ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
15.2.07 17:32

RENKO , to je uplne super . Ja jsem za tebe tak stastna, ze kdybych mohla, tak si jdu dat frtana. BLAHOPREJI KE ZDARENYM VYSLEDKŮM!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.2.07 17:36

Ahoj Virgin, vitame te mezi nami ČERVŇÁTKAMI. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.2.07 17:36

Hurá, RENKO gratuluju, to je rozhodně nejlepší zpráva dne :D

Holky, hráz masírovat nebudu, nějak nevím, jak bych to sama dělala a dělat to jen o víkendu když je tu Martin si moc nemá smysl… Ale nástřihu se docela bojím, i když mě všichni utěšujou, že to není zas až tak hrozný…
A o těch bradavkách, to mu asi raději ani říkat nebudu, to bysme měli jasný program na každý večer až do porodu :oops: :lol: Podle horoskopu jsou prej Raci zaměřený na prsa a na toho mojeho to teda sedí na 100% :)

Uf, děsně jsem se přejedla, na sváču jsem spořádala rýžové chlebíčky s čokoládou, jednu tubu pikaa a snickersku… po těchle orgiích bych asi raději neměla večeřet :oops: hm… ale ještě tam mám tatranku, tak se jí asi kouknu na zoubek :wink: … teda jestli já budu muset kvůli cukrovce držet dietu, tak asi umřu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.2.07 17:39

Holky, ja si dneska udelala ty kureci rizky s hermelinem. Jak jste psali o vikendu recept. Je to super!! Díky za tip .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.2.07 17:46

LOUDALKO, já jsem si toho frťana s mamčou dala.

NOVIRE, můj je taky rak. Mě ale vadí i sahání na bradavky, natož nějaký vytahování. Takže taky nepraktikujem. Fakt je, že jsem ale kvůli bradavkám měla na začátku s kojením velký problémy. Jenže já mám k plochým bradavkám ještě mega prsa, hrozná kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.2.07 17:48

Vítám Virgin
Ten nástřih fakt není tak hroznej.Když stříhnou,tak při kontrakci,jen malilinko to štípne,ani si toho pomalu nevšimnete a když šijou,tak to umrtví,tak to píchne jenom jednou ta umrtvovačka.A řekla bych,že v tej chvíli je vám stejně všechno jedno,protože máte plnou hlavu vašeho čerstváčka a nějaký šití je vám úplně ukradený.Mně teda bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.2.07 17:57

Reni, moc ti gratuluji a jsem ráda, že už to máš za sebou. Gratuluji i k holčičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.2.07 17:59

Reni ,tak tos udělala móóóóc dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.2.07 18:00

RENCO!!!No HURAAA!!!
Ja jsem taky tak stastna, ze jste v poradu - uf, uf, ufufuf :D .. Kraaasna zprava. Asi si dam decku cerveneho vina - na tebe/vas, na vsechny tehulky a na krvinky :D !!!

Jinak jsem se opet velice nasmala pri vasem rozboru o masazi hraze a vytahovani bradavek :lol: :lol: :lol: - a hlavne o tech manzilcich :lol: :lol: :lol: ..
Takze ja/my jsme nemasirovali :roll: a pri porodu me musel pan doktor strihnout dokonce dvakrat a bez kontrakce - a nebolelo to, fakt ne a ja jsem z toho mela vic jak HRUZU!!! Siti - jak uz bylo zminovane - pozornost jde na drobecka a i ta uleva po jeho ‚vysoupnuti‘ a emoce a tak.. takze se nebojme - toho nastrihu :wink: ..
Kdyz jsem prenasela, tak mi kazdy den doktor naordinoval - udelat si ‚pekny vecer s manzelem‘ - a po tydnu mi rekl, ze u nas asi vecer nestaci - tak pry peknou celou noc.. a kdyz uz se to blizilo ke dvoum tydnum, tak mi rekl, at si manzel vezme dovolenou a.. no byl velice vtipny.. At jsme se snazili, jak jsme se snazili - Johanak si dala na cas :roll: :D ..

Tak zatim pa devcatka - Renco, to se bude dneska jinak usinat, co - tak krasne sny!!! Bez pana zubare :wink: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.2.07 18:04

Ahoj VIRGIN :) vítej a napiš nám něco o sobě :wink:

LOUDALKO, jsem ráda, že ti chutnalo :)

IVULE, taky uvažuju nad tou letní zavinovačkou do autosedačky, tak když to omrkneš a dáš nějaké info, budu ráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
15.2.07 18:13

Hezký večer holky,

Renčo - gratuluju k super zprávě, takže už bysme tu měly být v pohodě všechny, že jo? Tak to je moc dobře.

Ivule - tak podprdu jsem koupila 80B, ale ne těhotenskou, je normální, stála mě 500,– tak doufám, že mi chvíli vydrží…

Jinak holky s tou masáží hráze nevím, já mám pocit, že ve většině porodnic při prvním porodu ten nástřih prostě udělají - pro jistotu - takže to asi nemá moc smysl - všechny moje kamarádky, které už rodily byly nastřižený, takže … A k těm bradavkám - taky je mám teď dost citlivé a kontakt mi nedělá moc dobře, takže se asi doma taky nezmíním, že by se měly masírovat, uvidíme jak to dopadne…

http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
15.2.07 18:25

No vidite, ja zase neco zapomnela - VIRGIN - taktez se pripojuji k privitani :D .. Ale nas je, ze! :D

Mne urcite nastrihnou i ted - nebot mam takovy pocit ( a nejen ja 8O ), ze mne pan doktor dal o par stehu vic :roll:

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
15.2.07 18:39

Renko - oooobr gratulace k výsledkům, to je dobře, že je všechno v pořádku, teď už se můžeš v klidu těšit na mimi

Mě ten nástřih taky nebolel, šití bylo horší, trochu jsem to cítilo, ale šlo to vydržet. Sedět jsem pak sice nemohla pořádně skoro 14 dní, ale moc mi pomáhal ten nafukovací kruh - na něm se sedí mnohem líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.2.07 18:55

Taky jsem si po porodu koupila kruh,ale mám malou pr…l,a tak jsem jím propadávala i když jsem ho omotala šálou.Tak mi nebyl nic platnej. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
15.2.07 19:04

RENKO - moc gratulujeme! taky to dnes oslavíme. mám tam jeden jahodovej perníček :)

VIRGIN - vítej mezi nás.

holky vy jste prdlý s těma masážema. já mám doma blížence, a ten je teda na prsa taky jak divej. takže ono je to asi jedno. a pr… mi v plovacim kruhu propadávat teda nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí