ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
13.2.07 14:03

Zkouška :wink:

… a funguje to :lol:

pro Doris:
ještě než začneš psát text, co chceš, aby byl modrý, tak klikni na „barva písma“ a vyber modrou. Objeví se ti takové hranaté závorky… No a MEZI ně napiš ten text… to co bude uprostřed, se ti pak zobrazí modře :wink:

Možná to jde i jednodušeji, ale mě to šlo takhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
13.2.07 14:31

takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
13.2.07 14:33

Hurá!!!!!!!!!!!!!!§ Vždyť ono to tu je dokonce i pod tím napsané, jak to tam vložit. Já to pořád cpala přímo do těch závorek.

Jsem to ale jelito! Ale hlavně že jsem to nakonec pochopila. To víš, já mám bohaté rodiče, kdysi mi koupili dlóóóuhý kabel.
Tak DÍK!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
13.2.07 14:35

doris hurá…jsi šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
13.2.07 14:43

Bedhann, vítám další Ostravačku. Toto trvalo, než ses přihlásila. Už jsem si říkala, že jsem snad jediná těhule v Ostravě. Z které části Ostravy jsi?
Já jsem z Hrabůvky.
Napiš o sobě, co děláš ( zaměstnání) pokud teda ještě pracuješ apod.
I když pracujících už nás tu je málo, a každou chvíli budou odcházet další, v některých zaměstnáních (firmách) není o co stát. Třeba jako u nás.
Už jsi uvažovala kde budeš rodit? Rozebírali jsme tu už porodnice se Zuzkou (Jargová), která je z Klimkovic.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
13.2.07 14:45

Oznamuji všem pupíkům, že zítra budu mít absenci v diskuzi, budu mít zařizovací a doktorský den. Takže se zkusím ozvat s výsledky z poradny ještě zítra odpoledne, ale nevím jestli mi to výjde. Jinak se ozvu až ve čtvrtek ráno. Zatím ahoj a příjemný zbytek dnešního dne. Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
13.2.07 15:05

Ivule máš SZ.
Přeju ti zítra pohodový den a hlavně rychlé a bezproblémové zařizování a dobrou kontrolu.

Já už se pro dnešek taky loučím, tak ahojda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
13.2.07 15:07

to Ivule-25:

no trvalo, chvíli jsem musela emiminem procházet než jsem si troufla vlítnout do skupiny :)
Jinak jsem ze Slezské Ostravy - přesněji tedy Muglinov (stadion Bazaly), rodit jsem chtěla v Krnově (porod do vody), ale cesta trvající hodinu a čtvrt mi to vymlátila z hlavy :lol: Takže asi to bude Poruba - kvůli prostředí - je o moc hezčí než Fifejdy. Určo si tam zajdu na ten předporodní kurz mamin a snad se dozvím více, ale na to je vcelku ještě čas, jinak tam před nedávnem rodila manželova kolegyně z práce a moc si to pochvalovala.

No jinak jsem doma na nemocenské (prvně to začalo nevolností - a pár dnů jsem musela strávit i v nemocnici) a pak se vždycky nějaká prkotina našla a tak mě doktor ani do práce nenutí - no po pravdě bych se asi dost bránila, protože bych byla zaplavená prací a stres k těhotenství rozhodně nepatří. Jinak jsem dělala na úřadě - přesněji katastrofální úřad 8)

• Citovat
  • Upravit
3471
13.2.07 15:12

ahojky,
tak se hlásíme z kontroly.No musím říct, že jsem byla smířená s osudem a bylo to dobře.Budeme mít chlapečka, bylo to krásně vidět.JInak je všechno v pořádku, máme 26cm, srdíčko ok,všechny ruce a nohy a budeme mít dlouhé nohy po tatínkovi.. :D .Na další kontrolu jdu 15.3., tak mi to hoď Popelko do seznámku.27.2. jdu na test na cukrovku, dočkat se nemůžu, ale zřejmě by to mělo být odběrem ze žíly.
Vítám Bedham, to bude v červnu miminek.. :lol: .
Mějte se moc fajn a pohlaďte bříška.
Vykyna a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
13.2.07 15:20

to vykyna:

ahojky, děkuji za přivítání :D
Holky co znamená ten test na cukrovku? A kdy se případně dělá? Není to ten sajrajt, co se pije a pak Vám postupně berou krev?
Já když se to tak veme, tak jsem zatím byla pouze a jenom na velkém UTZ ve 20. týdnu a jinak nic, krev mi brali na začátku (to snad každému na krevní skupinu a HIV) a tím to jako skončilo?? Nic víc se nekoná? Četla jsem, že se chodí v 16 tt na nějaké testy (to se u mě nekonalo) a pak co?
Cukrovku máme v rodině (teda měli jsme, děda už tu není), takže tohle by mě asi nemělo minout, nemyslíte?

Díky a mějte se pěkně

• Citovat
  • Upravit
4554
13.2.07 15:25

Vykyno moc gratuluju a vítej do klubu.Hlavně,že jste ok.Akorát nevím,kde ti naši chlapi seženou ženský,když je jich tak málo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
13.2.07 15:29

Testy na cukrovku se dělaj teď už snad u všech meyi 24 a 26tt,někde nabíraj jenom krev a někde se pije ta hnusná glukoza.U nás se pije ten hnus.
Vykyně jenom braní krve tiše závidím.

zkouška barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
13.2.07 15:31

[taky mám bohatý rodiče,hlavně že jsem to četla 2krátolor=blue]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
13.2.07 15:32

Ahoj holky,
Bedhann vítej mezi námi. To je teda dost divný, že ti v 16. týdnu nedělali testy. Jsou to tzv tripple testy, podle kterých se dá odhadnout, zda mimi nemá např. Downův syndrom. Mně třeba vyšly špatně, šla jsem proto na odběr plodovky a teď tady už skoro 14 dní stresuju a čekám na výsledky.

Vykyno, hlavně, že jste v pořádku. Já vám tak závidím. Jak se blíží konec týdne a s tím i ty výsledky, jsem víc a víc nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
13.2.07 15:32

Bedhann, me na zacatku zase krev nebrali. Az v 16.tt na krevni testy AFP, kde zjistuji kr. skup., HIV, ale hlavne vyv. a vroz. vady. Test na cukrovku jsem se dočetla, že se dělá po 24. tt a aspon u nás jdeš na lačno. Vypijes 1/2l hodne sladkého čaje (muzes si do nej dat Citronky kolik chces) a pak chodis 3× po hodine na odber se zily. Zila je ted pry uz povinnost (driv ti vzali kapicku krve z prstu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí