Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné dopoledne,
Martinečko, gratuluju k negativním tripplům. Ten konec nejistoty je paráda, že. Jen tak dál.
Tak jak koukám, tak problémy se spaním mám taky. Nemůžu pořádně zabrat a usnu až nad ránem, a nejtvrději usnu zrovna když mám vstávat.
Jinak mám nový zážitek, včera jsem se koupala ve vaně s pěnou a mrně koplo tak silně, že se mi slabě zavlnila voda. No a nejvíc kope zrovna dopoledne v práci, taky se mu tu nelíbí.
Jinak na mě leze nějaké nachlazení, mám taky rýmu a sem tam zakašlu. Tak uvidíme co na mě řekne zítra doktor na gyndě, jestli doporučí klid na lůžku nebo ne.
Zatím ahojki Ivule
Jé Ivulko to je krásný, že tak silně kope…to náš malej je asi lehoch. Pořád ho přemlouváme a pořád nic.
S tím nachlazením je to pech a ještě prý se do ČR blíží chřipková vlna či co.
Jo a dneska odpolko si budu objednávat kojící polštář.
Já jsem uvažovala nad kojícím polštářem nedávno, ale počkám asi do svých narozenin v březnu, ať mi má manžel co koupit a nemusí vymýšlet nesmysly. Stejně se mě každoročně ptá, co bych si přála k narozeninám, svátku a vánocům. Tak mám aspoň tip pro něj.
Ivule
Já jsem koukala na dětsky dům,maj tam i levný podpůrný pásy a takový ty polohovače pro mimča.Tak teď nevím,na dráčku je maj trochu levnější
Kami já jsem právě dostala doporučení přímo na ně, že jsou dost levní, Ale na ten dětský dům ještě kouknu.
Ahojky ![]()
Tak jsem nakoukla do galerky a Rozárko a Kami, kde máte ty břicha? A jaký špeky?? Teda prej 5kg nahoře, tak tos musela být modelka předtím!Kaculka má krásné bříško
To moje dám raději až tak v 25tt hihi nějak poskočilo ![]()
Martinečko gratuluju k triplům!!! To je supr! Já začínám být taky nedočkavá. Volala jsem tam dneska a nemají je ještě, tak snad zítra ![]()
Holky spaní nad ránem a do 11 je nejlepší! To 1 čumím na bednu a jsem čilá jak rybka a pak až na čůrání semnou nikdo nehne do 11 ![]()
To nahlazení je nepříjemné
Já raději teď vůbec nikam nechodím a když tak rukavice a čepici sebou. Tak holky ať vás to brzo pustí a pěkně doma, ležet a odpočívat!
Teda, naprosto souhlasím s Helenis. Mít Vaši těhotenskou postavu i normálně (netěhotná) tak si pískám. No hlavně bych chtěla ty Vaše špeky. Ty Vám opravdu závidím, ale na fotkách není vidět, na kterém uchu ty špeky máte.
Jste srandistky.
Ivule
Jste mi připomněly jak mluvíte o těch špekách…včera mě potkala na ulici jedna paní a poznala to na mě podle bříška…už je vidět i pod kabátem.
Teda holky vy jste kroupy…kde máte ty špeky? Nebo že bych potřebovala silnější čočky?
![]()
Ahoj holky,
Martinecko, gratuluji k tripplům, je to úleva,co?
Já jsem sebou taky málem švihla, měla jsem to jentaktak.Kupovala jsem si záclonu a vůbec nevím, jak jsem zaplatila a mazala ven.Tam jsem si sedla na lavičku a už mě obtěžoval bezdomovec..
.
Taky jsem špatně spala, manža mě večer naštval, protože si dodělává maturu a poněvadž je před pololetím, tak má hodně učení.Jenže na to kašle a pak nadává.. A kdo to schytá? No přece já.. Už aby to dodělal, ta by snad nevydržel ani svatý..
No nic, tak jsem si postěžovala a půjdu něco dělat.
Jinak holky, kde máte bříška? Já si připadám jako tlusťoch.. ![]()
Lenka a Sluníčko
Vykyno večer snad hodím ten muj pupánek. Musím to nějak vyždímat z foťáku
Holky já jsem nepsala,že mám špeky!!!!!!!!!!Jen jsem se chtěla pochlubit,že už mi konečně aspoň trochu začíná růst bříško.
Popelko to určitě dej, budu se těšit..
.Snad brzy ucítíš pohyby, u prvního je to vždycky déle.Naše mimi se hýbe hodně, to je dobře,alespoň vím, že je živé.Závidím ti, že víš pohlaví,snad se to taky ve čtvrtek dozvím.