Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak u nás je cca 10 až 15cm sněhu. A pořád padá a padá.
Zkouším rovnou metřík tak jsem zvědavá.
Marcela
Ahojky holčičky,
krásné zasněžené dopoledne. Tady sněží a sněží. Když jsem dneska vycházela z domu, tak to tam vypadalo jako v pravé ladovské zimě ![]()
Cestu metrem jsem zvládla v pohodě, ale autobus potom stávkoval, takže jsem si dala od metra do práce takovou zdravotní 15min. procházku.
Martinečko, určitě je všechno v pořádku, uvidíš sama na velkém ultrazvuku. Už se dočkáš
Je to fakt zážitek.
Kami, další UZ nás čeká v 30tt. Je mezi nimi pěkná prodleva.
Ivulko, tak ty budeš mít pěkného tajnůstkáře.
Hlavně, že je všechno v pořádku a srdíčko bije jako zvon. Držím palce, ať slečna je chápavá a zaučování je už konečné. V práci jsme také už několikrát řešili nástup nových spolupracovníků a probíhalo to podobně jako u Vás. Poslední pani dala vědět týden před nástupem, že nedorazí ![]()
Já bych měla začít zaučovat novou paní cca od března, tedy pokud se někdo najde.
Dávejte na sebe všechny pozor a na bříška o to víc.
tak metřík zkouším znovu, nějak se mu sem nechce.
Já už se taky šíleně moc těším na UTZ malého jsem viděla naposledy v 9týdnu a od té doby nic. Ani srdíčko. Taky se těším a z druhé strany si říkám aby byl prcek v pořádku. Už aby těch 14dní uteklo.¨
Však se všichni dočkáme.
Marcela
Ahoj holky, omlouvám se že vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte něco bližšího o Rozaře, u nás na červenci jen napsala, že nastupuje do nemocnice, ale nevíme s čím, a na jak dlouho. Doufám, že to není nic vážného ![]()
Díky Pavla z července
Ahoj Pavlo z července ![]()
taky nevíme na jak dlouho a s čím je Rozara v nemocnici, akorát psala, že jí tvrdne bříško a že teda nastupuje… Pokud od té doby neposlala někomu SZ, tak to jsou poslední informace co od ní máme…
Ahoj holčiny a pupíci,
děkuji za Vaši podporu. Nová holčina se zatím jeví jako chápavá, tak snad se nezalekne množství práce a pracovní náplně. Jinak to vypadá dobře.
U nás pořád sněží a sněží. Už tu máme přes 10 cm a jak jsem šla do práce, tak cestaři projeli všechny cyklistické stezky, ale chodník ani jeden. Tak jsem šla cestou necestou, ale snad to prohrabou odpoledne. No, ona je asi ta zima, jako každý rok, překvapila, což se dalo čekat.
Zatím ahoj Ivule
Ahojte,
tady taky pořád sněží a sneží a sneží
abych se vůbec dostala z práce
… chudák Dolfík, asi bude dneska doma dlouho sama, než dorazím ![]()
Ahojky ![]()
Tak konečně po velkém UTZ! No gratuluju
Stydlína mám taky, ale věřím, že se to ještě ukáže! Ale taky znám případy, co chtěli vědět a měli překvapení
Každopádně hlavně, že mimi je tak čilé a k světu! To je hlavní.
Marci ten metřík se ti nějak nedaří… zkopírovala jsi to z toho rámečku BBcode? Musí to začínat . Tak snad se povede, je to veseljší a máme přehled pak
![]()
Dneska je můj od rána nějak čilý! Vstal už o půl desáté (po nočních to je tak do dvanácti) a hned jsme jeli nakupovat a k rodičům a teď dává kolem koberece nové lišty
Jak dokáže sníh člověka rozprodit hihi Ale já jsem taky moc moc ráda, že sněží. Aspoň se všechny bacily, klíšťata atd. z ničí.
Tak krásný den a pár kopanečků od mimísků.
PS: Jakto že v červnu nejsou žádné dvojčátka??? ![]()
Ahojky,
u nás je sněhu požehnaně, přes noc napadlo dobře 15cm a když jsem jela v jedenáct hodin do města, nebylo prohrnuto.. No klasika, jako každý rok.
Helenis, taky divím, že tu nejsou dvojčátka, ale co jsem koukala do července a dál, taky tam nejsou. Oni stejně dvojčata jsou víc nervů, aby to dobře dopadlo.
Gratuluji všem k velkým UTZ, sama se moc těším a doufám,že nemáme stydlína, to by mě mrzelo.
Mějte se moc hezky a dávejte na sebe pozor.
Vykyna a Sluníčko
Já bych s těma dvojčatama ještě počkala, třeba některá dvojčata čekáme, a nejsou vidět, protože jsou v zákrytu. Kamarádka od mé kamarádky taky čekala jedno a 14 dnů před porodem ji sdělili, že vlastně čeká 2. A já jak jsem psala už dříve jsem z nepoznaných dvojčat, je fakt, že je to už pomalu 26 let, ale přeci. Podotýkám mamča měří 158 cm a já měla 3,5 kg a 51 cm a brácha 3,4 kg a 50 cm, takže žádní drobečci, ještě k tomu nás mamča přenášela o 10 dnů. A doktoři to nepoznali a to mamča říká, že se valila jako tank a nejdříve všude vcházelo břicho a pak došla teprve ona. Tak třeba se ještě v červnu budeme divit.
Je to sice dvojnásobná starost, ale i dvojnásobná radost.
Jinak u nás pořád sněží a sněží, chodníky byly sice už projety, ale už jsou stejně zapadlé sněhem.
Zatím ahoj Ivule
Ahoj holky,
tak u nás v Měcholupech taky pořád sněží. Dopoledne jsme s Ájou vyrazily poprvé na boby. O vánocích se na horách sněhu bála, tak jsem měla trochu strach. Ale paráda, vypadala moc spokojeně. Hned za barákem máme i malý kopečky, takže i jezdila sama. Jen já jsem pěkně vyřízená. Pořád ji tahat sem a tam. A to bych chtěla jít i odpoledne, tak uvidíme.
Tak se zatím mějte fajn a ať nezapadáte v práci.
Ahoj,
HELENIS, gratuluju k ultrazvuku
supr, že je všechno v pořádku… a ze stydlína si nic nedělej, třeba ho to přejde ![]()
IVULE, vaše máma je teda podle mě hrdinka, takovýhle dva cvalíky… to by zasloužila metál ![]()
Myslíte, že by dvojčata nešla poznat ani na tom velkém UTZ? Navíc by musela být slyšet 2 srdíčka, ne? Podle mě se to asi teď zas až tak moc nestává, že by to doktoři nepoznali… ale překvapení by to bylo fakt veliké ![]()
Jo holky, neuvažovaly jste některá, že si zajdete na 3D ultrazvuk? Naše mamina mě na to ukecává, ale já nevím, jestli to není zbytečné ![]()