ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
23.1.07 09:59

Dobrá ránko,
Kačulko gratuluju k Tomáškovi. Ale je fakt, že by to chtělo nějaké ty slečny do pranice, přece nebude taková převaha chlapečků, ale ještě uvidíme.
Já jsem dneska byla na kožním s ekzemem. Seděla jsem v čekárně od 6.30 hod a přede mnou bylo jen 8 lidí. Tak než jsem došla na řadu, tak jsem nevěděla jak si sednout a zvednout jsem se nesměla, aby mě zase někdo nepodsedl. Mudra byla zděšená, ale pomatená jako vždycky. Předepsala mi Dithiaden (prášky) na zklidnění, i když jsem jí říkala, že žádné prášky brát nebudu a pak mi předepsala mastičky, které mi nepomáhají a nebrala na zřetel můj nesouhlas. Jako vždy. Kontrola za 2-3 týdny.
Jinak na tel velký UTZ jdu ve 14 hodin, tak dám vědět asi až zítra, do práce už pak nepoletím.
zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
23.1.07 11:07

Koukám že se dneska nechce nikomu psát, tak snad se to po obědech spraví. Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
23.1.07 11:29

Ahoj,

gratuluji Kaculce a Novire k chlapečkům a Kaculce i k narozeninám.
Rozárce držím pěsti.
Jinak ještě že jsem měla výsledky z genetiky, protože naše princezna je otočená do břicha, tak není nic vidět.Proto ani nejsou cítít moc pohyby, protože mi kope dovnitř. Mám na fotce hlavu zezadu a zvednutou ruku, jako kdyby mávala, ale zkoušela jsem to vyfotit a mám to rozmazané :-(.
Popelko, další kontrolu si už musím dohodnout v Praze, tak ti dám vědět jak ji budu mít. Jinak mi doktor říkal, že na ten ultrazvuk do nemocnice jít nemám, že z těch výsledků genetiky už mám všechno ok, tak že už nemusím, moc se mi to nezdá.
Hezký den
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
23.1.07 11:52

Ivulko budu na tebe myslet, ale dobře to dopadne. A určitě se dozvíš sladké tajemství.

Evuško to je divné, ale zase když to říká dr, tak má asi pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.1.07 13:15

Ahojky :-)
Ivule tak už je to tu den UTZ :) To tak utíká!! Budu držet pěstičky a pořádně si mimíska užij!
Já jsem si říkala, že 4 týdny bez mimíska nevydržím a tak mě asi bolelo to břicho abych ho po 14 dnech viděla hihi Magnézko zabralo, ale i tak po ránu zase cítím trošku na bocích bolest… tak budu tento týden raději ještě ležet a flákat se. Opravdu nechci porodit v 27týdnu! Hrozná to představa!
Renko doufám, že se břicho umoudří a pudu na to cvíčo! Kdyžtak budu relaxovat ;) Ovšem ještě nemám ten „dresík“! Co Ajka dá ti chvíli klid na odpočívání abys mohla sledovat pohyby?
Novi nechceš fakt zůstat už doma? Musíš se vykašlat na černé svědomí a myslet na pohodlí miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.07 13:42

EVUŠKO, taky se se mi to nějak nezdá… na tom UTZ mi taky zjišťovali polohu placenty a kontrolovali třeba jestli má prcek v pořádku pupeční žíly, to se podle mě z genetiky fakt poznat nedá… nehledě na to, že na ten UTZ ve 20. týdnu máš nárok - vždyť ho proplácí pojišťovna. Zkus se na to ještě zeptat doktora.

HELENIS, to víš, že bych raději zůstala doma, černé svědomí z toho fakt nemám :wink: Jen se bojím, že pro doktorku nebudou ranní vstávaní, dojíždění, celodenní sezení a občasná nevolnost dostatečné důvody pro to, aby mě nechala doma :( Někdo myslím psal, že s tím měl taky problém… Je fakt, že mě občas taky pobolívá bříško a jsem pořád unavená, ale fakt nevím, jestli to bude stačit…
Na kontrolu jdu někdy kolem 8. února, tak se zkusím zeptat a jestli to neprojde, tak to zkusím u obvoďačky, ta je v pohodě a mohla by mít víc pochopení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
23.1.07 13:47

Ahoj po obídku,

Helčo, dresík moc neřeš. Snad ti magnézko zabere a budeš OK. Já fakt vůbec nemám čas sledovat bříško. Dopoledne jsem buď někde s Ájou nebo se rychle snažím vyžehlit, uvařit a tak. Do toho musím samozřejmě pořád odbíhat, Ája se bohužel dlouho sama nezabaví. V tuhle dobu spí, tak to dřepnu k PC a odpoledne jdeme ven. K večeru zase čteme a tak. V osm večer padnu a když se snažím soustředit se na pupík, tak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.07 16:13

Ahoj holčiny a bříška,
pomalu se budu balit v práci, tak se chci rozloučit :wink: Doma půjdu nejspíš brzo spát, pořádně jsem se nevyspala ani nepamatuju :(
Bohužel manžel už jel do Přerova (pracuje tam), tak jsme s Dolfíkem a prckem sami :( …no snad to do pátku rychle uteče a bude zas víkend…
Taky u vás tak sněží? Tady začalo už dopoledne a od té doby nepřestalo :roll: to bude zas bouraček, ještě že jezdím vlakem…
Tak si užijte zbytek dne a ahojky zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.1.07 18:58

Ahoj holky,dneska je tu fakt mrtvo,že by sníh zasypal všechny internetový linky? :lol:
Taky už vůbec nemusel padat.Ta teplá zima mi docela vyhovovala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.1.07 19:20

Novi je asi fakt, že jak která doktorka… Ale pokud jí řekneš, že je to v práci hrozný, bolí tě občas břicho si unavená, tak přeci ti napsat neschopku musí! Zkus to určitě!
Reni to tam pudu v kalhotkách hihi Ale já to zvládnu. Buď o víkendu nebo začátkem tejdne. Jsem na Áju zvědavá, to bude živel :)
U nás sněží malinko zatím, jako Moravačka jsem zvyklá na půl metru hihi Ale je to super, hned o něčem jiním ta zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
23.1.07 19:40

Ahoj holky,
moc gratuluji k objeveným chlapečkům,ale dávejte pozor, aby tu nebylo víc chlapů než holek.. :lol: .
Helenis, neboj, já magnézko brala v prvním těhu a teď ho beru taky.A pomáhá mi, neboj se.A myslím,že každou z nás bolí tu a tam bříško, prý je to normální.
Novire, asi máš pravdu, záleží na každém doktorovi,jestli ti napíše neschopenku.Ale bylo by určitě pro tebe lepší,kdybys byla doma.To cestování moc nepřidá a ještě můžeš chytit nějakou virózu.Budu držet palce, aby ti to vyšlo.
Jinak mimi se krásně hýbe, vadí mu cestuvání autem i autobusem, to kope ještě víc.. :D .Na váhu asi radši už nepolezu, ráno mě málem trefilo..
Mějte se krásně a pohlaďte bříška.
Vykyna a Sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
24.1.07 07:18

Dobré zasněžené ránko,
tak se zpětně hlásím z velkého UTZ. Takže všechno v pořádku, mrně se má k světu. Bohužel prý byly erupce na slunci a špatný tlak a nevím co ještě, tak nás sestra v čekárně upozorňovala ať chodíme, že jsou dnes miminka lenivá a nespolupracují. No pak jsem přišla na řadu a doktor podle pohledu na UTZ označil naše mrně za neskutečné, točilo se jak na kolotoči. Nemohl zaměřit srdíčko a když ho našel, tak se mu zase rychle ztratilo, jak se mrně přetáčelo. Ale důležité je, že máme srdíčko jako zvon a všechno je celkově v pořádku.
Pohlaví opět nevím, takže pořád nosím tajemství, holt mrně nespolupracuje a nechce ukázat nožičky ani to mezi nimi. Tak si budu muset počkat na další UTZ a snad mrně dostane rozum a ukáže se v plné parádě.
Jinak dnes mi má do práce přijít nová síla, holčina co zatím po škole pracovala jen v baru někde v Irsku, tak jsem zvědavá, jak bude zvládat kancelářskou práci. Nikdo jiný se nenašel, nebo teda našel, kolegyně vždy nadšená, prý bereme na 100% a na druhý den vybraná holčina volala, že má lepšího fleka jinde (celkem se to stalo už 3×). Takže už budu zaučovat novou sílu potřetí. Tak doufám, že ta to nevzdá, už mě to přestává bavit.
Tak zatím ahoj a pohlaďte bříška.
Ivule a mrně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.1.07 08:39

Dobré ráno,
tak dneska byla cesta do práce opravdu dobrodružná :) Vlak měl zpoždění, tak jsem jela busem, ale ani ten nejel načas - nebyly prohrnuté cesty, dokonce ani D1 nee :roll:
No, nakonec jsem nějak dorazila, smůla je, že jsem doma zapomněla brýle (nechápu, jak jsem to dokázala :D ) takže na monitoru toho dneska moc neuvidím :lol: tímto se předem omlouvám za případné zvýšené množství překlepů v dnešních příspěvcích :wink:

IVULE, gratuluju k velkému ultrazvuku, prcek je Rarášek a tajnůstkář hned od mala :) Kamarádka z gymplu taky nevěděla co se jim narodí, prcek nespolupracoval celých devět měsíců :) A hodně trpělivosti s novou holčinou, snad to tentokrát vyjde…
 Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
24.1.07 08:40

Chumelí se chumelí,padá snížek bílý,škrábeme se v p.....(na hlavě),máme dlouhou chvíli.Ahoj holky.Potřebovala jsem jít dnes do vsi,ale chumelí tak,že tam pomalu není vidět.Tak to asi neklapne.Jak je to jinde?
Ivulko,jsem ráda,že je mimísek v pořádku.Kdy je další UTZ?Já myslím,že až ve 32 týdnu.To je docela za dlouho.Jsem taky moc zvědavá,co se ti schovává v bříšku.Já jdu v pátek,tak uvidíme,jestli máme také stydlínka.
Přeji všem krásný zasněžený den. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.1.07 08:58

Ahojlky holky hezke zasnezene rano..tady v Praze je snehu habadej..
Ivulko moc gratuluju k velkemu ultrazvuku,ja uz se ho taky nejak nemuzu dockat.
Uz mimi docela citim,jeste to neni nejak vyrazny,ale vim,ze je to ono.
Predevcirem jsem si dala vecer ruku na brisko a uz jsem citila jedno kopnuti.Porad si rikam,ze uz jsem prcka dlouho nevidela,jen slysela,tak snad bude vsechno v poradku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí