ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
5.2.07 09:07

Ahoj preji hezke ranko. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.2.07 09:36

Přeji všem také krásné dobré ráno. U nás svítí krásně sluníčko, ale vše je pokryto šedivákem.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.07 09:37

Tak už mám za sebou poradu i dočtené resty :lol:

SILEM, těhulí na veletrhu asi bude hodně, ale možná podle fotky bysme se poznaly :lol: snad už tě fakt v pátek pustí nadobro domů, hlavně že je prcek v pořádku…

Zuzko, gratuluju k ukončení semestru :wink:

RENKO, snad sis o víkenda odpočinula a Ája byla u babičky a dědy spokojená. To čekání asi bude děs běs, ale aspoň pak budeš klidnější a s malou ti to určitě rychle uteče.

DOMINIKO, jednu láhev (nějakou speciální antikolikovou) už mám od ségry, takže další kupovat už nebudu. Stejně počítám, že ještě někdo nějakou přinese :wink:
Podložku pod matraci určitě řešit budu, ale asi ne igelitem, chtěla bych, aby to bylo co nejprodyšnější, tak snad něco vymyslím. Ty jednorázové podložky se mi nezdají špatné.

KAMI, s tou nerezovou termoskou je to supr nápad, zkušená mamina se pozná :lol:

IFCO, taky bych to bříško raději s někým konzultovala… i kdyby jenom pro jistotu. A brácha má Tobiáše? My budeme mít Tobíka taky, myslela jsem jak to není nezvykle jméno a najednou zjišťuju, že je jich nějak moc 8O

Jo a pro pražandy… věděly jste, že v Letňanech je těkotenské H&M? V sobotu jsem tam byla a nakoupila kalhoty (konečně :) ) a nějaké trička. Byla jsem fakt ráda, v Brně jsem pořádně nic nesehnala a když tak za dost astronomické ceny. A musím teda říct, že výběr tam byl o hodně větší i v dětském oblečení, něco třeba v Brně ani vůbec není, takže bych to viděla minimálně na ještě jeden nakupovací výlet :lol:

Uf, nějak jsem se rozepsala, ale už musím fakt pracovat, nějak nestíhám, ale pořád si říkám, že když zítra končím, tak je to docela fuk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
5.2.07 10:05

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6. / Holčička / KO 14.2.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici

Eweli / 1983 / Ostrava / TP 5.6. / Holčička / KO 7.2.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 19.2.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 14.2.
Stef / 1977 / Žatec / TP 9.6. / Holčička / KO 7.2.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 6.2. velký UZ, 20.2. Dr.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO 6.2.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO ???
DominikaN / 1979 / Klatovy / TP 16.6. / Chlapeček / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO 6.2.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 9.2. velký UZ
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 8.2. UZ, 23.2. Dr.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Ifca / 1977 / Sofie / TP 19.6. / KO březen
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 8.2.+ velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 7.2.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO ???, velký UZ 13.2.
Jargova / 1981 / Ostrava / TP 25.6. / Překvapení / KO 13.2.
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 13.2.+ velký UZ
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO 13.2., 12.2. UZ
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 6.2. nemocnice, 14.2. Dr., 27.2. velký UZ

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců

5 Chlapečků 4 Holčičky 2 Překvapení

Čestní hosté

June Žabucha
Brum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
5.2.07 10:12

Ahoj,
tak jsem doma sama. Andrejka je ještě u našich. Jsem hrozná, volám tam každý den. Ale všechno je naštěstí v pořádku. Dnes odpoledne by ji měli přivézt. Už mi docela chybí, je tady bez ní hrozně prázdno a ticho.

Novire, máš pravdu. To čekání bude fakt děsný. Jo a dívala jsem se do galerky, moc ti to sluší.

Já jsem měla jednu malou lahvičku. Kupovala mi ji mamča, když jsem byla v porodnici. Špatně se mi rozbíhala laktace, tak jsem ji pro jistotu chtěla mít, kdybych nemohla kojit. Naštěstí to dobře dopadlo.
No a co se týče podložky do postýlky, používám ty jednorázový. Nějak se mi příčí strkat tam igelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
5.2.07 11:29

Dobré dopoledne,
Renko,jsem ráda,že je ti líp, ale šetři se ať se ti nic nestane.
Jinak jsem měla supr víkend,starala jsem se o manžu,antibiotika mají víc nežádoucích účinků než léčivých.. :( .Takže je bere dvakrát denně a nesmí před a po nic jíst,jinak zvrací.Všechno ho bolí a nejvíc v krku a má horečky.Takže já už tři noci nespala,nebo hodně mizerně,tak snad se to už zklidní, jinak nevím.
V noci jsem se vzbudila na zádech a nemohla jsem se pohnout,jak mě bolely záda a kyčle.Asi začnu uvažovat o podpůrném pásu na bříško,jestli to půjde takhle dál.. :roll: .
Jinak u nás je krásně, tak se půjdu projít ven :lol:
Přeji příjemný den a pohlaďte bříška.
Vykyna a Sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
5.2.07 11:49

Ahojte holčiny a pupíci,
konečně se dneska hlásím. Nějak to nestíhám, když tady zaučuju novou sílu.
Renko, jsem ráda, že jste v pořádku a hlavně odpočívej a výsledky tu budou rychle. Ale to čekání Ti nezávidím, ale musíš vydržet.
Jinak pod matraci budu dávat jen ty jednorázové podložky. Zrovna včera mi volala kamarádka, že prodává kokosovou matraci do postýlky za 200,–Kč a jestli ji nechci, tak jsem hned volala, že to beru je stará jen 4 měsíce a nová stojí mnohem víc. Tak aspoň na něčem ušetřím.
Jinak v pátek jsme si vybrali sedačku do auta, ale v obchůdku měli před zavíračkou a nebrali karty, a my zase neměli hotovost, tak to budeme muset absolvovat ještě jednou.
Novire, absolutně s tebou soucítím, mě to v práci taky dvakrát nebaví, ale nová slečka je šikovná a rychle se učí, tak třeba budu moct odejít dříve. Mám problém ráno vstávat, přes noc se nevyspím, chodím opět čurat a pít několikrát za noc a už mám přeleželé oba boky a nevím jak si lehnout. Takže příjdu do práce zralá tak akorát si někde lehnout a nic nedělat. Ale ještě musím vydržet. Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
5.2.07 11:59

To já měla weekend úplně úžasnej.Teda aspoň sobotu.Byla jsem v těch termálech a bylo to supr!!!!!Moc jsem si v tej teplej vodě libovala a mimís taky.Taky jsem se v Passově dostala na nějakej ten nákup.Těhu kalhoty sice nemám,ale oblíkla jsem Ondru na příští zimu asi za 550Kč.Koupila jsem mu dvě zimní bundy,prošívanou vestičku a dvě mikči,nebo mykči,ani jedno iy se mi tam nelíbí.Taky jsem neodolala a koupila tři bodíčka,růžový,tak uvidíme jestli budeme mít kluka v růžovým.Snad se to ve čtvrtek dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
5.2.07 12:10

Kami,
tak to jsi pořídila dobře,takových věcí za 550Kč,to bys u nás nekoupila.. Jinak s těmi bodíčky jsme na tom stejně,já koupila minulý týden taky dvě růžová.. :lol: .No a když to nevyjde, tak ségra čeká holku.Ta se má, má termín 25.3.,takže za pár..
Už aby bylo píští úterý, já se snad nedočkám.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
5.2.07 12:22

To teda nenakoupila.V Německu to není jak u nás Tady je zimní výprodej a když je sleva dvě stovky,tak jsme rádi.Tam byly ty bundičky slevněný z 25 na 5 euro a to je fakt bomba.Ta jedna bunda vyšla na 140Kč,to tady nekoupím ani v sekáči.A jsou fakt úžasný :lol: Dneska odpoledne jedu do Budějc,chtěla bych se podívat na ty španělský deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
5.2.07 12:31

Tak tu taky chci,koukala jsem na ní v Mercury naproti nádraží v hračkách, mají tam i dětské zboží.Tam stála 500Kč, jenže jsem jí tam minule neviděla.V Bejbycentru u výstaviště jí mají za 699Kč, ale nevím, jestli nemají ceny podle velikosti.No podívej se a pak dej vědět, za kolik jsi jí pořídila. Jsou tak pěkné, že se mi zalíbila na první pohled, jen nevím jakou barvu.. :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
5.2.07 14:50

Novire, pěkné fotečky, to tričko je krásné.
Kamčo, gratuluju k super nákupu. Je fakt, že výprodeje v zahraničí mají jinou úroveň než u nás. V naši zemičce kolikrát zaplatíš ještě víc, než to zboží stálo před slevou.
Silem, jsem ráda, že prosperujete a jste v pořádku, přeju Ti ať je tento týden pro Vás v nemocnici poslední a můžete si užívat klidu doma.
Jinak nám domů přišel leták z Hypernovy a mají tam kojenecké a mimi věci v akci. Například rychlozavinovačka 70×70cm za 199,– apod. Interspar má taky teďka aspoň u nás miminkovské věci v akci, mě nadchla např. cestovní postýlka prý z 1390,–Kč na 799,–Kč. Platí to od středy, tak se tam zkusím protáhnout a tu postýlku koupit. Při našem cestování ji budeme potřebovat.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
5.2.07 14:59

Ahoj holky :D ..

tak jsem si vas jeste stacila precist, nez pujdu s malou ven - krasne sviti slunicko. Zatim se mi bolesti neozvaly, tak uvidim. Mm, jestli tim budu muset projit jeste jednou - asi opravdu vyhledam nejakeho bulharskeho dokturka 8O ..

Jinak - spanelskou deku jen a jen doprucuji - ja si poridila mensi do kocarku a nemohla a stale si ji nemuzu vynachvalit - nejen, ze nepousti chlupy, a kdyz se vypere je stale jako nova, ale hlavne je TEPLA!!! Hreje natolik, ze v ni Johanka prospala celou zimu - ve dne - venku a nemusela jsem ji zamotavat do ‚vseho mozneho‘ - deka vystacila! :D .. Mimochodem - Johanka spala pres den ‚venku‘ az do prosince lonskeho roku - ted je ji vic pohodlna postylka, ale stale ji nedela problem ‚zabrat‘ vsude.. vrele doporucuji - nebot cerstvy vzduch je nade vse! Nikdy nebyla nemocna - az na to nase ‚hospitalizovani‘ - ale tu predeslou virozu, ktera predchazela zanetu ledviny, tu chytila urcite od naseho ‚neukazneneho‘ dedy, ktery na nas poustel bacily dobre dva tydny a teprve potom si zasel k lekari - a to uz byli nakazeni skoro vsichni 8O ..

tak mi jdeme prochazkovat :wink:

Zatim papa, mejte se krasne a opatrujte sebe a pupicky :D ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.2.07 15:04

Holky,
hm… vůbec netuším, o jaké španělské dece to mluvíte, od vás jsem to slyšela prvně :lol: To je jako nějaká novější larisa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
5.2.07 15:07

Ahoj Ivule, tu postýlku si pořádně prohlídni. Nedávno byla u nás v Intersparu taky v akci a byl to pěknej šmejd, do kterýho bych mimi rozhodně nedala. Vůbec nedržela rozložená, viděla jsem dvě prodavačky, jak se ji snažily zoufale postavit, ale marně. Prostě se pořád sama skládala, což by se asi mimču moc nelíbilo. Netvrdím ale, že tahle bude ta samá. Pěkně s ní zacloumej, ať víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí