Poradna duly
Jana Čurdová
Teda koukám,že tu bylo o víkendu pěkně živo.
Koupila jsem si konečně tu španělskou deku,až jí vyfotím ,vložím do galerky.
Euryanto,já si s tebou tu holčičku klidně vyměním a moc ti k ní gratuluju.A nic si z toho nedělej,hlavně že jste v pořádku.Moc dobře vím,jak ti na tom UTZ bylo.Já jsem si holčičku moc přála,všechno na holčičku vycházelo,krev,čínskej horoskop,hodně lidí mě na holčičku tipovalo a ve čt mi dr sdělil,že je to 100% další kluk.Tak jsem to i obrečela.Ale i na druhýho klučinu se moc těším.Aspoň bude mít Ondra parťaka na lumpárny.
A já se z nich asi zblázním. ![]()
Novi bereme i foťák
A Reni ty teda v pátek jo!! Snad se to teda nerozjede! Teď to všude řádí, člověk ani doma si není jistej… Kámošce se chlapeček snad taky co nejdřív uzdraví.. vůbec nevím co bych dělala kdyby mi dítě 4 dny nejedlo! TO bude ještě veselo. Ty už to máš Reni zmákly, tak nám budeš radit ![]()
Loudalko tebe to taky postihlo! Tak snad se teplota nevyšplhá! Holky vy mě děsíte, já mám jít konec února nebo začátek března zaučovat novou holku do práce…
Ahoj holky, tak tentokrát už jsem tady sama za sebe. Děkuju za přivítání! Ale myslíte, že se ještě chytnu? Koukám, že jste toho tady už hodně napsaly a já tu budu asi dlouho tápat.
Ale zkusím to. Takže je mi 28 a jsem srpňátko
, takže panna, ale i přes to čekám miminko.
První. Termín porodu máme 18.6., pěkně zlatá střední cesta, takže nepředpokládám, že bych musela červňátko měnit třeba na květňátko. Ale nic se nedá říct na stopro, že jo. A vzhledem k tomu, že cítím pohyby už od 17tt, a to rovnou pořádné kopance, tak je možné že porodím třeba dřív.
Zatím ani nevíme, co to bude, protože pan doktor mi to říct nechce a vzkazuje manželovi, že nejlíp by měl vědět manžel sám, kterou spermii, s jakým chromozómem tam poslal.
Jenže manžel si to prý nemůže pamatovat, protože jich tam poslal dvacet miliónů.
No a na velkým ultrazvuku se mimčo zakrývalo patičkou, takže pohlaví neznámé. Asi to bude stydlín. Jinak jsme zdrávi a užíváme si rostoucí bříško.
No a zatím jsem teda seznámek nenašla. Kdyžtak mě navádějte nějak podrobněji, klidně jako blbce, já se tu fakt zatím vůbec nevyznám.
Holky, já mám hned jeden dotaz. Teď jsem někde slyšela, že bych neměla jíst kořenovou zeleninu, moc jsem to nevnímala, protože jí moc nemusím, takže ani nevím proč se jíst nemá. Jenže dneska jsem dělala svíčkovou a tam se samozřejmě dává, což mi předtím nedošlo. Nevíte někdo, jestli to je fakt tak špatný nebo proč se jako nemá jíst a jestli to vlastně platí i u těch omáček? Já si dala k obědu i k večeři a bejvala bych snědla celej kastrol, jak mi šmakovala.
Já už vůbec nevím, co bych jako měla jíst, když je to teď samá listerióza a tak… Nakoupila jsem si rybičky v oleji, protože jsem se dočetla, že jsou pro maminky zdravý, ale teď zas říkaj, že v rybách je ten sajrajt taky, to by mě fakt kleplo. ![]()
Ahojky Doris.Neboj,do toho se dostaneš.
S tou kořenovou zeleninou to slyším poprvé,tak ti neporadím.Ale nedovedu si představit,čím by měla být škodlivá.Teda já jí taky zrovna moc nejím,ale ta svíčková..ňam,ňam taky bych si dala.
Tak jsem zatím vykoumala, co mám napsat do seznámku. Takže: Doris/29.8.1978/Cheb/TP 18.6.2007/KO 22.2. ![]()
Hezký večer holky,
Helčo - super nápad s fotkama bříšek - zítra se pokusím dodat
Doris - s tou kořenovou zeleninou nevím, já bych řekla, že když jí pořádně umyješ nebo dokonce uvaříš - jako do té svíčkové - tak Ti určitě neublíží… ale nejsem žádný odborník
Holky, tak jsme dneska koupili kočárek - je to Inglesina - hluboký, po jednom dítěti, ale vypadá fakt jako nový - nechali jsme ho u našich, ale zítra ho půjdu vyfotit a dám vám sem fotku
Ahoj Stef, já jsem už taky měla slíbený kočárek od kamarádky, líbil se mi a byl za levno, ale manžel a švagrová mi ho rozmluvili, že pro první mimčo si mám koupit novej. Já na to nakupování moc nejsem, (i když teď mě ty malý hadříčky už taky začínají nějak chytat), tak jsem byla ráda, že nebudu muset nikde lítat a vybírat kočárek. Ale hučeli do mě tak dlouho, že jsem ho odřekla a byla se podívat po novým. No a teď mám právě to dilema, kterému jsem se chtěla vyhnout. Asi nejsem schopná si sama vybrat.
holky, taky mi prosím napište, jak se vkládá fotka do galerie, jaká velikost a tak. A jestli se ještě vejdu do hledáčku foťáku, tak se taky vyfotím. ![]()
Ahoj Doris
Dneska máme noční
Ale že si to ty tak ti napíšu ještě návůdek na tu fotku.
Takže na levé straně je fotogalerie - až se ti otevře vybereš diskuze - pak si najdeš skoro až dole naše fotoalbum Červen 2007 a prohlížíš. Když chceš vložit svoji fotku, tak nahoře je klikneš na UPLOAD OBRÁZKU - v prvním řádku vybereš galerii (Alba verejna > diskuze > cerven 2007) - v druhém řádku dáš PROCHÁZET a vybereš svoji fotku kde ji máš na disku u sebe v PC - třetí a čtvrtý řádek je nadpis tam dej nick a nějaký popis fotečky - pak klikni na UPLOADNOUT OBRAZEK a jeto!
Snad se povede
ahoj tetky,
hurá, jsem tu PRVNÍ. nebo by spíš bylo lepší, kdybych mohla spát, že? když mám ty prázdniny…
no přeju vám hezký den a ať to rychle uteče. tedy tomu, kdo si tak přeje ![]()
vítám DORIS - to byla legranda, jak jsi tady z pátka na sobotu vyváděla jako kočička
jinak tvůj dr je očividně vtipálek s tím pohlavím, možná to bude chvliku protahovat a pak se dočkáte. taky jsem panna, a teprv teď mě napadlo, že jsem tedy taky šikulka, že čekám miminko. s těmi pohyby nevim jak jde počítat, co se týče porodu. já vám řeknu, že v pohybech mám docela čurbes. já už cítila od vánoc něco „divnýho“ v bříšku, ale na mou duši nedokážu říct, co to bylo. a teprv přesně ve dvacátým týdnu jsem si byla jista. takže bych na to moc nespoléhala.
HELENIS - fotka bříšek je sice kouzelný nápad, ale mám obavy, že kdybych se do galerie vložila, tak nepoznáte, jestli mi břicho začíná už u krku nebo nad hlavou.
STEF - gratuluju ke kočárku. já jsem zvědavá, jesli někdy vůbec něco koupim. dnes se chystám do prahy, tak snad se odhodlam. holky, já jsem zatim takovej magor, že se stydim do těch obchůdků i chodit. jako že co tam dělam?
LOUDALKO - přeju ti, abys byla co nejdříve fit. asi se to v týhle fázi epidemie nedá moc ovlivnit. hlavně aby nebyly vysoký teploty a tak. jinak už jsou mimísové snad velcí na to, aby to zvládli. já jen vytáhla paty ze školy - taky na mě něco vlezlo. ale to je prý u učitelek normální. marodí o prázdninách. ale neni to tak zlý.
KAMI74 - děkuju ke gragulaci k marušce. už jsem se s tím smířila (fuj to z ní ošklivě - jsem si toho vědoma). ale máš pravdu, že pokud je člověk přesvědčenej o klukovi (v tvým případě o holce), tak je to docela šok. byla jsem možná tak dva dny vážně špatná. i když mi hlava říkala, že je to blost. teď mě to oupouští a začínám se těšit. jediný co mě děsí je, že jak jsem byla okolí i sama sebou přesvědčená o klukovi, tak nějak tomu pořád na sto procent nevěřím, že nebude. budu se bát kupovat ty krásný holčičí věcičky. furt si budu představovat, jak potom do toho toho jindříška navlíknu. ale dr řekl na 98%. to je hodně, co myslíte, holky? a kami tvoje situace je jiná hlavně v tom, že už klučinu máš. mně by to mělo být ze srdce ale úplně jedno. jenže já měla životní ideu, a sice, že budu mít dva kluky. prostě mám kluky radši. i ve škole mi jsou příjemnější kluci, nebo takový ty holčičky to nepohody.
teta hela
pardon, pokusila jsem se zvýraznit jména a dopadlo to takhle blbě. já se to naučim ![]()
Krásné pondělní ráno maminy,
Doris - já chci koupit nový až sporťák, ten budeme asi potřebovat déle než tenhle hluboký, ale tenhle vypadá taky jako nový a jenom za 5000 (původně stál 12500), takže jsme dost ušetřili.
Euryanto - tak prostě budeš mít holku do nepohody a uvidíš, až se v těch obchodech trochu otrkáš - taky jsem měla ze začátku ten pocit, co že to tady vlastně dělám - tak uvidíš, že ty růžový věci jsou fakt nádherný. Já jsem napřed říkala, že to s růžovou nebudeme přehánět a už jich mám docela dost - podívej se do galerky… ![]()
Zdravím všechny budoucí maminy,
tak jsem dneska po týdnu zase v práci. Měla jsem prázdniny a byla to taková pohoda. V práci naštěstí žádné jobovky, tak to tak snad vydrží co nejdele. Zítra jdu na kontrolu, tak doufám, že je vše OK, bříško mě už nebolí a tak snad mi doktorka nebude zase cpát tu nemocenskou.
Já vím, asi si říkáte co by jste za ní některé daly, ale já bych se doma asi zbláznila a taky penízky jsou nutné. Ale pokud to bude potřeba jsem od středy doma.
Zatím se mějte krásně, pokud má dneska někdo kontrolu, tak přeji ať dobře dopadne a já jdu pracovat. zatím papa Zuzka
teda tedy, kde se touláte?? moc to tady nejede.
mám takovou prosbičku.moc prosím o radu…jedu v týdnu za svou kamarádkou, která má desetiměsíčního honzíka. ještě jsem je neviděla. CO MU MÁM PRIVÉZT? co mám koupit? jsem úplně bezradná. ale s prázdnou tam určtiě nemůžu.