ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2111
16.1.07 10:23

Krásné dopoledne,
Martinečko, gratuluju k negativním tripplům. Ten konec nejistoty je paráda, že. Jen tak dál.
Tak jak koukám, tak problémy se spaním mám taky. Nemůžu pořádně zabrat a usnu až nad ránem, a nejtvrději usnu zrovna když mám vstávat.
Jinak mám nový zážitek, včera jsem se koupala ve vaně s pěnou a mrně koplo tak silně, že se mi slabě zavlnila voda. No a nejvíc kope zrovna dopoledne v práci, taky se mu tu nelíbí.
Jinak na mě leze nějaké nachlazení, mám taky rýmu a sem tam zakašlu. Tak uvidíme co na mě řekne zítra doktor na gyndě, jestli doporučí klid na lůžku nebo ne.
Zatím ahojki Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.1.07 10:36

Jé Ivulko to je krásný, že tak silně kope…to náš malej je asi lehoch. Pořád ho přemlouváme a pořád nic.

S tím nachlazením je to pech a ještě prý se do ČR blíží chřipková vlna či co.

Jo a dneska odpolko si budu objednávat kojící polštář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
16.1.07 10:51

Já jsem uvažovala nad kojícím polštářem nedávno, ale počkám asi do svých narozenin v březnu, ať mi má manžel co koupit a nemusí vymýšlet nesmysly. Stejně se mě každoročně ptá, co bych si přála k narozeninám, svátku a vánocům. Tak mám aspoň tip pro něj.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
16.1.07 10:53

Popelko,kde ho budeš objednávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.1.07 10:57

Kami dostala jsem tip na www.dracek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
16.1.07 11:09

Já jsem koukala na dětsky dům,maj tam i levný podpůrný pásy a takový ty polohovače pro mimča.Tak teď nevím,na dráčku je maj trochu levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.1.07 11:15

Kami já jsem právě dostala doporučení přímo na ně, že jsou dost levní, Ale na ten dětský dům ještě kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
16.1.07 12:36

Ahojky :)
Tak jsem nakoukla do galerky a Rozárko a Kami, kde máte ty břicha? A jaký špeky?? Teda prej 5kg nahoře, tak tos musela být modelka předtím!Kaculka má krásné bříško :) To moje dám raději až tak v 25tt hihi nějak poskočilo :)
Martinečko gratuluju k triplům!!! To je supr! Já začínám být taky nedočkavá. Volala jsem tam dneska a nemají je ještě, tak snad zítra :(
Holky spaní nad ránem a do 11 je nejlepší! To 1 čumím na bednu a jsem čilá jak rybka a pak až na čůrání semnou nikdo nehne do 11 :)
To nahlazení je nepříjemné :( Já raději teď vůbec nikam nechodím a když tak rukavice a čepici sebou. Tak holky ať vás to brzo pustí a pěkně doma, ležet a odpočívat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
16.1.07 13:48

Teda, naprosto souhlasím s Helenis. Mít Vaši těhotenskou postavu i normálně (netěhotná) tak si pískám. No hlavně bych chtěla ty Vaše špeky. Ty Vám opravdu závidím, ale na fotkách není vidět, na kterém uchu ty špeky máte.
Jste srandistky.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.1.07 13:55

Jste mi připomněly jak mluvíte o těch špekách…včera mě potkala na ulici jedna paní a poznala to na mě podle bříška…už je vidět i pod kabátem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.1.07 13:58

Teda holky vy jste kroupy…kde máte ty špeky? Nebo že bych potřebovala silnější čočky? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
16.1.07 14:03

Ahoj holky,
Martinecko, gratuluji k tripplům, je to úleva,co?
Já jsem sebou taky málem švihla, měla jsem to jentaktak.Kupovala jsem si záclonu a vůbec nevím, jak jsem zaplatila a mazala ven.Tam jsem si sedla na lavičku a už mě obtěžoval bezdomovec.. :( .
Taky jsem špatně spala, manža mě večer naštval, protože si dodělává maturu a poněvadž je před pololetím, tak má hodně učení.Jenže na to kašle a pak nadává.. A kdo to schytá? No přece já.. Už aby to dodělal, ta by snad nevydržel ani svatý..
No nic, tak jsem si postěžovala a půjdu něco dělat.
Jinak holky, kde máte bříška? Já si připadám jako tlusťoch.. :lol:
Lenka a Sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
16.1.07 14:09

Vykyno večer snad hodím ten muj pupánek. Musím to nějak vyždímat z foťáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
16.1.07 14:10

Holky já jsem nepsala,že mám špeky!!!!!!!!!!Jen jsem se chtěla pochlubit,že už mi konečně aspoň trochu začíná růst bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
16.1.07 14:15

Popelko to určitě dej, budu se těšit.. :D .Snad brzy ucítíš pohyby, u prvního je to vždycky déle.Naše mimi se hýbe hodně, to je dobře,alespoň vím, že je živé.Závidím ti, že víš pohlaví,snad se to taky ve čtvrtek dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí