ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
29.1.07 13:57

Ahoj,
IVULE, to je supr, že manžel nad připojením uvažuje už teď :) Taky jsme uvažovali nad připojením od kabelovky, má totiž dvě výhody: rychlý přenos a stabilní signál. Nakonec jsme ale skončili u WiFi - kabelovka se nám zdála drahá. Zařídili jsme se připojení se třema sousedama v baráku, platíme 175,– Kč měsíčně a je to v poho :wink: pravda… občas výkon sítě kolísá, ale na emimino to stačí bohatě :)
Jestli chceš, koukni sem:
http://www.internetprovsechny.cz/wifi.php?… … najde ti to poskytovatele připojení podle lokality bydliště.

Taky se mi strašně těžko odolává nákupům pidi věcí :) Něco jsem nakoupila ve slevách, něco jen tak pro radost a pomalu začínám ztrácet přehled co už mám. Asi si napíšu seznam a budu si ho nosit sebou - abych neměla 10 bodýček a jenom dvoje dupačky :lol:

JANINO, oba se rychle uzdravte :wink:

Vůbec se mi nechce pracovat, už aby byl pátek… no, snad to už nějak doklepu a příští týden už budu doma.
Ahojte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
29.1.07 15:02

Novire, my máme v domě taky zavedenou nějakou internetovou síť, spravuje ji dokonce můj kamarád, ale problém je v tom, že Ti z chodby do předsíně vyvrtá díru a protáhne kabel, a ten musí tahat až k počítači, a manžel nechce žádný drát nechat viset, nebo ho nedejbože vést v liště. Platí se za montáž cca 1500,– a pak měsíčně 350,–. Nezbude nám, než mít internet přes kabelovku, kdy se snad na zásuvku nasune nějaká rozdvojka a funguje televize i internet. Tak uvidíme. Už jistou dobu totiž shledává, že se stávám závislá na emiminu a tak mi chce udělat radost.

Martinečko, tam šup s fotkama na galerii ať se můžeme taky kouknout.

Vítám mezi námi Dominiku, napiš o sobě něco bližšího, ať víme s kým máme tu čest sdílet takovou radostnou událost.
zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
29.1.07 15:17

Ahoj, maminky,
před chvilkou jsem přijela z kontroly z nemocnice, všechno je v pořádku, jen musela paní doktrorka malé šťouchat do hlavy, nechtěla ukázat obličej, ale pak ho na chvilku ukázala, tak máme změřen všechno a vše ok. Malá se za týden přetočila, už je hlavičkou dolů a placenta se trochu posunula. Tak samé dobré zprávy. Malé se ale nelíbilo to šťouchání ultrazvukem, šermovala ručičkama a hlavičku pak na protest úplně schovala dolů. Stydlivka. Přítel malou cítil asi půl hodinky hodně, popvé několikrát za sebou a tak, že to nebylo jen, cítil jsem to, necítil jsem to. Tak vám přeji ať to také brzy cítíte.
Popelko, další kontrolu mám 19.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
29.1.07 16:10

IVULE, koukám, že manžel je estét :lol: No hlavně že ten internet budete mít doma, myslím, že závislost na emiminu nám tady hrozí všem… a co teprve, až budeme doma s mimčama a net bude naše jediné spojení se světem - no moje teda určitě, bydlíme ješte kousek za Brnem na malém městě… hm, no prostě je to docela díra :D … a veškerá rodina a známí jsou naprosto mimo dosah :roll:

Uf, za chvíli už to v práci balím, tak se mějte hezky a pohlaďte bříška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.1.07 07:16

Krásné dobré ráno,

Evuško gratuluju ke včerejší kontrole a přeju na dnešní kontrolu samé dobré zprávy Helče (Euryantě).

Nevíte náhodou některá co je s Hermi, Pooh a Lenii? Už se moc dlouho neozvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.1.07 07:16

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6. / Holčička / KO 14.2.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici

Eweli / 1983 / Ostrava / TP 5.6. / Holčička / KO 7.2.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 19.2.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 14.2.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO 6.2.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO 8.2.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO DNES!!! + velký UZ
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 8.2. UZ, 23.2. Dr.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 31.1., 8.2. velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 7.2.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 31.1., velký UZ 13.2.
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 13.2. velký UZ
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO 13.2., 12.2. UZ
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 31.1. + Tripple testy

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců

4 Chlapečci 3 Holčičky 1 Překvapení

Čestní hosté

June Žabucha
Brum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.1.07 07:50

Dobré ránko Popelko a ostatní,
Evuško gratuluju k úspěšné kontrole a skvělým výsledkům vyšetření.
U nás zase začalo sněžit a mrznout, tak to zase pěkně klouže. Ani pracovat se mi nechce, ale budu se muset donutit.
Jinak nová slečka zatím vypadá dobře, je nadšená, samostatná a celkem rychle chápe, tak doufám, že ji to vydrží i dál.
Taky jste takové unavené, musím se nutit doma po práci něco udělat, ale většinou jsem ráda, že něco uvařím a jsem K.O.. A to pořád čtu že v druhém trimestru únava postupně ustoupí. Ale je fakt, že nikde nepíšou kam ustoupí. Omlouvám se za nesmysly.
Zatím ahoj a pěkný den. Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.1.07 07:58

Ahoj Ivulko.

Bylo by fajn, kdyby tam ta slečna vydržela. Já budu tento týden zvát uchazečky na příští týden na pohovory, tak jsem zvědavá. popravdě už mě to tu stráááášně nebaví.
U nás od včera s přestávkama prší a už je definitivně po sněhu.

A s tou únavou…já bych pořád spala a spala. Už si připadám jak včelí medvídek. Přijdu domů, seknu sebou na gauč a jsem ráda, když se za hodinu vykopu něco málo udělat. Taky by mě zajímalo, kam ta únava ustupuje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.1.07 08:28

No u nás toho sněhu taky moc nezbylo, roztál přes víkend, kdy pršelo a teď je vidět i tráva. Ale včera zase trošku zasněžilo a je bílo a super zmrzlé chodníky, led není vidět, tak to je celkem kumšt dojít do práce bez úrazu.
Jinak Popelko v práci mě to už taky nebaví a chtěla bych už jít domů, ale musím ještě chvíli vydržet. Sestra u mudra mi spočítala nástup na MD na 14.4.2007, když půjdu už těch 8 týdnů předem s čímž doktor nedělá problémy. Tak už pomalu můžeme začít stříhat metr, ne? Když to máme za pár.
Zatím ahojki Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
30.1.07 08:28

Dobré ráno holky,
koukám, že s únavou a pracovním zápalem jsme na tom všechny stejně :lol:
Taky jsem furt úplně vyřízená, přijdu domů, vyvenčím psa a končím. Maximálně si udělám chleba s něčím k věčeři a v děvět jsem v posteli. Celý víkend pak dospávám…
Já už jsem tady nějaké slěčny jako náhradu za mě měla, ale zatím nic moc. Dneska mě taky jedna čeká…

IVULE, vůbec mi nepříjde, že bys psala nesmysly :wink:
POPELKO, mám změnu v termínu kontroly, přeobjednala jsem se jsem se už na úterý 6. února - už fakt nemůžu a chtěla bych zůstat co nejdřív doma.

EURY, držím pěsti na kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.1.07 08:48

Novire tak to už máš za pár dní. To uteče jak voda. A co na to vpráci? Mně by šéf asi sežral, ale už mi to začíná být nějak jedno. Jestli mi bude třeba tvrdnout bříško, tak tu novou zaučítm třeba 14 dní a sbohem. Nebo se dohodnu, že bych přišla třeba 2× týdně. Zas tak těhufriendly prostředí tu nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
30.1.07 09:06

POPELKO, šéfka to samozřejmě neví… těhufriendly prostředí tady právě taky nemám, asi od půlky října je tady fakt krize, která vyvrcholila před Vánocema - vyhodili 3 holky, myslím, že jsem to psala.
Pracuju v malé firmě, která je dost specifická, výkonná ředitelka je s majitelkou jedna ruka, nikdy neuznají svou chybu, za všechny neuspěchy můžeme my (jako s kolegyněma), rozumná argumentace je úplně k ničemu - asi mají klapky na uších nebo co. … to by bylo nadlouho :wink: … každopádně ten plat co dostávám je opravdu výsměch vzhledem k objemu práce co po nás chtějí a když k tomu připočtu to dojíždění a vstávání tak mi to prostě fakt nestojí za to.
Supr taky bylo, když jsme v lednu dostali výplaty s 10 denním zpožděním, aniž by vůbec někdo něco řekl… podotýkám, že je nás tady celkem 7 a máme kancly hned u sebe, takže bych považovala aspoň zaslušnost že něco řeknou. Fakt jsem se klepala, že nebudeme mít z čeho zaplatit hypotéku… no nic, už toho vykecávání nechám :wink:
Příště budu pracovat jen ve velké zahraniční firmě :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.1.07 09:07

Ahoj preji budoucím maminkam hezke ranko..
Jakpak se mate?
Tak jsme se rozhodli s pritelem nakonec pro jiný kocarek nez ten Bebetto.Libi se nam HOCCO DIAMONDS v prodejne mi ho nabizeli za 10 000kc,tak jsme si ho poradne prohledli,ale objednam ho pres internet,tam prijde o 2500kc levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
30.1.07 09:41

Ahojky, přeji všem příjemné dopoledne,

Martinečko, gratuluji k výběru kočárku.

S únavou a věčnou chutí spát se k Vám připojuji. Největší lábuš pro mě byla, když jsem minulý pátek zalezla do postele už v osm večer a probudila se druhý den na desátou. To jsem se zase po dlouhé době cítila pořádně odpočinutá.

Včera jsem poprvé byla na těhucvičení. A moc se mi to líbilo. Jednalo se spíše o protahování na míču a posilování pánevního dna, ale vzhledem k tomu, že jsem se už prakticky 4 měsíce pořádně nehýbala tak jsem občas i funěla :-) Jinak budeme mít asi pěkného sportovce. Měli jsme šlapat dozadu jako na kole a prcek evidentně šlapal taky, ale na druhou stranu, protože v bříšku dělal bum bum :-) Kope skutečně hodně a docela často. Tak jsem zvědavá, zda bude takový divoch i až bude venku z bříška.

Mějte se krásně a ať nám to v práci rychle utíká.

Já to tu mám dneska jenom na chvíli. Po obědě utíkám na kontrolu k doktorovi na prsní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.1.07 09:44

Popelko, těhufriendly...... Velice jsi mě tím výrazem pobavila. Takové spojení by mě nenapadlo. Už vím jak nazývat atmosféru u nás v práci.
Jinak koukám, že jsme na tom s únavou a nechutí do práce všechny obdobně. Na jednu stranu se těším, jak odsud vypadnu, ale na druhou stranu chci svědomitě zaučit novou sílu. Ale proč vlastně dělat něco, co nikdo neocení. Platově to je tady slabé na to, že dělám za dva lidi minimálně a nějaké prémie nebo ohodnocení vůbec žádné. Ale jsem tu teprve 5 let, tak třeba za 10 let se to zlepší. Zaměstnání jsem chtěla vyměnit už několikrát, ale mám kancelář jen cca 5 minut od domu, nemusím nikam jezdit, na obědy chodím domů, a během práce si zařídím i některé soukromé věci. Ale pořád převažují nevýhody nad výhodama. Uvidím jak bude po mateřské, jestli se sem vrátím. Manžel o tom nechce ani slyšet. Někdy končím neplánovaně hodně pozdě, a kdo by vyzvedával dítko ze školky, nebo moje noční výjezdy apod. No uvidíme.
Martinečko, gratuluju k výběru kočárku, já ještě nevím, jaký budeme kupovat, musím se do toho vrhnout ať za Vámi nejsem moc pozadu.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital