ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
7.2.07 09:36

Ahoj holky,gratuluju všem k úspěšným kontrolám.Taky si myslím,že termín podle pohybů je dost nepřesný.
Teda Popelko,dr ti to vysvětlil opravdu velmi srozumitelně. :roll: To je asi ten nejblbější výpočet.Taky jsem četla,že nejpřesnější termín porodu se pozná na tom UTZ ve 12tém týdnu.A ten já mám právě toho 17tého.Termín podle poslední MS mám 18tého,tak je to hned vedle.U Ondry jsem to měla podobně a narodil se ještě 3 dny před termínem. :) Já jen tiše doufám,žé se mimís narodí nejpozději 21. Chci mít doma blížence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
7.2.07 09:41

Kami já to moc neřeším…beru toho 18. podle poslední MS a stejně bych radši ráčka. Jenže ono u toho přechodu znamení to bude stejně šmrnclý…tak je to jedno. Hlavně aby byl mimínek zdravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
7.2.07 09:44

HM,to máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.07 10:03

Ahoj holky,

díky moc za rady, které jste mi poslali k halvičce, dece atd.
Já když si něco čtu k mimi, tak mi k tomu napadá 100+1 otázek.

Pro novorozeněte se kupuje nějaký speciální čaj?

Ivčo, k bytům v Praze ti poradit nemůžu, protože tam jezdím jen za příbuznými. Brácha ale teď kupuje byl na Stodůlkách. Je to dál od centra, ale přijde mi to tam klidné a pro děti (až budou jednou mít) také fajn. Teď bydlí v pronájmu na Stodůlkách.

Novire, bez těch vycházek to musí být opravdu na hlavu. Já tedy do práce chodím, ale všichni mi radí, že se mám na to vykašlat a zůstat doma a že chodit ven můžu i mimo vycházky, že na těhotné kontroly nechodí.

Na fotkách vám to holky moc sluší.

Mohli byste mi ještě poradit? Já jsem asi natrvdlá :oops: . Dívala jsem se na tu rubriku metříky, ale nikde jsem tam nenašla návod, jak je vložit nebo kde si je můžu vybrat. Jsou tam jen testy holek, které to zkoušely.

díky Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
7.2.07 10:17

Krásné dopoledne,

Popelko, gratuluji ke úspěšné kontrole. Je dobře, že je všechno v pořádku :-)

Držím palečky všem ostatním, které to ještě dneska čeká.

Jsem dnes v práci sama, takže mi tu drnčí telelefony už od rána. Jdu vytvářet hodnoty a a snad ještě večer nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
7.2.07 10:32

Dobré ránko!
Domi pošlu ti soukromou zprávu a popíšu ti to tam krok po kroku jo :)
Popelko teda to jste už měkně velcí! Gratuluju!!! Musíš mít radost viď! Já jdu až 16:15 :(
Ivule teda vy nakupujete! Hoď do galerky nějaké fotečky pak!
Tak jdu na ten metřík.
PS: Chci taky ráčka!! Ale podle MS mám termín 29.6 a podle UTZ v 12tt 23.6… tak snad to bude po 21 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
7.2.07 10:33

Ahojte holky, gratuluji ke kontrolám a k prvním věcičkám pro malé.
Bydlení v Praze a hlavně okolí řeším také pořád, už jsem z toho zoufalá zatím narážím na byty 3+kk nad 4 mil., které jsou větší, to už se vyplatí koupit kousek za Prahou pozemek a postavit a máš soukromí. Ifco, podívej se na stránky stavebních firem, staví novostavby, tak si zadej probíhající nebo zkoulaudované, většinou ty hezké byty v horním patře a větší bývají volné i po kolaudaci. Pohybují se kolem 4-5mil, jsou i dražší.
www.central-group.cz, www.wadia.cz, www.ipbreal.cz,www.skanskareality.cz, www.slunecnyvrsek.cz,www.finep.cz
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.2.07 10:40

Ahoj holky,
tak se hlásím z domu, po dlouhé době pořádně vyspaná :)
Dolfík byla ráno celá zmatená, co že se to děje, že nevztáváme, ale počítám, že si brzo zvykne…
A s těma vycházkama… moc to neřeším, stejně Dolfíka vyvenčit musím a o hladu být taky nemůžu. Když jsem přes týden sama, tak prostě ven fakt musím… Spolíhám na to, že extra z Brna snad kontrlola nepojede, navíc se náš barák celkme těžko hledá - od cesty není vidět číslo. A všichni tvrdí, že na těhule fakt kontrloly nechodí, tak to snad výjde…

POPELKO, gratuluju ke kontrole a držím palce ostatním, co je to dneska čeká taky.

KAMI, já bych chtěla naopak raka :) Termín porodu máme stejně, tak jsem zvědavá, který z nás se to splní :lol:

DOMINIKO, pro prcka budu kupovat fenyklový Bio čaj, viděla jsem ho v DM. Je od druhého týdne, tak si říkám, že by se mohl hodit, přece jenom bude léto, tak ať má dost tekutin.
Na metřík se koukni sem:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
7.2.07 10:41

Helenis já jsem se hrozně bála, jak jsem prcka necítíla, ale zřejmě mám nějakou necitlivou dělohu nebo co. Pravda je, že se nějak nemlel, ak je prostě asi klidnější mimi. Ale včera večer mi dal jednu pěknou šlupku pod pupík a dneska mě po snídani taky docela okopkával. Tak jsem zase na chvilku klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
7.2.07 10:57

Popelko tak necitlivá děloha je taky k něčemu dobrá! Ale to kopání fakt stojí zato ;) Mě to dneska ráno vzbudilo ;) Už 2× Bibina kopla i příťu, takže jsem nad míru spokojená. Ovšem moje děloha je asi moc citlivá a výhoda pohybů má nevýhodu tvrdnutí atd… Dovedeš si představit, když kope takhle při váze půl kila, jak bude kopat až bude mít dvě kila??? Teda to budou teprve šlupky ;)
Novi z těma kontrolama… na mě přišla kontrola hned po 14ti dnech od počátku neschopenky a pak nic. Myslím, že tam neměli diagnózu a proto přišla. Teď vědí, že jsem těhule, tak nechodí… Dr. mi při požadavku na neomezené vycházky řekla, že kdyby prej přišla kontrola ať zavolám a řekneme, že jsem byla u ní… fakt nevím o co jim jde!!
Domi máš tam SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
7.2.07 11:06

Ahoj holky,
dnes tady mám mamču, před chvílí šla s Ájou ven. Tak je tady zase chvíli klid.

Helčo, ty dnes nejsi na cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
7.2.07 11:13

První návštěva

Ahoj těhulky, nevím jestli jsem tu dobře. Jsem tu dneska poprvé. Tak nevím,jak se mi to povede. Jdu nakupovat nějaké věcičky pro mimiska a nevím, jak velké. Poraďta? Miminko bude docela velké, a tak se rozhoduji jestli kupovat už velikost 56 nebo až větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
7.2.07 11:18

Zasílám také svůj metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
7.2.07 11:19

Reni nešla jsem. Minule mě bolelo břicho, tak chce chci poradit s dr. napřed. To je dobře, že ti máma pomůže! Jak se cítíš, bolí břicho pořád?
Loudalko vítej! Napiš nám taky něco o sobě. Termín porodu, odkud jsi atd :-) Já mám dva kousky od 56 do porodnice a pak většinou 62 nebo 60. Jelikož bude teplo v červnu snad, tak toho nemusí být tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
7.2.07 11:22

Ahoj Loudalko,
kdy máš termín, taky v červnu? Jinak jestli už teď víš, že mimi bude větší, koupila bych rovnou 62, klidně i 68. Nám byla 58 malá už v porodnici, takže jsme odjížděli s rozepnutým bodýčkem. Pak tu 62 jsme taky dlouho nenosili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí