Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrá ránko,
Kačulko gratuluju k Tomáškovi. Ale je fakt, že by to chtělo nějaké ty slečny do pranice, přece nebude taková převaha chlapečků, ale ještě uvidíme.
Já jsem dneska byla na kožním s ekzemem. Seděla jsem v čekárně od 6.30 hod a přede mnou bylo jen 8 lidí. Tak než jsem došla na řadu, tak jsem nevěděla jak si sednout a zvednout jsem se nesměla, aby mě zase někdo nepodsedl. Mudra byla zděšená, ale pomatená jako vždycky. Předepsala mi Dithiaden (prášky) na zklidnění, i když jsem jí říkala, že žádné prášky brát nebudu a pak mi předepsala mastičky, které mi nepomáhají a nebrala na zřetel můj nesouhlas. Jako vždy. Kontrola za 2-3 týdny.
Jinak na tel velký UTZ jdu ve 14 hodin, tak dám vědět asi až zítra, do práce už pak nepoletím.
zatím ahoj Ivule
Koukám že se dneska nechce nikomu psát, tak snad se to po obědech spraví. Zatím ahoj Ivule
Ahoj,
gratuluji Kaculce a Novire k chlapečkům a Kaculce i k narozeninám.
Rozárce držím pěsti.
Jinak ještě že jsem měla výsledky z genetiky, protože naše princezna je otočená do břicha, tak není nic vidět.Proto ani nejsou cítít moc pohyby, protože mi kope dovnitř. Mám na fotce hlavu zezadu a zvednutou ruku, jako kdyby mávala, ale zkoušela jsem to vyfotit a mám to rozmazané
.
Popelko, další kontrolu si už musím dohodnout v Praze, tak ti dám vědět jak ji budu mít. Jinak mi doktor říkal, že na ten ultrazvuk do nemocnice jít nemám, že z těch výsledků genetiky už mám všechno ok, tak že už nemusím, moc se mi to nezdá.
Hezký den
Eva
Ivulko budu na tebe myslet, ale dobře to dopadne. A určitě se dozvíš sladké tajemství.
Evuško to je divné, ale zase když to říká dr, tak má asi pravdu.
Ahojky ![]()
Ivule tak už je to tu den UTZ
To tak utíká!! Budu držet pěstičky a pořádně si mimíska užij!
Já jsem si říkala, že 4 týdny bez mimíska nevydržím a tak mě asi bolelo to břicho abych ho po 14 dnech viděla hihi Magnézko zabralo, ale i tak po ránu zase cítím trošku na bocích bolest… tak budu tento týden raději ještě ležet a flákat se. Opravdu nechci porodit v 27týdnu! Hrozná to představa!
Renko doufám, že se břicho umoudří a pudu na to cvíčo! Kdyžtak budu relaxovat
Ovšem ještě nemám ten „dresík“! Co Ajka dá ti chvíli klid na odpočívání abys mohla sledovat pohyby?
Novi nechceš fakt zůstat už doma? Musíš se vykašlat na černé svědomí a myslet na pohodlí miminka…
EVUŠKO, taky se se mi to nějak nezdá… na tom UTZ mi taky zjišťovali polohu placenty a kontrolovali třeba jestli má prcek v pořádku pupeční žíly, to se podle mě z genetiky fakt poznat nedá… nehledě na to, že na ten UTZ ve 20. týdnu máš nárok - vždyť ho proplácí pojišťovna. Zkus se na to ještě zeptat doktora.
HELENIS, to víš, že bych raději zůstala doma, černé svědomí z toho fakt nemám
Jen se bojím, že pro doktorku nebudou ranní vstávaní, dojíždění, celodenní sezení a občasná nevolnost dostatečné důvody pro to, aby mě nechala doma
Někdo myslím psal, že s tím měl taky problém… Je fakt, že mě občas taky pobolívá bříško a jsem pořád unavená, ale fakt nevím, jestli to bude stačit…
Na kontrolu jdu někdy kolem 8. února, tak se zkusím zeptat a jestli to neprojde, tak to zkusím u obvoďačky, ta je v pohodě a mohla by mít víc pochopení ![]()
Ahoj po obídku,
Helčo, dresík moc neřeš. Snad ti magnézko zabere a budeš OK. Já fakt vůbec nemám čas sledovat bříško. Dopoledne jsem buď někde s Ájou nebo se rychle snažím vyžehlit, uvařit a tak. Do toho musím samozřejmě pořád odbíhat, Ája se bohužel dlouho sama nezabaví. V tuhle dobu spí, tak to dřepnu k PC a odpoledne jdeme ven. K večeru zase čteme a tak. V osm večer padnu a když se snažím soustředit se na pupík, tak nic.
Ahoj holčiny a bříška,
pomalu se budu balit v práci, tak se chci rozloučit
Doma půjdu nejspíš brzo spát, pořádně jsem se nevyspala ani nepamatuju ![]()
Bohužel manžel už jel do Přerova (pracuje tam), tak jsme s Dolfíkem a prckem sami
…no snad to do pátku rychle uteče a bude zas víkend…
Taky u vás tak sněží? Tady začalo už dopoledne a od té doby nepřestalo
to bude zas bouraček, ještě že jezdím vlakem…
Tak si užijte zbytek dne a ahojky zítra ![]()
Ahoj holky,dneska je tu fakt mrtvo,že by sníh zasypal všechny internetový linky? ![]()
Taky už vůbec nemusel padat.Ta teplá zima mi docela vyhovovala. ![]()
Novi je asi fakt, že jak která doktorka… Ale pokud jí řekneš, že je to v práci hrozný, bolí tě občas břicho si unavená, tak přeci ti napsat neschopku musí! Zkus to určitě!
Reni to tam pudu v kalhotkách hihi Ale já to zvládnu. Buď o víkendu nebo začátkem tejdne. Jsem na Áju zvědavá, to bude živel ![]()
U nás sněží malinko zatím, jako Moravačka jsem zvyklá na půl metru hihi Ale je to super, hned o něčem jiním ta zima.
Ahoj holky,
moc gratuluji k objeveným chlapečkům,ale dávejte pozor, aby tu nebylo víc chlapů než holek..
.
Helenis, neboj, já magnézko brala v prvním těhu a teď ho beru taky.A pomáhá mi, neboj se.A myslím,že každou z nás bolí tu a tam bříško, prý je to normální.
Novire, asi máš pravdu, záleží na každém doktorovi,jestli ti napíše neschopenku.Ale bylo by určitě pro tebe lepší,kdybys byla doma.To cestování moc nepřidá a ještě můžeš chytit nějakou virózu.Budu držet palce, aby ti to vyšlo.
Jinak mimi se krásně hýbe, vadí mu cestuvání autem i autobusem, to kope ještě víc..
.Na váhu asi radši už nepolezu, ráno mě málem trefilo..
Mějte se krásně a pohlaďte bříška.
Vykyna a Sluníčko
Dobré zasněžené ránko,
tak se zpětně hlásím z velkého UTZ. Takže všechno v pořádku, mrně se má k světu. Bohužel prý byly erupce na slunci a špatný tlak a nevím co ještě, tak nás sestra v čekárně upozorňovala ať chodíme, že jsou dnes miminka lenivá a nespolupracují. No pak jsem přišla na řadu a doktor podle pohledu na UTZ označil naše mrně za neskutečné, točilo se jak na kolotoči. Nemohl zaměřit srdíčko a když ho našel, tak se mu zase rychle ztratilo, jak se mrně přetáčelo. Ale důležité je, že máme srdíčko jako zvon a všechno je celkově v pořádku.
Pohlaví opět nevím, takže pořád nosím tajemství, holt mrně nespolupracuje a nechce ukázat nožičky ani to mezi nimi. Tak si budu muset počkat na další UTZ a snad mrně dostane rozum a ukáže se v plné parádě.
Jinak dnes mi má do práce přijít nová síla, holčina co zatím po škole pracovala jen v baru někde v Irsku, tak jsem zvědavá, jak bude zvládat kancelářskou práci. Nikdo jiný se nenašel, nebo teda našel, kolegyně vždy nadšená, prý bereme na 100% a na druhý den vybraná holčina volala, že má lepšího fleka jinde (celkem se to stalo už 3×). Takže už budu zaučovat novou sílu potřetí. Tak doufám, že ta to nevzdá, už mě to přestává bavit.
Tak zatím ahoj a pohlaďte bříška.
Ivule a mrně
Dobré ráno,
tak dneska byla cesta do práce opravdu dobrodružná
Vlak měl zpoždění, tak jsem jela busem, ale ani ten nejel načas - nebyly prohrnuté cesty, dokonce ani D1 nee ![]()
No, nakonec jsem nějak dorazila, smůla je, že jsem doma zapomněla brýle (nechápu, jak jsem to dokázala
) takže na monitoru toho dneska moc neuvidím
tímto se předem omlouvám za případné zvýšené množství překlepů v dnešních příspěvcích ![]()
IVULE, gratuluju k velkému ultrazvuku, prcek je Rarášek a tajnůstkář hned od mala
Kamarádka z gymplu taky nevěděla co se jim narodí, prcek nespolupracoval celých devět měsíců
A hodně trpělivosti s novou holčinou, snad to tentokrát vyjde…
Ahoj.
Chumelí se chumelí,padá snížek bílý,škrábeme se v p.....(na hlavě),máme dlouhou chvíli.Ahoj holky.Potřebovala jsem jít dnes do vsi,ale chumelí tak,že tam pomalu není vidět.Tak to asi neklapne.Jak je to jinde?
Ivulko,jsem ráda,že je mimísek v pořádku.Kdy je další UTZ?Já myslím,že až ve 32 týdnu.To je docela za dlouho.Jsem taky moc zvědavá,co se ti schovává v bříšku.Já jdu v pátek,tak uvidíme,jestli máme také stydlínka.
Přeji všem krásný zasněžený den. ![]()
Ahojlky holky hezke zasnezene rano..tady v Praze je snehu habadej..
Ivulko moc gratuluju k velkemu ultrazvuku,ja uz se ho taky nejak nemuzu dockat.
Uz mimi docela citim,jeste to neni nejak vyrazny,ale vim,ze je to ono.
Predevcirem jsem si dala vecer ruku na brisko a uz jsem citila jedno kopnuti.Porad si rikam,ze uz jsem prcka dlouho nevidela,jen slysela,tak snad bude vsechno v poradku. ![]()