Poradna duly
Jana Čurdová
Kami, malé dítě je proti tomu sranda.. Mysli to s někým dobře,když víš,že tě ani neposlouchá a všemi opovrhuje.Doma mu pořád říkají,že je nejchytřejší a pak ,když mu něco nejde,tak se moc neliší od malého dítěte, jako máš doma ty.. A nejhorší je, že podobou je sice po mě, ale povahou po otci..
Jo a kamarádka mi řekla zajímavé poznání.Čím víc chlap ženskou obdivuje a říká,jak je báječná a jedinečná,tím víc jí potom, když se rozejdou, nenávidí a pomlouvá.Bohužel,můžu jen potvrdit a ano také..
Ono se to asi říká dobře:malé děti,malé starosti,velké děti,velké starosti.Já se úplně děsím toho,co nás čeká.Ondra je děsně dubová palice…
Neboj,hodně záleží na výchově a přístupu.Je fakt,že všechno neovlivníš,ale tohle je takové období.Kámoška má taky takhle starého chlapečka a odpověd na všechno „NE“. No a když byla v nemocnici a starala se jí o dítě tchýně, tak si myslela,že když na jídlo říká ne,ta nemá hlad.A ona pak byla zděšená,že dítě zhublo a chvátala z nemocnice domů.. Tak nezoufej, nejsi sama.. ![]()
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO DNES!!! UZ, 14.2. Dr.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO???, 29.1. KO nemocnice
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 14.2.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 29.1.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO 6.2.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO ???
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 30.1. + velký UZ
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 26.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 31.1., 8.2. velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 26.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 31.1., velký UZ 13.2.
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 13.2. velký UZ
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO ???
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 31.1. + Tripple testy
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
4 Chlapečci 1 Holčička 1 Překvapení
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Vykyno, Tvoji situaci Ti skutečně nezávidím, ale držím palce ať synáček dostane rozum a vzpamatuje se. Ale je fakt, že to může být za dlouho, a zbytečně se ochudí o radost z nového sourozence. Neví o co příjde, ale divím se, že prošlo otci aby děti byly u něj, když vlastně nebývá často doma a nestará se o ně sám. Ale v dnešní době je možné všechno.
My se zase se zploditelem soudili o alimenty. Naši jsou rozvedeni od mých 5 let, mamce „zůstali na krku“ 4 děti (15, 13, 5 a 5let) a zvládli jsme to i bez zploditele (jeho příjmu) sice s odřenýma ušima, ale nemůžu si stěžovat. Alimenty neplatil pravidelně nikdy a mě dluží za 4 roky a bráchovi za 9 let. Bohužel se z něj stal bezdomovec a loni ho našli policisté mrtvého, takže nedostaneme nic a ještě jsme museli platit pohřeb. Ale asi to byl jeho osud. Ale je to pryč a už se tím nezabývám, jako otce jsem ho víceméně zavrhla už dávno, pro jeho přílišný nezájem o nás.
Zatím ahoj Ivule
Ježiš holky, jak vás tak čtu tak to se mám ještě blaze… těžko na to cokoli říkat, snad už jste si svoji smůlu už vybraly a bude jenom dobře a prcci vám budou dělat jenom radost… Moc bych vám to přála…
Koukám, že to s těma chlapama nemáme jednoduchý. Já jsem vyrůstala bez táty, protože se naši rozvedli když mi bylo 6. Pak si nás táta bral do nějakých 12-13ti let a pak už jsem ho neviděla, protože máma zažádala o zvýšený alimentů. Přestal nám psát a vůbec se o nás nezajímal. Teď na stará kolena začal mít zájem, ale tak nějak po svým. Když jsem mu předevčírem k 50. narozeninám oznamovala, že bude podruhý dědeček, tak to skoro vůbec nekomentoval. Prý to tak nebere.
A můj starší brách a je bohužel v dost věcech po něm a je to s prominutím hajzl na entou a bohužel i jeho slečna je nemlich to samý. Naneštěstí spolu mají krásnýho 3,5letýho kluka, který je s jejich výchovou docela chudák a navíc na svůj věk docela opožděnej. On je moc chytrej, ale potřeboval by, aby se mu někdo věnoval. Jenže slyší jen samé nadávky a věčně sedí před televizí místo hraní si s rodičema.
No bylo by to ještě nadlouho.
Omlouvám se za dlouhej příspěvek, ale chtěla jsem jen říct, že s chlapama je prostě kříž a my už teď máme každá toho svýho hodnýho mužskýho doma a bude už jen dobře.
Já jak vás čtu, tak snad budu ráda za ty svoje starosti s neschopenkou. Co to je za starosti oproti těm vašim… ![]()
ROZARKO, obdivuju Tě, že jsi šla z nemocnice domů, mně by se teda nechtělo, zvlášť když máš doma takové stresy. Ach jo…
Dávej na sebe pozor a snaž se nenervovat!!!
NOVIRE, tak vidím, že toho máme hodně společného!
A kdy se teda zeptáš dr., jestli Tě nechá doma???
Holky, já se loučím, budu tu až v úterý, mám teď pá + po volno. Zítra mě čeká zkouška z Mikroelektroniky - mňamka.
A v pondělí jdu ke gyndr. …
Papa, opatrujte bříška! ![]()
P.S.: SILEM, užij si víkend doma!!! Jak dlouho ještě budeš v nemocnici? Minimálně příští týden, a pak se uvidí, ne? Nenudíš se tam už?
A co spolubydlící na pokoji???
Ahoj holky!!! Tak já sem po dlouhé době nakukuju ![]()
Nedala jsem vám všechny údaje, tak tady to je: TP:5.6.2007, podle UT je to holčička (Anička), a jsem z Ostravy, další KO 7.2. je to dříve než normálně, protože mi začalo tvrdnout bříško ![]()
Jo a jak se tu dají dostat metříky???Mám zkušenosti jen na babinetu ![]()
Já ti to moc nevysvětlím,jsem na to levá,ale najdi si obsah fora a asi na třetím řádku je tam kapitolka testík a tam to najdeš.I já to našla a podařilo se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj Eweli…to jsem ráda, že ses ozvala. Tobě taky tvrdne bříško? No už je vás tu víc, tak doufám, že budete všechny v pořádku.
A huráááá konečně další holčička, zítra ti doplním údaje do seznámku.
Opatruj se a ozvi se častěji.
Pokud by se ti nepodařilo udělat metřík podle té diskuze, tak mi napiš sz a dáme to nějak dohromady.
Ahoj, tak jak tak čtu dnešní diskuzi, moc veselých témat tam nebylo…
tak já jedno veselejší přihodím ![]()
Byla jsem u dr., dneska mi dělal jen UTZ srdíčka a všechno bylo v naprostém pořádku a pak jen tak zajel níž a zkoumali jsme co má mimi mezi nohama, protože dneska bylo příznivě nakloněno - no a nemá tam nic moc vidět, tak to prý vypadá na holčičku (tak ze 70%). Takže by nám povedla přece jen Anička?
No a méně veselé zprávy mám taky - bolí mě hrozně v krku a od pondělí má Tomík zánět spojivek a zánět středního ucha. Ale už se to naštěstí lepší.
ahoj Jana
Krásné dobré ráno.
Jani tak na 70% gratuluju k holčičce. už jí chceš napsat do seznámku? A samozřejmě gratuluju k uz, že je vše v pořádku.
S těma nemocema je to bída, všude je toho hrozně moc, tak se brzo uzdravte.
Dobré ránko,
Janino gratuluju k 70% holčičce, určitě to výjde a budete mít Aničku. Taky přeju ať se Tomík brzo uzdraví.
Eweli, konečně někdo další z Ostravy. Konečně tu nejsem sama. A z které části Ostravy jsi? Teda pokud to není tajné. Samozřejmě gratuluju k holčičce.
Nevím jak to bude dnes s mnou účastí tady, má dojít kolegyně a nová kolegyně, tak tu bude plno lidí i práce. Zatím ahoj Ivule