Poradna duly
Jana Čurdová
Jo taky se dá koupit kosmetický olivový olej v lékárně na mazání. Já se tedy zatím mažu dermacolem, dostala jsme ho k vánocům, ale poslední dobou mám pocit, že mi nějak dráždí pokožku a špatně se celkově vstřebává. Pak jsem dostala i ElastiQ, jen jsem ho zkoušela a zdál se mi příjemnější na tělo. Ale asi také každému vyhovuje něco jiného.
Bedhann holky se už tady o tom někde radily, já teda taky nejsem moc pro plymo, spíš tu deku. Taky se mi líbí z ovčí vlny, prý to na miminka působí uklidňujícím dojmem a je to zdravější, ale moc informací o tom nemám
Roxa, jo z ovčí vlny je to moc pěkné, ale v červnu? to je docela teplo, tak nevím nevím…
Ahoj holky,
tak a poslední jsem dneska já. Dopoledne jsem byla na preventivní prohlídce u zubaře - všechno v pořádku a když už jsem byla venku, tak jsem zašla i na obvod, pořád mi totiž chybělo razítko v těhu průkazce. Tak mi rovnou udělali i EKG a příští týden musím ještě na krev kvůli preventivní prohlídce, kterou plánuju už od září
A pak ještě ten test na cukr a budu mít snad všechno. Jo, ještě zubařka říkala, že mě chce vidět ještě jednou v květnu…
Vítám Nissu - hurá první dvojčátka v deníčku a hned páreček, to je paráda, tak přeju hodně zdravíčka…
Holky k těm striím - já je mám taky na zadku (zdrvím Ifčo), v pubertě mi ten zadek narostl nějak najednou, břiško jsem mazala normálním pleťovým mlékem a včera jsem si koupila taky ten ElastiQ, tak uvidíme…
Ještě se dneska chystám na nákup nové podprdy, nějak už se do žádné nemůžu vejít. Většinou mi stačila 75A, někdy B, jsem zvědavá kde skončím teď…
Tak zatím, zase se ozvu
DORIS- to jsi asi vložila určitě blbě. protože normálně je tam ta fotka hned. já to vždycky vložim do „nezařazené“, tak dej bacha, aby sis tam nahoře v tabulce nastavila, že to chceš dát do června 2007. našlas toho kocoura?
HOLKY - já jsem asi úplně blbá. a kolik čeho mám teda koupit? včera jsme kupovali něco 56 a většinu 62,a nakonec to všechno kromě jednoho vyměnili za 62. ale já nevim co je co. dupačky maj dole fajfky, že jo. bodýčka jsou bez nohou? a tou dekou chcete miminko přikrejvat v kočárku? jinak bude ležet v takovym tom pytli co se vkládá do kočárku? já nevim, co mám koupit
co takhle vytvořit takovej základní seznam kolik čeho, pro nás blbý? já jsem si hrála vždycky s autíčkama, miminka mě nezajímaly ![]()
Bedhann, kdyz jsme tu s holkami probiraly tohle tema, tak jsme dosly k nazoru, ze vetsina z nas nacancane plymo taky nemusime. Ja jsem se rozhodla (po nazoru nejake tehulky) dat mimcu pod hlavicku obrazkovou plenu a na nej deku. Nebo se prodávaji soupravy do kočárku (napr. Emitex) bez krajek a v ruznych barvach nebo jine soupravy bavlnene nekraječkované. Uvidim (od Emitexu stoji asi 350), jestli to do toho ty penize vrazim. http://www.mimishop.cz/…e/detail.php?…
euryanta, to jsme na tom podobně..... ![]()
Jinak já jsem koupila něco nového (56,62) a pak přes inzerát jsem koupila věcičky po holčičce asi do půl roku, tak od věcí už mám snad klid…no určo ještě něco přikoupím, ale nebudu to přehánět… ![]()
Jinak s tou dekou v kočárku, já si s tím vůbec nevím rady, ani nevím, že se do kočárku dává nějaký pytel, vím snad jen o fusaku a ten je na zimu, takže fakt nemám představu, na čem malá bude v kočáru ležet.......
Bedhann, kdyz jsme tu s holkami probiraly tohle tema, tak jsme dosly k nazoru, ze vetsina z nas nacancane plymo taky nemusime. Ja jsem se rozhodla (po nazoru nejake tehulky) dat mimcu pod hlavicku obrazkovou plenu a na nej deku. Nebo se prodávaji soupravy do kočárku (napr. Emitex) bez krajek a v ruznych barvach nebo jine soupravy bavlnene nekraječkované. Uvidim (od Emitexu stoji asi 350), jestli to do toho ty penize vrazim. Posilam ti jeden odkaz,kde je maji: http://www.mimishop.cz/…e/detail.php?…
jé Loudalko , díky to se hodí, o tom jsem vůůůůbec nevěděla, takže se to tom určitě poohlédnu, fakt díky ![]()
EURY a k té vybavičce, mě moc pomohl tenhle článek:
https://www.emimino.cz/…s/story/5325 … zkopírovala jsem si ho, vymazala co nepotřebuju a vytiskla jako seznam… teď už budu jenom odškrtávat
taky jsme vůbec netušila, co všechno mám pořizovat ![]()
A oblečení kupuju jenom nějaké základní v ve velikostech 56 - v téhle jenom vyloženě letní věci jako body s krátkým rukávem, letní gatě a tak - a většinu ve velikosti 62 - body dlouhý rukáv, dupačky a spol.
Zbytek dokoupím až podle toho, co přinesou návštěvy, aby to prcek vůbec vynosil… nechce se mi zase utrácet zbytečně.
děkuju, to je přesně to, co jsem potřebovala. vytisknu, proškrtam a určo budu chytřejší
ještě by tam měli dát pro plánek a názorný obrázky ![]()
Bedhann a ostatní, pokud byste měli zájem o nějaké zboží od Emitexu (např. fusáky letní i zimní i do autosedaček), a nemohli si je ošahat, tak mám pro Vás nabídku. Emitex je totiž našim nájemníkem v našich nebytových prostorách a tak to můžu jít skouknout a ohmatat za Vás, snad s tím nebudou mít problém. Já uvažovala o fusáku letním, jde právě i do autosedačky i do kočárku a vypadá celkem roztomile. Uvádím na zkouknutí i jejich webovky:
http://www.emitex.cz/
Euryanto, pobavila jsi mě svýma vědomostma v oblasti dětských oblečků, ale na druhou stranu chápu, že některé k tomu v minulosti neměli vztah. Já si taky s bráchou vždycky vyměnila dárky, on si hrál s panenkama a já mu zase šroubovákem spravovala auta, podotýkám, že mi vždycky nadbyly nějaké náhradní díly nebo ty auta tak divně štěrkala. A na stromy a přes plot jsem ho učila lézt taky já. Ale postupem času jak se ze mě stávala hlídací teta, tak jsem se v oboru chtě-nechtě zdokonalila.
Ještě nejlepší jsou dupačky (s fajfkama) co se dají rozepnout mezi nožičkama (cvočky, knoflíky) usnadňuje to přebalování.
Kami, můj doktor má dokonce už sice zastaralý ale 2D UTZ. Jen prostě mrně nespolupracuje a nechce se nám pochlubit. A taky nesouhlasím s tím, že je ještě brzo, zvlášť když se kouknu k nám do seznamku.
Jinak na strie, používám mléko zn. Expicial., které mi doktorka předepsala sice na ekzém, ale zatím mi vyhovuje. Dvě strie mám na břiše už z puberty (na bocích a na hýždích a na prsou taky, puberta se mnou vzhledově celkem hodnělaškovala). Ty dvě bříšní strie se sice rozrůstají, ale myslím, že kdybych nemazala, tak je to mnohem horší. Jinak si myslím, že je úplně jedno čím se mažeme, ale hlavně, že se mažeme a přitom pokožku i trošku promasírujem. Příjde mi, že některé firmy jen rýžujou peníze nebo platíš za značku. Ale to je jen můj názor.
Stef, já už 3 měsíce sháním těhotenskou podprsenku 80 C,D a pořád ji nikde nemají. Tak jsem zvědavá jak dopadneš ty.
Zatím ahoj ukecaná Ivule
Ivule, to jsem si ani nevšimla, že je to ostravská firma, no budu se na to muset mrknout… dík ![]()
Jinak Excipial mám taky, ale ten mi příjde strašlivě mastný, takže s ním mažu akorát nohy po holení a ruce (ne po holení, ale když je mám suché) ![]()
Strie mám na bocích, to se mi udělalo, když jsem před otěhotněním zhubla 10 kilo, ale taky mám pocit, že kdybych nemazala, tak se mi víc rozjedou…
A co hráz, budete holky masírovat? Manža se k tomu docela má, ale já mám pocit, že ten to bude akorát tak zneužívat…a ještě mi řekl: A nemůžem to začít masírovat už teď???
No, to je na zabití, taková pomoc...... ![]()
Bedhann a to prý má od nějakého 34-36tt manžel připravovat bradavky…vytahovat a sát.
![]()
Na masáž hráze se chystám, ale nevím nevím prý je to dost nepříjemné.
Já se chystám na obojí, respektive spíš manžel, on se na to sice těší, já už o trochu méně