ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
17.1.07 13:33

kami ale sporťák můžeš mít od začátku ne? nějak se v tom neorientuju. Teď jsem ještě něco procházela a našla jsem lůžko 86-94

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 13:37

To určitě jo,ale sporťak je většinou myšlený jako kára a to se mi na čerstváčka moc nezdá.Kde si objevila tak dlouhý lůžko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
17.1.07 13:37

Něco málo o výběru kočárku
Dětské kočárky - jak vybrat ten správný pro Vaše dítě?

Výběr dětského kočárku je pro nastávající rodiče obtížná věc, doba spěje rychle kupředu a zkušenosti jejich rodičů jsou pro výběr moderního kočárku málo platné, a výběr je obrovský. Dnešní typy obsahují na první pohled skryté funkce a vlastnosti. Podívejme se, na co by si měli dát budoucí rodiče při výběru pozor.

Rozdělení · hluboké - vhodné do jednoho roku dítěte · sportovní - vhodné od 6 měsíců · golfové hole - pro starší dítě, které už samo chodí a kočarek využije jen na popojíždění · kombinace - obsahují více variant najednou, takže můžou sloužit dítěti od narození až do doby, kdy přestane kočárek potřebovat

Na které vlastnosti se při výběru ohlížet · kola - menší pevná kola jsou vhodné do města na rovné a pevné povrchy, velká a nafukovací kola jsou naproti tomu vhodné do přírody nebo do sněhu, velká nafukovací kola jsou univerzálnější · rozměry - důležité je posoudit rozměry, hlavně v případě když často používáte výtah, většina typů má dnes sklápěcí rukojeť, přesto je dobré si vše předem proměřit · skladnost - zkuste si před koupí vyzkoušet, jak dobře se dá kočárek složit, většinou lze odejmout korbičku a konstrukci složit, takže se celý pohodlně vejde do auta, vždy je ale nutno tuto funkci ověřit · údržba - ověřte zda je kočárek omyvatelný, a zda lze vnitřní látku vyjmout a vyprat · houpání - je to s podivem, ale mnoho modelů houpe minimálně nebo vůbec, přitom houpáním dítě pohodlně uklidníte · příslušenství - kočárky obsahují různé množství příslušenství, levný výrobek bez příslušenství někdy stojí nakonec více, než v základu dobře vybavený kočárek · hmotnost - s lehčím modelem se lépe manipuluj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 13:42

Na to všechno už jsem koukala,jeden špatnej kočárek máme za sebou a stejně je to dřina vybrat ten správnej.Lehkej,abych se moc nenadřela,prostornej,aby se tam mimčo co nejdýl vešlo a cenově dostupnej.Takovej kočár snad neexistuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
17.1.07 13:51

Ahoj holky,
gratuluji k úspěšným kontrolám.

Koukám, že se tady opět řeší kočáry. Souhlasím s Kami, že ideální kočár prostě neexistuje. Mám kamarádky, co mají Jane Slalom a je fakt dost malej. Už v 5 měsících museli dát sporťák. Já jsem na Áju měla poláka. Musím říct, že jsem byla docela spokojená. Neměli jsme s ním žádnej problém. Ale ta váha, měl 19kg. Teď už se mi nějak nechce tahat takovej koráb. Fakt ale je, že se tam Ája vešla ještě téměř v roce.

Já teď spíš řeším to, jestli trvat na tom, aby na podvozek šla přicvaknout i autosedačka. Minule jsme to měli a bylo to fajn. Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 14:07

Polák co se týče velikosti je moc fajn,ale když si představím 20kilo kočár,do toho rostoucí dítě,Ondra za ruku,nebo pověšenej na kočáře a krumlovský krpály,jesli nebude lepší dítě v šátku na zádech po vzoru indiánskejch babiček...... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
17.1.07 14:09

Kami souhlas.

Renko nabyla jsem dojmu, že buď je kočár malej a lehkej nebo velkej a těžkej jako kráva…ten Jane se mi líbil, ale je hodně maličkej. Takže jdu hledat dál. Ale potěšilo mě, že se rozumný kočáry…cca 15kg dají sehnat okolo 7-10tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 14:22

Taky nejsou vůbec špatný ty nový bébécary.Podvozek je klasickej,pěkně houpe,přední náprava natáčecí s aretací,sportovní sedačka je vejš a tak mimis až tolik nečuchá výfuky aut a nová kolekce má moc hezký barvičky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
17.1.07 14:31

Kami ty Bébecary vypadají moc pěkně, už jsem byla napůl rozhodnutá pro Xlander XA a teď tohle… ach jo. A mají nějak moc barevných variací. A hlavně bych řekla, že kolečka nejsou nafukovací, což by se mi líbílo, protože u mého prvního kočárku nafukovací byla a 3× jsem ho píchla. Tak já to zítra okouknu a vyzkouším. Potřebuju něco lehkého a skladného do kufru Felicie a taky aby tam šla cvaknout autosedačka… jo nebylo lepší, když naše mámy měly akorát Libertu a to bylo všechno?

odkaz na Bébecar
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
17.1.07 14:35

Já jsem na ty bebecary teď koukala a mají lůžko jen 74…to je strašně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 14:37

Na ty bébécary autosedačka nacvaknou jde a maj na výběr buď plastový ebo nafukovací kolečka.Taky maj na výběr asi 6 druhů podvozků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
17.1.07 14:40

Já zítra vyrazím na obhlídku i s metrem a poznámkovým blokem… pak vám sepíšu poznatky, máme v plánu obejít asi tři obchody, manžel si ve tři převezme Tomíka a máme se ségrou volné pole působnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 14:40

To je jejich velký mínus.Mít tak možnost si ten kočár poskládat podle vlastních představ… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
17.1.07 15:00

Jestli je to jen 74cm, tak to je fakt málo.
Janino, tak si dělej pěkně poznámky, ať víme. Taky bych potřebovala, aby se vešel do Feldy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
17.1.07 15:02

Tak jsem pridala do galerky jak vypadame s mimcem,je to foceny pres mobil,takze nic moc kvalita. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí