ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7846
12.2.07 14:53

to je oříšek, co? No nic, fakt už musím končit, jinak zas nic neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.2.07 14:57

Holky je tu někdo? hm… potřebovala bych někým mluvit a moje nejlepší kámoška je na mobilu nedostupná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
12.2.07 15:00

Novire, co se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.2.07 15:04

Ahoj Silem, pošlu ti SZ, neva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
12.2.07 15:11

jasně že nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
12.2.07 15:19

Ahoj holky, učitelskou rodinu mám taky skoro celou.
Novire, doufám,že se ti nic vážného nestalo???
Holky zítra mě čeká velký UTZ, těším se i trochu bojím, snad bude všechno v pořádku. Beru sebou i manžela, tak doufám, že se mu to bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.2.07 15:43

Tak jsme zpatky, Johanka basti..

Novire, jsi v pohode? Stalo se neco?

Silem, ja vedela, ze jsem chtela neco ‚vic‘ napsat :D - je fajn, ze uz jsi doma - moc se opatruj!

Taky jsem prispela nejakymi foteckami do galerie - ale jak jsem psala - nemam ted u sebe digital, takze jsou trosku starsiho data a jedna ze svatby - vlastne jedina naskenovana, ty dalsi Kori ‚susi‘ v praci a fotky z digitalu - asi u nej v laptopu nebov CR, omrknu to :wink: ..

Tak zatim pa, Novire, dej vedet, co je s tebou..

ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.2.07 15:58

Ahoj holky,
nic vážného se nestalo, jen menší nedorozumění s manželem… jenže přes telefon se to blbě řeší a navíc jem potřebovala „ženskou“ psychickou podporu… ale už je to lepší, díky Silem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
12.2.07 16:10

ahojky,
já tam fotky dávala, dokonce dvě a pořád nic.. :( .No tak tedy nevím, asi mají adminy moc práce..
Novire,takových nedorozumění je.. Někdy je mi tak zle,že je protivnej, až to bolí.. Zase to přejde,ale vím, že sdělená bolest je menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
12.2.07 17:26

Holky tak kde jsou ty břicha :?: :?: :lol: už jsem vám tam to moje přihodila :wink: jdu se natáhnout a dopřát si podvečerní siestu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.2.07 19:22

Hezký večer holky,

Silem - moc hezký pupíček máš

Ifca - ty černobílý fotky Johanky jsou moc hezký

A hoky vy ostatní - čekám na ty slíbené pupíky…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
12.2.07 21:03

tak jsem taky přidala fotečku.Fotila jsem to opět sama a zase jenom bříško.Můj obličej totiž není tak fotogenický.
Stef,kočárek máš úžasnej,moc se mi líbí.Inglesina je taky jeden z mých favoritů.Můžu se zeptat kolik si za něj dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
13.2.07 07:22

Dobré ránko,
Novire, nenervuj nás, teď jsem se při čtení lekla co se stalo. Jo, některé neshody s manželem jsou nepříjemné, můj dokáže být taky pěkně protivný, i když teď se snaží až se divím.
Silem, foto bříška vložím asi až zítra, včera se mi večer vrátil manžel i s fotákem a tak budem fotit dneska večer jak příjde z práce.
Zítra mám kontrolu a jdu ještě na to zubní k tchýni, tak se nemůžu dočkat, pak musím vyreklamovat těhu halenku, začala se mi párat, a pak vyzvednout nový řidičák. Ještě že mám dovolenou abych to všechno objela.
Zatím ahoj a pěkný den.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
13.2.07 07:43

ahoj tetky,
přeju vám dobré ráno. pro nás s mařenkou nic moc, protože je nám nějak hůř. jsme bolavé. asi fakt chřipajzna. donutíme maminku - a bude se ležet.

vy máte krááááásný pupíky! a já dávám bod silem, protože ta ho má úplně nejkrásnější a největší. ale doufám, že nikoho neurazím. řeklo se, že budeme bodovat, ne? svůj pupík jsem zatim nedala, neb se pořád stydlim. a hlavně mobilem by to dopadlo ještě hůř než u novire. tak počkam na manžu, až přijde večer a zkusim se naaranžovat nějak do hubena :)

doris, tys mě včera zase rozesmála :)

jo, už jste si některá koupila ty porodní příběhy (jak jsou na titulní stránce emimina)? já včera a myslim, že dneska budu číst jak přišroubovaná. je to moc hezký, doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
13.2.07 08:14

Krásné ráno holčiny,

Kami - ty máš ale mini pupíček - mimčo si tam asi hraje na schovku… Za kočárek jsme dali jenom 5000 (původně stál 12500) - bylo to přes kamarádku od její kamarádky a dokonce má záruku až do ledna 2008 :)

Eury - tak honem do postele a léčit se - a nejsou v tý knížce takový ty strašidelný porodní příběhy?

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital