Poradna duly
Jana Čurdová
Jo tu kosmetiku Weleda si chvalily i maminy na miminko. Od Weledy přírodní kojenecký krém (na zadeček místo rybí masticky) a pak jeste olej. kosmetiku Hadek (krém Bambino).
Safra práce, teď psal manžel, že nedostal na ponděli dovču, takže se na ty cukrovkové testy budu muset dopravit sama
to jsem teda zvědavá, jak dojedu… hernajs.
LOUDALKO, ten veletrh v Brně je pro veřejnost 15.-18.3 ![]()
ROXO, taky kupuju hlavně velikost 56 a 62. Spíš se ale snažím tu 62, říkám si, že do toho prcek rychle doroste
A seznam už jsem si pořídila taky a odeslala i mamce - abysme obě dvě nenakupovaly bodýčka a nikdo dupačky ![]()
BEDHANN, to s tím autem je nepříjemný, snad to bude opravdu jenom baterka a ne nic horšího…
Holky, nevíte někdo kolik procent činí nemocenská? Je to nějaké procento zřejmě z hrubé mzdy za poslední odpracovaný rok, že?
Došla mi teď vlastně první nemocenská bez prémií a tak se mi to zdá celkem moc, sem čekala teda o dost míň…
Bedhann , slysela jsem, ze nemocenská je 60% hrubé mzdy. Ale na 100% ti to nereknu.
Bedhann ,jestli chces muzes si vypocitat nemocenskou na kalkulátoru nemocensky na http://www.finance.cz/…/nemocenska/
Bedhann- nemocenská se počítá z průměrné mzdy za poslední kvartál, teď bys měla mít za 10.-12. měsíc. Jen nevím, kolik těch procent z toho, protože od ledna 2007 se zvyšovala. Já vím jen, kolik je maximální. ![]()
Holky, já jsem vložila fotku do galerie, ale ještě tam není, trvá to dýl nebo jsem to vložila špatně?
A nemohla byste mi některá napsat nějaké stránky s kočárkama?
holky díky, tak jsem to zpočítala a stejnak mi to nevychází, tak nevím…
Doris:
www.kocarky.cz
www.kocarky-ruzovypanter.cz
www.caryfuk.cz
www.babydirekt.eu
www.svetkocarku.cz
www.ekocarky.cz
www.autosedacky-kocarky.cz
www.a-zbaby.cz
www.babysvet.cz
www.baby-eshop.cz
tak snad něco najdeš… ![]()
holky, já tu fotku vložila asi někam jinam. Jak jí mám dostat k nám?
DORIS, zkus napsat webmasterovi na webmaster@emimino.cz.
Psala jsem mu, aby dal pryč moji fotku, co jsem omylem vložila 2× a v poho ![]()
Dobre poledne tehulky
..
A posledni jsem jaaaaa
..
Byly jsme s Johankou venku - protoze nam po dvou destivych dnech opet vysvitlo slunicko a na odpoledne se zase zatahuje, takze - jsem v:,–(ila na ‚jistotu‘, nebot ‚nevyvencena‘ ma siiilenouuu naladu. A k tomu jsem ji opet vystrcila na balkon - at se prospi na vzduchu
..
Pak jsem jeste vysavala a vytirala a varila bramboracku - a jsem uplne ‚vytrepana‘ a utahana jako kote..
Reni, tak to si opravdu davai na cas - kamaradka na ne cekala tri tydny - porad ji napinali, uz se bala, ze je neco ‚opravdu‘ v nepohode - ale ma zdravou holcicku - taky Johanku
.. Moc na tebe myslime a drz se!
Ty auta! Kornelovi - to uz jsem mozna psala - ukradli auto pred kancelari minuly tyden
.. takze fungujeme s jednim od kamarada.. No, to je proto, abychom toho totiz nemeli malo (spise moc
)..
Tak, Bedhann, drzim palce, at se vam auto brzy ‚rozjede‘! ![]()
A zase jsem zapomnela, na co jsem chtela reagovat - no, jooo, uz vim - gratuluji k uspesnym kontrolam k dalsimu muzskymu a prekvapenicku ![]()
Holky, ja uz bych tak chtela bydlet - jakoze ‚ve svem‘ - taky bych si to tam zacinala pomalu pripravovat pro malicke a Johance pokojicek - zatim spi s nami v loznici (mame 2 pokojak) a hracky jsou naprosto vsude
- ale ty by nejspis byly, i kdyby mela svuj pokoj. Uz jsem myslim psala, jak nam tady v pronajmu pokreslila stenu - jejda, kdyby to bylo v nasem, tak se nad tim sna i rozplyvam - takhle to budeme muset uvest do puvodniho stavu
..
Problemy s hypotekou se postupne resi nakonec pres Koriho (ja ji dostat nemuzu - jsem na materske) - je to zdlouhavejsi, ale uz dostal patricne dokumanty z anglie, takze snad se nam brzy podari - ‚uhnizdit‘
.. Ted jeste KDE, ze
..
Preji vam krasny den, opatrujte se! Reni - pevne nervy! A zatim pa
ivca
a to bych nebyla ja, abych se jeste k necemu nezminila - brisko mazu po koupani - jako i cely zbytek tela - normalnim lotion.. Z prvniho tehotenstvi strie nemam a delala jsem to stejne.. Ale nemohu rici, ze k nim nemam vlohy - nebot je mam na zadku
- to jsem mela jedno ulitle obdobi na stredni, kdy jsem prestala s atletikou, ale stejnym zpusobem jedla - toz - ta prdelka mi pekne povyskocila
.. ja ji mam sice od malicka jako cernousek (asi ze sprintu a lyzovani), ale preci jenom
.. potom se zmensila, diky meho bratra, ktery si ze me neustale utahoval
Takze, i kdyz uz mate nejakou tu ‚pajizevku‘ - neveste hlavu, nemusite je mit na brisku
..
Jeste k olivovemu oleji - je super do koupele (pokud mate vanu - my ted ne
) a nebo i na to namazani!!!
A vubec - olivovy olej - by se mel konzumovat casteji, nez jsme ‚my‘ nauceni (ja presne nevim, jak to mate doma, ale zacala jsem jej konzumovat az po rocni zkusenosti se souzitim s italy v podnajmu v Londyne, kteri ho davaji do vseho a snad jej i pijou
).. Je velice zdravy, pusobi ocistne a protikarcinogenne! Doporucuje se se stejnou nutnosti, jako napriklad ryby! Nepouzivam ho na smazeni - ale do salatu vzdycky, na testoviny a nebo do nej jen tak namacim tmavy chleb - dalo by se rict, ze jej pouzivam vic, jak maslo
.. Ale jde o zvyk! ![]()
A taky je treba na nem nesetrit - vsechny oleje nejsou dobre a opravdu i smrdi..
pa ![]()
holky mám dotaz ![]()
co budete dávat do kočárku? deku, zavinovačku nebo co? mamka mi chtěla koupit plymo (tuším, že se tomu tak říká), ale to se mi nelíbí, je to takové načančané, krajkové, fujky ![]()