ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
14.2.07 15:26

Krasne odpoledne tehulky :D !!!

Nisso - taky te vitam - jeeeeeeeeeee, dvojcatka! A parecek - to je kraaasa! Moc gratuluji! Bude to sice na pocatku tezsi, ale kdyz budes mit oporu a pomoc - zase si deti spolu vyhraji :D ..
Mam doma 16-ti mesicni holcicku Johanku a bydlime daleko od rodiny - zatim :wink: .. Manzel v praci od rana do vecera - takze se nemuzu dockat, az od cervna budu litat ‚sema a tam‘ :D .. A to cekam jedno :D .. ale vsechno se da zvladnout :wink: Moc vam drzim palce!

Tak holky, kdyz jsme u tech kvetin - vcera me Kori pobavil - prinesl mi kyticku, jakoze at si nemyslim, ze dostavam kytky jen na Valentyna a narozeniny :D .. Jinak je to velice ‚neromanticky‘ muz - avsak jeho spolecnost je jedinecna - naramne vtipny a vesely to tvor.. :D Ale jako kazdy - i on ma ‚sve dny‘ - a to je pak na zzzzzzzz… :D

Prestoze je venku dneska - vic jak skarede - prsi a fouka vitr - musime s Johankou vyrazit do ulic - koupim na vecer lahev cerveneho (dam si dve deci - na krev :wink: ) a cerstou zeleninku do salatu. My na veceri nemuzeme - nemame hlidani, takze je to na mne :D ..

Zatim pa
Opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
14.2.07 15:30

Tak jsem po obědě skoro na dvě hoďky vytuhla. Potřebovala jsem dospat tu příšernou noc. A vy jste toho zatím tolik napísmenkovali.

NISSO, vítej mezi námi. To je paráda, dvojčátka a ještě k tomu páreček.

JANINO, já jsem na tom s tou podprdou stejně, jedině Anita. S Andrejkou jsem to dotáhla až na košíček H a ty dělá jedině Anita. A máš pravdu, kojící polštář jsem taky nepotřebovala, nejlíp se kojilo v leže.

HELČO, venku jsme nebyly. Já jsem totiž teď do pátku u našich. Mamča má prázdniny, takže chodí ven s Ájou a je nadšená, že si ji užije. Já jsem zase spokojená, že si ještě trochu odpočinu. A hlavně sousedi pod náma dělají rekonstrukci bytu. Je tam příšernej kravál a Andrejka by mi tam vůbec nespala.

Já už vůbec nevím, co jsem chtěla ještě napsat, asi ještě spím nebo co. Jo, Valentýna neslavíme. Ani mi to nevadí. Ten můj mi totiž moc rád kupuje kytky jen tak, takže k tomu ani žádný svátek nepotřebujeme. Ale zase se rád napije. V červnu má narozky, tak se těší, že udělá velkou oslavu.
Jen aby ty výsledky byly v pořádku, bojim, bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.2.07 15:33

Reni, budou, ver tomu, drz se, holka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
14.2.07 15:39

Už vím, co jsem ještě chtěla.
MARTINEČKO, já jsem chodila sem a byla jsem moc spokojená. Nakonec jsem teda nemohla cvičit ani plavat, tak jsem aspoň chodila na ty přednášky.
 http://www.pomad.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
14.2.07 17:01

NISSA - vítám tě, huráááá, dvojčátka. to je moc dobře ,že jsi mezi námi. dvojčátka chyběla :)

RENKA - moc ti zítra držíme s maruškou palce

VALENTÝN - heč, dostala jsem kytičku v květináči, už je za oknem. ne že bychom valentýna tak slavili, ale zrovna 14. února před třemi lety jsem byla požádána o ruku a za půl roku byla svatba :)

a stydlivě hlásím, že jsem už vložená v galerii. a taky jsme konečně nakoupili první oblečky, tak jsou tam taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
14.2.07 17:01

Ahoj holky, já jsem tu 2 dny nebyla a vůbec nic nestíhám.
Takže to zkusim popořádku, co jsem tak zachytila.
Nejdřív novinky, takže velký UZ dopadl vyborně a je to kluk. Trochu víc jsem chtěla holčičku,ale už jsem se smířila s tím, že budeme mít asi pěknýho dáblíka (kope jak o život). Se jmény ještě bojujem. Nevim jestli zvládnu ty barvy. [Další kontrolu mám 21.2.].

Jinak fotka bříška je už ve foťáku, který má však manžel a já se k němu dostanu nejdřív příští týden. Takže dodám později.Nabrala jsem zatím 2 kila ale mám pocit, že mě teď chytá nějaká žravá.
Taky jsem kulíškovi koupila první bodíčko, aby něco měl za ten dlouhý útrpný ultrazvuk (prý se to miminkům vůbec nelíbí)[

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
14.2.07 17:02

Tak jsem ty barvy vůbec nezvládla.
Jo a vítám taky nově příchozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
14.2.07 17:11

tak zkouším jenom barvu, snad se to podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
14.2.07 17:12

Tak poslední samomluva, pro jistotu, naše inkognito je asi na 100% kluk. A další kontrolu mám21.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
14.2.07 17:13

Ahoj holky,
ROXO, gratuluju ke klučíkovi :) další raubíř do seznámku :lol:

EURY, ty žirafí oblečky jsou úplně boží, kde jsi je sehnala? Měli je i v modré? Mám pro žirafy slabost… jednak jsou to úplně supr zvířata (no řekněte, aj je vůbec možný, že se něco takového vyvinulo 8O ) a jednak Marťa říká, že jsem jeho žirafka :oops: :wink: , takže žirafy jsou u nás v kurzu :)

RENKO, moc na tebe budu zítra myslet, napiš co nejdřív, jak jste dopadli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
14.2.07 17:13

Právě jsme se vrátili s Ondrou z plavání a nestačím se divit.
Roxo,gratuluju ke chlapečkovi
Nisso,moc tě vítám a tvoje dvojčátka taky.
Valentýn,manžel marodí a tenhle svátek moc nemusí a já ho taky zrovna nežeru a tak jsme ho letos úplně vypustili.
Renko,všechno bude ok,neboj.
No doufám,že jsem na nic nezapomněla,je toho tu za dnešek moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
14.2.07 17:17

Taky vítám dvojčátka a mamču Nissu! To je krásný!

Já se ze začátku bála, že je budu mít taky. Otěhotněla jsem totiž na první pokus. Vy:,–(ila jsem prášky, dostala menzes a hned první den po něm jsme zkusili zadělat na mimčo. A ono to vyšlo. Navíc jsem měla poslední menzes 11.9., takže na výročí spadlých amerických dvojčat. Doktor strašil, že to můžou být dvojčátka, protože takhle po vysazení prášků jsou prý vaječníky jak utržený ze řetězu. Ale hned za chvilku mi oznámil, že bude jen jedno. Naštěstí. Já si totiž neumím představit, že bych měla první mimča hned najednou dvě. 8O

Jóóó a holkýýý, já dostala kytku. Taky v květináči, Hyacinth, tak se těším, až ho za:,–(ím na skalku. :D No miláček fakt překvapil!!! Za to může asi to mimí. Teď se o nás stará jak nikdy. Asi budu až do důchodu rodit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
14.2.07 17:24

DORIS :lol: , myslím, že rození až do důchodu si brzo rozmyslíš, co pak s tolika capartama 8O :lol:

POPELKO, ještě jsem tě chtěla poprosit o přeměření délky tvojeho kojícího polštáře… myslíte, že se daji koupit různě dlouhé? A dá se ten tvůj rozložit úplně do rovna :?: - ach jo, nevím jak to napsat, snad mě pochopíš :) Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
14.2.07 17:24

novire - děkuju. jo, taky nechápu, jak mohly žirafy narůst. nebo i sloni, že jo.oblečky jsem koupila normálně u nás v lounech. ale měli jen tuhle barvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
14.2.07 17:30

Ahoj holky,
tedy vy jste toho napsaly,to nestíhám číst :lol: .
Nisso, vítám tě a gratuluji k dvojčátkům,to bude dvojnásobná radost, viď.
Roxo, gratuluji k chlapečkovi, je jich tady přesila :D
Renko, vydrž,bude to v pohodě uvidíš. Poslední dny před výsledky vůbec neutíkají, to znám.
Byla jsem dneska koupit deku, tu španělskou, je fakt moc hezká, i manžovi se líbila.A koupila jsem Honzíkovi krásnou modrou bundičku, takovou sametovou, oboustrannou, moc se mi líbila.Malej mě zase okopává,tohle sezení se mu vůbec nelíbí..
Mějte se fajn a hezkého Valentýna :lol: :lol:
Vykyna a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí