ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
15.2.07 11:20

Jo tu kosmetiku Weleda si chvalily i maminy na miminko. Od Weledy přírodní kojenecký krém (na zadeček místo rybí masticky) a pak jeste olej. kosmetiku Hadek (krém Bambino).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.2.07 11:24

Safra práce, teď psal manžel, že nedostal na ponděli dovču, takže se na ty cukrovkové testy budu muset dopravit sama :evil: :evil: to jsem teda zvědavá, jak dojedu… hernajs.

LOUDALKO, ten veletrh v Brně je pro veřejnost 15.-18.3 :wink:

ROXO, taky kupuju hlavně velikost 56 a 62. Spíš se ale snažím tu 62, říkám si, že do toho prcek rychle doroste :wink: A seznam už jsem si pořídila taky a odeslala i mamce - abysme obě dvě nenakupovaly bodýčka a nikdo dupačky :lol:

BEDHANN, to s tím autem je nepříjemný, snad to bude opravdu jenom baterka a ne nic horšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
15.2.07 11:30

Holky, nevíte někdo kolik procent činí nemocenská? Je to nějaké procento zřejmě z hrubé mzdy za poslední odpracovaný rok, že?
Došla mi teď vlastně první nemocenská bez prémií a tak se mi to zdá celkem moc, sem čekala teda o dost míň…

• Citovat
  • Upravit
5648
15.2.07 11:34

Bedhann , slysela jsem, ze nemocenská je 60% hrubé mzdy. Ale na 100% ti to nereknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.2.07 11:42

Bedhann ,jestli chces muzes si vypocitat nemocenskou na kalkulátoru nemocensky na http://www.finance.cz/…/nemocenska/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.2.07 11:42

Bedhann- nemocenská se počítá z průměrné mzdy za poslední kvartál, teď bys měla mít za 10.-12. měsíc. Jen nevím, kolik těch procent z toho, protože od ledna 2007 se zvyšovala. Já vím jen, kolik je maximální. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.2.07 11:48

Holky, já jsem vložila fotku do galerie, ale ještě tam není, trvá to dýl nebo jsem to vložila špatně?

A nemohla byste mi některá napsat nějaké stránky s kočárkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
15.2.07 11:55

holky díky, tak jsem to zpočítala a stejnak mi to nevychází, tak nevím…

Doris:
www.kocarky.cz
www.kocarky-ruzovypanter.cz
www.caryfuk.cz
www.babydirekt.eu
www.svetkocarku.cz
www.ekocarky.cz
www.autosedacky-kocarky.cz
www.a-zbaby.cz
www.babysvet.cz
 www.baby-eshop.cz

tak snad něco najdeš… :)

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
15.2.07 11:57

ještě www.klokanek-online.cz
tady jsem našla košík pro mimi :lol:

• Citovat
  • Upravit
7846
15.2.07 12:04

Bedhann- dííí, už jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.2.07 12:11

holky, já tu fotku vložila asi někam jinam. Jak jí mám dostat k nám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.2.07 12:15

DORIS, zkus napsat webmasterovi na webmaster@emimino.cz.
Psala jsem mu, aby dal pryč moji fotku, co jsem omylem vložila 2× a v poho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.2.07 12:22

Dobre poledne tehulky :D ..

A posledni jsem jaaaaa :D ..
Byly jsme s Johankou venku - protoze nam po dvou destivych dnech opet vysvitlo slunicko a na odpoledne se zase zatahuje, takze - jsem v:,–(ila na ‚jistotu‘, nebot ‚nevyvencena‘ ma siiilenouuu naladu. A k tomu jsem ji opet vystrcila na balkon - at se prospi na vzduchu :wink: ..

Pak jsem jeste vysavala a vytirala a varila bramboracku - a jsem uplne ‚vytrepana‘ a utahana jako kote..

Reni, tak to si opravdu davai na cas - kamaradka na ne cekala tri tydny - porad ji napinali, uz se bala, ze je neco ‚opravdu‘ v nepohode - ale ma zdravou holcicku - taky Johanku :D .. Moc na tebe myslime a drz se!

Ty auta! Kornelovi - to uz jsem mozna psala - ukradli auto pred kancelari minuly tyden :evil: .. takze fungujeme s jednim od kamarada.. No, to je proto, abychom toho totiz nemeli malo (spise moc 8O :D )..
Tak, Bedhann, drzim palce, at se vam auto brzy ‚rozjede‘! :wink:

A zase jsem zapomnela, na co jsem chtela reagovat - no, jooo, uz vim - gratuluji k uspesnym kontrolam k dalsimu muzskymu a prekvapenicku :D

Holky, ja uz bych tak chtela bydlet - jakoze ‚ve svem‘ - taky bych si to tam zacinala pomalu pripravovat pro malicke a Johance pokojicek - zatim spi s nami v loznici (mame 2 pokojak) a hracky jsou naprosto vsude :D - ale ty by nejspis byly, i kdyby mela svuj pokoj. Uz jsem myslim psala, jak nam tady v pronajmu pokreslila stenu - jejda, kdyby to bylo v nasem, tak se nad tim sna i rozplyvam - takhle to budeme muset uvest do puvodniho stavu :wink: ..
Problemy s hypotekou se postupne resi nakonec pres Koriho (ja ji dostat nemuzu - jsem na materske) - je to zdlouhavejsi, ale uz dostal patricne dokumanty z anglie, takze snad se nam brzy podari - ‚uhnizdit‘ :roll: .. Ted jeste KDE, ze :lol: :lol: :lol: ..

Preji vam krasny den, opatrujte se! Reni - pevne nervy! A zatim pa

ivca

a to bych nebyla ja, abych se jeste k necemu nezminila - brisko mazu po koupani - jako i cely zbytek tela - normalnim lotion.. Z prvniho tehotenstvi strie nemam a delala jsem to stejne.. Ale nemohu rici, ze k nim nemam vlohy - nebot je mam na zadku 8O - to jsem mela jedno ulitle obdobi na stredni, kdy jsem prestala s atletikou, ale stejnym zpusobem jedla - toz - ta prdelka mi pekne povyskocila 8O :D .. ja ji mam sice od malicka jako cernousek (asi ze sprintu a lyzovani), ale preci jenom :oops: :D .. potom se zmensila, diky meho bratra, ktery si ze me neustale utahoval :D Takze, i kdyz uz mate nejakou tu ‚pajizevku‘ - neveste hlavu, nemusite je mit na brisku :wink: ..

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.2.07 12:33

Jeste k olivovemu oleji - je super do koupele (pokud mate vanu - my ted ne :( ) a nebo i na to namazani!!!
A vubec - olivovy olej - by se mel konzumovat casteji, nez jsme ‚my‘ nauceni (ja presne nevim, jak to mate doma, ale zacala jsem jej konzumovat az po rocni zkusenosti se souzitim s italy v podnajmu v Londyne, kteri ho davaji do vseho a snad jej i pijou :lol: :lol: :lol: ).. Je velice zdravy, pusobi ocistne a protikarcinogenne! Doporucuje se se stejnou nutnosti, jako napriklad ryby! Nepouzivam ho na smazeni - ale do salatu vzdycky, na testoviny a nebo do nej jen tak namacim tmavy chleb - dalo by se rict, ze jej pouzivam vic, jak maslo 8O :D .. Ale jde o zvyk! :wink:
A taky je treba na nem nesetrit - vsechny oleje nejsou dobre a opravdu i smrdi..

pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
15.2.07 12:45

holky mám dotaz :)
co budete dávat do kočárku? deku, zavinovačku nebo co? mamka mi chtěla koupit plymo (tuším, že se tomu tak říká), ale to se mi nelíbí, je to takové načančané, krajkové, fujky :!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex