ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
14.2.07 11:23

Jo a Valentýn - chystáme se s přítelem na dobrý obídek - máme 14. i výročí seznámení - tak když nám to vyjde tak chodíme každý měsíc buď na oběd nebo večeři - letos už spolu budeme 10 let - 14.června - takže budeme asi slavit v porodnici :)

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
14.2.07 11:25

Doris je to tak, že kdysi snad v Římě žil jeden kněz - Valentýn a ten potají oddával milence. Tou dobou totiž vládl císař Claudius II., kterému ruplo v bedně azakázal manželství, protože ženatí vojácí prý špatně sloužili v armádě. No a tak milý drahý Claudius uvrhl Valentýna do vězení, ale lidi, kterým pomohl mu tam posílali květiny, drobné dárky a dopisy. Valentýn na ně pilně odepisoval. Tak se i zamiloval do dcery správce vězení a dopisy jí podepisoval „od tvého Valentýna“. Císař ho pak nechal 14.2. 296 popravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
14.2.07 11:38

Popelko - díky za výklad - konečně víme co a jak - já jsem věděla akorát, že to byl kněz…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
14.2.07 11:55

Ifco na tu SZ jsem ti odpovídala, tak se pak podívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
14.2.07 12:14

Holky nevite o nejakych kurzech v Praze?Ja bych rada chodila,ale nemam moc info.Nebo treba plavani pro tehule??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
14.2.07 13:29

Ahojky teda vás dočíst, to je něco :lol: mám manžela doma na dovolený, takže nechci moc vysedávat u PC, tak jen krátce.. za chvíli jdu na kontrolu tak mi držte pěsti, ať je všechno OK. (doufám, že jsem modrou zvládla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
14.2.07 13:31

Silem tak tfuj tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
14.2.07 13:35

Ahojky maminy a pupíčkové,

hlásím návrat do Čech :-) Měly jsme se báječně. V sobotu jsme se stavovaly po cestě v Rožnově pod Radhoštěm, kde právě probíhal masopust, takže masíčko bylo a i nějaký ten moravský frgál. No mňamina :-)

V neděli jsme navštívili Domanovskou jeskyni a odpoledne se už cachtaly v termálech. Tobogánům a saunám jsem se samozřejmě obloukem vyhnula, ale i tak jsme si to skvěle užily. Max. teplota v bazénech byla 38 stupňů a musím říct, že to bylo jak v teplejší vaně. Krásně jsme si odpočinuly a s manželem se užily. Oslavily jsme tam při dobré večeři i 2 roky od svatby a 14 let od seznámení (naštěstí je to v jeden den :-), takže jsem byla nadmíru spokojená.

Dneska mám ještě jeden den dovču, takže peru, žehlím a uklízím a zítra hurá do práce. Holky mě se tam tak strašně nechce :-( No ten měsíc a půl už snad nějak vydržím.

Koukala jsem jaké jste pilné spisovatelky a snažila se zpětně všechno přelouskat, ale přiznám se, že mám z toho trošku guláš.
Každopádně vítám nově příchozí.
Renko, držím palce na zítřejší výsledky.

A musím pochválit krásná bříška v galerce. Večer tam také dodám fotečku :-)

Martinečko, chodím na cvičení do klubu Slunečnice v Maislově ulici v Praze a jsem moc spokojená. Jukni na jejich stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
14.2.07 13:35

Silem, držím palečky na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
14.2.07 13:39

Popelko- děkuji, teď máme celkem vyčerpávající info, takže můžeme chudáčka Valentýna oslavit. Mně bylo jasný, že amíci si takovej svátek vymyslet nemohli. Vždyť tam jsou samí puritáni. :wink:

Stef- tak to si to výročí pěkně pamatuješ, viď? Já ho mám pro jistotu někde napsané, nikdy si ho nepamatuju. Jenže když si můj manžel nevzpomene, tak z toho vždycky vyjde beztrestně, protože když si náhodou vzpomenu já, tak už je pozdě. :D

Jinak hlásím, že západní Čechy už jsou taky pod mrakem, tak doufám, že zase na procházce nezmoknu.

Loudalko- to se máš… já kytku dostávám jen od kamarádek a na večeři jsem nebyla asi tři roky a tenkrát to bylo jen proto, že manžílek žehlil průser. Jinak je pořád buď spousta práce, protože přestavujeme barák a nebo nedostatek financí z téhož důvodu. Ach jóóó. A manžel ani nepije, takže mám pocit, že ani toho narozeného prcka nepůjde oslavit.

Já jsem právě douklízela a musím říct, že mi to začíná dělat potíže. Jsem spařená jak jetel a mimísek se kroutí, jak kdybych mu ubližovala. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
14.2.07 13:46

Kaculka- Ahoj cestovatelko, já jsem nově příchozí a koukám, že jsem se trefila do tvého metříku. Doufám, že ti to nevadí, páč já už zas nevím, jak se dělá jiný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
14.2.07 13:47

jé holkýýý, já už mám dvě hvězdičky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
14.2.07 13:51

ahoj,teda holky vy jste se nějak rozepsaly, vůbec to nestíhám číst, natož si z toho něco pamatovat a reagovat. No nic. Tomík byl dneska po dlouhé době zase ve školce, tak jsem měla dopoledne volno - no vlastně volno ne, byla jsem na kontrole, tak všechno v pořádku , dneska mi UTZ nedělali, jen jsme poslouchali srdíčko a tluče jak o závod. Váha celkem +6 kg nahoře, no to jsem zvědavá, kam to dotáhnu ve finále. Fotku břicha zatím nemám, opravdu nemám foťák, ani v mobilu, ale během 14 dnů si chceme foťák koupit, tak se pak vyfotím. Jen pro info, přes břicho mám 115 cm… (ale já jsem opravdu tlouštík).
Další KO 14.3. 

Testy na cukrovku mi nedělali a ani dělat nebudou, prý to není povinné.
Co se týče kojícího polštáře, tak minule jsem ho vůbec nepotřebovala, tak jsem ho prodala. Kojila jsem totiž jenom vleže, vsedě nám to vůbec nešlo, prý jak mám velká prsa tak to jde vsedě hůř a hrozně mě bolela záda, tak jsme skončili u kojení vleže. bylo to fajn, oba jsme u toho občas usnuli, nebo jsem si četla..... kojící podprsenku zatím nekupuju, to až tak měsíc před porodem, i když mojí velikost fakt nevím kde seženu, asi jedině v Tveretu - prodávají f. Anita a ta má i obří košíčky.
Jinak jsem pro Aničku (doufám, že to je opravdu ona) nakoupila další oblečky, sice jich mám dost po Tomáškovi, ale kdo by odolal růžové… koupila jsem i deku ve Scan Quiltu (130×90 za 450,– Kč), na Mimibazaru jsem sehnala zánovní fusak a povlečení mám objednané u mamky (tedy ušití, látku už mám). Tak asi zbývá jen ten kočárek a nějaké drobnosti z drogerie a plíny.
Tak já musím jít, jsem zvědavá, jestli se mi povedla modrá barva :-)
zatím ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
14.2.07 13:51

Doris tak to jsme na tom stejně - manžel taky vůbec nepije …takže asi prcka asi taky nezapije a s těma květinama obdobně. Mám rádá i luční kvítí a ani k tomu jsem ho nenaučila. Holt si musíme dělat radost sami.¨
Marcelaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
14.2.07 13:53

hm tak modrá se nepovedla aha teď už snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...