ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
8.2.07 14:03

Těhulky, mám zase jeden dotaz nezkušené maminy. Poraďte, co si budete pořizovat do kočárku. Kromě plima nic jiného neznám a nejsem moc na kraječky atd. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
8.2.07 14:07

Taky nejsem přítelem kraječek.Dávala jsem tetra plenu na plochu a pod hlavičku plenku s obrázkama a místo peřinky deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.2.07 14:08

Kami moc gratuluju ke zdravému mimískovi a ještě ke všemu chlapečkovi. Vím, že bys radši asi holčičku, ale hlavně, že je malý vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
8.2.07 14:09

už mám vybranej klučičí metřík,ale neumím ho tam nacpat tak musím počkat na manžu.Teď mažu s Ondrou aspoň na krátkou prochajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
8.2.07 14:15

Kami třeba bysme to daly dohromady spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
8.2.07 14:23

Díky za odpověď Kami. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.2.07 14:33

Ahoj,
KAMI, gratuluju ke kontrole, hlavně že je prcek v pořádku. Ondra bude určitě rád, že bude mít bráchu :wink:
Ale těch kluků tady teda opravdu máme přesilu…

Holky, co je to plimo :oops: ? fakt vůbec netuším, co by to mohlo být…
Do kočárku taky nechci kraječky, ale s naší mamkou asi bude boj… že prý to mimčům v peřince sluší :roll: Tak to budu muset ještě nějak korigovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
8.2.07 14:41

Novire, u nás se říká peřinkám do kočárku plimo.

Jo maminky to je největší boj. První velká zkouška byla před 2 lety o svatbě. A druhý boj bude teď. Vzala si do hlavy, že nejlepší jsou košilky a ne body, tak mi prý koupi košilky. Jo koupi a budou ležet ve skříni. Snad ji to její mladé kolegyne jeste rozmluvi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.2.07 14:46

LOUDALKO, dík za vysvětlení, myslela jsem si, že to bude nějaká krajová specialita :)
A třeba mamka už ani košilky nesežene, rozhodně jsem je teda zatím v žádnem obchodě neviděla :wink:
Naše mamka se dokonce nabídla, že mi tu peřinku naškrobí, vyžehlí a nakůlmuje 8O , když jsem říkala, že já se s tím rozhodně dělat nebudu… Prcek bude v rychlozavinovačce nebo pod plínkou když bude vedro a hotovka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.2.07 16:07

Ahoj, holky,
nemám v okolí žádno miminko a ani mě nikdy cizí moc nezajímala, tak jsem ráda, že se dozvím o těch peřinkách do kočárku a zavinovačkách, a tak :-).

Ifčo, pošli mi na sebe email, pošlu ti nějaké fotky z té ulice Ke strašnické a toho domu, kde asi je ten byt.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
8.2.07 16:20

Krásné odpoledne,

Kami, gratuluji k chlapečkovi. Hlavně, že je všechno v pořádku. Také si říkám, že kluci to mají v životě lehčí :-)

Evuško, s těmi miminky v okolí jsme na tom stejně. Mám pouze jedinou kamarádku, co má 4měsíčního klučinu, takže se snažím čerpat rady od ní. No myslím, že občas už mě má plné zuby :-)

Loudalko, košilky jsem zatrhla mamče předem, takže snad budou jenom bodýčka.

Utíkám ještě pracovat. Faktury už mi tu ze stolu přetékají. :-(
Strašně se těším, že ještě zítra a příští týden mám 3 dny dovolené. HURÁ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
8.2.07 16:26

Ahoj,
Kami gratuluji k chlapečkovi. Hlavně, že jste zdraví.

Holky už uvažujete zda budete používat jednorázové plíny nebo látkové?
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
8.2.07 16:33

Kaculko,no to já se taky snažím, ale hádat se s ní nechci. Je to její první vnouče, tak to taky prožívá. Ale jsou to zbytečně vyhozené peníze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
8.2.07 16:37

holky díky.
Popelko děkuji ti za nabídku pomoci s tím metříkem,ale už jsem mazala na autobus,tak už jsem ti ani nestihla odpovědět.A stejně nám ujel.
Měla jsem vyhlídnutou tu španělskou deku,béžovou,jen s malou výšivkou medvídka,tak jsem si pro ní šla a medvídka měli jen růžově obšitýho tak zas nic.To je jen jedna z mála věcí,který potřebuju koupit,jinak mám všechno po Ondrovi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
8.2.07 16:57

Jo, babičky…
Když jsem čekala Áju, chtěla mi tchýně taky koupit plymo do kočárku. Nemohla pochopit, že na krajky moc nejsem. Nakonec jsem zvolila kompromis a do kočárku jsem dávala bílou zavinovačku. Měla jsem ji tam jen jako podložku, přikrývala jsem plínou.
Nejlepší ale bylo, když mi dala pytel košilek ještě po manželovi. Po pravdě řečeno jsem za ně byla nakonec moc ráda. Áje se akorát v létě udělal ekzém po celém tělíčku a košilky byly jediný, co na sobě snesla. Sem tam je ještě mají i v obchodech. Ale jinak jsou hrozně nepraktický, pořád se různě vyhrnovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí