ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3471
24.1.07 14:20

Já si taky myslím, že dneska už je to dost nepravděpodobné,že by nepoznali dvojčata. Těhotenství je rizikovější a myslím, že i hodnoty některých údajů jsou jiné. Já bych to moc nepřivolávala, je to fakt zátěž pro maminy.
U nás přestalo sněžit, tak půjdu nakoupit.Jen musíme dávat pozor, abysme neupadly, že?
Přeji příjemné odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.1.07 14:20

Novire ja se chystam zitra na 3D ultrazvuk.Pritel my pribuzny dela doktora v jedne z prazskych nemocnic a tak mi rekl,jestli bych chtela videt mimi jeste pred velkym ultrazvukem a jeste na 3D,tak mi ho udela,tak jsem cela natesena. :P
Heli moc gratuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.1.07 14:26

Jo a pozor na pady dnes jsem cestou na postu malem uklouzla a jentak jsem se udrzela na nohou..Hruza tady v Pruhonicich od rana jeste neprestalo ani na chvili snezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.1.07 14:35

Supr Martinečko, aspoň zítra poreferuješ, jestli to fakt stálo za to :wink: … a z pádů mám taky strach :roll: sněhu je u nás fakt hodně, chodníky neprohrnutý a navíc je to k nám docela do kopce - a od nás do města samozřejme hoodně z kopce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
24.1.07 14:41

Podotýkám, že kamarádce kamarádky se ty neplánované a nečekané dvojčata narodili loni. A dvě srdeční akce, ano ty byly i nebyly, ale v našem případě nám s bráchou srdíčka tloukli ve stejnou dobu, takže bylo vlastně slyšet jen jedno. Ale taky si osobně myslím, že po velkém UTZ by mělo být jasno, kolik jich tam vlastně máme. Však uvidíme v červnu.
Budu už pomalu končit, utíkám domů a pak s manželem a tchýní vybírat židli k psacímu stolu (dárek k narozeninám pro manžela od rodičů).
Zatím páčko Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
24.1.07 14:43

Kamarádka na 3D ultrazvuku byla a byla celkem zklamaná. Naopak někdo je nadšený. Asi záleží, co od toho člověk očekává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
24.1.07 14:51

Jo a k těm dvojčatům. Mně dr říkal, že na to jednou přišel fakt až na tom velkém UTZ, a to dělá UTZ při každé kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
24.1.07 16:22

Martinečko, tak to jsem zvědavá, jak se ti bude 3D ultrazvuk líbit.

Já jsem objednaná do Genetu na 11.3. také na 3D ultrazvuk (dělají ho tam mezi 24 a 28 tt a je to placené). Rozhodli jsem se pro něj, protože nemáme od doktora žádnou fotečku, tak abychom měli památku :-)

Ivule, doufám, že když na velkém UZ viděl jenom jednoho prcka, tak u porodu vyleze z bříška také jenom jeden :-)

Za chvíli se chystám domů a vypadá to, že by potřebovala půjčit od Renčiny Ájy boby :-) No snad to nějak zvládnu doklouzat domů bez pádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
25.1.07 07:11

Dobré mrazivé ránko,
doufám, že jste všechny včera z práce doklouzali domů v pořádku a bez pádů. U nás pořád sněží a cesty i chodníky jsou namrzlé, ale zapadané sněhem, tak ten led není vidět, je to zrádné. Ale do rachoty jsem došla v pořádku, tak snad to bude jen lepší.
Zatím ahoj a přeju příjemný den.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
25.1.07 07:29

Krásné dobré ráno,

tak se zase hlásím z práce, kam jsem se doklouzala. Ale mám ze snížku radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
25.1.07 07:32

Včera večer to byla děsná prča. Manžel usínal s rukou na bříšku a Mikulášek tam řádil jak urvanej ze řetězu (nebo z pupečníku??). Normálně se mi boulilo břicho jak kdybych spolkla vetřelce. Bylo to boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
25.1.07 08:02

Popelko, tak to gratuluju. Manžel má taky ruku na bříšku často, ale mrně ho ještě ani jednou nekoplo, je fakt, že jakmile mám na bříšku ruku ať svojí nebo manželovu tak okamžitě přestane kopat. Jak ji pak sundáme, tak už zase vesele kope.
Včera jsme úspěšně pořídili židli k PC stolu a tchýně mrněti ještě koupila dřevěné kostky na hraní (stavebnici), trochu předčasné ale budiž.
Pěkný zbytek dne Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
25.1.07 08:04

Ahojte holčinky!

NOVIRE, já jsem taky řešila neschopenku a bála jsem se, že mě dr. nenechá doma. Každý by si totiž řekl, že mám práci v pohodě - sedím na informacích jedné firmy. Jenže jsou to 12-tky a sedět 12hodin (od 6 do 18hod.) není žádná mňamka. Večer přijdu domů a hned abych šla spát. Stejně jsem pak ráno hotová… To vstávání je děs!

Pak když mám volno (1-2 dny navíc k víkendu), tak rychle zařizuju různé věci ještě k bytu, jak jsme se stěhovali, jdu na kurz pro těhotné, nebo jsem ve škole. Ještě dálkově studuju VŠ. Do konce roku jsem byla ve škole 1× za 14dní celý pátek a sobotu, teď je zkouškové období, tak je to lepší a poslední semestr, co mě čeká, taky nebude náročný - 5pátků.
S prací, se starostí o psa, domácnost, to je ale záhul, zvlášť když je můj Robča často pryč…

Minulé pondělí jsem letěla z práce k doktorovi se špiněním, z práce. To znamenalo říct to šéfovi, ženské, co za mě zaskočila, sehnat si odvoz, protože dělám v menším městě u Zlína… Prostě děs, ani si člověk nemůže pomalu odskočit k dr., když potřebuje a má strach, nebo to každému musí říct… :(
Seestřička mi říkala, proč si neřeknu dr. o neschopenku, že mi ji určitě dá. Tak jsem mu řekla, že bych chtěla být nejspíš od února doma, jestli mě nechá na neschopence, že nezvládám to vstávání a 12-tky. Že by se tvářil moc nadšeně se říct nedá, ale řekl, že se příště domluvíme, po UTZ srdíčka. To špinění totiž zavinily jen kvasinky…

Člověk aby se doprošoval o klid v těhotenství fakt… Copak to jde, když se těhulka necítí v pohodě, aby chodila do práce jen proto, že nedělá rizikovou práci? Co ten zbytek, co je okolo toho…

IVULKO, vy máte teda tajnůstkáře, to pro Tebe musí být něco, když jsi tak zvědavá, jak píšeš… :lol: :lol: :lol:

Mě kulišátko teď moc nekope, asi je nějak špatně otočené, cítím ho jen občas, oproti tomu, co bylo minulý týden… Ale bříško roste, takže je určitě vše v pořádku. :wink: V pondělí se dozvím, kolik jsem přibrala za 1měsíc, doma nemáme váhu, tak jsem opravdu zvědavá, ale moc se na tu cifru netěším… :roll:
Pořád teď mám chuť na sladké, až mám strach z cukrovky, máte to taky???
A byla jsem přesvědčená, že čekáme holku, ale teď už váhám. V minulém těhu jsem si taky myslela, že čekáme holku a byl to kluk… Ale kartářka mi předpověděla holčičku a každý mě na holčičku tipuje, tak fakt nevím… :D

Uf, nějak jsem se rozepsala!!! 8O 8O 8O
Zatím ahojky… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
25.1.07 08:05

Ivulko tohle nám taky dělá…ale je to cítit i přes břícho. Občas se ale vyboulí opravdu viditelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
25.1.07 08:20

Mám nějaké vyřizování ve městě, tak pak hodím seznámek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí