Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holčičky,
nedá mi to, abych než uteču na UZ nepogratulovala Novire k Tobiáškovi. Moc moc Ti to přeju a jsem ráda, že je všechno v pořádku.
Všem Vám také moc děkuji za přáníčko.
Čeká mě ještě hodinka v práci a pak pofrčím na ten velký ultrazvuk. Jsem strašně nervózní. Doufám, že mi nebude chtít doktor měřit tlak a puls, protože srdíčko bije jako o závod.
Určitě Vám dám večer vědět, jak jsme dopadli.
Rozáro, myslím na Tebe, ať je v nemocnici všechno v pořádku. Kluci to určitě zvládnou.
Včera jsem se prala s metříkem, tak jsem zvědavá, jestli se dílko podařilo ![]()
Kačulko, gratuluju k metříku. Jinak držím palečky na UTZ. Bude to všechno v pořádku. Ale nervy si holt budeme užívat až do porodu a pak celý život. Já jsem zralá na infarkt už dneska a to jdu na velký UTZ až zítra.
Jinak manžel už tuší pohlaví mrněte, bude to prý holka, protože tak zhoršený ekzem a škaredou pleť jsem neměla ani jako kojenec. Kuba tudíž tipuje, že budeme mít minimálně modelku ne-li missku. Protože mi ubrala tolik krásy. Ani jsem netušila, že jsem tak krásná.
Tak jsem v práci dnes oznámila, že zítra jdu na kožní a basta, takže zítra to bude doktorský den.
Jinak slyšeli jste o tom rapidním ochlazení v únoru, v rádiu říkali, že budou snad teploty až kolem -25 C, tak se máme na co těšit. To budu raději doma na nemocenské než vytáhnout nos v takové zimě, to už budu mít i malou novou zimní bundu.
Zatím ahoj Ivule
Ahoj holky,
NOVIRE, gratuluji k velkému UTZ a hlavně ke chlapečkovi.
Tak jsem myslela, že si pohlaví říct nenechám, ale jak vás tak čtu, začínám být pěkně nalomená. Jinak je mi to ale stejně jedno, co to bude. Páreček by sice nebyl špatnej, ale pro holku bych aspoň nemusela kupovat moc oblečení. A i představa dvou holek mi připadá docela fajn.
ROZARO, držím palce, ať je všechno v pořádku. Chlapi to určitě doma zvládnou, budou muset.
KACULKO, držím palce na velký UTZ.
Já jdu teprve v pátek na KO, kde bych se měla s dr na tom UTZ domluvit. Začínám být trochu nervozní, mimčo zatím moc necítím. Fakt je, že jsem pořád v poklusu, v klidu si sednu až večer. Tak snad je všechno v pořádku.
Popelko, tak to jsme na tom s tím odloubáváním stejně. Mrně mě taky pěkně kope. Už bezpečeně poznám která poloha sedu nebo lehu je mu příjemná a která ne. Dává mi to jasně najevo. Snad už budu zítra vědět, jestli za to vděčím holčině nebo klukovi. Bože já jsem od přírody zvědavá a tohle je pro mě utrpení, nevědět co to vlastně nosím pod srdcem.
Zatím ahoj jdu se vzdělávat v oblasti kočárků.
Ivule
Kačulko poradíš mi, jak si sem mám udělat metřík. Teď jsem to zkoušela najít na prvních stránkách této diskuse, ale nějak se mi to nepovedlo.
Marcela
18+5
Ahojky,
tak se hlásíme z kontroly. Jsme v pořádku!
Pan doktor postupně projížděl a ukazoval hlavičku, ouška (nosánek a pusinku jsme neviděli, protože se prcek strašně mlel), čtyřkomorové srdíčko, které pravidelně tluče, ledviny, močový měchýř, páteř, obě ručky a obě nožky a taky už víme zda to bude klučík nebo holčička.
Takže chvilka napětí…
A JE TO TOMÁŠEK
![]()
Popelku, prosím o záznam do seznámku.
Holky, jsem strašně štastná. Na ty dnešní narozeniny hned tak nezapomenu. Mám pusu od ucha k uchu a je mi náááádherně!
Strašně moc Vám všem přeji, zažít si to také, je to báječný pocit.
Budu Vám všem moc a moc držet palce a těším se na vylíčení Vašich pocitů, až přijdete z ultrazvuků.
Marcelko, metřík nastavíš na www.tickerfactory.com Vybereš tam pregnanci, zadáš termín porodu a zvolíš jak má metřík vypadat. Potom dáš odeslat a zkopíruješ data, která ti to napíše do bb codu. To vložíš do nastavení ve svém profilu kolonka podpis (vlevo nahoře u jakéhokoliv tvého zaslaného příšpěvku) a u kolonek zobrazit html, povolit podpis apod. změníš ne v ano. Napsala jsem to hodně zběžně a netechnicky, ale snad ti to alespoň trošku pomůže.
Ivule, držím palce na zítřek ![]()
Přeji všem krásný večer a pohlaďte bříška. Já jedu s manžou a Tomáškem na nějakou dobrou večeři. Musíme to oslavit ![]()
Ahoj holky!
No tak bolest lepší nebyla, právě naopak, začalo mi tvrdnout bříško, takže jsem naklusala k dr. a dala mi magnézko pít a klid na lůžku
Dneska už je to lepší, tak snad se jen rozpínala prďola… Ale teda ty nervy v 1 v noci, nepřeju nikomu!
Novire moc moc gratuluju k synkovi a k úspěšné KO to je supr pocit co ![]()
Rozárko až tak jo? Teda to je mi líto, ale na druhou stranu, budeš mít prcka pod kontrolou a vědět, že je vše OK! Tak držím pěstičky a budu na tebe myslet! A na jak dlouho nevíš?
Kačulko tak to je nádhera, další klučík! No tak to s Barunkou doufám vydržíme bez pindíka a vyrovnáme to trošku hihi A vše nej nej k narozkám, ten nejkrásnější dárek už máš, takže pro oba zdraví, štěstí a lásku!
Kaculko, taky samozrejmě gratuluji k Tomáškovi a přeji všechno nej k narozeninám. To ti vyšlo parádně s tím UTZ.
Začíná tady být nějaká převaha chlapečků.
Helčo, jak je? Co pupík?
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 25.1. UZ, 14.2. Dr.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO???, 29.1. KO nemocnice
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO DNES!!! velký UZ, 14.2. Dr.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 29.1.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO ??? 6.2. Dr.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO 24.1.
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 30.1. + velký UZ
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 26.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 31.1., 8.2. velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 26.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 31.1., velký UZ 13.2.
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 13.2. velký UZ
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO DNES!!!
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 31.1. + Tripple testy
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
4 Chlapečci 1 Holčička 1 Překvapení
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Kaculko moc moc gratuluju k Tomáškovi. To máš ten nejkrásnější dárek k narozeninám. Doufám, že jste to pořádně oslavili.
Jen tady máme nějakou převahu chlapečků. CHtělo by to nějakou slečnu.
Helenis to mě mrzí, že tě bříško takhle zlobí, tak snad už bude po tom magnézku dobře.
Zrovna včera jsem četla, že jedna holčina v dubnu porodila v 27. týdnu. Doufám, že nám se něco takového vyhne obloukem.
Na dnešní kontroly držím palce Ivulce a Vvik…snad budeme mít další odhalené tajemství.
Ahoj holky, gratuluju k velkýmu UZ, strašně Vám závidím. Už se nemůžu dočkat, tajně doufám, že budeme mít holčičku,ale všichni to tipují na kluka, tak uvidíme…
Helenis, Rozarko, doufám,že budete v pořádku, tak hlavně odpočívejte, něco hezkého si čtěte a udržujte se pokud možno v psychické pohodě.
Mimochodem mě od včerejška zase děsně bolí hlava, vždycky to mám se změnami počasí, ale před těhu jsem na to netrpěla. Jsem teď na to nějaká citlivá.Jsem zvědavá, jak to bude s tím sněhem, já bych se letos bez něj už obešla, na lyže nemůžu, tak to pro mě nemá to kouzlo!!!
Tak se mějte, já se asi už vrhnu do práce…pa
Děkuji za držení palce - ale u mě to je zatím jenom obyč kontrole.. Triple testy snad ještě nejsou, a ostatní je až „později“..
Kačulko: hezké jméno (taky náš favorit)..
Věra
Dobré ráno holky,
moc děkuju za gratulace a hned jednu posílám dál Kačulce k Tomáškovi ![]()
HELENIS, ROZARKO… ať jste brzo v pořádku ![]()
Držím pěsti na dnešní kontroly Vvik a Ivuli…
Ach jo, vůbec se mi nechce pracovat
nejraději už bych byla s prckem doma, v práci to stojí za houby a to ranní vstávání taky nic moc teda… Navíc mi příjde, že se mi trochu vrátily ranní nevolnosti
… musela jsem si po cestě do práce koupit rohlík, jinak by to asi špatně dopadlo.
Tak se zatím mějte a a opatrujte bříška, zkusím se donutit k nějaké činnosti ![]()