ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
25.1.07 08:38

Krasné ráno maminky a miminka :-)

Hlásím,že jsem od včerejska doma,podepsala jsem papir,že odcházím na svou žádost,bylo to deprimujici jen tak tam lezet.Kluci byli bez dozoru a starsi si to pekne uzival,misto ze skoly domu chodil do inet kavarny,jakoby doma nebyl net…ach jo…asi me z té jeho predpuberty picne.
Děkuji,že jste na mě myslely.Jinak jsem vas postupně dočetla a koukám,že jste nepochopily z mé info proč tam jdu.Břicho mě bolelo neustále ,doma jsou celkem nervy,a pokaždé,když jsem se rozčilila,tak mě břiško pěkne ztvrdlo a v neděli odpo jsem špinila,pak jestě jednou,ne moc,ale jednorázově-dostala jsem strach,tak jsem zaskocčla k mé dr…ta řekla,že to vypadá na stresovou dělohu,že se nemám nervovat,že mimi je teď nejduůežitější…hm,ale to ja přece taky vím,ale jak to udeěat?Řekla,že k tomu špineni na UZ nic nevidi,ale že mam níže placentu,a že se mám jít obléct..něco mezi tím ťukala na stroji a pak mi jen oznámila,že tak na týden do nemocnice na ležení a pozorování…nechtěla jsem,ale řekla mi,že co když teda potratím…ať něco nepodceníme.
V nemocnici měli stejný názor…ale mimi je v poho,zvesela si kope,ale nechce ukázat ,co má mezi nožkama…asi tuší,že bych moc chtěla holčičku…ale už jsem mu říkala,že je to jedno,jen ať je zdravé…tak mě za odměnu každý večer nebo když si lehnu oťukává prstíky…a nestydí se ani před taťuldovou rukou.Ale do oblastí mezi nožkama nás tedy nakouknout nenechá :lol: .
Včera bylo v nemoc nici taky vše v pohodě,tak se mě ptali,jestli tam chcci ještě zůstat nebo jít domů…řekla jsem domů ,ale musela jsem jim podepsat papír,že je to na žádost matky.
Tak jsem se v nemocnici zklidnila a včera doma po zkontrolování žákovské opět nervla…v obchodě jsem potkala třídní učitelku ,tak jsem s ní měla 1/2 hod. rozhovor mezi ragály marketu…domluví nás do poradny…tak snad to bude lepší.
Jinak přítel je kouzelné zlatíčko,teď už mi tu píše 4 sms,jak mám ležet a co Rozárka a jestli už je vzhůru,napsala jsem mu,že ji u PC teď necítím,tak mi napsal,ať mu hned dám vědět,až se vzbudí :-), a já že ji půjdu pozorovat,až uklidím a zajdu do obchodu,tak mi hned volal,že žádný obchod a žádný úklid,že vše zařídí s Danielem až dojdou ze školy a z práce.....
Tak je mi teď tak nějak hezky…v životě se o mě nikdo tak nestaral.
Přeji vám pohodový den bez námrazy nejen venku…a pohlaďte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.1.07 08:42

Ahoj pekne snehove ranko..
Dnes jsem si poprve vzala tehu kalhoty,musim rict.ze je to v nich pohodlnejsi,ale stejne me jsou jeste dost velky.
Vcera nam dopadl byt,takze se budeme od dubna stehovat.Tedy ja za Pepcou do Prelouce,takze dneska budu oznamovat sefovi,ze si bude muset od dubna hledat nahradu za me. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
25.1.07 08:47

Dobré ráno holky,
tak se taky hlásím z práce, nějak jsem dorazila, ale asi třikrát jsem sebou málem sekla :roll:

LENULE, koukám, že jsme na tom skoro úplně stejně :wink: Taky si spousta lidí myslí, že mám práci v pohodě - kancelářská krysa :wink: - ale mě to strašně unavuje, hlavně to cestování, sezení, stresy a tak… tak jsem zvědavá, jak se na to bude doktorka tvářit…
Taky jsem věčně sama doma - manžel jezdí jenom na víkendy - psa máme taky a je fakt, lítat kolem domácnosti přes týden moc nezvládám, většinou to všechno dohání Marťa o víkendu :oops:
A přiznám se teda, že VŠ jsem na podzim vzdala :oops: vůbec jsem nezvládala chodit do práce a do toho ještě psát seminárky, koncepty atd. Říkám si, že než aby se z toho lítání a stresu něco prckovi stalo, tak to raději ještě odložím (byla jsem v prváku).
Takže máš můj neskonalý obdiv, že to všechno zvládáš :wink:

Na sladké mám pořád chuť taky, ale oproti normálnímu stavu to u mě není zas až takové změna, akorát teď z toho nemám takové výčitky svědomí :lol:

POPELKO, to musí být supr, když už se ti vlní bříško :D Manžel zatím cítil prcka jenom jednou, taky vždycky nějak záhadně vycítí (prcek) že teď čekáme až se pohne a jak naschvál je úplně v klidu :wink:

ROZARO, to je supr, že už jsi doma a hlavně že je Rozárka v pořádku :) moc ti tu holčičku přeju, protože zatím to vypadá, že je tady klučičí přesilovka :lol:

MARTINEČKO, kdy jdeš na ten 3D ultrazvuk?

Taky jsem nějak rozepsala :roll: , tak ať to všem pracujícím brzo uteče a dostanem se přes ten sníh v pořádku domů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
25.1.07 08:52

Ahoj holky,přeji krásné dobré ráno.
Rozáro,to je dobře,že už je to v poho,ale s těma domácíma pracema bych se moc nezabejvala.Máš doma spoustu šikovnejch chlapů a ty to pod tvojí taktovkou určitě všechno zvládnou.Sice se říká,že ženská vydrží víc,než člověk,ale…Odpočívej a hlaď si bříško. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.1.07 09:00

Mela bych jit dneska,snad to vyjde.Moc se tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
25.1.07 10:24

Ahojte holky a miminka,

Lenulo, nechápu, proč doktor se tváří na neschopenku, měl by brát do úvahy to minulé těhu. Určitě potřebujeme klid. Stejně tak Novire, práce v kanceláři není opravdu dovolená,co si neodřeme rukama, tak nám projde hlavou a na stresy opravdu teď nejsme připravené.

Rozárko, je dobře, že je malá v pohodě, a je dobře, že jsi tam na pár dní šla, já nemám jiné děti, tak jsem tam byla v měsíc celkem v pohodě, ale chápu, že mít doma děti, které tě potřebují je zavazující. Hlavně se snaž brát všechno klidněji.

Včera jsem šla na roh něco nakoupit, vyšla jsem z domu na schody a hned na tom prvním jsem si hodila tanec skoropadák. Ustála jsem to, ale udělalo se mi pěkně zle z představy, že bych žuchla a jela až dolů. Naprosto nechápu jak si někdo může udělat kachličkový schody, z lesklých kachel a bez stříšky. Dávejte na sebe pozor.

Popelko, ty máš ale divocha. Naše malá moc nevyvádí. Asi to bude i tím otočením do břicha, že si možná ťuká dovnitř. Sem tam ji cítím, ale žádné vybulování se nekoná. Tedy vybulování z pohybů, jinak břicho již mám obrovské. Jsem zvědavá kam to až poroste. :-)

Přeji hezký den
Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
25.1.07 10:47

Rozáro, vítej mezi námi a šetři se. Chlapy máš velký, tak ať se snaží, neboj se zvládnou to.

Lenulo, s tou nemocensku jsi mě teda šokovala. Mě doktorka nabízela nemocenskou až do konce těhu v říjnu už při nachlazení a po zjištění náplně mého zaměstnání. Jsem taky kancelářská krysa s častými výjezdy do okolí, ale nejvíce času trávím v kanclu a bohužel taky s lidma. Taky bych už chtěla být doma, ale pořád mám v sobě zábrany odejít od nedodělané práce, chci mít za sebou čistý stůl, i když vím, že si to tady ti vůbec nezaslouží. Ani neočekávám, že bych se sem po MD vrátila. Ale člověk nikdy neví.

Evuško, taky mám hrůzu jak jdu ven, že sebou někde švihnu. Loni jsem padala v zimě celkem často, a to nosím boty bez podpadků, protože se v nich necítím. A ještě ty klouzačky nejsou pod tím čerstvým sněhem vidět, tak si můžeš dávat pozor jak chceš a stejně jedeš. Kachličky na schodech jsou opravdu originální, kdo to proboha vymyslel?

Martinečko, držím palce ať Ti dneska výjde ten 3D UTZ. A ať víš co čekáš, ale už by to konečně chtělo nějakou tu holčičku, na všechny ty kluky okolo. Nebudeš náhodou v dubnu nastupovat na MD? V práci by stejně museli hledat novou sílu.

Novire, s těma domácíma pracema jsme na tom obdobně, myslela jsem, že v druhém trimestru těhu nebudu tak unavená, ale příjde mi, že je to ještě horší než na začátku. Sotva se doplazím domů z práce a pak ještě něco dělat je nad moje síly. Nakupovat chodím cestou z práce, a vařím po večerech, ale ne tak často jak bych asi měla i chtěla. No ale budu doufat, že se to časem zlepší. Musíme holt vydržet.

Popelko, já zatím cítím jen takové letmé zavlnění bříška při kopání mrněte, tak snad to bude časem intenzivnější.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
25.1.07 11:05

Ahoj holky,
tak jsem se konečně vyhrabala z postele.. :D .
Rozárko,jsem ráda, že jsi v pohodě.Cápu tě víc ,než ostatní.Pubertu by měli zakázat, protože je to hrozné.Já mám tedy problém,ale trochu jinak.Když jsem se rozváděla,neměla jsem s dětma kam jít, tak jsme se s bývalým domluvili, že děti zůstanou u něj,jeho máma je v důchodu a zdálo se, že se domluvíme.Tedy domluvili,než ho uhnala jedna taková… No a když jsem toho všeho měla plné zuby,děti taky,tak jsem zažádala o změnu výchovného prostředí.No jak to dopadlo na tom měla velký podíl zdlouhavost procesu a pan psycholog.Zůstali u něj,staršího se bývalému podařilo přesvědčit, že je to tam lepší.Takže děti si dělají,co chtějí,já musím neustále řešit problémy na dálku po telefonu.Lahůdka, co budu povídat.Takže moc dobře vím,jak se musíš stresovat,mě stačí,když přijedou a jsem na nervy.Můžu dělat, co chci,stejně mě neposlouchá,seděl by jen u počítače nebo si hrál s mobilem.Na malé se netěší,žádný zájem nejeví,ani ten nejmenší.Mrzí mě to,ale obávám se,že vše buď vyřeší čas nebo to bude ještě horší.
Možná mě za to odsoudíte, ale jiné řešení nebylo,fakt ne.
Evuško, jsem ráda, že jsi v pořádku,škoda,že malá kope tak málo.To já mám pocit,že tam mám taky mimozemšťana,doufám,že ženského rodu.
Jinak se holky opatrujte a dávejte pozor na pády.
Vykyna a Sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
25.1.07 11:05

Ahoj, Ivule,
jsme na podnájmu v jednom bytě ve Strašnicích, je to hezky opravený dům,ale ten vchod je celkem nepraktický. Říkala jsem to příteli, jak přijel na oběd, věděl, že si má dávat pozor a přesto sebou také málem sekl.

Celkem platíme příšerný nájem,v hodnotě měsiční splátky na hypotéku, tak hledám přijatelný byt v Praze nebo v okolí, nejraději novostavbu a nejraději nastěhování do porodu. Tak je to celkem oříšek. Dokonce jsem začala hledat i pozemky, s těmi cenami, jak se pohybují byty 3+kk v Praze vyjde stejně si nechat postavit montovaný domek a koupit pozemek. Ale to by bylo nadlouho.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
25.1.07 11:09

Tak mám důvod začít nosit těhu kalhoty, právě mi moje normální rifle prakly při podřepu. Sice těhu kalhoty mám doma už 2 měsíce, ale pořád mi příjde že v nich plavu a mám je volné. Uvidíme, odpoledne budu nosit kalhoty podoma ať si zvyknu. Zatím ahojki Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
25.1.07 11:22

Evuško, tak to teda zírám. Přeju Vám ať seženete něco praktického, nového a za přijatelnou cenu a stihnete to zabydlet ještě před porodem. Je fakt, že já jsem měla štěstí na bydlením. Opravdu Vám všem co jste v podnájmu nezávidím. Ale s těma cenama máš možná pravdu, možná by se do porodu stihl postavit nějaký ten montovaný domek, ale záleží na rychlosti papírování a taky kdy skončí tahle Ladovská zima. Byty jsou v Praze, vím pouze orientačně, opravdu hodně předražené(opět můj názor).
Je ale fakt, že tento trend drahých bytů pomalu dorazil i k nám do Ostravy. Bude tu přece v blízkosti slavná automobilka, tak je třeba nadhodit ceny na všem.

Vykyno, ty toho máš teda za sebou taky hodně. Jen nechápu proč musíš trable dětí řešit (a rozčilovat se) ty po telefonu, když s nimi bydlí zploditel? To je nemůže postavit do latě on? Je opravdu nepříjemné se v těhu stresovat s pubertálními dětmi, maminy, taky Vám to nezávidím. Ale držím palce, musíte bojovat a uvidíte že vyhrajete.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
25.1.07 11:24

IVULE :lol: :lol: :lol: a jak to teď zvládneš v práci?

EVI, švagrová se švagrem řeší v Praze ten samý problém, zatím teda mimčo nečekají a neplatí moc vysoký podnájem - bydlí v bytě od švagrového bratra - ale taky nemůžou nic kloudného sehnat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
25.1.07 11:35

ahoj jsme zpátky.

dočetla jsem a už si nic nepamatuju.

Rozarko s tou nemocnicí je to bída, ale hlavně, že jsi ty i mrňousek v pořádku.

Teda holky ale ti vaši stydlínkové…já se tak těším, že tu bude nějaká holčička a ono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
25.1.07 11:44

Ivule,
no to víš,on na děti nemá přece čas… :? .Taky nebývá doma třeba 4dny a babička je naprosto nezvládá.Když odejde do práce, „velení“se ujímá ten starší a je schopen na ní i křičet, že to a to dělat nebude.. No a u nás musí poslouchat, jsme přísnější a zajímavé je, že to vadí jen tomu staršímu,Marťa se přizpůsobí,Tom ne.Na vánoce to bylo už docela drsné,už jsem tu i začala brečet.. Tom mě neprozvoní,mluvit se mnou nechce.A to se fakt snažím, aby oba dostali stejně, jak lásky,tak všeho ostatního. Je to pro mě hrozné,že dítě,kvůli kterému jsem měla takové problémy, je takové.Já jsem se pokoušela s tím vyrovnat,moc to nejde.Bývalý mě pořád pomlouvá a to pan psycholg v posudcích napsal,že prý se z rozvodem vyrovnal.. Tak proto je tohle miminko pro mě vymodlené, žít bez dětí je hrozné.Člověk si musí vážit toho,co má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
25.1.07 12:14

Vykyno,tak to je docela síla,naše období vzdoru,je proti tomu procházka růžovým :,-(em. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí