ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
18.1.07 13:21

Tak to koukam jak se za vsechno plati..
Ted mi rekl kolega v praci,ze jeho manzelka platila 300,– kc,tak uvidime.
Helenis taky jsem zapomela pogratulovat k negativnim tripplum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
18.1.07 13:33

Popelko,abych pravdu řekla, tak mi přijde, že je to u našeho dr. docela normánlí.Když dělá kontrolní stěry tím štětečkem,platím 20Kč, za fotku z utz jsem platila 70Kč a za tu genetiku 100Kč.Ale na nic vlastně nedává stvrzenku, mě tak teď napadlo.. No uvidíme do budoucna.
Jinak kvůli té placentě říkal,že opatrně s pohlavním stykem a když jsem to řekla doma, tak se to nesetkalo s velkým ohlasem.Tak jsem manžovi řekla, že může být rád, že to nezakázal úplně, jako té paní přede mnou.. :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
18.1.07 13:39

Ahoj holky,

Helčo, gratuluji k negativním tripplům. Ta písnička je moc hezká. Byly jsme dnes s Ájou v Benjaminu na cvičení, tak jsem se ptala na to těhu cvičení. Dvě místa tam mají volný, tak jsem nás tam předběžne zapsala. Teda nevěděla jsem tvoje jméno, takže to bylo trochu trapný, ale v poho. Cvičí se ve středu od 11 do 12hod. Příští týden je Benjamin zavřený, takže až tu další středu
31. 1. Jo a platí se vždycky za pět lekcí 450Kč. No není to zrovna málo. Jenže je to i s hlídáním dětí, takže se musí zaplatit i ten „hlídající“.

Jinak mám asi pěknýho lenocha, pořád o sobě nedává vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
18.1.07 13:59

Vyk za fotku platím 50,– ale jinak za nic. No asi záleží na doktorovi, ale schválně si o tu stvrzenku zkus říct.

Renko to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo nemá lenochůdka…ten náš Mikulášek si tam lebedí a je v pohodičce a vůbec ho nevzrušuje, že už by se měl nějak projevovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
18.1.07 14:00

Holky děkuju :) jsem o moc klidnější!
Reni teda ty si poklad! Tak si píšu 31.. jsem na to zvědavá. 450 za 5 lekcí se mi nezdá moc! Je ja se těším :) Jo ale mám problém! Co si mám jako oblíct?? Já nemám vůbec žádné kalhoty! Jako šustky nebo kraťasy co jsem nosila teda už neoblíknu!!! HRŮZA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
18.1.07 14:10

Jo a ještě u mé dr platím za fotku 50,– Kč, ale vždycky mi řekne ať si ji schovám hihi a za skla jednorázové taky 50,–. Minule když se byl Tom dívat na UTZ a ptal se na pohlaví tak nechtěla nic platit. A myslím, že ani chtít nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
18.1.07 14:21

Helčo, s oblečením mám taky trochu problém. Teď na cvičení s Ájou nosím kalhoty na zavazování v pase. Jsou to v podstatě tepláky a k tomu tričko. Taky se už nevejdu do žádných kalhot, v kterých normálně cvičím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
18.1.07 14:34

Holky tady už zase leje jako z konve.To je den… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
18.1.07 15:08

Tak u nás se rozpršelo právě před chvíli…ano ano za chvíli mám jít domů, tak mě to nepřekvapuje.

Opatrujte se, ať vás to neofoukne a neodfoukne a zítra ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.1.07 16:00

Ahoj holky,
taky už se budu zvedat…
V Brně zatím ani nefouká ani neprší, tak doufám, že to ještě chvíli vydrží :wink:
Strašně se už těším na víkend, tenhle týden byl naprosto příšerný, v práci se to děsně vleklo a ještě samé jobovky :(
No nic, snad se to zlepší a když tak bych tak od března fakt zůstala doma.
Ahoj a pohlaďte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
18.1.07 16:29

Ahojky,

dneska jsem se sem dřív nedostala. Stále tu mám auditory za zády :-( No snad to brzy skončí.

U doktora jsem zatím neplatila nikdy nic, tak uvidím, jestli po mě bude ještě do konce těhu něco chtít.

Jinak prcek kope až moc :-) Vnímám ho i během dne, když jsem zabraná do práce.

Venku to pěkně fučí, i když zatím neprší. Vůbec se mi nechce z vyhřáté kanceláře do toho nečasu. Nocovat tu ale nehodlám, takže to jdu zkusit. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
19.1.07 08:33

Ahoj hezke rano.To tedy byla noc..hruza.
Holky mela jsem dnes uplne zivej sen.Predtim nez jsem vstala,tak se mi zdalo,ze mam v naruci poradny mimco a byl to jasnej kluk,takze jsem presvedcena,ze budeme mit kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
19.1.07 08:43

Ahoj holky,
taky u nás děsně foukalo, dokonce jsem se kvůli tomu i budila…
Dneska je konečně pátek :) strašně se těším, až přijede manžel… a v sobotu jedeme pro autosedačku (starší na inzerát), tak už se nemůžu dočkat, je to první vetší věc pro prcka co už budeme mít doma :)

MARTINECKO, taky se mi už zdálo, že máme kluka, ale za asi 14 dni na to se mi zdálo o holce, tak teda nevím, co to nakonec bude :) … no, vlastně možná už budu vědět v pondělí :D

Tak jo, musím začít pracovat, tak se zatím mějte, určitě přes den ještě nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
19.1.07 09:36

Ahojky,

doufám, že jste včerejší noc přežili všechny ve zdraví a bez materiálních škod. Byla to docela síla. Ráno jsem se probudila už v pět, protože prckovi se vítr vůbec nelíbil a kopal a kopal.

Martinečko, jsem zvědavá, jestli se ti sen vyplní a budeš čekat kluka.

Já i manžel jsme také přesvědčení, že to bude kluk, tak uvidíme, jestli se intuice vyplní.

Novire, ať se nákup sedačky zadaří. Také se těším, až začneme něco pořizovat :-)

O víkendu asi zajedeme na chatu, podívat se, zda tam vítr nezanechal nějaké větší škody. Mám z toho docela obavy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
19.1.07 09:42

Kaculko ja jsem se vzbudila asi v jedenact vecer a musim rict,ze fakt des to pocasi.V kolikatem jsi vubec tydnu Kaci?
Tak doufam,ze na chate vam to nenadelalo zadny skody.Je to nevypocitatelne s tim pocasim.
Ja uz se tak tesim na ten velky ultrazvuk uz,abych zase videla miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí