Poradna duly
Jana Čurdová
Tak zkusila jsem taky znova,trochu ten bbcode ještě zkrátila
a jsou tam i fotky.To jsme ale šikulky…musíme se pochválit.
vvik, to nemyslíš vážně,že ti to nehlídají,myslím ten Rh faktor…vždyť každé další těhu a ty už 4…no nevím,nevím,měli by přece brát protilátky a tuším,že 3-4 během těhu,poprvé ve 12.týdnu?Tuším.
Vvik tak to gratuluju. To si jako já bez žil
Teda těch zjevných
Mě to taky nabírají na 4-5× a nakonec se podaří z hřebu nebo z lokte, ale ty modráky.. feťák hadr a hojí se to 14 dní!
Já jsem RH- a brali mi protiálky při prvních testech na HIV atd.. a ještě mám napsáno, že pudu 2×… takže bys měla jít taky 3× na protilátky, a budou tě asi píchat ještě 2× při zátěžovém testu.. No máme si co užívat!
Nechodíte některá do gynfemu na P-10?
Ahoj
Rozaro: no vidíš, jak to umíš… jde to, jen to chce lepší úpravy… Gratuluji…
s těmi protilátkami: vím, že by to dr. měla kontrolovat, ale nějak ji to snad ještě nedošlo… Naštěstí ty dítka jsou také Rh -, takže snad to tentokrát bude to samé.. A dr. je nějaká pomalá,, opravdu jsem u dr. byla a krev mi prvně brala teprve teď. A předtím jsem měla mimoděložní těhu s operací. Když jsem k ní naklusala v 4tt aby mě zkontrolovala, jediné - co mi řekla bylo, že je na zjištění těhu brzo a že mimoděložní se zjistí až když mi bude zle!! Takže jsem do 7tt kdy mě milostivě poslala na UTZ se klepala při kažkém zabolení břicha. A zátěžové testy na cukrovku určo budu mít, protože poslední synek měl 4,55kg - a matka před úmrtím měla cukrovku.. S Jonášem jsem byla na OGTT i na glykemickém profilu, s Luckou navíc i na amniocentéze… TaKže v tomhle těhu mě nemůže nic překvapit… Jediné co je nového je to moje astma, takže navíc chodím každý měsíc ještě k plicní dr., tam si jednou dejchnu do trubičky od WC papíru (je podobná, přidělaná na nějakém přístroji), dr. se pak za 1 hodinu zeptá, jak mi je. Po ujištění, že dobře můžu s klidem odejít…žádné poslouchání plic, nic takového. Prostě dr. od stolu zkonstatuje, že jsem na tom dobře, a jdu… Na to tam prosím čekám vždy 2 hodiny!!! A navíc mi doporučuje rodit u Apolináře.. Sice je to dobře, ale s Luckou jsem měla porod cca 1,30 minuty celkem i se zavoláním sanity (nemáme auto), takže nevím, kdyby se to opakovalo, jak bych se k Apolináři dostala… Musela bych rodit jako Jonáše - tam mi vlastně prdla odpoledne voda, já zajela vlakem do porodnice (tatík hlídal mrňata), a mě ráno porod vyvolávali - bolesti 1,22minut přesně… takže teď budu rodit někde na Masarykově nádraží.....
Jinak všem úspěšným kontrolám gratuluji a závidím, že můžete vybírat kočárky… toho jsem tak nějak ušetřena…
Věra
Rozaro, teď jsem se zrovna dívala do galerky. Jen ty špeky tam pořád nevidím…
RenkoH ,
no jo,ale já ano…měla jsem ještě před 4 měsíci o 5 nebo možná i 6 kg méně…a tloustnu celkově,už i dr. při poslední kontrole říkala,že mám brzdit…ale pochybuji,při danym jsem nabrala 20 kg a při Tedym 17 kg ![]()
Krásné dobré ráno.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 17.1.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 22.1., 29.1. KO nemocnice
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 17.1.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO DNES !!! velký UZ, 29.1. Dr.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO 22.1. velký UZ, 6.2. Dr.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO 24.1.
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO 22.1. + velký UZ
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 30.1. + velký UZ
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 26.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 31.1., 8.2. velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 26.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO ???
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 18.1.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO 23.1.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 31.1. + Tripple testy
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
2 Chlapečci 1 Holčička 1 Překvapení
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Dobré ráno holčiny a bříška ![]()
Tak jak jste se dneska vyspaly? Já nic moc teda, pes se rozhodl, že dneska vstává o půl paté, tak mě pořád budil ![]()
ROZARO, taky jsem koukala do galerky a žádný špeky tam teda nevidím ![]()
Naše mamka říkala, že s náma pokaždé připrala tak 7-8 kilo
myslím, že tak dobrého skóre ani zdaleka nedosáhnu ![]()
LENULE, držím pěsti na kontrolu ![]()
Ahoj holky, zdravím, tak jsem dneska ráno sebou zase málem švihla v metru, asi si budu muset dávat něco malého k snědku ráno než vyrazím do práce.
Jinak čekám do zítřka na výsledky triplů, budou volat kdyby bylo něco špatně, tak se modlím ať nevolají.
Holky z Prahy kdybyste chtěly některá chodit plavat na Pankrác s těhulkami, tak dejte vědět, je nás tam málo. Plavání je tak na 2 hoďky, se saunou a vířívkou.Jedna lekce teda stojí 240Kč, více najdete na http://www.plavacek-deti.cz/articles.php?….
Popelko, prosím doplnit kontrolu, další mám 31.1., velkej UTZ zatím nevím až po výsledcích triplů… ![]()
Ahoj holky tak jsem mela infarktovy stav po ranu hruza.
Neslysela jsem telefon v kanclu a pak jsem mela zmeskany hovor z nejakeho cisla,tak jsem se tak vystrasila,ze mi volali z gyndy,ze jsou spatne vysledky a nakonec tam zavolala a oni mi rekli,ze jsou triplly uplne v poradku,takze jsem nejstastnejsi na svete.
Vazne jsem se tak strasne vystrasila,ale dopadlo to dobre.
Holky fakt to byl strasnej pocit..Ale hura jsme v poradku.
Novire tak to jsem ráda, že nejsem sama, kdo se špatně vyspal…pořád jsem nemohla kloudně zabrat, pak mi byla zima, pak zas horko…no děs. Takhle to mám už pár dní.
Roxo doplněno. Ty triply budou vpořádku neboj.
Jé Martinko takový zbytečný nervy, no jo, když člověk se tak nějak nervuje pořád. Ale gratuluju k výsledkům.
Mám radost, že se nám všem daří tak dobře.
Ahoj holky.Taky to dneska u nás se spaním moc nevyšlo.Ondra chytnul rýmu a půl noci byl vzhůru.
Martinecko gratuluji k testíkům.
Ahojte holky,
Marti, gratuluji k negativním výsledkům.
Kami, u nás se dnes moc nevyspal můj přítel, rýmu mám jak trám a spala jsem až nad rámem, kdy přítel odcházel do práce.
Eva