ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
22.1.07 09:15

Ahoj maminky,
tak naše chatička přežila taky bez újmy. Ale cestou v lese spoustu spadaných stromů i u nás na příjezdové cestě do chatové o:,–(y.

Jinak Helenis s těma bolestma bříška - taky se občas bojím. Pobolívá mi v podbříšku,ale hodně dole. Dlouho jsem si říkala jestli jsem nenastidla atd. ale myslím si, že ne. Že je to snad tím rostoucím bříškem. Jednou jsem se pěkně vyděsila. Šíleně jsem jednou pšíkla, tak že mi projela šílená bolest ze strany na stranu v podbříšku. V prvních momentech jsem pak měla takovej strach o prcka, že jsem chtěla jet hned večer do nemocnice. Ale pak jsem se uklidnila.
Neboj miminko bude v pořádku.

Marcela
18+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.1.07 09:15

Martinko má nějaký odkaz na net, jak vypadá? Ta cena je dobrá.

Kami tak to Mikulášek si s manželem pěkně hraje. Včera jsem ho už na 100% cítila a pěkně silně a docela často, ale když si chtěl manžel sáhnout nebo poslechnout, tak se schoval. Honzík pak říkal, že ho v jednu chvíli asi cítil, jak jak tam dal ruku, tak „to“ uhnulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
22.1.07 09:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.1.07 09:52

Ahoj holky,
krásné dobré ráno všem :) už se hlásím z kontroly, tak jsem z toho úplně vysmátá :wink:
No ale teda popořadě…

HELENIS, taky mě občas bolí bříško, jakokdyby to píchne, nejčastěji vlevo - u vaječníku, musím se na to zeptat doktorky, ale snad to nic nebude…

KACULKO, všechno nejlepší k narozeninám, hlavně aby s mimčem bylo všechno v pořádku a jako bonus aby to bylo to, co si přeješ :wink:

Tak a na kontrole bylo všechno v pořádku, UTZ byl naprosto úžasný zážitek, prcek byl krásně vidět, pořád se vrtěl až z toho byl manžel celej vykulenej :lol: bylo vidět i jak si v bříšku pomlaskává a rozhazuje ručičkama :) … prostě fakt skvělý :)
Konečně mám i fotku, dak ji dám do galerky - ale asi až zítra, musím někde splašit scaner :wink:

Jo a je to kluk jak buk :D Takže už víme, že v červnu budeme mít Tobiáška :) … strašne se těším, měla jsem tušení, že to bude Tobík a ono jo… Mám radost, ikdyž jsem možná o trošku víc chtěla holku :oops:

Tak, musím ještě obeznámit rodinu s nejnovějšíma zprávama a taky pracovat … no, ale dneska mi to asi moc nepůjde, nejraději bych byla doma s manželem - má totiž dneska dovču :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
22.1.07 09:55

NOVIRE,mooooooooooc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.1.07 10:06

Jo jsem to přehlédla.

Kaculko všechno nejlepší k narozeninám a ať se ti splní každý tvůj sen a máš krásné a zdravé miminko.

Novire obrovská gratulace. Tys mi udělala takovou radost. Jupí. Už jsem ti dopsala chlapečka do seznamu. A kdypak máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.1.07 10:08

POPELKO, na další kontrolu se budu objednávat, moje doktorka je nemocná (UTZ mi dělal jinej doktor), takže tam budu volat příští týden, abych zjistila co a jak, určitě dám vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
22.1.07 10:26

Holky s těma bolestma…

Já mám bolesti docela pořád,hlavně,když doma se nervuju…včera jsem i malinko špinila,a dnes mi od rána tvrdlo bříško…ráno jsem volala na ty testy,ale pak mi to nedalo a jela jsem za dr.....a mimi je v pořádku,nožky roztáhnout nechtělo,takže stále nevím,zda Rozárka nebo kluk,pro něhož jméno ještě nemáme…ale odpoledne nebo nejpozději zítra ráno mám nástup do nemocnice…ach jo…celá se třepu a vůbec nevím,jak tu ty mé chlapy mám pozajišťovat.Jdu se balit a pořešit babičku na hlídání Tedíka,zavolat to příteli,zajistit hlídání psa a případně kontaktovat tatínka,ať se o toho staršího postará.
Pohlaďte bříška a držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.1.07 10:26

Novire tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
22.1.07 10:29

Rozáro,moc držím pěstičky,ať všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
22.1.07 10:39

Novire strasne moc gratuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
22.1.07 10:54

Dobré dopoledne,
Novire gratuluju ke chlapečkovi a Rozáro držím palce ať je v nemocnici vše Ok. A o ty svoje chlapy se neboj určitě to zvládnou.

Jinak s bolestmi v podbřišku to mám tak. Někdy když silněji kýchnu, tak chytnu jakoby křeč na pravé straně, ale po chvíli to odezní. Když kýchám tak se preventivně držím za pupík a ono to pak nebolí. Někdy mě taky píchne jakoby pod mrňouskem (v pochvě nebo děloze, čert ví), ale to je asi normální. Holt všechno se nám vevnitř zvětšuje a roste.
Já jsem taky zvědavá na zítřejší velký UTZ. Doufám, že je ukecám ať se mrknou mezi nožky, ať má manžel dárek k zítřejším narozeninám.

Novire, to jste se dívali na celé mimčo na tom velkém UTZ? Protože sestra z kardiologie mi tvrdí, že se zaměří jen na to srdíčko. Tak budu muset hodně poprosit.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.1.07 11:03

Ivulko v pochvě mě občas taky píchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.1.07 11:07

KACULKO, jo koukali na celého prcka :) bral to postupně od hlavičky (měření obvodu, kontrola rozštěpu rtu, vzdálenost a velikost očiček), pak přes hrudník a bříško (kontrola pravé i levé srdeční komory, průtoku krve, správnosti a umístětí pupečních tepen), kontroloval i nožičky (délku stehenní kosti), ručičky, páteř, počet prstů, umístění placenty (přední nebo zadní strana a jestli překrývá nebo nepřekrývá děložní hrdlo) - snad jsem na nic nezapomněla.
Ptal se, jestli chceme vědět co to bude a když jsem říkala že jo, tak do něj trošku šťouchnul, aby se pohnul a bylo to vidět :wink:
Jsem ráda, že jsme za to nemuseli platit, jak tady někdo psal… a je to fakt jinej pocit vědět, kdo uvniř roste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
22.1.07 11:16

Novire to jo…už to není takový anonymní, ale víš, že tam máš konkrétní miminko s konkrétním jménem (teda u nás jo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí