Poradna duly
Jana Čurdová
kami ale sporťák můžeš mít od začátku ne? nějak se v tom neorientuju. Teď jsem ještě něco procházela a našla jsem lůžko 86-94
To určitě jo,ale sporťak je většinou myšlený jako kára a to se mi na čerstváčka moc nezdá.Kde si objevila tak dlouhý lůžko?
Něco málo o výběru kočárku
Dětské kočárky - jak vybrat ten správný pro Vaše dítě?
Výběr dětského kočárku je pro nastávající rodiče obtížná věc, doba spěje rychle kupředu a zkušenosti jejich rodičů jsou pro výběr moderního kočárku málo platné, a výběr je obrovský. Dnešní typy obsahují na první pohled skryté funkce a vlastnosti. Podívejme se, na co by si měli dát budoucí rodiče při výběru pozor.
Rozdělení · hluboké - vhodné do jednoho roku dítěte · sportovní - vhodné od 6 měsíců · golfové hole - pro starší dítě, které už samo chodí a kočarek využije jen na popojíždění · kombinace - obsahují více variant najednou, takže můžou sloužit dítěti od narození až do doby, kdy přestane kočárek potřebovat
Na které vlastnosti se při výběru ohlížet · kola - menší pevná kola jsou vhodné do města na rovné a pevné povrchy, velká a nafukovací kola jsou naproti tomu vhodné do přírody nebo do sněhu, velká nafukovací kola jsou univerzálnější · rozměry - důležité je posoudit rozměry, hlavně v případě když často používáte výtah, většina typů má dnes sklápěcí rukojeť, přesto je dobré si vše předem proměřit · skladnost - zkuste si před koupí vyzkoušet, jak dobře se dá kočárek složit, většinou lze odejmout korbičku a konstrukci složit, takže se celý pohodlně vejde do auta, vždy je ale nutno tuto funkci ověřit · údržba - ověřte zda je kočárek omyvatelný, a zda lze vnitřní látku vyjmout a vyprat · houpání - je to s podivem, ale mnoho modelů houpe minimálně nebo vůbec, přitom houpáním dítě pohodlně uklidníte · příslušenství - kočárky obsahují různé množství příslušenství, levný výrobek bez příslušenství někdy stojí nakonec více, než v základu dobře vybavený kočárek · hmotnost - s lehčím modelem se lépe manipuluj
Na to všechno už jsem koukala,jeden špatnej kočárek máme za sebou a stejně je to dřina vybrat ten správnej.Lehkej,abych se moc nenadřela,prostornej,aby se tam mimčo co nejdýl vešlo a cenově dostupnej.Takovej kočár snad neexistuje. ![]()
Ahoj holky,
gratuluji k úspěšným kontrolám.
Koukám, že se tady opět řeší kočáry. Souhlasím s Kami, že ideální kočár prostě neexistuje. Mám kamarádky, co mají Jane Slalom a je fakt dost malej. Už v 5 měsících museli dát sporťák. Já jsem na Áju měla poláka. Musím říct, že jsem byla docela spokojená. Neměli jsme s ním žádnej problém. Ale ta váha, měl 19kg. Teď už se mi nějak nechce tahat takovej koráb. Fakt ale je, že se tam Ája vešla ještě téměř v roce.
Já teď spíš řeším to, jestli trvat na tom, aby na podvozek šla přicvaknout i autosedačka. Minule jsme to měli a bylo to fajn. Tak nevím…
Polák co se týče velikosti je moc fajn,ale když si představím 20kilo kočár,do toho rostoucí dítě,Ondra za ruku,nebo pověšenej na kočáře a krumlovský krpály,jesli nebude lepší dítě v šátku na zádech po vzoru indiánskejch babiček...... ![]()
Kami souhlas.
Renko nabyla jsem dojmu, že buď je kočár malej a lehkej nebo velkej a těžkej jako kráva…ten Jane se mi líbil, ale je hodně maličkej. Takže jdu hledat dál. Ale potěšilo mě, že se rozumný kočáry…cca 15kg dají sehnat okolo 7-10tis.
Taky nejsou vůbec špatný ty nový bébécary.Podvozek je klasickej,pěkně houpe,přední náprava natáčecí s aretací,sportovní sedačka je vejš a tak mimis až tolik nečuchá výfuky aut a nová kolekce má moc hezký barvičky. ![]()
Kami ty Bébecary vypadají moc pěkně, už jsem byla napůl rozhodnutá pro Xlander XA a teď tohle… ach jo. A mají nějak moc barevných variací. A hlavně bych řekla, že kolečka nejsou nafukovací, což by se mi líbílo, protože u mého prvního kočárku nafukovací byla a 3× jsem ho píchla. Tak já to zítra okouknu a vyzkouším. Potřebuju něco lehkého a skladného do kufru Felicie a taky aby tam šla cvaknout autosedačka… jo nebylo lepší, když naše mámy měly akorát Libertu a to bylo všechno?
odkaz na Bébecar
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Já jsem na ty bebecary teď koukala a mají lůžko jen 74…to je strašně málo.
Na ty bébécary autosedačka nacvaknou jde a maj na výběr buď plastový ebo nafukovací kolečka.Taky maj na výběr asi 6 druhů podvozků.
Já zítra vyrazím na obhlídku i s metrem a poznámkovým blokem… pak vám sepíšu poznatky, máme v plánu obejít asi tři obchody, manžel si ve tři převezme Tomíka a máme se ségrou volné pole působnosti ![]()
To je jejich velký mínus.Mít tak možnost si ten kočár poskládat podle vlastních představ… ![]()
Jestli je to jen 74cm, tak to je fakt málo.
Janino, tak si dělej pěkně poznámky, ať víme. Taky bych potřebovala, aby se vešel do Feldy.
Tak jsem pridala do galerky jak vypadame s mimcem,je to foceny pres mobil,takze nic moc kvalita. ![]()