Poradna duly
Jana Čurdová
Marcelko díky…vypadá docela dobře.
Vyk nešil. Já jsem 20+3 a skoro nic. O pohybech v 18+4 jsem jen snila.
Ahoj holčiny,
koukám,že jsme všechny stejné,ty obavy mám taky,ale naše sluníčko kope docela často,jen ne, když chce pohyby cítit i manža..
.
Mě bylo včera špatně,říkala jsem si, jen aby mě nechytil slepák,no nakonec to byly jen zaražený prdy.. Ale je to nepříjemné a pak nevím,co je.Ještě,že jsem neotravovala dr. ten by měl asi radost…
Rozárko,jsme na tom stejně,taky bych chtěla holčičku,ale když to bude kluk,tak se svět nezboří,hlavně,že bude zdravý.
Taky myslím na Renku,snad bude v poho, já tam tenkrát čekala na obděr celé dopoledne,to byl zážitek..
.
Mějte se moc hezky a pohlaďte bříška.
Vykyna a Sluníčko
Tak dneska citim cely den v praci mrnouska…
Ale prijde mi,ze ho citim jak kope vzdy na leve strane podbriska a smerem do stredu.Jak vy citite svy milacky??
Tak jsem to nevydržela a napsala Rence sms
Od všech jsem ji pozdravovala, tak doufám, že se ozve.
Marti já cítím prdíka jednou na levo, jednou na pravo, ale zatím ještě nekopal dozadu, nebo o tom nevím
Kope každý den malinko, tak si myslím, že se tam vrtí, kačena.
Teda to byla rychlost, holka šikoná
Leží, manžel se o ni vzroně stará a odpočívá. Bolí ji břicho a zákrok byl nepříjemný. (to věřím). Ale až si odpočine tak to bude určo dobrý! Moc vás pozdravuje a děkuje, že na ni myslíte.
Helenis díky za zprávu. Jsem ráda, že to má Renka za sebou. Neříkala kdy budou výsleky?
Ahojte, holky,
Helenis, díky za zprávu o Rence, myslím, že výsledky budou do dvou pracovních dnů, já jsem je tak měla z těch klků, tak v pondělí po obědě by měla vědět.
Marti, mě malá také dnes celý den kope, ale jak psala Helenis, pokaždé jinak, cítím ji vpravo nahoře i vlevo dole najednou, tak je buď v rozštěpu nebo do mě buší jak ručičkama, tak nožičkama
. Vůbec se jí nedivím, od rána se snažím učit příklady do operační analýzy, zatím samá matika, tak asi bude po mě, nelíbí se jí to.
Eva
Dobry vecer holky
,
Helenis, taktez diky za zpravu o Rence - nejspis jsme dnes kazda byla tak trochu na trnich, ze.. a verime, ze miminko bude v poradku..
Me ten muj kopalista ci kopalistka atakuje presne uprostred podbriska - a tak nejak se mi zda, ze docela nizko
..
A taky me hrozne boli krize - uz zase - nejak nevim, jak se te bolesti zbavit
.. nejspis by to chtelo uvolnit panev.. ![]()
Evusko, copak to studujes? Jsem zvedavka zvedava, ze
..
Chtela jsem se taky vrhnout do viru dalsiho vzdelavani, ale nase ‚cestovani‘ mi pri tom ‚nefandi‘.. tak alespon ted jedu obcas nejaky ten jazyk (tedy - bulharstinu ne, ale dochazi ke mne holka, ktera me uci italstinu a ja ji zpetne anglictinu) zcela nezavazne - ovsem nedovedu si to dale predstavit se dvemi detmi - tedy v pocatku docela tezko. I kdyz i pri jednom, to nejspis nebude legrace - kdyz si vzpomenu na zkouskove obdobi - jeeejej
- ale vsechno jde, kdyz se chce. Sestrenici se narodila Klarka v polovine druhaku a v klidu dostudovala v Brne ‚stavarnu‘
.. no, to jsem se zase rozepsala
..
Uz to tak vypada, ze jsem volana k veceri - dnes se Kori hecl a udelal smazenici
.. tak to ja uz radeji bezim, at mu tuto ‚prijemnou‘ aktivitu - nezprijemnim studenym talirem
..
Papa, mejte se krasne tehulky..
ifca
Ahoj holky,
tak jsme se dneska dozvěděli co budeme mít. Vypadáto na kluka. Trochu tam byla pupeční šňůra, ale doktor si byl hodně jistý, že to bude kluk. Já jsem si říkala, že to bude spíš kluk, protože v okolí a příbuzenstvu jsou skoro samí kluci. Možná jsem si trochu víc přála holčičku, právě proto, že všude jsou kluci. Ale u prvního dítěte to neřeším. Chtěla bych mít ale páreček, tak až budu těhotná podruhé, tak to už si tu holčičku budu přát hodně.
Kdyby to byla holčička, tak bychom se o jméno nedohadovali, ale teď u kluka začne boj. Manžel chce aby se jmenoval po něm a já jsem proti tomu, aby dstávali jméno po rodičích.
Z těch pohybů si moc hlavu nedělejte. Vždyť mi jsme také někdy aktivní a někdy bychom se jen váleli.
Já nad tím moc nepřemýšlím. Přes den jsem v pohybu, takže nad tím ani nepřemýšlím, zda se převaluje hodně nebo ne. Včera večer to bylo skvělé. Pohyby jsem spíš cítila, vždy jen v nějakém místě, ale včera sebou tak šil, že kdy jsem si dala ruce na břicho, tak jsem cítila,jak ten pohyb jde přes celé břicho, krásně jsem ho cítila i v rukách. Hned jsem zavolala manžela a chvilku jsme spolu jen tak leželi a vychutnávali jsme si to.
Teď se také pohybuje, asi vás chce také pozdavit - tak zdravím.
Mějte se Dominika
Já jsem sama byla nervózní a jelikož jsem zvědavec, tak jsem jí raději písla. No ty výsledky nevím… někdo psal, že dokonce 14 dni!! Asi jak kde. No kéž by co nejdříve! Hlavně, že to už má zasebou.
Já pohyby cítím lehoučké, ale občas má fakt den, kdy mě kopne až je to nepříjemné! To bylo zrovna když to cítil i můj
Taky jsme si to vychutnali a mám hroznou radost, že už je taky okopaný a myslím, že si teď už úplně jinak bere toho našeho broučka ![]()
Domi gratuluju ke klučíkovi! Doufám, že druhé bude teda holčička
Ale víš jak to je… Páreček bychom chtěly asi všechny! Tak snad se to povede. Jméno po rodičích taky nepreferuju
Třeba ještě uspěješ ![]()
Baruš právě kope pod pupíkem a myslím, že je to noha… rukama jen tak šimrá zatím. Nedovedu si představit, že bude kopat silněji a třeba do močáku…
Teď dávali ve zprávách na nově reportáž o kočárcích.Z 12ti 10 nevyhovělo,je okamžitý zákaz jejich prodeje a měly by být úplně stažený z trhu.Docela mazec.Ta reportáž je k mání na www.nova.cz a zítra bude seznam těch kočárků na www.coi.cz
Ahojky,
taky jsem na tu reportáž o kočárcích koukala a byla překvapená kolik závadných našli. Myslím, že tam nejsou žádné z těch, o kterých jsme tady psaly a uvažujeme, ale pro jistotu na to koukněte.
Vrátila jsem se před hodinkou od návštěvy kamarádky s čtyřměsíčním raráškem, tak jsem plná zážitků. Je to sluníčko.:-) Už se taky moc těším, až si toho svého fotbalistu pochovám a opusinkuju. No ono to uteče jako voda.
Jsem moc ráda, že to má už Renka za sebou.
Helenis, díky za rychlé zpravodajství. ![]()
K těm pohybům. Jak už jsem psala tak náš brouček je aktivní až moc. Kope a kope po celý den a to dost intenzivně. Stěhuje se tak nějak průběžně po celém bříšku a manžela dneska kopnul i do ucha, když se k němu naklonil. ![]()
Dominiko, gratuluju ke klučíkovi. Také bych chtěla jako druhé holčičku, ale to asi neovlivníme.
Přeji všem krásnou dobrou noc. Utíkám do hajan, jsem úplně kaput.
Ahoj holky a bříška,
včera jsem se za vámi vůbec nedostala, a teď jsem měla co dělat, abych dočetla všechny vaše komentáře - je to úžasný, jak máme všechny stejné starosti - taky vždycky, když malou nějakou dobu necítím, tak znejistím jestli je všechno OK - ale vždycky se v pravou chvíli ozve a uklidní mě.
K těm výsledkům z plodové vody - většinou to opravdu trvá tak 14 dní, my jsme je tedy měli už 12. den, ale nemusí to tak být. Věřím, že u Renky bude všechno OK - to čekání je vážně nejhorší…
Popelko - do seznámku mi, prosím, můžeš přidat rok mého narození - 1977 - je to naše první mimi a bude to Verunka ![]()
Euryanto - chtěla jsem se Tě zeptat, jestli už máš jasno kam půjdeš rodit. Já se rozhoduji mezi Žatcem (mám to do porodnice asi 3 minuty pěšky) a Chomutovem - tam bych šla především kvůli MUDr. Lochovskému, ke kterému chodím do poradny a v Chomutově dělá primáře - a taky už jsem tam loni podstoupila revizi dělohy a doktoři tam na mě působili dobrým dojmem - tak pořád váhám co by bylo lepší.
Popelko - ještě do seznámku - kontrola v poradně 7.2. - to už je asi všechno
A ještě vyzkouším, jestli se mi povedl metřík
http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png
Huráááá, povedl se - už toho dneska nechám.
Stef + Verunka
http://tickers.TickerFactory.com/…176/preg.png