ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
18.1.07 08:43

Ahoj, Popelko, Ivule, zdravím vás do práce, jsem dnes také brzy na netu, protože dělám něco do práce pro zastupující kolegyni co spěchá, navíc jsem asi od půl 6 vzhůru, k té rýmě a kašli se přidala bolest v tříslech, to mám když jsem nachlazená.
Ať se vám v práci daří a Ivule přeji a ť ji to dnes rychle uteče a zítra se pěkně vyleží.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
18.1.07 08:46

Evuško tak hlavně ať se ti brzo uleví a je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
18.1.07 08:55

Ahojky preji hezke ranko.
Dnes nam tady v Praze ale pekne fuci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
18.1.07 08:59

Martinko ahoj…u nás v půlkoníkově to fičí taky…a ráno když jsem šla do práce, tak krápalo. Ale i tak je teplo 10°C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
18.1.07 09:01

Dobré ráno holky.U nás je taky hnusně,leje jako z konve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
18.1.07 09:16

Uááá mě tak svěděj prsa :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
18.1.07 09:46

Ahojte,
u nás v Ostravě to dneska taky pěkně fučí a ještě k tomu prší, ale s přestávkama. Už jsem volala kolegyni, že jsem dneska jen na dopolední úřední hodiny a pak si beru dovolenou i na zítřek.
Byla štěstím bez sebe. Ať je ráda, že si beru dovču než nemocenskou.
Jinak Popelko, taky mě často svědí bradavky a nejraději bych si je škrábala skoro pořád, což nejde. Tak doufám, že to jednou přejde.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.1.07 09:59

:D :D :D Dobré ráno holky,

POPELKO, musím se strašně smát :) ještě že tyhle problémy teda nemám…

Včera večer jsem si ještě si četla „kočárkovou“ diskuzi, dokonce se mi potom o kočárkách i zdálo :)
Jsem asi ulítlá, ale stašně se mi líby tyhle golfky:
http://mimi-vyskov.com/…/000359.aspx
http://mimi-vyskov.com/…/000363.aspx … nemusíme kupovat hluboký kočárek - budeme mít půjčený z rodiny - tak jsem přemýšlela, že bych tenhle pořídila jako cestovní verzi pro mimčo (součástí je i taška na mimčo…nebo jako kočár na balkón) a později využívala golfky. Co myslíte, nemáte s těmito kočárky někdo zkušenost?

A ještě jeden můj favorit :wink:
http://mimi-vyskov.com/…il/KKB1.aspx

V Brně zatím neprší, tak doufám, že nás to mine, zrovna dneska jsem vytýhla deštník z tašky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
18.1.07 10:04

Trxx je takmé můj favorit,ale u nás je nikde nemaj,tak jsem ho ještě neviděla naživo.Ale v pojedeme ke známým do Plzně a tam je maj, tak se podívám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
18.1.07 12:26

Ahoj holky,
tak se hlásíme z kontroly, všechno je v pohodě, mimísek roste, byl krásně vidět hrudníček a srdíčko.Taky prý mám níž uloženou placentu,ale říkal, že se na 99% vytáhne, tedy do porodu.Tentokrát jsme se neměřili, ale půjdu na genetický ultrazvuk 13.2 v 9.00 a pak hned na kontolu, tak mi to prosím přidej Popelko do seznámku.Tak si asi necháme říct,jestli to bude kluk nebo holka.Normálně se za to platí, ale tam ne a ještě prý dají zadarmo fotku a nahrají na video, tak se těším.Akorát mě dr. nepotěšil,prý budu muset na zátěžový test kvůli cukrovce.Vůbec jí v rodině nemáme a nikdy jsem tam nebyla.No dočkat se nemůžu, prý se zpřísnily podnímky..
Koukala jsem na fotky, moc vám to tam všem sluší.
Jinak gratuluji k výsledkům z tripplů a užívejte si bříška.
Vykyna a Sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
18.1.07 12:31

Vyky gratuluju..a jak pises,ze se plati to myslis jako ,kdyz ti reknou,jestli je to holka nebo kluk?Asi jsem to blbe pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
18.1.07 12:56

Ahojky.
Vykyno gratuluju, tak to je supr, že máš tak dobrou nabídku, že ti udělají i video.. to asi u nás nehrozí :( Musím se zeptat, jestli si můžeme vzít aspon kameru… snad by to nemusel být problém ne?? Jen preci babicka by taky chtěla vidět prcka…
Holky nedá mi to nepodělit se :) Prý se to dětem hrozně líbí :)
 http://www.rajsmichu.cz/show_media.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
18.1.07 13:05

Martinečko, to byla náhoda,že jsem se to dozvěděla.Seděla jsem v čekárně s paní, která jde na mateřskou a ta mi řekla, že platila u našeho dr. 200Kč za určení pohlaví.A o tom natáčení na tom genetickém mi taky řekla, tak když se dr. ptal, jestli chci do nemocnice nebo na polikliniku Jih, řekla jsem na Jih.Protože v nemocnici jsem kdysi byla a nic.. :( .A kolega z práce říkal, že za určení pohlaví taky platili, ale nevím kolik, chodí k jiné dr.Docela síla, ještě že jsem tak ukecaná.. :lol: no jak se říká:" Líná huba..
Helenis,kameru snad jo,to ti zakázat ani snad nemůžou,ne? Je škoda,že to nedělají,vždyť by si člověk i rád zaplatil, viď?Je to všude jinak a pak nemáma přehled, ale o to asi jde.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
18.1.07 13:14

Ahojky maminky,
Helenis ta písnička je nádherná. Moc se mi líbí

Marcela
18+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
18.1.07 13:19

Vyk moc gratuluju ke kontrole.
To je teda mazec platit za určení pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí