Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,hlásím se z kontroly.Všechno je ok.Na UTZ jdu 8.2. a další kontrolu mám 23.2..Tak jsem se těšila,že se dneska dovím,kdo to do mně pořád kope a musím čekat ještě 14 dní.Ach jo.
Holkám moc gratuluju k holčičkám.
Popelko,to co máš s bříškem mám já taky a v knížce píšou,že to je normální,že děloha se stahuje celý těhotenství a připravuje se tím na porod.Někdo to cítí víc a někdo míň.U Ondry jsem to měla taky a bylo vše v pohodě.Taky to můžeš cítit při orgasmu.Kdyby to bylo nějak častěji,né jen pár krát za den,tak radši naklusej k dr.A máš pravdu,chvílema je to dost nepříjemný. ![]()
Masenko, chápu, také jsem malou skoro necítila a zjistila jsem na kontrole, že je otočená, ale je slyšet, že se hýbe, to tedy nezjistíš ty, ale musíš zaúkolovat tatínka.
Popelko, k tomu bříšku, také mám pocit, že se mi sem tam šišatí, to si asi jen upravují mimča polohu.
Kami 14 dní uteče jak voda, hlavně, že je všechno v pořádku.
Kami, Evuško já si taky myslím,že tam má MIkulda manévry, že to nic není. Mám to jen občas večer. Přes den nic. A třeba jen 2×-3× a klid.
Kami 14 dní uteče jak voda, hlavně, že je všechno v pořádku.
Kami, Evuško já si taky myslím,že tam má MIkulda manévry, že to nic není. Mám to jen občas večer. Přes den nic. A třeba jen 2×-3× a klid. Takže děkuju za uklidnění.
No tak 2× jsem to zrovna nechtěla…nějak to zazlobilo nebo co.
Ahoj spolutěhulky.
Napřed gratulace k holčičce Jani! Já nevím proč, ale ty holčičky mi přijdou takový slaďoučký
Ale ono je to ve výsledku fakt jedno
Asi jak mám vsugerovaný, že budu mít holku hihi
Kami tak dalši KO zatebou, jen takhle úspěšně dál! A je to věčnost, říct si za 14 dní, ale nakonec bude po UTZ ani nebudeš vědět jak ![]()
A já! Dneska udělala nálet na kámošku, která má prcka na chlup stejně na světě, jako já prcka v bříšku, takže jsem odkoupila nějaký věcičky za 20,– a tak… hlavně bavlněný bez nohaviček a růkávků, ale i s, pyžámka, kompletek bílý… dokonce i modrý barvičky světlý. Když to bude holka tak to nevadí
No ale nakonec mám plnou igelitku a 900,– včudu hihi
Co se týká toho tvrdnutí, tak mi věřte, že to poznáte! Mě se to stává jen v leže na zádech a je to jako když zatnete sval na ruce, jen ještě s takovým hnusným pnutím… Pokud to není častěji a každý den, tak to opravdu není problém. Ovšem magnéziem se nic nezkazí. Jsem ráda, že ho piju, je to takový uklidnění ![]()
Jo a k nářečí
Zemáky pro brambory, šufánek pro naběračku, rožni místo rosviť používám pořád. Jsem z Moravy a můj z Prahy! Takže všechny „moje“ výrazy razantně ignoruje, dokud mi to nedojde a neřeknu to po „jeho“
Takovou skřidlu, rýnu, křivák, zhlavec… to se může zbláznit hihi
Ahoj holky,
tak jsem zpět z KO. Já bohužel tak dobré zprávy nemám. Dr se díval na výsledky těch tripplů. Jsou sice negativní, ale hodně se mi snížila hladina HCG, takže tam bylo napsáno, že je to atypický výsledek a doporučuje se konzultace s genetikem. Mohlo by jít o nějakou chromozomální vadu. Takže v úterý 30.1. jedu na genetiku. Možná budu muset na odběr plodovky, ach jo.
Na velký UTZ jdu 7.2.
A to jsem se včera večer radovala, prcek se konečně „ozval“, bylo to i krásně vidět.
S tím moravským nářečím jste mě pobavily. Já jsem se totiž narodila v Olomouci a do svých 14let jsem tam bydlela. Když jsme se přestěhovali do Prahy, tak mi moc nerozuměli. A manža ještě teď někdy nestíhá.
Reni teda co to čtu
A nemůže to být něčím způsobeno jíným… nemůžou udělat ten test ještě jednou… Budu držet pěsti aby to nebylo nic vážnýho a pokud pudeš na tu plodovku, aspoň budeš vědět na čem si! Moc mě to mrzí
Ale bude to OK! Stejně je to divný, některé holky mají už od začátku HCG hodnoty jiný… koukala ses na to na net?
Helenis tu skřidlu jsem ještě pobrala, ale ten zbytek prosím o vysvětlení.
Helenis, tak teď jsem z toho jelen, protože se mi to stává vleže na zádech a je to takový jako když zatneš sval. Ale jak říkám, tak jednou dvakrát a pak klid. Tak si to magnézko asi koupím, nic tím přeci nezkazím. Nebo začnu bumbat magnezii.
Renka co to čtu? Neboj, určitě to nebude nic vážného. Jedna věc mě ale mate…nechávám si posílat bříško z rodiny.cz a tam už před delší dobou psali, že hladina HCG klesne, až zcela zmizí z krve. Tak jak ti mohlo HCG klesnout a znamenat to problémy?
Moc na tebe myslím, ale určitě to bude v pořádku.
Já zkoušela mrkat na net a nic moc tam konkrétně není… možná to chce napsat přímo dr. konkrétní hodnotu… Je to divný.
Popelko takže rýna - okap, křivák - nůž na houby, zhlavec - polštář ![]()
Aha tak to jsem zase o něco chytřejší a budu moc na moravě machrovat.
![]()
S tou rýnojsem si vzpomněla, že za Ivančicema je kopec a říká se mu Réna
Holky, já tomu taky moc nerozumím. Zrovna se snažím něco najít tady na emimču. Našla jsem zatím jen jeden příspěvek. Taky tam jedna mamina psala, že měla atypicky nízkou hladinu hcg, amnio odmítla, šla na nějaký spešl UTZ a vše OK.
Popelko, to jsem vůbec nevěděla, že ta hladina klesá. Pak tomu fakt už vůbec nerozumím. Oni porovnávali hodnoty z toho 12. týdne a tripply. Každopádně mě to docela rozhodilo. Ještě ke všemu mám problém jezdit po doktorech, musím vždycky složitě domlouvat hlídání Áji. Po Praze je to totiž všechno na půl dne.
RENKO, snad to nebude nic vážného … uvidiš, co ti řeknou na té genetice. Asi to budou do té doby pěkné nervy, ale čím víc se budeš v klidu, tím určitě líp… ale asi to moc nepůjde, že?
Každopádně budu na tebe myslet.
Jo a k tomu magnéziu… asi si ho pořídím taky, v noci jsem se začala budit s hroznýma křečema v lýtkách, prý je to z nedostatku hořčíku ![]()
Pravé lýtko už mám úplně namožené a nemůžu pořádně chodit ![]()