ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
15.1.07 09:38

Martinko, neboj…bude to dobrý.

Já už Mikulu taky cítím, ale je to hodně slaboučký a málo kdy. Ale tuším na 100% jsem ho cítila v sobotu. CHlapi doma dělali randál s flexou a to se mu ten nelíbilo ani za mák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
15.1.07 09:44

Popelko,
počítat umíš, ale vloudila se Ti tam malá chybička.
Ty jsi narozená 9.7.1979 a manžel 5.5.1978, tzn. tobě se krev bude měnit letos, ale až v červenci (9.7.2007), a termín porodu máš v červnu 2007, manželovi se zase krev měnila loni (5.5.2006) a proto má pořád mladší krev než ty až do tvých 28.narozenin. Proto Vám vyšel správně kluk. Doufám, že z mého rozboru to pochopíš. Jde o to si v nerozhodném výsledku hlídat i den a měsíc narození.
Zatím ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.1.07 09:48

Ivulko no jo, to už chápu…nějak jsem pak počítala s 10 rokama nevím proč. Jsem kroupa…ale omlouvá mě, že matika nikdy nebyla moje silná stránka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.07 09:54

Tak jsem to teď počítala a nám to nevychází.Mně se měnila krev naposled v lednu 2002 a manžovi v září 2001.Ondra je v dubnu 2004, a tak měl bejt holka.Tak doufám,že to klapne aspoň teď,pořád mám mladší krev,nebo blbě počítám? Já a matyka si taky zrovna moc nerozumíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.1.07 09:55

Dobré ránko,
IVULKO, já jsem minule dostala od našich knihu od Martina Gregora Kniha o matce a dítěti. Je fajn a hlavně vychází z českého prostředí. Pak jsem měla půjčenou od kamarádky knihu Těhotenství v otázkách a odpovědích, autora si nepamatuju a ze stejné edice ještě Těhotenství týden po týdnu. Ta byla super, bylo tam přesně popsáno, jak mimčo v kterém týdnu vypadá a tak.

Tak já se zase loučím, jdu se pokusit reklamovat nové brýle. V pátek jsem si pro ně byla a vůbec mi nesedí. Motá se mi z nich hlava a tlačí. Tak jsem zvědavá. Nemám s reklamací brýlí žádné zkušenosti, jenže nebyly zrovna nejlevnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.1.07 09:58

Renko já myslím, že by ti to měli vzít jako kteroukoliv jinou reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.07 10:04

A teď jsem to počítala u našich a tam to vyšlo obráceně.Mamča mladší-kluk, táta mladší-holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.1.07 10:06

Je, koukám, že řešíte to pohlaví. Já jsem si to taky zkoušela počítat, u Andrejky to vyšlo. Manžovi se bude měnit krev až na konci června, takže jestli to dobře chápu, budu mít pořád já mladší krev, takže opět holka.

Když jsem byla poprvé těhu, obíhal mezi kamarádkama čínský kalendář, podle kterého se taky zjišťuje pohlaví. Tenkrát vycházel fakt u všech, zkoušela jsem zpětně i jiné kamarádky. No a podle něj teď vychází taky holka.
Tady je na něj odkaz
 http://emimino.cz/pages/story/887

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
15.1.07 10:07

Kami počítáš dobře, holt patříte s Ondrou k málu procent, kde to nevyšlo. Teď by to pořád měla být holčička, ale může i nemusí. U mamčiných sourozenců mi to taky dvakrát nevyšlo. Nikde není zaručená metoda jak to pohlaví zjistit, ale tohle je aspoň příjemné zpestření. Já jsem taky zvědavá, jestli mi na velkém UTZ, snad už příští týden, řeknou copak to budeme mít.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.07 10:07

Renko s reklamací ti přeju hodně štěstí.Mně to čekaá taky,začal se mi po 3 měsících loupat antireflex. Skla stály 1.500, a tak je to velmi mrzuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
15.1.07 10:11

No nevím, podle odkazu na ten čínský kalendář mi vyšel chlapeček. Tak další názor do pranice, uvidíme.
 Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.07 10:12

Koukala jsem na ten čínskej a tam to našim vyšlo dobře a mně taky.Teď mi tam vychází holka.Snad uvidíme 26tého na UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
15.1.07 10:20

Tak podle čínského mi taky vyšel chlapec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
15.1.07 10:42

Ahoj holky,
tak podle čínského horoskopu i podle stáří krve mi vychází holka. Tak jsem zvědavá. Necháváme to jako překvapení, tak uvidíme v červnu :-)
Marcela
 17+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
15.1.07 11:13

Ahojky, přeji všem krásné dopoledne,

tak jsem také zkoušela počítat a jsem ještě víc zvědavá. Podle krve to vychází na holčičku a podle čínského kalendáře na chlapečka, tak uvidíme :-) Příští týden odpoledne už možná budu vědět víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí