Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zdravím vyjimečně o víkendu, mám u známých přístup na net. Snad jste ten orkán všichni přežili bez větší ujmy. Já jsem byla tři dny zavřená na konferenci takže mimo tento svět, tak o něm ani nevím. Jinak ke kočárkům já jsem již rozhodnutá pro německý kočár gesslein future http://www.gesslein.de/future.htm. Je to trojkombinace a váží 14 kg, rozměry 92×65×46, má i vrchní okýnko, přehazovatelnou rukověť nafukovací kola (možnost kombinace velkých a menších kol). Avšak stojí i s taškou na mimčo a adaptérem na autosedačku Maxi Cosi cca 15 000Kč.
Ahoj Silemko,
jsem ráda, že jsi ty i brouček v pořádku, pěkně roste, je to vidět..
.Máš krásné bříško.Doufám, že ti to v té nemocnici utíká abrzy tam nebudeš muset být.Je fakt, že víš, že se snad nemůže nic zlého přihodit, ale doma je doma,viď?
Měj se fajn a ať ti to utíká
![]()
Vykyna a Sluníčko
Ahojh holky,
koukám, že o víkendu je tady pusto prázdno ![]()
SILEM, ať ti to v nemocnici rychle uteče, pokud možno, aby tě co nejdřív pustili domů ![]()
KAMI, jo, až na ty disky všechno dobrý, akorát, že poslední asi dva měsíce máme pořád nějaké problémy s autem, už mě to fakt štve… je pravda, že sice už není nejmladší, ale je opruz, že místo abysme měli nějaké peníze v záloze na miminkovský věci, tak je vrážíme do auta ![]()
Včera jsme byli pro tu autosedačku
zkusím hodit fotku do galerky…
Taky jsme se byli podívat v obchodě na kočárky a další věci… ty nové Patrony vypadají fakt dobře, mají i čtyřkolky s otáčecíma předníma kolečkama, hodně dobře se s ním jezdilo…
Užijte si zbytek víkendu a zatím ahoj ![]()
Ahoj holky,
tak jsem jela včera omrknout toho Ox-Forda. Vypadá fakt moc dobře. Jenže mně prostě připadá malej. Že se mimčo nevleze celou zimu do hluboké korby, s tím už jsem se smířila. Dívala jsem se na tu sportovní variantu. Délka by snad byla OK, ale do šířky je strašně prťavej. Když jsem si představila tak osmiměsíční mimi nabalený ve fusaku, měla jsem pocit, že se tam nemůže vmáčknout. Fakt je, že já mám pořád v oku ten polskej koráb, který jsme měli na Áju, ten měl 90cm na dýlku a široký byl 40cm. Taky jsem se dívala na ty Mikáda čtyřkolky, paní mi tvrdila, že váží jen 15kg. Mně ale připadá o dost těžší, tak nevím.
SILEM, ať ti to příští týden zase rychle uteče.
Ahojte holčiny,
především zdravím Silemu a přeju jí brzké ukončení nemocničního pobytu. Máš už pěkný pupík, musím Ti ho závidět. Já mám spíš takový špek než těhotenské bříško.
Jinak k debatě o kočárcích, mám další tip na lehký kočárek, jedná se o trojkombinaci, čtyřkolku od Inglesiny. Má ho kámoška, je lehký, dobře se s ním jezdí a super houpe. Stará kolekce cca 10.000,–Kč, nová kolem 12.000,–Kč.
Jinak mi ani nepříjde, že jsem od čtvrtka doma na vyléčení nachlazení, protože mi příjde, že kašlu více než před tím. Ale dá se to vydržet, aspoň mě nebolí v krku.
Zkoušela jsem vložit nějaké fotky do galerie, ale nepodařilo se mi to, tak to budu zkoušet. Zatím ahoj a pěkný zbytek víkendu.
Ivule a mrně
Tak se mi tam konečně povedlo vložit nějaké ty fotky. Musela jsem je pozmenšovat co to šlo, ale nakonec se dílo podařilo.
Zatím ahoj Ivule
Ahoj těhuličky.
No teda krásný bříška! Už se to ukazuje co ![]()
Silem tak máš zase nástup. Ten víken uteče! Ať takhle rychle uteče i ten týden a jste s prckem v pohodě!!
Renko tak malý se ti zdál ox-ford jo? No mě se zdá největší z toho co jsem viděla… A já si vůbec nevšimla, že se dělá patron s otáčecíma klečkama… nebo celou nápravou jako 4-kolka! Kdyby jste měly odkaz, hoďte, zkusím taky pohledat.
Holky má se ochladit, takže papkat vytamínky a pořídit teploučké bundy.
V sobotu jsme jeli na chatu podívat se co se tam stalo a nestalo (naštěstí vše OK), ale ta cesta.. samý hrbol a od té doby mě popíchává v bříšku
Doufám, že to není nic vážného. Není to vyloženě moc bolest, ale píchnutí v bocích… chjo. A to sem se chystala jet k našim únor/březen. Je to 3 hodky cesty po dálnici… tak to asi ještě uvážím.
Trápí vás některou ještě nějaký bolesti nebo je klid??
Ahojky,
Silem, jsem ráda, že je vše v pořádku. Ať ti to tento týden v nemocnici zase rychle uteče a brzy tě propustí domů nastálo.
Helenis, tady je odkaz na ten nový patron. Je to čtyřkolka s předními otáčecími kolečky, jen nevím jestli jsou nafukovací. Každopádně je to úplně nový model pro tento rok.
Chystám se na něj podívat, ale né všude ho mají.
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…
V sobotu jsme se byli podívat na chatě a naštěstí bylo všechno také OK. Odnesl to jen dřevěný plot, který se vyvrátil, takže žádná velká tragédie.
Už se nemůžu dočkat zítřka a velkého UZ. Strašně moc si přeju, aby všechno dopadlo dobře a doktor konstatoval, že je mrňousek v pořádku.
Byl by to pro mě nejhezčí dárek k narozeninám ![]()
Jdu tam až odpoledne po 14 hod, tak prosím držte palečky.
Přeji poklidnou noc a Helenis, ať bříško přestane bolet.
Krásné dobré ráno,
v pátek jsem se vůbec nedostala, protože jsme tady s účetní dělaly DPH. Doufám, že vichr jste přežily bez úhony a že přežily i vaše chatičky.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 25.1. UZ, 14.2. Dr.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO DNES!!! , 29.1. KO nemocnice
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 23.1. velký UZ, 14.2. Dr.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 29.1.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO DNES!!! velký UZ, 6.2. Dr.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO 24.1.
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO DNES!!! + velký UZ
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 30.1. + velký UZ
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 26.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 31.1., 8.2. velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 26.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO 31.1., velký UZ 13.2.
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 13.2. velký UZ
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO 23.1.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 31.1. + Tripple testy
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
2 Chlapečci 1 Holčička 1 Překvapení
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Dobré ráno maminky a bříška
.
Přeji všem pohodový den,doufám,že vichřice se vás nikoho nedotkla,miminka byla v bříšcích v bezpečí a vy si své rostoucí pupíky užíváte.
Silem,už jsi opět v nemocnici,ale mají tě pod kontrolou,tak ať se vám oběma vede dobře.
Holky volala jsem na výsledky tripple testů…jsou v pořádku
!Tak jsem šťastná jako blecha…ale stejně,dokud nebudu mít za sebou velký UZ,tak moc v klidu nejsem.
Hezký den Vám všem.
Rozarko ahoj, gratuluju k triplům. Velký uz bude taky vpořádku.
Držím palce Evušce, Kaculce a Novire na kontroly. Doufám, že se brzy ozvete se samýma dobrýma zprávama.
Ahoj hezke ranko.
Zdravim vas po vikendu.
Rozarce gratuluji k dobrym vysledkum.
Ja uz to asi nevydrzim do toho velkeho ultrazvuku,uz aby to bylo.
Pak teprve bude mit clovek jistotu,ze je vsechno v poradku.
Ostatnim vsem co maji dnes kontroly drzim palecky.
Ke kocarkum,tak ja uz mam asi na 80% vybrany od firmy bebetto SUPER KID.Stoji kolem 6500,– Kč.Videla jsem ho uz i v realu a libi se mi.
Tak hlavne,aby to bylo vsechno dobre na tom ultazvuku a budu nejstastnejsi..ale nervy zase pracujou. ![]()
Ahoj holky přeji vám krásné dobré ráno
KACULKO,přeju ti vše nej k narozeninám,hlavně zdravého a krásného mimíska ![]()
Rozáro,gratuluju k testíkům.
Hlásím,že pohyby našeho mimíska už jsou na bříšku vidět,ale jenom když ležím.Zažívám to sice už po druhý,ale je to úplně úžasný,lepší biják jsem už dlouho neviděla.Taky včera poslouchal mimíska manža a dostal kopaneček do ucha.Byl z toho pěkně vyvalenej ![]()