ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3467
30.1.07 16:42

Jo a dala jsem do galerky fotku sebe s bříškem. To mě fotila právě ta kamrádka, u které jsem byla a na sobě mám její těhu kalhoty, kteé mi půjčila. Jsou hrozně pohodlné a teď v nich pořád chodím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
30.1.07 16:48

ahoj holčinky,
moc vás zdravím a taky vaše zlatíčka. já jsem teď trochu smutná a mimo. a asi nemám moc proč. člověk čeká dva měsíce na utz, ještě čtu vás, jak pořád všechno víte, i pohlaví. konečně se dočkám…a nic nebylo skoro vidět :( tedy srdíčko jo, nakonec snad i močový měchýř. ale všechno bylo děsně mlhavý. žaludek jsme neviděli vůbec. tak fakt nevim, jestli jsem tak stráášně moc tlustá…ale asi má i špatný ultrazvuk. každopádně mě dr objedná do ústí na lepší ultrazvuk. zatím tam ale bude volat až ve čtvrtek. já už se mezi tím asi objednam do podolí, protože psychicky nevdržim. ách jo. byl vám vidět žaludek? dr. říkal, že je všechno s největší pravděpodobní v pořádku, ale že chce mít jistotu. no. tak jsem chtěla mít jistotu a být šťastná a jsem tam, kde jsem byla. to jsou fakt nevýhody maloměsta :(
mějte hezký večer a pohlaďte bříška.
 helča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
30.1.07 17:06

EURY, nedělej si s tím starosti, určitě to není vrstvou tuku!!! Je to špatným UTZ, který má dr. . Já taky nejsem žádná Twigy a dr. viděl trávicí ústrojí + žaludek i u sebe v ordinaci. Ale záleží to právě na UTZ a na zkušenostech dr. ! Takže je moc dobře, že si je toho dr. vědoma a poslala Tě na lepší UTZ! Je to tisíckrát lepší, než kdyby řekla, že vše vypadá v pořádku a nechala to tak! :wink: Neboj, určitě je vše v pořádku, bylo to jen špatným UTZ!

Jo, holky a představte si, že příště jdu na odběr krve na cukrovku a nemusím pít ten roztok s glukózou :! :! :! Ptala jsem se dr. jak to, že už se to nepije a on se uculil a říkal, že už je to zase jinak… Mazec, že? Nechápu, proč se to jako muselo pít? To nemohli přijít dřív na to, že stačí jen vzít krev :?: :?: :?: :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
30.1.07 18:56

Ahoj,
tak jsem právě dožehlila obří koš prádla a Tomík spí, tak mám chvilku času.Musím ho jít za chvíli vzbudit, jinak bude čilý až do půlnoci. On už odpoledne normálně nespí, ale tím jak má ještě kašel, tak je víc unavený.
Ifčo, všechno nejlepší do manželství, hlavně hodně pohody, tolerance a lásky.
Eury, neboj se tukem to opravdu nebude, je to jen špatným ultrazvukem. To by u mě dr. nemohl vidět vůbec nic, kdyby hrály roli tukové vrstvy, sice to je ostuda, ale moje váha již bohužel překročila magickou trojcifernou hranici… sice těsně, ale už to tam je. Přibrala jsem sice jen asi čtyři kg, holt po porodu budu muset na sobě hoooodně zapracovat. No takže na UTZ u mě bylo vidět jak srdíčko, tak i žaludek a močový měchýř bez problémů. Ono taky je to každým dalším týdnem těhotenství líp patrné.
Jo mimochodem, víte že 23.tt je hranice pro potrat? Pak už se to nazývá porod. říkala mi to mamka, pracuje na ARO neonatologie, tak tam nedávno měli miminko narozené ve 23.tt, vážílo asi 400 g, zatím žije, ale nikdo nevím, jestli nebude mít do budoucna následky. Takže miminka, rozhodně v bříšku ještě vytrvejte!!!
Co se týče oblečků, tak jsem v tomhle asi maniak, mám sice spoustu věcí po Tomáškovi, ale stejně už jsem zase nakoupila další, mám většinou velikost 62, jen pár kousků ve vel. 56. Tomášek je v srpnu, tak většina věcí jako kombinéza a tak bude snad použitelná.
Většinou nakupuju přes internet na Mimibazaru (www.mimibazar.cz) je to taková moje droga :-) Funguje to tak, že si u nějakého prodejce vyberete oblečky, které chcete, prodávající vám napíše číslo účtu a vy pošlete penízky a pak pošle balíček. Nejdřív jsem měla strach, posílat peníze dopředu, ale už tam vytipováno pár spolehlivých maminek, od kterých pravidelně nakupuju.
Tak jo, jdu si uvařit čaj a pak vzbudit Tomáška
Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.07 19:16

Ahoj holky

IFCO,moc,moc gratuluju k manželství a přeju vám jen to nej.

Lenulo,s tou cukrovkou to jeúplná paráda.Bohužel tady na jihu jsme trochu pozadu a tak to vypadá,že budu ten hnus muset pít.Aspoň podle toho,co říkala sestra.Mám známou ,která dělá laborantku ve špitále,kam na ten test půjdu,tak se jí poptám.Minule jsem ten test málem neustála.Můj dr na něm ale trvá,tak jsemzatínala za všech sil zuby,abych na něj nemusela znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
30.1.07 19:38

holčiny, děkuju za podporu. o tom předčasnym porodu v našem stáří tt jsem četla. je to tak. teď už nejde o potrat. ale my stejnak donosíme :)
janino, potěšilas mě. já bych se to tu vůbec neodvážila vyslovit. ale mám taky magickou trojku. měla jsem těsně pod a teď už jsem překročila. ale není to na mě tak vidět. břicho jsem nikdy neměla. tak se mi to taky příliš nezdá, že by to bylo tim. moje obavy mají na svědomí bohužel vlastní rodiče, který mě neustále stresujou, že jsem tlustá, a že bude problém. no a dneska mi to dali sežrat („vidíš, už je to tady“). ale říkám si, že jsou na tom ženský hůř. říkám si, že je nejdůležitější, že srdíčko bylo OK, žaludek tam přirozeně být musí.....
zítra máme vysvědčení! takže za cca sedm let nás to čeká u dětiček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
30.1.07 19:38

Ahoj holky,
tak jsem se konečně dostala k počítači. Byli jsme dnes s manželem na té genetice. Dr nám vysvětlila možná genetická poškození vzhledem k mým výsledkům. U kluka by to bylo docela v poho, byl by pouze neplodný. Horší je to u holčičky, tam by to mohlo znamenat Turnerův syndrom(malý vzrůst spojený s neplodností a většinou i srdeční vadou). Poslala nás na velký UTZ a ECHO. Vše bylo v pořádku a s největší pravděpodobností to je holčička. Proto jsme se rozhodli, že absolvuju odběr plodové vody. Jdu na to tenhle čtvrtek ráno, tak mi držte palce.
Ivčo, gratuluji k uzavření manželství a přeji vám vše nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.1.07 19:40

poděkování a představení se

Ahoj holky,
díky za radu, kam se můžu podívat na ty plínky. Zatím jsem na těch adresách nebyla, ale co jsem vyčetla ohledně plínek, tak by měly být lepší klasické látkové, protože jsou vzdušnější a lepší pro tvrarování kyčlí. Ale představa toho praní a žehlení.
Jinak abych o sobě také něco napsala. Termín porodu mám 16. června. Teď ve čtvrtek bychom se měli dozvědět, co to bude. Doufám, že mimčo na nás nevystrčí zadeček. Už bych to chtěla vědět. Když někdy procházím obchody a je tam i oblečení pro miminka, tak bych už ráda něco koupila, ale většnou jsou to barvy buď modré nebo růžové.
Ještě jsem se chtěla zeptat, nevíte jaký je dobrý prášek na praní dětského oblčení.

díky Dominika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
30.1.07 19:41

Renko: tak držím palce všechny palce, ať to je dobré - a mimčo v pohodě… A amniocentézy se neboj, já sama jsem na ní byla a i když se bojím injekcí, tak tohle bylo v pohodě…

Eury: a co potom já - já jsem také okolo té trojky - a mám zdravé a normální dítka i porody byly v pohodě.. Takže se neplaš - holt jsme jenom trochu více prostorné (to se mi líbí víc, než říkat, že jsem tlustá). Já byla taková vždy, a otěhotněla jsem skoro pokaždé, ani nevím jak… A břicho mám pořád jako v 6 měsíci, takže zatím na mě není nic vidět.. A na druhou stranu, když si sáhneš na břicho, tak ty špeky jdou trochu nahoru a do stran, hlavně když ležíš - takže to „nevidění“ miminka je špatným ultrazvukem, ale to dr. neřekne, pro něj je lepší říci, že je to kvůli špekům… Tak je on z obliga a nemusí „vylepšovat“ svůj ultrazvuk…

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
30.1.07 19:47

Renko, držím palce ať je vše ok, určitě bude!!! A vida, že by další holčička do seznámku?
Eury, někdy mám s tou mou váhou depku, naštěstí naši žádné narážky nemají, já jsem to zdědila po mamce a po babičce, všichni byli a jsou takoví oplácaní. No musí na nás být s manžou super pohled, když jdeme spolu, on totiž váží asi 57 kg, tak jsme fakt dvojka :-)
Když pak někomu říkám že jezdím hodně na kole, že jsem ujela Krále Šumavy (což je 150 km) tak mi vůbec nevěří. No a co, jezdím pomalu a vytrvale. Teda teď už ne samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
30.1.07 19:57

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Jsem se Žatce, čekáme vytoužené miminko taky v červnu. Trvalo nám to 2 roky, než se zadařilo, mezitím jedno zamlké těhu. První 3, skoro 4 měsíce mi bylo pěkně zle, takže jsem cca od 8.týdne na neschopence a do práce už se vrátit nehodlám. Ve 20. týdnu na podrobném ultrazvuku v Ústí nad Labem nám našli nějaké drobné cysty na mozku, takže jsme podstoupili odběr plodové vody a právě dnes jsme byli na UZV kontrolním a jsme strašně šťastní, protože miminko je v pořádku a dle výsledků z plodové vody čekáme holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.07 19:58

Renko držím ti moc pěstičky,ať všechno dobře dopadne.
Dominiko já jsem prala v Lowele,nedávno jsem o tomhle prášku někde četla,že je opravdu kvalitní a pro praní kojeneckého prádla zcela vyhovující.Je z těch dětských prášků bohužel nejdražší asi jako persil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
30.1.07 20:00

Tak to moc gratuluju k holčičce a vítám tě mezi náma. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
30.1.07 20:05

Ahoj Kami, díky za přivítání, ještě přidám termín porodu 9.6.2007

Stef + Verunka (21+5)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
30.1.07 20:07

vvik taky si říkám, že je to blbost. člověk to tak prostě má. my to taky máme v rodině. a taky jsme do toho přišla, ani jsem nevěděla jak. můj gyndař sice má někdy narážky, ale dneska kupodivu neměl. jen říkal, že jsem „atypická“. má vážně děsnej ultrazvuk. a je fakt, že když člověk leží na zádech, tak to břicho zmizí.
janulo, jsem na tom obdobě. manžu jsem sice (i se sebou) vykrmila, ale taky vypadá, jak když mu všechno sežeru :) jinak se taky cítim úplně fit, jezdim na kole, plavu.. nejsem žádnej lenoch. normální člověk si řekne sto…to je hrůza, ale ani by nám to nikdo nevěřil, co? já někdy taky zapomenu, co jsem zač :) s rodičema máš štěstí. naši jsou tlustý, ale děsně mě řešej. trošku paradox.

stef…LOUNY ZDRAVÍ ŽATEC. hurá, konečně někdo z blízka :) no vida, taky jsi musela do ústí, to sakra nikde blíž nemaj normální ultrazvuk????? ách jo. napiš nějaký podrobnosti o sobě, ju?
 heluš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital