - 10 ks.
Ta kapsová plínka se nacpe ikea ručníky (to ale nevím jaké jsou) nebo plínkami čtvercovkami.

Holky, jaký máte rozměr té španělské deky? Včera jsem se na ně byla podívat a ty které měly, tak mi přišly moc veliké. Jaký rozměr je tak nejlepěší?

Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.2.07 17:55

Španělskou deku ještě nemám, ale taky bych jí chtěla - rozměr fakt nevím…

Holky, v čem budete mimi koupat? Já jsem teď koukala na ty koupací kyblíky a přijdou mi dost dobrý - jen ta cena je teda dost hrozná. Ale je fakt, že člověk i ušetří za vodu.

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.2.07 18:23

No já jediné koupání mám vyřešené, protoze kolegyne mela umělohmotnou vanicku, kterou moc nepouzivala, tak mi ji venovala. Je zachovala a zadarmo, tak to neber :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.2.07 18:36

Ahoj,
zrovna koukám na ty španělské deky a malé mají rozměr 80×110. Nejspíš koupím tu. Nevíte, zda je rozdíl jestli koupím španělskou deku Luxor nebo španělskou deku Alicia? V ceně tedy rozdíl je o 100, ale nevím co kvalita? Nemáte zkušenosti?

Já budu určitě koupat ve vaničce. Ten kbelík jsem neviděla, ale jen to slovo mě odrazuje koupat v něm dítě. A hlavně vaničku máme už po manželovi.

Holky, mohli bystem poradit? Já když odešlu e-mail a zůstanu přihlášená, tak se mi nezobrazují vaše reakce. Musím vyjet z našeho června a zase se do něj vráti, abych viděla poslední příspěvek. Nevíte na co mám kliknout, abych mohla zůstat v diskuzi a hned viděla reakce?

díky Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.2.07 18:42

Dominiko, nevim jestli jsem te dobre pochopila, ale odesles zpravu. Tam ti naskoci tabulka na ni je napsano jestli chces zobrazit tvoji odeslanou zpravu, tak se vratis zpet na stranku diskuse, a pak kdyz chci videt reakce, tak na horni liste zmacknu aktualizovat (ikonka se zelenymi sipkami) a ona tam zustane ta stranka diskuse, ale uz jsou tam i reakce (pokud tam nejake jsou). Nevim, jestli si to pochopila a ja ti tim pomohla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.2.07 19:01

Ahoj Loudalko,
pochopila jsi mě úplně přesně. Já tě chápu také, jen nemohu najít tu správnou ikonu na aktualizaci. Když na ně najedu na liště, tak se mi nezobrazuje text, co to je za ikony. Jsou to ty ikony, které jsou v řádce, kde máš po levé straně své jméno, pod kterým se přihlašuješ?
Vyzkoušela jsem 4 ikonu z leva s jednou zelenou šipkou, ale ta to nebyla. A jinou se zelenými šipkami nevidím, tak zkusím ještě s těmi modrými.

Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.2.07 19:08

Dominiko, musis uplne nahore na obrazovce (stranky emimina si vubec nevsimej), uplne nahore, tam co je napsana adresa www.emimino......, tak nad tim jsou taky ikonky (prvni zel. sipka vlevo ZPET, vpravo sipka, cerveny krizek, zelene sipky a domecek atd.) tak tam jsou 2 zelene sipky ZKUS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.2.07 19:25

Ahoj holky,
tak za oběd jsem byla pochválena :) takže vřele doporučuju…

EURY, taky jsme doma vždycky dělali bramborové knedlíky z prášku a vždycky to byla bašta :wink: Tchyně dělá domací, ale zas takový rozdíl mi to teda nepřijde, takže zůstanu u práškových :lol:

LOUDALKO, o těch plínkách Bambinomio jsem slyšela, myslím, že je tady někde o diskuze… jsou fakt docela drahý, ale vím, že někdo to dělá tak, že to těch kalhotek dává klasické bavlněné plínky a taky to jde :wink:

STEF, taky uvažuju nad kyblíkem… hlavně se mi líbí, že to prckům pomáhá na prdíky a taky že si ho dám v pohodě na linku nebo tak a je to skladnější než vanička.
Koukni na tenhle:
http://www.tutina.cz/drupal/node/320 …ten se mi nezdál zas až tak drahý, když to porovnám s Tummy tumb.

Musím běžet, koupeme Dolfíka a potřebujou pomoct :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital