ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
30.1.07 09:48

Dobré ránko pracantky!
Teda vůbec se nedivím, že jste unavené, když tak brzo vstáváte, pracujete v takovém prostředí a chodíte domů doví kdy! To já se celý den flákám a jsem taky KO :)
S tím ústupem únavy je to asi jako s tím, že v těhu mají být bohaté a lesklé vlasy a nádherná pleť :) U mě teda ani jedno nehrozí!
Musím se pochválit! Včera jsem přivolala přítele na kopanečky právě v tu dobu, kdy se Barunka rozhodla mít cvičení :) Takže cítil pořádné kopance a byl dost rád. Už je to takový jiný, když oba prcka cítíme a víme, že je s náma.
Kočárek Hoco je dost dobrej! Má vlastně vše co by měl kočárek mít a za slušnou cenu. Mě se ovšem zdá „hamatný“ na červnové mimi :(
Vůbec si nevím rady co nakupovat na mimi. Koupila jsem už něco od kámošky (dám vám foto do galerky), ale netuším, jestli koupit i nějaké teplejší věci v 62 velikosti nebo stačí bodyčka s dlouhým rukávem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.1.07 09:48

Kaculko, gratuluju k první hodině těhu cvičení. Vidíš mrněti se to líbilo, když cvičil s tebou. Mě tady těhu cvičení nějak nevychází, začínají moc brzo a já mám v jejich dny zrovna úřední hodiny. Ale budu muset začít, abych se pořádně protáhla a úplně nezlenivěla. Před těhu jsem chodila 2× týdně na squash a 1 x týdně na floorball. A teď nedělám nic a jsem tomu hrozně ráda.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
30.1.07 10:08

Ahoj holčiny, zdravím. Doufám, že je Vám dobře, hlavně Silemka, Rozara a Renka, snad je vše v pořádku…Já jsem s tou únavou teď docela v pohodě. Možná právě díky tomu, že musim chodit do práce, pak chodim cvičit a plavat a jednou týdně někam za kulturou nebo za kámošema, tak nemám na únavu ani čas. Je fakt pokud už mám volný víkend tak ho taky dost proležim.
Momentálně mám další hec, asi půjdeme do koupě malýho bytu, už jsme ho viděli a jsme téměř rozhodnuti, takže mě možná čeká dost náročný maraton půjček a papírování a zařizování bytu, asi je to trochu úlet, ale snad bychom to do toho června mohli stihnout.Tak mi držte palce.

Musim se taky pochlubit, že už mimčo ťuká a strká, manžel samo že to nikdy nechytne, tak snad to časem bude líp cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.1.07 11:28

Roxo, přeju Vám ať koupě bytečku výjde a všechno stihnete do června v klidu a bez zbytečného nervování. I když při vyřizování půjčky nebo hypotéky bude asi papírování nad hlavu. Držím palce.
Gratuluju ke kopanečkům.
Ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.1.07 11:49

Ahoooj holky :D !!!

Zdravim - opet ze Sofie - dnes uzasne slunecne :D !
Tri mesice jsem se nebyla schopna mezi vas zapojit, nebot Johanka, svatba a s ni souvisejici veskere zarizovani a cestovani a dalsi kejkle - me uplne ochromily 8) .. Ovsem vse jsme - ackoliv docela krkolome - zvladli.. :wink:

22.12. jsme si s Korim rekli sve ‚ano‘ - on se ‚pochlapil‘ svou cestinou :D , ktera libe rozsumela sal.. Ja jsem se jej drzela tak pevne, nebot jsem si nebyla jista, zda cely obrad ustojim - do te doby mi jeste byvalo docela nevolno a preplneny sal urcite nepomohl mym ‚mrakotam‘ - do toho vseho obrad probihal dvojjazycne, takze si dovedete predstavit jeho deeelku :wink: .. Ale byl kraaasny :) .. Nedavno jsem jej shledla na DVD a uplne me dojal, nebot v realnem case - jsem onen den byla docela mimo..
S Johankou jsem od 18.12. byla hospitalizovana v nemocnici, nebot mela zanet ledviny. Do te doby se mimochodem lecila na nejakou virozu a diky oslabenemu telicku ji nejaka zakerna bakterie atakovala pravou ledvinu. Nastesti mame skvelou detskou lekarku, ktera vse podchytila vcas, ale i presto Johanka mela tyden ctyricitky - ve dne v noci.. Lezela jako placka a ja jsem se na ni mohla ‚jen divat‘.. nespala jsem, ronila slzy, merila co hodinu teplotu, davala leky a chladila ji.. tak jsem se jednou rano probdela do naseho svatebniho dne, kdy me rano prisla vystridat kamaradka do nemocnice a ja utikala ke kadernici, a domu k nasim se prevleci. Byt byl preplneny Madary :) .. kamaradka mi volala, ze Johanka ma uz jen 36 teplotu, takze ji leky zabraly, a se mohla ‚uvolnit‘.. Presto mi bylo moc lito, ze s nami v ten den neni ( i kdyz muj synovec to - chudacek - opravdu protrpel :wink: )..
Oslava trvala do 5-te hodiny ranni, tedy o neco dele, ale my jsme s Korim odjeli v 5 rano domu, nebot v 7 jsem stridala mou maminku, ktera byla pres noc u Johanky. Ma milovana maminka mi zalhala, ze je Johanka bez teplot (opet mela v noci ctyricitky), ale bylo to od ni vic jak rozumne, nebot jsem nabrala dalsi silu a energii - tu jsem potrebovala jako sul - z nemocnice jsme se totiz vratly 29.12.!!!

Ale uz jsme v poradku!!! :D Johanka ‚certikuje‘ - coz svedci o jejim ‚zdravicku‘.. A ja uz konecne mam mi brisko, asi dva dny po svatbe mi taaak poskocilo - nejspis si bylo vedomo velikosti satu :wink: .. :D ..
Neustale do sebe tlacim jidlo, nebot behani za Johankou - to je opravdu telocvik. Nekdy nemam cas si ‚uvedomit‘ - ze jsem tehotna :D .. vecer si s Korim lebedime a ‚konecne‘ male ci malemu promlouvame :D ..
Musim se priznat, ze jsem se rada vratila do Sofie - ne ze by se mi tady tak libilo, ale mame ‚svuj klid‘ - po vsem tom ‚carovani‘ - specilane papirovani pred a po snatku - jeeejej, ale ‚uz je to udelano, uz je to hotovo‘ :D ..

Nejak jsem se rozepsala, to protoze mala spinka a ja mam ze vcerejska uvareno :D .. Vsechny vas moc zdravim, preji hodne zdravicka, sily, mene unavy a hodne radosti :D ..

ifca

Jo, malem bych zapomnela - podle PM mam termin 19.6., ale ULT se pre o nekolik dni - pozdeji - uvidime - v breznu letim do CR s malou na kontrolu a nejspis i se sebou, takze bych mohla vedet vice :D ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
30.1.07 11:55

Ifco, gratuluju k uzavření manželství. Přeju jen to nejlepší.
Je fajn, že Johanka nad zrádnou nemocí zvítězila tak brzo a mohli jste si ji vzít konečně dobře. Pokud už čertí, tak je zdravá jako rybička.
Zase se ozvi. Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.1.07 12:01

Ahojky Ifco gratuluji k uzavreni manzelstvi a preji jen hodne stesticka a zdravicka pro vas pro vsechny. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.1.07 12:29

Holky :D ..

dekuji!!! Preji co nejpohodovejsi nasledujici ‚starosti-radosti‘ :D ..

Stale netusime, zda ocekavame holcicku nebo klucinu :D .. Dalsi princezne se nebranime - Johanka je uzasna a bylo by zajimave je pozorovat, jak je ‚kazda jina‘.. ale Kori si urcite mysli na kluka - uvidime.. Kazdopadne u nas doma prevlada ruzova barva oblecku (ktere jsem se mimochodem tak branila, jenze ona te male taaak slusela :D ).. takze kdyby to byl opravdu kluk, tak si - chudacek - na noc urcite navlekne nejake to ‚superparadni‘ divci pyzamko :D ..

Musim se prokousat vasimi zpravickami, abych se dopidila, jak jste na tom vy :wink: ..

i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.1.07 12:38

Ifco moc gratuluju ke svatbě. Dáš fotky do galerie?
A jsem ráda, že už je Johanka zdravá.
Tu kontrolu máš až v březnu a mezitím nic? Není to pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.1.07 13:27

Ahoj Popelko,

dekuji!

Ja jsem byla na posledni kontrole a sonu v 18. tydnu, nez jsem se vracela zpatky do Sofie, a bylo vsechno v poradku, do velkeho sona mi vsak chybely dalsi dva tydny, takze jej budu absolvovat na pocatku brezna.. paklize me jeste tady nepovolaji :wink: ..
Prochazim necim docela podobnym - jako v prvnim tehotenstvi. To jsem byla v Londyne a lekarske kontroly probihaly pouze v CR.. samozrejme kdyby byly nejake potize, tak je ‚poresi‘ vsude.. :)

Asi nejobtiznejsi je byt pres den docela sama. Myslim tim, ze nekdy mam pocit ‚se natahnout‘, ale s Johankou to nejde :D .. Natahnu se, az kdyz jde vecer spat. Ale je to zlaticko - moc hodna holcicka - ma sve casove prostory, kdy si chce hrat ‚pouze sama‘ - to ji nesmim do jeji hry zasahovat, tak alespon neco malo uklidim, uvarim atd.. a nebo ji jen tak pozoruji - to mam nejradeji :D ..

i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.1.07 14:03

Popelko,

ted jsem si vsimla - ty cekas chlapecka!!! No to je kraaasa! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
30.1.07 14:04

Jéje, ztracená dušička se nám našla :) Koukám IVCO, že jsi docela cestovatelka, jak to proboha zvládáš s takovým mrnětem a druhým na cestě :roll: :?: Každopádně se připojuju ke gratulacím k svatbě, je supr, že už je Johanka zdravá :wink: Hm… tvůj Kori je Maďar? A bydlíte v Sofii? To jste teda kosmopolitní rodina :lol:

ROXO, moc přeju, aby vám to s bydlením vyšlo, ono svoje je přece jenom svoje :) Já už bych ten náš pidi 3+kk taky neměnila :)

MARTINECKO, gratuluju k výběru kočárku :wink: vypadá fakt dobře a má i dobrou výbavu… jakou chcete barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
30.1.07 14:17

Ahoj maminy,
gratuluji Ifče k uzavření manželství,přeji jen samá nej v životě, ať ti to vyjde :lol: !
Martinečko,kočárek je pěkný, gratuluji k výběru.
Jinak s tou únavou jsem na tom podobně,jsou dny že vůbec nic neudělám, hlavně když jsem sama doma. Mimi je čilé,jen u počítače se mu moc nelíbí, asi ho utlačuji… :lol: .Těším se na velký UTZ, musím vydržet ještě 14 dní.. :roll: .
Opatrujte bříška a dávejte na sebe pozor.
Vykyna a Sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.1.07 14:22

Ifco už je to tak. Manžel z toho má ohromnou radost, i když nám to bylo vcelku jedno.

Musím se přidat k Novire, že tě obdivuju, jak zvládáš cestování s tak malinkým človíčkem.Ale hrozně se mi líbí, jak o malé mluvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
30.1.07 16:37

Ahojte holčinky!

Moc myslím na RENKU a doufám, že nám brzy napíše, jak dopadli!!!

IFCO, ahoj, Ty naše ztracená dušičko! Hrozně jsi tu chyběla, alespoň mně, pořád jsem na Tebe vzpomínala a bála se, aby bylo vše v pořádku. :roll: Gratuluji k manželství, k uzdravení malé, k UTZ… Prostě vše super zvládáš! A moc hezky mluvíš o Johance, Popelka má pravdu!

NOVIRE, je dobře, že ses objednala už na 6.2., snad Tě nechá doma!!!

Já jsem byla včera u gyndr. na KO a vše je v nejlepším pořádku. Ke svému údivu jsem zjistila, že jsem přibrala za celé těhu 30dkg, takže šplhám po spodní váhové křivce. Dr. k tomu nic ale neřekl, protože byl rád, že prospíváme, alespoň podle výšky fundu, pohybů a podle posl. UTZ z genetiky… Říkal, že si také myslí, že bude lepší, když budu doma a mám neomezené vycházky, takže super, super, super! Z ordinace jsem docházela neskutečně šťastná, jako bych si až teď začala naplno užívat těhotenství, nevím, jak to popsat…

Takže zítra jsem naposled v práci a jsem fakt moc ráda. Včera jsem nemohla dlouho usnout a ráno mě zas bolela hlava z nevyspání, nehledě na únavu, která mě přepadla kolem 13.hod. . :(

V pátek jsem strávila celé odpoledne až do večera s kamarádkou a jejím 8-měsíčním klučíkem. Chovala jsem, vozila kočárek, hrála si s malým a bylo to nádherné odpoledne! Navečer jsme sedli k věcem, které už nechce do dalšího těhu a malému jsou malé a pár jsem jich pokoupila. Tento měsíc jsem se rozjela až moc, myslím, že už mám všechno základní oblečení. :oops: Většinu mám ve vel. 62, skoro nic ve vel. 56, tak ještě to musím dokoupit + nějaké kabátky, kdyby bylo chladněji. Nemůžu žádné neutrální sehnat. Mají buď mikiny, nebo kabátky v růžové, nebo modré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí