ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
31.1.07 12:51

Ahoj ženský.
Vítám Zuzku,to je krása jak se nám to rozrůstá.
Jak jsem psala včera,tak se na tu cukrovku zeptám přímo laborantky ve špitále,jak jsme na tom v prdelkách,jestli hnus,nebo jehla.Já osobně radši deset jehel,z tý sladký vody mi bylo fakt hodně špatně a vzhledem k tomu,že ještě občas trpím nevolnostma…Blbý slovo. :roll:
Vsobotu jedu relaxovat do termálů,už se moc těším.Taky nám zastaví v Pasově,tak se tam mrknu po něčem hezkém pro mimi a zkusím si tam koupit nějaké těhu kalhoty.Už je pomalu budu potřebovat.Jedny jsem si koupila na MMB jsou to eska,ale obrovský,tak se na ně můžu akorát tak chodit dívat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
31.1.07 13:21

Ahoj, holky,
zdravím nově příchozí maminky. A Ifčo přeji ti vše nejlepší v manželství.
Dneska je tu nějak pořádně rušno.
Byla jsem se dopoledne podívat v jednom obchodě s kočárky FIRKON a docela se mi líbyl. No ale uvidíme.
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
31.1.07 13:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
31.1.07 13:33

Popelko moooc ti to sluší.
Paní v obchodě mi říkala, že ten kočárek FIRKON vyhrál spotřebitelský test atd …a tak jsem si něco na netu našla o testu a jak vybírali.
http://ekonomika.idnes.cz/test.asp?…
Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
31.1.07 13:38

Marcelo děkuju. A jak ten kočárek vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
31.1.07 13:42

Ahoj holky,
vítám nové těhulky.

Popelko, vypadá to, že máme stejné kalhoty, aspoň teda podle fotky.

Jinak já se začínám psychicky připravovat na zítřek. Nejhorší je promyslet hlídání Áji, abych pak byla pár dní v klidu. Manža si bohužel nemůže vzít dovču několik dní v kuse, taže to je teď ve fázi „hlídá celá rodina“. Na víkend asi Áju odveze k našim. Byla tam zatím přes noc jen jednou, tak snad to nějak zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
31.1.07 13:45

Renko to je klidně možný…mám je z Tveretu a jsou děsně pohodlný, jen ta guma v pase se překroutila, ale ničemu to nevadí. Blbý je, že jsou pod bříško a ty tuniky mi při chůzi vylízají, takže po venku chodím jak bezďák s pupíkem ven. Ještě že to schová kabát. Plánuju další výpravu na kalhoty s vysokým pasem. Možná už dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
31.1.07 14:01

Ahojky.
Teda to jste se rozjely včera :) Hned je to veselejší, když se tak hezky rozrůstáme! Holky vítejte!!
Reni cvíčo bylo dobrý i když ze začátku jsem to tak neviděla :) Aspoň pro sebe něco dělám. Kdyby ses rozhodla jít cvičit potom, tak určitě bude místo. Bylo nás tam dneska 5! Ten odběr bude v pohodě a výsledky taky! Ája snad u rodičů vydrží, budeš fakt potřebovat klid a relaxovat. Zítra budu držet pěstičky a myslet na tebe! Na kolik tam jdeš?
Holky kde kupujete plíny? Jako látkovky? Já to vidím, že jich pořídím tak 30 max na takový to utírání… našla jsem nějaké dost levné asi za 16,– Kč kus, ale nevím jaké budou. Kdyby jste měly typ, budu ráda.
Martinko gratuluju k úspěšné kontrole! A UTZ tu bude co by dup! Je to jen týden, čekaly jsme i dýl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
31.1.07 14:08

holky díky moc za rady, jitrocelový sirup mám doma, tak ho budu popíjet a vařím si čaje s medem, zdá se že to trošku pomáhá, uvidím zítra. Kdyžtak zajdu k dr. jestli mi napíše nějaká homeopatika. Já už chci aby bylo teplo, nemám ráda zimu, brrrr. Před chvíli jsme s Tomíkem přijeli, musela jsem na nákup, protože manžel má dneska odpolední a taky jsme se stavili na Finančním úřadu pro formuláře na společné zdanění, tak se na to můžu vrhnout. Ale to asi až večer, na to počítání musím mít klid.
Helenis - plínky látkovky jsem kupovala v obchodě s dětskými věcmi, určitě je mají i v prodejnách s kočárky, jak jsem byla okukovat to Mikádo, tak tam mají spoustu věcí na děti, jinak koukala jsem že je mají i v Tescu, kolem 18-20,– Kč, ale nevím jak je to s kvalitou.
zatím ahoj jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
31.1.07 14:22

Ahojte,
Popelko, pěkná fotečka.

Helenis já jsem zatím koupila dvoje jednorázové plíny (Huggies 78ks za 299,– a Pampers 80ks 269,– oboje byly v akci) pro úplné mrňata myslím 2-5 kg. Abych měla do porodnice a na doma, jinak hodlám přes papírovku dávat i normální plíny kvůly kyčlím (i preventivně). Aspoň je nebudu muset prát, protože to nejhorší schytá ta papírovka.
Jinak na normální látkovky koukni na odkaz, mají teď zrovna akci za 14,–Kč, měli by být kvalitní švagrovka tam nakupovala
 http://www.promi.cz/?…

Jinak jsem tam objevila i kočárek, který by možná přicházel v úvahu, cenou i vzhledem, prostě celkově, posílám odkaz
 http://www.promi.cz/?…

Ale nejdříve si ho budu muset ohmatat a projet. A jestli se tam vypravíme, tak tam stejně nakoupíme určitě i jiné mimi věci. Někdy tam mají dobré akce.
Zatím ahojki Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
31.1.07 14:22

Popelko, jo, jo, taky je mám z Tveretu. Kupovala jsem si je s Ájou. Guma se mi taky překroutila a hlavně mi padají. No prostě celkově se v nich necítím dobře, tak je teď skoro nenosím. Raději si ani nepředstavuju, kolik jsem za ně vyhodila. Mám teď půjčený od kamarádky a ty jsou super.

Helčo, to je fajn, že cvíčo nakonec dobrý. Já uvidím, jak to všechno dopadne. Jinak tam mám být v 7.30hod, udělají to kolem osmé a v devět si mám zajistit odvoz domů. Manža bude mít zítra volno, tak bude doma s Ájou. Ráno mě vyzvedne tchán a zase přiveze.

Jinak já jsem látkovky neřešila. Máma měla schovaný ještě po mně nenačatý balík. Vyprali jsme je, pověsily na sluníčko a jsou jako nové. Hlavně kvalitní materiál. Připadá mi, že ty, co se teď prodávají, jsou hrozně tenoučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
31.1.07 14:26

Helenis, ta akce na ty plínky platí jen do dneška 31.1.2007. Nějak jsem to přehlédla.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
31.1.07 14:32

Ahojky,

to tady máme tedy pěkný hukot. Člověk se sem jeden den nedostane a takovéhle změny, ale je to super. Jsem moc ráda, že nás přibývá :-)
Tímto vítám všechny nové příchozí a přeji pohodové těhotenství.

Helenis, látkový pleny jsem koupila také v prodejně Bemini a mají je i v Tesku. Cena 199 za 10ks.

Renko, moc držím palce na zítřejší odběr. Bude to určitě v pořádku!

Martinko, gratuluji k úspěšné kontrole.

Popelko, moc Ti to sluší.

Ifčo, přeji vše nejlepší k uzavření manželství. Ať se Vám daří.

Včera jsem byla na kontrole na prsním a naštěstí je všechno OK. Mám přijít až porodím a dokojím. Tak doufám, že se tam ukážu nejdřív za rok :-) Stavovala jsem se také pro výsledky cukrovky a další pití sladké vody mě čeká v 28tt. Už tam půjdu potřetí, takže se z toho stává pomalu rutina i když pěkně hnusná.

Kami, krásně si užij termály. Já mám napsanou 12-14.2 dovolenou a jedeme na prodloužený víkend do termálů na Slovensko. Už se také moc těším.

Lenule, gratuluji k neschopence. Také už bych zůstala doma. No ještě si dva měsíce počkám. Nejvíc mi vadí to vstávání a stres ohledně auditů.

Holčičky, omlouvám se, jestli jsem nereagovala na všechny novinky, které jste tu psaly, ale mám tu (v práci) docela šrumec, tak alespoň takhle :-)

Opatrujte se a pohlaďte bříška. Ten můj roštám mě právě do něj pěkně kope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
31.1.07 14:42

Díky za odkazy! Asi objednám z Promi když jsou za 14 Kč! A vypadají dle OBR všechny stejně :) Jo a ten kočárek Joker mají i na www.kocarky-ruzovypanter.cz možná i levněji.
Reni takhle ráno jo? No aspoň nebudeš muset na to myslet celý den! Dej pak vědět co a jak. Ty pleny od mámy to musí být aspoň kvalita. Já jsem zvědavá na tyhle! Některé plíny se po jednom vyprání roztáhnou a jsou hrozný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
31.1.07 14:43

Holky nevite o nejakym kramecku v Praze s tehu oblecenim??Byla jsem v C A ale tam nemaji ted vubec vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí