ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bedhann
15.2.07 15:22

Popelko, jo masáž hráze má být nepříjemná, teda spíše bolestivá, ale za ten pokus to myslím stojí.
Jo a co se týče bradavek, tak to mu ani nebudu raději říkat!!!! :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
11042
15.2.07 15:22

Roxo nápodobně…jenže třeba mně nic jiného nezbyde…normálně nemám ráda dotek na bradavkách a tak tohle bude asi dobrej trénink. Jinak bych se pak asi zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
15.2.07 15:23

ahoj,
Ivule díky za odkaz na Emitex, mohla bych tě tedy o něco poprosit? Na internetu není ceník a já bych potřebovala zjistit za kolik prodávají ten univerzální potah na autosedačku. Pro Tomáška teď používáme sedačku 0-18 kg, ale už má naprosto rozdrbaný potah, a nikde nemůžu sehnat nový. Nemohla by ses mi tam prosíííím kouknout? Díky moc předem.
Jinak co se týče strií, tak já u Tomáška mazala a mazala a stejně se potvory udělaly. Tak teď mažu taky, ale asi tomu zase neujdu. No nevadí, jsou horší věci.
Co se týče masáže hráze, tak jsme taky masírovali a nástřihu jsem stejně neušla… tak nevím, jestli to k něčemu je, mě to moc nepomohlo, ale je fakt, že já měla dost často kvasinkovou infekci a to je prý pak hráz k poranění náchylnější.
ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
15.2.07 15:27

hodně mamin tvrdí, že když po masáži hráze neujdou nástřihu, tak že se pak nástřih aspoň lépe hojí :wink:

• Citovat
  • Upravit
5648
15.2.07 15:44

Bedhann , o te hrazi jsem taky slysela, ale to same. Zase na prednasce se zdravotni sestrickou mi bylo receno, ze nemame masirovat, že je to k nicemu akorat si muzeme zanest nejakou infekci. U nas navic vsechny automaticky nastrihnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
15.2.07 15:59

Loudalko , tak to je docela blbé, když to u vás dělají automaticky, protože ne vždy je to potřeba… Nojo, zvyk některých nemocnic, to se mi teda vůbec nelíbí :evil:

A ještě dotaz, budete kupovat monitor dechu? My teda pro jistotu a pro klid v duši určitě ANO!!

• Citovat
  • Upravit
5648
15.2.07 16:07

No to je pravda, ze to nekdy neni potreba, ale za to kdyz to nenastrihnou, tak ti to praskne samo a jsi natrzena az k p....... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
15.2.07 16:10

tak to máš taky pravdu!!!! :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5648
15.2.07 16:25

Ivule , mohla by ses mi kouknout jestli tam maji ty soupravicky do kočárku a jak to vypada. Na obrazku to tak nevynikne. Kdyby to neslo, nic se nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.2.07 16:50

Holky,hráz jsem masírovala jak ztrhaná,doktor při porodo masíroval taky a nástřihu jsem stejně neušla a tal už masírovat nebudu.Navíc dr mi tu hráz tím masírováním tak strašlivě zhmoždil,že se na mně chodil dívat celej špitál a dva měsíce jsem jedla ve stoje.Tím jsem vás ovšem nechtěla nijak strašit,chytla jsem u porodu toho nejsurovějšího doktora ve střední Evropě a okolí.Ten pán už nežije,vím,že bych to neměla říkat,ale dost se mi ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.2.07 17:09

Tak jsem se konečně dočkala, MÁM VÝSLEDKY, všechno je v pořádku. Ještě se mě ptali, jestli chci vědět pohlaví. Já jsem byla ale tak hotová, že vlastně ani nevím, ale asi holčička. Zítra si jedu pro výsledky a na kontrolní UTZ, tak pohlaví dodám.
Měla jsem tak strašnou radost, že jsem několik minut jen seděla a brečela. Chudák mamča si myslela, že je všechno špatně.

Holky, moc děkuju, že jste na mě myslely a držely palce.

Jinak k tomu masírování. Já nemasírovala, nestihli mě nastřihnout a rozervala jsem se pěkně. Teda ne až k p…, ale naopak vevnitř. Prý jakási ruptura pochvy. No šití byla docela chuťovka. Jinak co vím od kamarádek, tak jim masírování zrovna moc nepomohlo, tak na to zase kašlu.
Strie se mi naštěstí neudělaly žádný, a to jsem moc nemazala. Měla jsem Bonelu. Teď jsem si ji koupila taky, ale zatím jsem se namazala asi tak
třikrát. Teď se mi vyvalilo příšerný břicho, tak raději začnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
15.2.07 17:17

RenkaH tak blahopřeju k dobrým výsledkům a zřejmě k holčičce :P

• Citovat
  • Upravit
4554
15.2.07 17:17

HURÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.2.07 17:25

červen 07

Ahoj maminky. Čekáme první miminko, termín porodu 21.6.2007, ještě nevím, jestli holčičiku nebo kluka. Držím moc všem prvo - maminám palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.2.07 17:27

Renko, to je skvělý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já jsem se bála, že to vyšlo špatně, když jsi tak dlouho nepsala.Teď už můžeš být v klidu aužívat si těhu.
Jinak k tomu nástřihu,mě v J. Hradci taky nastřihli, ale podruhé už ne, takže na nějaké masáže kašlu. A masáž bradavek mi taky nepomohla, stejně to bolí, než si to zvykne,pak už je to v pohodě.
Přeji pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital