Poradna duly
Jana Čurdová
to je oříšek, co? No nic, fakt už musím končit, jinak zas nic neudělám.
Holky je tu někdo? hm… potřebovala bych někým mluvit a moje nejlepší kámoška je na mobilu nedostupná…
Ahoj holky, učitelskou rodinu mám taky skoro celou.
Novire, doufám,že se ti nic vážného nestalo???
Holky zítra mě čeká velký UTZ, těším se i trochu bojím, snad bude všechno v pořádku. Beru sebou i manžela, tak doufám, že se mu to bude líbit.
Tak jsme zpatky, Johanka basti..
Novire, jsi v pohode? Stalo se neco?
Silem, ja vedela, ze jsem chtela neco ‚vic‘ napsat
- je fajn, ze uz jsi doma - moc se opatruj!
Taky jsem prispela nejakymi foteckami do galerie - ale jak jsem psala - nemam ted u sebe digital, takze jsou trosku starsiho data a jedna ze svatby - vlastne jedina naskenovana, ty dalsi Kori ‚susi‘ v praci a fotky z digitalu - asi u nej v laptopu nebov CR, omrknu to
..
Tak zatim pa, Novire, dej vedet, co je s tebou..
ivca
Ahoj holky,
nic vážného se nestalo, jen menší nedorozumění s manželem… jenže přes telefon se to blbě řeší a navíc jem potřebovala „ženskou“ psychickou podporu… ale už je to lepší, díky Silem ![]()
ahojky,
já tam fotky dávala, dokonce dvě a pořád nic..
.No tak tedy nevím, asi mají adminy moc práce..
Novire,takových nedorozumění je.. Někdy je mi tak zle,že je protivnej, až to bolí.. Zase to přejde,ale vím, že sdělená bolest je menší
Holky tak kde jsou ty břicha
už jsem vám tam to moje přihodila
jdu se natáhnout a dopřát si podvečerní siestu ![]()
Hezký večer holky,
Silem - moc hezký pupíček máš
Ifca - ty černobílý fotky Johanky jsou moc hezký
A hoky vy ostatní - čekám na ty slíbené pupíky…
tak jsem taky přidala fotečku.Fotila jsem to opět sama a zase jenom bříško.Můj obličej totiž není tak fotogenický.
Stef,kočárek máš úžasnej,moc se mi líbí.Inglesina je taky jeden z mých favoritů.Můžu se zeptat kolik si za něj dala?
Dobré ránko,
Novire, nenervuj nás, teď jsem se při čtení lekla co se stalo. Jo, některé neshody s manželem jsou nepříjemné, můj dokáže být taky pěkně protivný, i když teď se snaží až se divím.
Silem, foto bříška vložím asi až zítra, včera se mi večer vrátil manžel i s fotákem a tak budem fotit dneska večer jak příjde z práce.
Zítra mám kontrolu a jdu ještě na to zubní k tchýni, tak se nemůžu dočkat, pak musím vyreklamovat těhu halenku, začala se mi párat, a pak vyzvednout nový řidičák. Ještě že mám dovolenou abych to všechno objela.
Zatím ahoj a pěkný den.
Ivule
ahoj tetky,
přeju vám dobré ráno. pro nás s mařenkou nic moc, protože je nám nějak hůř. jsme bolavé. asi fakt chřipajzna. donutíme maminku - a bude se ležet.
vy máte krááááásný pupíky! a já dávám bod silem, protože ta ho má úplně nejkrásnější a největší. ale doufám, že nikoho neurazím. řeklo se, že budeme bodovat, ne? svůj pupík jsem zatim nedala, neb se pořád stydlim. a hlavně mobilem by to dopadlo ještě hůř než u novire. tak počkam na manžu, až přijde večer a zkusim se naaranžovat nějak do hubena ![]()
doris, tys mě včera zase rozesmála ![]()
jo, už jste si některá koupila ty porodní příběhy (jak jsou na titulní stránce emimina)? já včera a myslim, že dneska budu číst jak přišroubovaná. je to moc hezký, doporučuju!
Krásné ráno holčiny,
Kami - ty máš ale mini pupíček - mimčo si tam asi hraje na schovku… Za kočárek jsme dali jenom 5000 (původně stál 12500) - bylo to přes kamarádku od její kamarádky a dokonce má záruku až do ledna 2008 ![]()
Eury - tak honem do postele a léčit se - a nejsou v tý knížce takový ty strašidelný porodní příběhy?