Poradna duly
Jana Čurdová
Koukala jsem na různý diskuze a Patron si někdo chválí a někdo ho zatracuje,ale to je asi u každýho kočárku.Spousta diskuzí na tohle téma je i tady na emiminu.Jukni se. ![]()
ahoj, já také pátrám po kočárku a pořád nevím jestli trojkolku nebo čtyřkolku… mám tři favority a chci je obhlídnout v obchodě a pak se uvidí. Akorát fakt nevím jak s hlubokou korbou ,dělají je hrozně malé, podle mě tam půlroční dítě i se zimním fusakem nenarveme. Tak možná koupím sporťák a do něj tašku - na léto by to mělo stačit a pak bych jezdila se sporťákem, zimním fusakem a nánožníkem, snad to bude ok. No a autosedačku k tomu chci taky, sice mám po Tomáškovi, ale ta nejde připnout k podvozku kočárku.
x-lander XA
http://www.spuntik.cz/?…
nebo
traxx Merlin buď 3nebo 4 kolka
nebo
mikádo ox-ford
obojí jsou na:
http://www.bemini.cz/ramec.htm
Mutsy by se mi líbil taky nebo Jané Slalom Pro, ale ta cena…
ahoj Jana
Jani,řekla bych,že pro naše letní miminka je lepší ta hluboká korba.Ty přenosný tašky jsou skoro všechny hodně vyteplený a dost úzký.a tak je v nich dost vedro.Traxx se mi taky moc líbí,ale Jaguar u Merlina nejde otočit sedačka tak,aby bylo na mimčo vidět,což mi dost vadí.No a x-landrovi taky uvažujem.Mikádo je moc pěkný,ale u nás nehrozí.Ty přední kolečka na kočičí hlavy fakt nejsou. ![]()
aha, to jsem nevěděla, že ty tašky jsou tak teplý, tak to bude lepší ta korba. Mě se asi nejvíc líbí ten Traxx s pohyblivou přední nápravou, ale uvidím, jak bude vypadat v reálu. Třeba nakonec vybereme něco úplně jiného.
Gratuluju k negativním tripplům.
Jinak jak Vás tak čtu, tak zjišťuju, že jsem teda asi nějaká zabržděná. Já se na kočárky samozřejmě taky už koukala, ale vím jen, že nechci 3 kolku (špatná manipulace s předním kolečem, moc nepruží a tudíž nehoupe), dále aby byl kočárek lehký a pokud možno za rozumnou cenu. Budu se muset o to začít zajímat asi ve velkém, ať mám přehled. Jinak známý mají kočárek z Polska za 3.500,– z loňska, není nějak extra těžký, dobře se s ním jezdí (zkoušela jsem osobně), je to 3 kombinace a mimčo se tam vlezlo i v zimě s fusakem bez problémů a to nemají žádného drobka (narozený sice v červenci, ale měsíc sem měsíc tam). Jsou spokojení, tak uvidím co bude u nás a když tak zajedem i do toho Polska.
Zatím ahoj a přeju pěkný zbytek dne.
Já utíkám z práce. Ivule
Ahoj holky, už jsem tu dloooho nebyla, ani nestíhám číst.
Na kočárek jsem dneska koukala poprvé na netu - líbí se mi Inglesina Magnum. Nemáte s ním někdo zkušenosti?
Jinak jsem dříve psala, že mám nízko uloženou placentu, která se už ale vytáhla! hurá! ![]()
Zase mi ale našli zvýšené testy na cukr, tak musím ještě jednou. Tak doufám, že budou OK. Jinak diabetologická poradna…
Další kontrolu mám 24.1. Jsem z Teplic a pohlaví zatím nevíme, to až na velkém UZV v nemocnici (tak doufám, že to bude vidět
- abych vybrala správnou barvu kočárku)a ten bude asi týden po mé kontrole v poradně. To kvůli seznámku.
Mějte se zatím krásně!! a pohlaďte miminka…
Od kdy cítíte pohyby? já jsem výraznější zaznamenala až tento týden, ale mám pocit, že už je mám tak 14 dní… jen takové maličkaté ![]()
Ahoj holčinky,
já jsem tu taky! gratuluju všem k testíkům. Já se můžu taky pochlubit negativními.
Jinak - Ivule - já jsem taky mimo. O kočárku vím asi tolik jako ty
Né tři kola, lehký, a to je všechno. Takže asi počkám až vy zkušené maminy něco koupíte a pak budu chytřejší ![]()
Taky gratuluju k pohybům. Já mám pocit už tak čtrnáct dnů, že mě tam něco šimrá. Ale může to být cokoliv. A manža říká, že když dá hlavu na bříško, tak slyší srdíčko. Jenže já mu nevěřim.
Píšete o zádech - taky mě bolí, ale dá se to vydržet. Mám jiný problém. Nemůžu vůbec spát. Jednak chodím vážně tak 5× za noc na záchod, ale hlavně mě teď začaly obrovsky brnět ruce, že vůbec nevím v noci co s nimi. Je to strašně nepříjemný a už mě bolí i ráno a občas přes den. Četla jsem na netu, že s tím někdo má problémy. Co vy? Dr mi předepsal hořčík, ale vidím to bledě ![]()
A gratulace k chlapečkům a holčičkám. Musí to být krásný pocit!
Popelko, já jdu na kontrolu 30. 1., kde bude i velký UTZ.
Mějte krásný večer.
Heluš
No tak traxx v tomhle obchodě nemají na Hostivaři
Taky jsem do něj byla zakoukaná a hodně! Ale prej sou nějaký problémy s firmou Hauck o dodváce… paní v obchodě ti řekne víc. Navíc taky chci na mimo vidět, ale to jde lehce vyřešit zvláť v létě u nás, že si necháš otevřenou boudičku jako síťku a vidíš na miminko močná líp než do hlubokýho… Co jsem se s tou paní bavila, tak skoro do žádné kombinace nedáme půlročního prcka ve fusaku.. je to ale už na sporťák, když se bude dát sklopit do lehu… Já jsem ale pro Ox-ford, kvůli ceně, velké korbičce, má vše v základu kromě autosedačky a navíc hezky pruží! Kdo neošahal neuvěří
Tak holky, až nějaký kočárek ošaháte dejte vědět, jsem moc zvědavá na názory!
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / KO 17.1.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / od 8.1. v nemocnici
Eweli / 1983 / TP 5.6. / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / KO 15.1.
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 17.1.
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO ???
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. /KO 22.1. velký UZ, 6.2. Dr.
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO 24.1.
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / KO ???
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / KO 30.1. + velký UZ
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / KO 26.1.
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 7.2.
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / KO 6.2.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 20.6./ KO 8.2.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / KO 31.1., 8.2. velký UZ
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / KO 26.1.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / 7.2. + velký UZ
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / KO ???
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / KO 18.1.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / KO ???
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / KO 31.1. + Tripple testy
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
2 Chlapečci 1 Holčička 1 Překvapení
Čestní hosté
June Žabucha
Brum
Koukám, že dneska tady nikdo není.
Já mám dojem, že jsem ráno cítila MIkulu a docela silně. Tak snad to bylo ono. Očutával mě při snídani, asi mu to nechutnalo.
![]()
Dobre ranko…A co ty Popelko mas uz tip na kocarek?
Ja jsem objevila SUPER KIDS,vypada moc dobre,je to od znacky Bebetto.Tak uvidime,ale musim najit nekde prodejnu a osahat si ho a okouknout.
Vypada to,ze budu asi rodit v Pardubicich.A dr. mi neco rikala o tom registrovani.Popelko ty jsi se uz zaregistrovala?
Ahoj Martinko.
Tip ještě nemám a ještě jsem se ani pořádně nekoukala. Ani vlastně nemám moc představu. Očumuju kočárky na ulici. Můj bratr měl Peg Perégo nevím teda jaký a ten se mi líbil…velký, s vyndavací taškou, vzhledově dobrý, ale nevím jak vlastnosti. Budu to muset zkouknout. Jinak oni měli na mimi ten košík na kolečkách, tak doufám, že ho mají někde schovaný a půjčí nám ho. Nemáme spolu moc dobré vztahy.
Martinko do Pardubic se chystám až jako tu nejkrajnější variantu. Mám v merku (pokud se nezmátoří Vrchlabí) Hradec Králové, dost mi doporučujou Chrudim a teď i HavlBror. Tak nevím. Ale ptala jsem se ve středu Dr. a říkal, že se tady nikde na registraci nehraje.